🎀ᴍᴀɴᴏ今晚有事要去港島區上網看到OpenRice有一間餐廳接近零劣評急不及待就訂座試試餐廳最近推出優惠晚市二人餐享有六折散叫亦有七五折超級抵吃✩‧₊巴馬臣芝士薯條($68)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾/𝟷𝟶本身以為只是芝士醬配薯條結果是份量超多的一條條芝士灑在熱辣辣的薯條上超級有驚喜薯條沒有過多的甜味但又熱又脆且滿滿芝士誠意十足✩‧₊意大利牛柳配車厘茄火箭菜($308)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟿/𝟷𝟶牛柳超級高質餐廳default了五成熟是有他們堅持的原因肉質軟腍有肉味且夠厚火候掌握得剛剛好沾些蘑菇汁真的是超好吃✩‧₊香煎北海道帶子龍蝦汁三文魚籽扁意大利粉($238)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾.𝟻/𝟷𝟶三粒輕煎帶子又大又彈牙魚籽爆汁增加了意粉的層次扁意大利粉是手工製特別有咬口且掛汁下次再來要試試其他意粉呢ᴏᴠᴇʀᴀʟʟ味道ᴛᴀsᴛᴇ:💕💕💕 💕 𝟾.𝟻 / 𝟷𝟶 餐廳另收加一服務費*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*
🎀ᴍᴀɴᴏ

今晚有事要去港島區
上網看到OpenRice有一間餐廳接近零劣評
急不及待就訂座試試
餐廳最近推出優惠
晚市二人餐享有六折
散叫亦有七五折超級抵吃

✩‧₊巴馬臣芝士薯條($68)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾/𝟷𝟶

薯條沒有過多的甜味
但又熱又脆
且滿滿芝士
誠意十足

✩‧₊意大利牛柳配車厘茄火箭菜($308)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟿/𝟷𝟶

牛柳超級高質
餐廳default了五成熟是有他們堅持的原因
肉質軟腍有肉味且夠厚
火候掌握得剛剛好
沾些蘑菇汁真的是超好吃

✩‧₊香煎北海道帶子龍蝦汁三文魚籽扁意大利粉($238)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾.𝟻/𝟷𝟶

味道ᴛᴀsᴛᴇ:💕💕💕 💕 𝟾.𝟻 / 𝟷𝟶
餐廳另收加一服務費
*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*

2024-03-09 65 浏览
最近小編和朋友去銅鑼灣搵食再度二訪意大利餐廳Mano✨真係次次去親都爆哂場🫣🫣人氣勁旺呀🫣🫣真係好彩book咗位🤣唔係真係有排等呀Oven Baked Whole Seabass:呢條烤全鱸魚發揮出色鱸魚新鮮且肉質鮮嫩,喺烤箱中慢慢烹煮後,呈現出豐富的風味和鮮美的口感再加上香料和香草嘅調味,幾好食♥️Seared Scallop Tagliatelle:小編嚟親都必點✨呢款煎帶子意大利寬麵條絕對係令人難以忘懷的精緻美食☺️帶子鮮嫩多汁經過煎烤後帶有淡淡焦香和意大利寬麵條搭配醬汁令意大利寬麵條更加提升更加濃厚Ps.想試試呢間餐廳嘅朋友記得先預約因為真係好full🫣🫣
最近小編和朋友去銅鑼灣搵食
再度二訪意大利餐廳Mano✨
真係次次去親都爆哂場🫣🫣
人氣勁旺呀🫣🫣真係好彩book咗位🤣
唔係真係有排等呀

Oven Baked Whole Seabass:
呢條烤全鱸魚發揮出色
鱸魚新鮮且肉質鮮嫩,喺烤箱中慢慢烹煮後,
呈現出豐富的風味和鮮美的口感
再加上香料和香草嘅調味,幾好食♥️

