2024-03-01
響銅鑼灣收工,想搵間有少少情調嘅餐廳,結果揀左Mercury Recalls,有DJ打碟,又有得打下卡,唔錯!.。西班牙風乾火腿拼盤:三款風乾火腿,其實我從來都唔識分😅不過薄切 配 哈蜜瓜,真係三款都好好味😉.。酸奶油烤美國豬柳:豬柳表面灑滿開心果碎,又靚又香口👍🏻烤豬柳真係101分,一刀切落去已經好surprise,真係未用刀已經切得開咁滯!好少食到入口即溶嘅豬,仲要夠juicy勁好味,沾埋特製醬汁,超讚❤️❤️❤️.。黑松露牛肝菌意大利雲吞:我一向好鍾意食意大利雲吞,今次仲有好香嘅黑松露醬,加埋牛肝菌粒粒,超creamy,正!.。接骨木花蘋果伯爵茶撻:飯後想食返份打卡甜品,非佢莫屬😍😍以接骨木花蘋果片圍成一圈圈嘅花,又靚又fresh,新買伯爵茶奶油撻,味道清新唔會太甜,啱啱好!.。冰釀氣泡法式伯爵花茶。Vodka High ball
。接骨木花蘋果伯爵茶撻:
。冰釀氣泡法式伯爵花茶
。Vodka High ball