2024-04-13 28 浏览
自從搬咗去將軍澳,我哋得閒就會入西貢拍拖食吓嘢,自從上年去M Square慶祝完生日,我就愛上咗呢間餐廳,得閒就同老公嚟拍拖👩🏻‍❤️‍👨🏻餐廳位於WM酒店內,環境非常舒適,餐廳內有多部電視播放唔同體育比賽項目,老公最鍾意嚟睇足球比賽。如果同朋友嚟,仲可以喺餐廳入面打桌球,除咗拍拖仲好適合一班朋友聚會。除咗餐廳環境呢度嘅食物質素都非常高質,性價比好高,仲有好多選擇,真係每個月嚟都食唔晒!Baked Black Cod銀鱈魚沾上蒜蓉包糠焗製,表面香脆可口,內𥚃魚肉非常嫩滑,超好吃!伴上香濃牛油味的薯茸和燈籠椒忌廉汁,倍添美味😋Grilled Beef Steak Salad味道香濃的烤牛扒伴上清新的青瓜、小蕃茄、黑醋洋蔥、燈籠椒,羅馬生菜,再加上菲達芝士,紅腰豆和蜜糖芥末醬,口感非凡,味道非常夾,啱晒鍾意食沙律嘅我☺️Cast Iron French Toast法式多士配士多啤梨、拖肥醬和雲尼拿雪糕,絕對係完美組合。法式多士表面焦香,內裏軟綿綿,蛋味香濃,令人一試難忘😍除咗食物,呢度嘅飲品都好有質素,下次一定要帶埋兩個細再食過😎

Baked Black Cod

Grilled Beef Steak Salad

Cast Iron French Toast

• Baked  Black  Cod
2024-04-12 48 浏览
西貢 WM酒店放電之選-M Square極怕泊地獄停車場嘅我(除咗商場,其他都唔敢泊🥲)泊WM真係零難度🙈順道去埋酒店入邊呢間M Square食埋飯, 餐廳仲有小型桌球玩㗎😊炸魚薯條:大大件😚炸得脆身同埋表面好有光澤,有配上牛油果醬好清新龍蝦risotto:略嫌risotto龍蝦味比較淡,軟硬口感適中忌廉青口: 青口爽口,煙韌既麵包配上忌廉好match😋Wild wings: 炸得太乾身,唔太juicy 😅軟殼蟹沙律: 軟殼蟹大大件,好香脆,配上沙律好fresh 飲品: Lychee Mojito 荔枝角好濃,易入口🥂Iced Latte 咖啡味香濃Overall 坐得舒服,又有得玩😂好啱三五知己gathering, 食飽飯仲可以喺海邊散吓步😙
西貢 WM酒店放電之選-M Square

忌廉青口: 青口爽口,煙韌既麵包配上忌廉好match😋
Wild wings: 炸得太乾身,唔太juicy 😅
軟殼蟹沙律: 軟殼蟹大大件,好香脆,配上沙律好fresh

上網睇到西貢有一間又有得玩又有得食嘅餐廳,趁住禮拜六日放假就同男朋友一齊去啦!入到去已經見到有好多遊樂設施,當中包括小型高爾夫球,街機等。1️⃣Tom Yum Gong Risotto 烤大蝦冬蔭公意大利飯配魷魚&蘑菇 ($235): 個蝦雖然係烤嘅,但係呢都唔會好乾身!2️⃣Mussels Pot 鮮茴香忌廉藍青口&烤多士 (Half $176)個青口配埋個湯啱啱好,我認為呢兩個人其實叫half已經好足夠!3️⃣Summer Mango Peach ($42)4️⃣Dessert : Banoffee Creme Brulee Pancake 厚班戟,香蕉,拖肥醬,雲尼拿吉士醬&脆焦糖($148)甜品我要大推!女人鍾意食甜品就梗㗎啦!但係呢一個嘅pancake唔會整到好粉,配埋雲呢拿吉士醬同埋脆焦糖,好邪惡,但又好好食🙆🏻‍♀️5️⃣最後因為見到咁啱係happy hour於是都忍唔住嗌咗杯啤酒🍻,呢度有手工啤揀,亦都有黑啤擇,店員亦都會好主動咁同你推介!唔使驚揀唔到自己鍾意嘅🫡

1️⃣Tom Yum Gong Risotto
烤大蝦冬蔭公意大利飯配魷魚&蘑菇 ($235):
個蝦雖然係烤嘅,但係呢都唔會好乾身!