Seared Scallop Tagliatelle:
和意大利寬麵條搭配
醬汁令意大利寬麵條更加提升更加濃厚

Ps.想試試呢間餐廳嘅朋友記得先預約
因為真係好full🫣🫣

早前係觀塘都有食過Mano,印象深刻, 尤其Tiramisu,黎到銅鑼灣,知道佢有分店位於 L Square 的5樓於是帶朋友一嚐餐廳用了粉色的牆身配塔MANO 的招牌綠色再加上柔和的燈光入到去有頗舒服感覺這裡可容納十多、廿張的4人桌左右店內的一邊放了3張的高身椅4人桌如坐到高身的椅上可以令空間感提升喜歡的朋友可於訂枱時特意標示是晚與朋友兩個人被安排到一張4人桌中間放了一張透明膠的隔板, 與其他食客分享一張枱不過桌的面積都算幾大,基本可以放得下大部分我地叫既菜而且每張桌下都有一個布籃, 可以放隨身品, 所以2人桌的空間也算是足夠的今次留意到佢既menu 有不少小菜小食類於是叫了一份面食,再加3個小菜當然少不了上次試過很滿意的Tiramisu 吧!不得不讚一下小菜整體都很有質素而且小菜的份量不太大,很適合胃口小、又想試多幾樣菜的朋友們服務方面,樓面有約3到4位侍應所以基本都對應到食客的要求每位食客都有一杯水,水中有加頗濃味的檸檬,而且水是有過濾的,加分侍應加水都幾密,讚此外, 透過Openrice訂座可有優惠散叫的餐牌上有75折二人餐則有6折這個質素的味道配上優惠價, 係幾抵食!(以下價
黎到銅鑼灣,知道佢有分店位於 L Square 的5樓

店內的一邊放了3張的高身椅4人桌
如坐到高身的椅上可以令空間感提升
喜歡的朋友可於訂枱時特意標示

是晚與朋友兩個人被安排到一張4人桌
中間放了一張透明膠的隔板, 與其他食客分享一張枱
不過桌的面積都算幾大,基本可以放得下大部分我地叫既菜
今次留意到佢既menu 有不少小菜小食類
於是叫了一份面食,再加3個小菜
當然少不了上次試過很滿意的Tiramisu 吧!

不得不讚一下小菜
整體都很有質素
而且小菜的份量不太大,很適合胃口小、又想試多幾樣菜的朋友們

服務方面,樓面有約3到4位侍應
所以基本都對應到食客的要求
侍應加水都幾密,讚

此外, 透過Openrice訂座可有優惠
散叫的餐牌上有75折
二人餐則有6折
這個質素的味道配上優惠價, 係幾抵食!

(以下價錢是正價)
➽Eggplant Millefoglie $68

香烤千層芝士茄子, 是我第一次嚐到的菜式
切上兩大片的茄子, 然後放上類似肉醬既調汁
做到有些像千層肉醬面咁
焗後的茄子非常軟淋, 吸收晒醬汁既味道
將茄子夾上來時, 仲有些拉絲~
邪惡既味道!
➽Mushrooms $68

很香很香的一款菜
放上枱已經嗅到滿滿的忌廉牛油味, 食慾大增
配了兩件的面包, 烤得很脆, 入口是聽到「索索」聲的!
雖然面包是兩件,但都幾大, 每食一啖都放一些菇到面包上
每啖都食到香溢的菇及脆口的面包
推薦!
溫提, 因為有忌廉牛油及面包, 所以食完都有少飽的感覺~!
Broccolini
➽Broccolini $68

叫這個菜本著是以健康的角度出法
沒想到它的味道卻意外地出色
簡單的西蘭花上放上蒜及牛油, 焗完後已經香到不得了
可惜是量不多, 兩個人吃不夠喉!
但考量到這道菜的焗煮時間比較長,所以就沒有再點一份!
Seared Scallop Tagliatelle
➽Seared Scallop Tagliatelle $238
醬汁足夠地掛上每條面上
它的調味不太濃, 如果可以再濃些會更喜歡

