2021-06-21
成日經過厚福街都見到佢 ‘Med Chef’ 既字牌,今日終於黎食下,我飽住肚咁去食都覺得好食!🥳帶子蟹肉牛油果他他配薑油黑醋汁🥗非常出色既前盤!擺盤靚唔駛講,他他上面有好多配料,食落去有啖啖清甜既蟹肉味😋,再加埋黑醋汁令成個味道又帶少少醋酸,好易入口兼會食上癮🤓烤西班牙芝心走地黃油雞配白酒芥末籽汁🐓擺盤都幾有心思,成隻雞平放🤩 雞肉唔算好滑但烤得好香、配汁味道新鮮,酸酸地咁~雞底下仲有有芝士薯蓉、紅蘿蔔🥕,都好好食🥳流心菲達芝士撻🧀甜品令人心情好☺️,尤其佢將芝士撻放得咁靚!芝士撻微暖咁上枱,切開裏面既芝心會慢慢流出,味道幾濃但又唔會好濟,可能係佢好味到令我唔識飽🤣士多啤梨乳酪沙冰、Oreo乳酪沙冰 🍹兩杯飲品都剛好唔會好甜👍🏻呢到全部食物都加左CBD,據說會令人有放鬆既感覺~但我諗效果因人而異,因為我同fd食完就冇咩特別既感覺,只係記得啲野食又靚又好食😋 推薦一試!
帶子蟹肉牛油果他他配薑油黑醋汁🥗
烤西班牙芝心走地黃油雞配白酒芥末籽汁🐓
流心菲達芝士撻🧀
士多啤梨乳酪沙冰、Oreo乳酪沙冰 🍹
兩杯飲品都剛好唔會好甜👍🏻