3️⃣Summer Mango Peach ($42)

厚班戟,香蕉,拖肥醬,雲尼拿吉士醬&脆焦糖
($148)

• Mussels Pot
2024-04-10 60 浏览
每次到西貢都喜歡先到M Square,因為餐廳的空間令人坐得非常舒服。今次就叫左佢地個tea set 。真係非常好食,完全滿足了想食小食同甜食的下午。2人份量剛剛好。薯條真係好好食,仲配左5款醬比我,對愛吃醬的我是大滿足。原味/抹茶/TiramisuPancake:好食!口感鬆軟,帶著微甜香氣,配上楓糖漿,超級美味!另外濃郁抹茶味,口感綿密,完美搭配鮮奶油和紅豆。Tiramisu味道也很香濃, 一次可以食到3款味道真係大滿足。而特別推介薄荷朱古力係每次我都會必點的。

薯條真係好好食,仲配左5款醬比我,對愛吃醬的我是大滿足。

而特別推介薄荷朱古力係每次我都會必點的。
復活節假期去了西貢行了一轉,遠離一下凡囂呼吸一下新鮮空氣,今次又再訪WM酒店地下的〔M Square〕餐廳,假期真的比平時多很多人,但因為店內有很多座位及樓底高,所以感覺空間感都很大及非常開揚舒適。餐廳是一間以體育運動為主題的特色西餐廳,店內除了有大螢幕及電視播放著不同的運動比賽外,餐廳提供了不少娛樂設備,有桌球、美式足球檯、彈珠機、模擬高爾夫球空間及收費的Nintendo Switch等設備給客人選擇。【Calamari Squid Ink Pasta】(HKD$169)意粉上有鋪上蕃茄莎莎及切成一圈圈的魷魚,意粉撈勻後都掛上了芥未奶油忌廉汁,意粉是用墨汁製成,所以不會吃到一口都是墨魚汁,味道比較清新。【Burrata Chorizo Pizza】(HKD$235)很大的一塊PIZZA份量都十足,餡料有Burrata芝士、西班牙香腸、蕃茄及燈籠椒,餅底屬於薄身的餅底,邊位烤得香口,鋪滿餡料的薄餅入口非常豐富,Burrata芝士味道很香。【Spanish Churros】(HKD$105)新鮮炸起的西班牙油條,熱辣辣炸得很結實,灑了滿滿的肉桂糖粉,配上雲尼拿雪糕及朱古力醬,甜溜溜膩膩的

【Spanish Churros】(HKD$105)

新鮮炸起的西班牙油條,熱辣辣炸得很結實,灑了滿滿的肉桂糖粉,配上雲尼拿雪糕及朱古力醬,甜溜溜膩膩的。
【Honeycomb Caramel】(HKD$76)
濃厚的忌廉混入香甜的焦糖味,杯上的焦糖脆脆亦很香脆可口
【Orion (Lager)】(HKD$58)
吃濃厚的辣味菜式,飲啤酒就最解渴又醒神。
〔M Square〕@msquarehongkong
香港新界西貢惠民路28號洲至奢選香港WM酒店地下低層A1號舖
Shop A1, LG/F, WM Hotel Hong Kong, Vignette Collection, 28 Wai Man Road, Sai Kung, N.T., Hong Kong
2024-03-29
午餐
2024-04-08 246 浏览
༺ M Square༻☽‎⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本資料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽‎➳ M Square𖠚ᐝ Kale Salad($128)𖠚ᐝ Mussels Pot($268)𖠚ᐝ Iron Grilled Ribeye($458)𖠚ᐝ BBQ chicken Pizza($188)𖠚ᐝ Calamari Squid Ink Pasta($169)𖠚ᐝ Maple Bacon Cheese Burger($160)𖠚ᐝ Spanish Churros($105)⚑ 西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖☽‎⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨食後感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ Kale Salad($128)沙律有藜麥,青蘋果,紅菜頭,松子仁,南瓜籽,紅莓乾,羽衣甘藍🥬口感幾豐富,而且淋上檸檬油醋,十分清新!➳ Mussels Pot($268)忌廉青口醬汁好creamy,青口都幾大隻🥰➳ Iron Grilled Ribeye($458)叫了五成熟,但感覺有點太生,大概似三成熟~ 牛扒都有牛味!➳ BBQ chicken Pizza($188)Pizza底是燒烤醬,味道偏甜~
༺ M Square༻
➳ M Square
𖠚ᐝ Kale Salad($128)
𖠚ᐝ Mussels Pot($268)
𖠚ᐝ Iron Grilled Ribeye($458)
𖠚ᐝ BBQ chicken Pizza($188)
𖠚ᐝ Spanish Churros($105)
⚑ 西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖
BBQ chicken Pizza