師傅把帶子煎出香焦的水準, 好食!
而且店家仲特意加了上三文魚籽, 本以為會帶腥
但是沒有, 此外,更可以增加了些口感, 不錯呀!
➽Tiramisu $78

自家製既Tiramisu, 保持到既水準
口感不會太濕太軟, 硬度岩岩好
咖啡味也不會太重, 好岩太好咖啡既我!
食完一個大滿足! 朋友第一次食都力讚!
總之整體都覺得係岩岩好既一款Tiramisu!
题外话/补充资料: 透過Openrice訂座可有優惠 散叫的餐牌上有75折 二人餐則有6折
2024-02-25
Broccolini
2024-03-07 22 浏览
💥香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵 $238餐廳出名手工意粉 梗係要試吓啦 意份質地好滑身 淡淡嘅龍蝦汁同厚身大大粒嘅帶子😽脆卜卜嘅三文魚籽 好有口感💥燴牛小排蕃茄扁意大利麵 $258牛小排煮得好軟嫩 肉質一啲都唔鞋牛筋部分充滿膠質本身嘅醬汁甜甜地 配埋番茄意大利麵酸酸地好夾😽💥巴馬臣芝士薯條 $68薯條熱辣辣 炸得好香脆💕上面佈滿新鮮刨落去嘅巴馬臣芝士碎微微溶左嘅芝士 好惹味
💥香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵 $238

薯條熱辣辣 炸得好香脆💕
上面佈滿新鮮刨落去嘅巴馬臣芝士碎
微微溶左嘅芝士 好惹味
2024-03-07 3570 浏览
今日同屋企人去左MANO食飯。呢到環境都唔錯,可以同朋友食下生日飯。一見到二人餐都幾吸引,前菜、主菜同甜品都幾岩食。於是我哋決定嗌一個二人餐再散點一個意粉。<Mano Set for 2,$888><巴馬火腿藜麥牛油果沙律,Set for 2><Parma Ham Quinoa Avocado Salad ,Set for 2>Parma ham嘅味道好香,唔係淨係得個鹹字。<是日餐湯 - 甘筍湯,Set for 2><Carrot Soup - Soup of the day,Set for 2>呢個湯有驚喜,本身驚好重草青味,點知唔係!淨係得香甜嘅甘筍味。<16oz 意式烤安格斯肉扒配澳洲西蘭花苗,Set for 2 +$98/$468><16oz Grilled Tuscan Angus Rib Eye Steak,Set for 2 +$98/$468>我哋點左medium,佢哋煮到都算medium,食落一啲都唔韌唔鞋。而且肉眼扒好有肉眼,幾多食。<香草烤原條
今日同屋企人去左MANO食飯。
呢到環境都唔錯,可以同朋友食下生日飯。

<Mano Set for 2,$888>
巴馬火腿藜麥牛油果沙律 Parma Ham Quinoa Avocado Salad
<巴馬火腿藜麥牛油果沙律,Set for 2>
Parma ham嘅味道好香,唔係淨係得個鹹字。
是日餐湯 - 甘筍湯 Carrot Soup - Soup of the day
<是日餐湯 - 甘筍湯,Set for 2>
16oz 意式烤安格斯肉扒配澳洲西蘭花苗 16oz Grilled Tuscan Angus Rib Eye Steak
香草烤原條鱸魚 Oven Baked Whole Seabass
<香草烤原條鱸魚,Set for 2 +$68/$348>
<Oven Baked Whole Seabass,Set for 2 +$68/$348>
條魚好驚喜!完全無諗到係咁大條!
除左大條之外都整得好好食,肉質好滑,完全無overcook!個sauce少少酸好開胃,大家都食唔停口。
香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵 Seared Scallop Taghatelle
<香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵,$238>
<Seared Scallop Taghatelle,$238>
帶子好大粒,都幾鮮甜。意大利麵都有啲口感,配埋龍蝦汁好好食。我鐘意呢個龍蝦汁嘅濃度,岩岩好,唔會太濃太淡。
<Tiramisu ,Set for 2/$78>
Tiramisu好好食!濕度控制得好好,咖啡同酒嘅味道又係岩岩好,個cream好滑!我差啲想嗌多個自己食。
Dessert of the day
<Dessert of the day ,Set for 2>
另一個甜品係chessecake,原本驚好膩,但比起平時嘅cheesecake佢一啲都唔膩。軟硬程度都好適中。餅底係脆嘅,好食!
Cheesecake Martini
<Cheesecake Martini,$88>
上面係cheesecake cream,下面係類似lemon martini。飲落一啲都唔膩,好似食緊lemon cheesecake咁。

整體而言,推介大家嚟食!食物質素高,員工服務都幾好,環境又唔錯。
2024-02-21
Dessert of the day
Cheesecake Martini
2024-03-06 22 浏览
Mano銅鑼灣西餐好選擇! Italian Braised Short Ribs Tagliatelle 牛小排都幾大件,超軟熟,好易離骨,肉質非常軟腍又入味,每啖都有肉汁,近骨嘅地方有筋膜位,感覺到滿口骨膠原,啖啖都係肉 !番茄扁意大利麵醬汁好好意粉煮到岩岩好有咬口,唔錯!芝士肉醬千層麵的肉醬夠入味但又不會太油膩。麵皮不會太厚,可吸滿醬汁。千層麵上鋪滿邪惡芝士。烤至金黃色,非常吸引!🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽😳😳😳🫶🏽
Mano

銅鑼灣西餐好選擇!

