2024-02-28
跟朋友想食意大利菜,我們揀了位置十分方便的Mano銅鑼灣L Square分店。Mano本身在觀塘海濱匯都有分店😲。我們兩人點了CHICKEN PARMIGIANA及TRADITIONAL PORCHETTA😊🌟CHICKEN PARMIGIANA芝士焗牛肝菌釀脆炸雞胸配薯條 $288這個簡直是邪惡之選,雞胸份量十分大,上面還要配上芝士焗牛肝菌🫣 未開始食,已聞到濃濃嘅芝士香味。切落去,亦十分juicy😍 配上鬆脆薯條,不得了😮💨🌟TRADITIONAL PORCHETTA意式脆皮燒豬腩卷配辣肉腸蘭度豆 $238朋友之前聽過口碑唔錯,嚟到當然要試。食落去皮脆肉嫩,半肥瘦的豬腩,令到每一口都十分juicy🤤。再配上辣肉腸蘭度豆,令到我們飽到不得了🫣🌟TIRAMISU $78Tiramisu本身不是我的最愛,因為我不太喜歡佢的酒味,但是這款完全沒有,而且亦都唔會太甜,為今晚畫上完美的句號🤤
🌟TIRAMISU $78