➳ Kale Salad($128)
Kale  salad

➳ Mussels Pot($268)
忌廉青口醬汁好creamy,青口都幾大隻🥰
Mussels  pot

➳ Iron Grilled Ribeye($458)
叫了五成熟,但感覺有點太生,大概似三成熟~ 牛扒都有牛味!
Iron Grilled Ribeye

➳ BBQ chicken Pizza($188)
Pizza底是燒烤醬,味道偏甜~ 配菜有雞肉及甜椒🍕批邊十分有咬口,帶麵粉香,而且是我較喜愛的薄底pizza!
BBQ chicken Pizza

➳ Calamari Squid Ink Pasta($169)
魷魚份量多好彈牙😚意粉好掛汁,醬汁用上芥末忌廉汁及蕃茄莎莎醬,不會好膩~
Calamari Squid Ink Pasta

➳ Maple Bacon Cheese Burger($160)
Burger 好足料!有兩層安格斯牛肉、樹葉漿煙肉、芝士、蕃茄及生菜🍔煙肉脆脆的口感令burger更好吃😋還有薯條伴碟!
Maple Bacon Cheese Burger

➳ Spanish Churros($105)
Churros 一共有六條,但糖粒多了一點,味道略甜🙈如果自行整走啲糖粒就啱啱好!
Spanish  churros

☽‎⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨餐廳環境¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽

餐廳位於西貢WM酒店樓下,環境好闊落座位好舒適😙而且仲有足球機,switch 等,不過要收費的~ 餐廳仲有個大窗,有陽光射入嚟好舒服☀️
  • BBQ Chicken Pizza
  • Calamari Squid Ink pasta
  • Maple Bacon Cheese Burger
2024-04-08 26 浏览
長假期唔一定去旅行先係度假🏖️~位於西貢海傍嘅M Square,唔止環境寬敞,仲有唔同玩樂設施,桌球機🎱、高爾夫球機等,好適合一家大細玩足一個下午。上次食過青口煲同冬陰功意大利飯一路都念念不忘,今次再翻叮🤩ᨎᨎᨎᨎᨎᨎ✨Soft Shell Crab Salad除咗原隻炸軟殼蟹🦀之外,沙律仲加咗蟹肉,口質非常豐富,清新得嚟都能夠滿足到味蕾嘅享受。✨Mussels pot (half pot)每次嚟都要叫呢個性價比非常高嘅青口煲~就算叫半煲已經有好多青口,兩個人食都啖啖肉呀😍有海水味嘅青口,配埋Creamy嘅sauce,超好味~食完之後仲可以用個sauce蘸麵包條食添。✨Calamari squid ink pastaCreamy嘅pasta配上彈牙嘅魷魚,啱晒啲creamy pasta控🍝 加埋蕃茄salsa同俾你榨汁嘅青檸仔,中和咗creamy底嘅油膩感。✨Tom Yum Gong Risotto冬陰功意大利飯又係翻叮之選,出面好少見到咁獨特嘅combination~冬陰功味超級濃郁,除咗新鮮彈牙嘅大蝦,意大利飯入邊仲落咗好多碎嘅蝦肉,令人每啖都食到蝦肉,真係重點推介~⭐️✨Very B

ᨎᨎᨎᨎᨎᨎ

✨Soft Shell Crab Salad

✨Mussels pot (half pot)

✨Calamari squid ink pasta

✨Tom Yum Gong Risotto

✨Very Berry & Summer Mango Tea
就算係普普通通一杯茶,都加咗花瓣🌹做點綴,心思十足,完全啱晒渡假vibe呀!!