番茄扁意大利麵醬汁好好意粉煮到岩岩好有咬口,唔錯!

千層麵上鋪滿邪惡芝士。
烤至金黃色,非常吸引!

🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽😳😳😳🫶🏽
2024-03-04 18 浏览
ღ自家製意式肉丸 $138肉丸大大粒,表面經過煎香,肉質結實。配上羅勒、蒜、蕃茄醬汁及芝士,更為豐富入味🤤ღ意大利生切牛肉薄片 $168每塊牛肉片都切得好薄身,卻仍然保持到牛肉味。再配以火箭菜及牛肝菌蘑菇醬,絕對係前菜嘅必然之選💯ღ香烤千層芝士茄子 $68茄子經烤焗後口感更為軟腍,亦更易吸收洋蔥蕃茄及Mozzarella芝士混合而成嘅醬汁,份外鮮美☺️ღ新鮮黑松露蘑菇扁意大利麵 $178陣陣黑松露香味來自多片黑松露片及黑松露醬汁,極為香濃。另外手工扁意大利麵煮得剛剛好,口感軟硬適中,亦做到掛汁嘅效果🤩

ღ自家製意式肉丸 $138

ღ意大利生切牛肉薄片 $168

ღ香烤千層芝士茄子 $68

ღ新鮮黑松露蘑菇扁意大利麵 $178
2024-02-22
  • 新鮮黑松露蘑菇扁意大利麵
2024-03-04 48 浏览
Mano主打新鮮手工意粉 算系比較少餐廳會自己整 咁有特色值得黎試試🤩🐷Parma Ham & Melon $148好耐冇食過Parma Ham啦 專登點左呢個前菜過下口引火腿薄切 幾軟身 吾太鹹 同蜜瓜幾夾菠蘿燒過 糖分出曬黎😋🦑Vongole Risotto $228賣相吾錯 蜆肉飽滿 食落鮮味juicy超多墨魚汁 鹹鹹鮮鮮 食到咀都黑曬😂🍝Spaghetti Carbonara $168自家製手打意粉口感系吾同啲 腍身得黎又有啲咬口 麵身仲特別掛汁tim🙆🏻💭餐廳環境優雅 用餐體驗吾錯☺️

🐷Parma Ham & Melon $148

• SpaghettiCarbonara
  • ParmaHam&Melon
  • VongoleRisotto
2024-03-02 69 浏览
今日27/2 臨放工前就已經同同事商量放工去邊食飯好,上網就搵左「MANO(The L.Square)」由於我係銅鑼灣返工,所以簡左依間分店。簡食物前職員都會好細心咁做小小簡介,佢地主打係手工意粉,所以我哋叫左碟「香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利面」$238聽個名個配搭都覺得好好味,食落去手工意大利粉個面質係有種煙靭感,帶子煎得好香,加埋三文魚籽 ,好夾 好味我地仲叫左「意式烤安格斯肉眼扒配澳洲西蘭花苗」10 oz $368 我哋要求5成熟,煎得岩岩好,肉嫩多汁,好重牛味,口感好好👍🏻環境位置:一出銅鑼灣地鐵站行2分鐘就到,非常方便😊坐位有足夠空間,舒服😌服務:職員好Nice 服務態度好。食物:我地淨係叫左兩樣野食,都好味整體:🌟🌟🌟🌟

簡食物前職員都會好細心咁做小小簡介,

意式烤安格斯肉眼扒  配澳洲西蘭花苗

服務:職員好Nice 服務態度好。

食物:我地淨係叫左兩樣野食,都好味

整體:🌟🌟🌟🌟

意式烤安格斯肉眼扒  配澳洲西蘭花苗
2024-03-01 8 浏览
今日同朋友去銅羅灣行街同食晚餐, 就選擇左L.Square 既樓上意大利餐廳, 呢間餐廳有唔同brand 所以就食一食呢間!今次叫左dinner sat $888 for 2人餐巴馬火腿藜麥牛油果沙律牛油果好新鮮再加上火腿,真係好正!是日餐湯-南瓜忌廉湯好creamy ,有濃濃既南瓜味,上湯既時候個湯仲要係熱辣辣既!香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵呢個意大利麵既醬汁唔會太healthy,龍蝦汁好濃郁每食一啖麵都有龍蝦汁係入面,帶子又淋又大粒。16OZ 意式烤安格斯肉眼扒 配 澳洲西蘭花苗呢一次叫左7成熟,不過就偏瘦,肉汁都較少,但係佢既肉眼扒好大!提拉米蘇呢個提拉米蘇值得食!因為佢一啲都唔溜,仲要creamy 得黎又唔甜!是日甜品-百香果朱古力蛋糕食落酸酸甜甜既蛋糕Mocktails見佢可以買一送一,就叫左2杯黎飲,飲落都唔會好甜!仲有仲有!佢哋既service 超級好,值得一讚。📍地址: Mano (The L. Square) (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 5樓#香港美食 #香港探店 #香港旅游攻略 #香港 #香港生活 #我的美食日記 #美

巴馬火腿藜麥牛油果沙律

牛油果好新鮮再加上火腿,真係好正!

是日餐湯-南瓜忌廉湯

16OZ 意式烤安格斯肉眼扒 配 澳洲西蘭花苗

是日甜品-百香果朱古力蛋糕

食落酸酸甜甜既蛋糕

Mocktails

見佢可以買一送一,就叫左2杯黎飲,飲落都唔會好甜!

仲有仲有!佢哋既service 超級好,值得一讚。

📍地址:

Mano (The L. Square) (銅鑼灣)

#香港美食 #香港探店 #香港旅游攻略 #香港 #香港生活 #我的美食日記 #美食日常 #美食探店 #探店 #人氣打卡餐廳 #香港美食推薦 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣探店 #銅鑼灣 #意大利天堂 #銅鑼灣推介 #意大利餐廳
上到樓上,一開門已經見到餐廳好熱鬧,場內幾乎滿座。很多客人都飲住杯酒吹緊水。環境微暗幾chill!我地今日選擇左主餐牌單點。[頭盤]風乾火腿芝士拼盤送酒一定要點依個拼盤,尤其芝士配紅酒係好夾,有三款不同既風乾火腿同芝士粒,凍凍地幾好食😋[主菜]香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利粉北海道帶子煎過後好香,肉質係非常嫩滑,入口即溶既感覺。意粉配埋三文魚籽好有咬口;龍蝦汁既味道係剛好。[飲品🍸]Italian MargaritaTequila加lime juice,酸酸地好好飲,但都會飲到濃酒味。杯邊加左鹽巴大大刺激味蕾

[頭盤]
風乾火腿芝士拼盤

[主菜]

[飲品🍸]
Italian Margarita
  • 香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵
  • 風乾火腿芝士拼盤
2024-02-29 38 浏览
呢間餐廳環境氣氛都唔錯,餐廳面積唔細所以座位有好多,旁邊仲有梳化位坐得好舒服,佢哋嘅廚房係半開放式,睇到廚師喺入邊整嘢食👍🏻感覺都唔錯意式脆皮燒豬腩卷 $238超級脆嘅豬腩卷,切嘅時候係有聲架!肥膏帶點煙韌食落幾香☺️肥瘦合適,好似我呢啲鍾意腩肉嘅會鍾意呢個口感。五花腩中間夾咗少少香料,輕輕帶出油香,唔會太鹹。香煎北海道帶子三文魚子龍蝦汁扁意大利麵 $238龍蝦汁味道香濃,食到停唔到,非常之推介。汁唔會過多份量啱啱好,上面有幾粒北海道帶子咬落去幾甜,煮得啱啱好唔會過火。上面仲有啲三文魚子做點綴,睇落好靚!忌廉牛油蒜香雜菌 $68超級抵食冇諗過配菜都附有麵包,佢哋嘅雜菌加入咗忌廉牛油去煮,啲汁好香用嚟點麵包就啱啱好😁✨