ᨎᨎᨎᨎᨎᨎ

2024-03-31
  • Calamari Squid Ink pasta
  • Soft Shell Crab Salad
  • Mussels Pot
今日帶埋妞妞入西貢玩,順道再嚟上次覺得好好食嘅M square食Tea,一入餐廳,就有Staff安排Highchair同問我哋需唔需要小朋友餐具,好貼心!.Tea set 好豐富,除咗有咸食Specialty Chips & Wing,仲有甜品Pancake Combo!.➜Specialty Chips & Wing粗薯條即叫即炸,脆卜卜好正!除咗茄汁,仲有 4 款醬汁(黑松露芝士汁、芝士燒汁、蜜糖是拉差醬、青瓜酸忌廉醬)好豐富。.➜Pancake Combo3款軟軟嘅厚Pancake,入口好鬆軟, 3 款味道都好出 豬太郎最鐘意Tiramisu口味,好香咖啡味又唔會膩!.➜Bolognese Fettuccine with Onsen Egg 淨係嗌Tea Set唔夠飽,跟豬太郎一齊揀多個主食啦!勁creamy嘅牛肉肉醬,加埋一劃流心勁靚嘅溫泉蛋,令闊麵更濕潤,入口更滋味。.#msmessypig_food
➜Specialty Chips & Wing

➜Pancake Combo

#msmessypig_food
2024-03-24
  • Bolognese Fettuccine with Onsen Egg
  • Pancake Combo
  • Specialty Chips & Wing
2024-03-29 50 浏览
復活節假期開始,我就去左西貢過左我第一日嘅假期啦。位於WM hotel嘅M square環境都好寬敞,仲有桌球等設施,播放住唔同嘅運動賽事同輕鬆嘅音樂,感覺幾chill幾放鬆,幾適合平日放工或者放假嘅時侯黎放鬆一下。Calamari squid ink pasta墨汁意粉食落軟硬適中。芥末忌廉汁味道幾特別,平時比較少食到,加埋蕃茄莎莎更加清新開胃,亦都平衡到忌廉汁嘅味道同膩感,另外仲半個青檸,可以自行加入青檸汁,調較醬汁嘅酸味,幾欣賞個醬汁。魷魚份量幾多,食落彈牙。Tom Yum Gong Risotto Risotto充滿冬蔭公嘅味道,酸酸辣辣,但唔會好刺激,容易入口。飯亦都乾濕適中,飯入面仲有魷魚蘑菇等配料,食落唔會太單調。烤大蝦非常彈牙,烤得好香,配上泰式酸辣汁更加開胃。Mussels pot鮮茴香忌廉汁好香好滑,帶蒜香仲有淡淡嘅酒味。麵包條非常鬆軟,而且幾煙靭有口感,加埋個汁一齊食好夾,麵包比我想像中更好食。藍青口份量好多,仲食到西芹,大大一pot幾適合同朋友一齊食。

Calamari squid ink pasta

Tom Yum Gong Risotto

Mussels pot
2024-03-21 46 浏览
今日放假又入咗西貢,放假最鍾意揸車周圍去,今次都係去返上次食嗰間餐廳M Square ,我已經去過幾次佢哋環境舒服,所以我好鍾意喺嗰度食嘢~慢煮手撕豬肉.酸椰菜.香草番茄汁芝士千層面 $162口感非常豐富,千層麵軟硬度啱啱好,蕃茄醬濃郁,呢個配搭非常好味~Pizza小番茄.羅勒葉 . mozzarella芝士 $269初頭以為好細個pizza、點知嚟到原來好大,份量十足,我最鍾意食呢啲傳統嘅pizza只有蕃茄仔加羅勒葉同埋mozzarella芝士,呢三個係一個絕配,唔需要咁複雜已經好好味~安格斯牛肉.黑松露忌廉煮大啡蘑菇.洋蔥& 芝士漢堡伴薯條 $169安格斯漢堡厚肉,肉質非常Juicy,大啡蘑菇用黑松露忌廉,原來係咁夾~Monkami Rice $58日本岩手縣出産既酒米(純米大吟醸原材料)而成嘅手工黃金淡啤酒,入口清新爽口,有輕微小麥和淡淡柑橘味,加上清酒的米香~