意式脆皮燒豬腩卷 $238

香煎北海道帶子三文魚子龍蝦汁扁意大利麵 $238

忌廉牛油蒜香雜菌 $68
超推介𝑴𝒂𝒏𝒐呢間樓上意大利🇮🇹餐廳🌟去開銅鑼灣一定要去試下!雖然地方唔算好大但勝在好有氣氛✨亦坐得舒服 上菜速度夠快我地已經食過幾次~每次都係咁好味😋上黎之前最好先打黎𝑩𝒐𝒐𝒌位 晚餐時段經常好𝑭𝒖𝒍𝒍🍟巴馬臣芝士薯條面頭幾乎鋪滿晒巴馬臣芝士🧀啱啱炸起既薯條加埋超濃厚既芝士咸香 唔洗點任何醬汁都已經超滿足🥰🍝香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵有三大粒煎得香口內軟既帶子 三文魚籽既既咸鮮味令整體味道更加特出 扁意大利麵口感好好唔會過腍 每一啖都掛滿香濃既龍蝦汁🦞🍄忌廉牛油蒜香雜菌一上枱已經超香!忌廉同牛油呢個配搭令蘑菇入口好香滑 加埋微微既蒜香🧄連埋烤得香脆既吐司一齊食絕對係最佳拍擋💯🥩意式烤安格斯肉眼扒 配 澳洲西蘭花苗例牌叫五成熟 外層煎得略帶焦香之餘亦能夠鎖住裏面既肉汁 油脂分布平均 伴碟既西蘭花苗幼嫩鮮甜 非常好食😋🍨提拉米蘇呢度既𝑻𝒊𝒓𝒂𝒎𝒊𝒔𝒖係我食過數一數二❣️質感非常軟滑 裏面手指餅同酒既份量啱啱好 唔會過甜~自己食晒一杯絕對冇問題❤️
超推介𝑴𝒂𝒏𝒐呢間樓上意大利🇮🇹餐廳🌟

巴馬臣芝士薯條
忌廉牛油蒜香雜菌
意式烤安格斯肉眼扒配澳洲西蘭花苗
Sapporo  &  Lychee  Tea
今晚又來到我們非常仲意的西餐廳,Mano (The L. Square)今次已經第三次來吃飯囉。銅鑼灣站附近。交通方便。餐廳環境舒適,高雅,乾淨,氛圍熱情,喜悅又放松. 上次吃魚。香草烤原條鱸魚。非常好味。今次試一下其他菜式。期待有口福。//意大利牛柳車厘茄火箭菜$308牛柳五成熟.看上去幾亮亮,血色的鮮美肉汁吸引.柔嫩的口感與鮮美多汁的完美融合。口感嫩滑,配上法國芥末等嗄嗄好味. 配上:火箭菜沙律及芝士,及其它配料,食物材料新鮮又創新. 火箭菜口感清新。
銅鑼灣站附近。交通方便。
//意大利牛柳車厘茄火箭菜$308

2024-02-28 17 浏览
放假去拍拖夜晚想食餐好,就黎左依間!首先叫左巴馬火腿配烤菠蘿哈密瓜($148),菠蘿同埋哈密瓜都係清甜開胃配埋巴馬火腿同埋火箭菜依兩款比較濃味嘅一齊食幾夾另外叫左意式烤安格斯肉眼扒配西蘭花苗($368),揀左紐西蘭嘅扒,肉質結實唔會太油膩,又夠多汁,肉味都好濃郁!除左燒汁之外,仲有個芥末醬比我地調味甜品叫左tiramisu($78),入口好滑好香,仲淡淡嘅酒香,都唔會太甜嘢飲方面選擇都幾多,揀左杯Sangria Red($78)同Lychee Lemonade($68),前者就正常發揮啦!後者都幾特別,荔枝嘅香甜同埋酸嘅Lemonade中和左,所以杯嘢飲酒甜甜酸酸咁樣開胃得來又易入口依家西餐嚟講算係唔太貴又幾好食!
放假去拍拖夜晚想食餐好,就黎左依間!

依家西餐嚟講算係唔太貴又幾好食!