慢煮手撕豬肉.酸椰菜.
香草番茄汁芝士千層面 $162

Pizza小番茄.羅勒葉 .
mozzarella芝士 $269

Monkami Rice $58
2024-03-19 84 浏览
難得一家人星期日放假 去西貢chill下 第一次走到海邊酒店 WM Hotel有一家充滿渡假風的餐廳 - M Square非常吸引 環境廣闊樓底又高價錢也很親民 而且更有桌球 高爾夫球玩適合一家大細 充電放鬆的💕當然少不了 啤酒🍻 chill chill ⋆_ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ__ ⋆🦪 Mussels Pot 青口隻隻飽滿鮮甜 忌廉洋蔥白汁煮得好creamy 香濃配鬆軟麵包 🥖 好惹味🥰 🥞 Honeycomb Pancakes打卡必備的下午茶 Pancakes 🥞 口感鬆軟 很有空氣感倒上美味的蜂蜜🍯整體充滿甜甜香味搭配新鮮水果和忌廉適🈴開心share l🍝墨魚汁意粉意粉用墨汁製 有墨汁味同時唔會整污糟嘴巴😂 麵質有彈性 配上芥末忌廉汁跟蕃茄沙沙加青檸 清新解膩魷魚軟腍唔韌!🍟黑松露芝士汁薯條薯條炸得酥脆 搭配濃郁黑松露芝士汁入口超濃郁 分量一大碗 非常抵食
難得一家人星期日放假 去西貢chill下

魷魚軟腍唔韌!

🍟黑松露芝士汁薯條
薯條炸得酥脆 搭配濃郁黑松露芝士汁
入口超濃郁 分量一大碗 非常抵食
星期日專程來到西貢,並不是為了郊遊,而是為了這間「M Square」。M Square位於西貢WM Hotel 隔離的餐廳,除了有寬敞舒適的用餐環境之外,重點的是餐廳更提供多種娛樂設施,包括足球現場直播、Golf遊戲、足球機、遊戲機等等,可以邊食邊玩。當然,M Square的食物亦是非常出色,沒有因為其多元化的遊樂設施而搶走了目光。每樣食物都是用心去處理,而且份量亦都有返咁上下,適合一家大細、男女老幼聚餐。✫ 1. 煙燻豬仔骨(Smoky Baby Back Ribs)M square 將煙燻豬仔骨配以燒烤醬、薯條和沙律雜菜。豬仔骨經過煙燻,散發出濃郁的煙燻香氣,再搭配濃郁的燒烤醬,肉質鮮嫩多汁,帶來豐富的味道層次,既香甜又惹味。另外,爽脆的薯條和沙律雜菜的搭配使整道菜更加均衡,有肉有薯條有蔬菜,非常滿足。✫ 2. Salami Picante Pizza(意大利辣肉腸 & mozzarella芝士)Salami Picante Pizza是以辣肉腸和Mozzarella芝士為主要配料,Pizza餅底酥脆,表面覆蓋著濃郁的Mozzarella芝士層,每一口都充滿了濃郁的芝士奶香,加上辣
Dinner
煙燻豬仔骨
Salami Picante Pizza是以辣肉腸和Mozzarella芝士為主要配料,Pizza餅底酥脆,表面覆蓋著濃郁的Mozzarella芝士層,每一口都充滿了濃郁的芝士奶香,加上辣肉腸的香辣肉味,就是最佳配搭。Pizza 亦都相當大份,聚會Share一流。
Salami Picante Pizza
✫ 3. Honeycomb Pancake(厚班戟,焦糖牛油,楓葉糖漿&水果)
見到甜品Menu亦忍不住,一於嚐一份原味經典Pancake。厚班戟以焦糖牛油、楓葉糖漿和水果為配料,能夠保持原味之外,亦能帶來足夠的甜香。班戟外層金黃酥脆,做得鬆軟厚實,不會過度淋溶溶,又不會死實實,嚐一口入口即溶,正正就是恰到好處。原味pancake 之中的焦糖牛油和楓葉糖漿的相互襯托,給予班戟豐富的味道口感,蛋香味十足,再加上水果的鮮甜,使整個pancake 充滿清新的香味。
Honeycomb Pancake
不管是和家人朋友一起用餐,還是舉辦聚會活動,西貢M Square都能滿足到 。
2024-03-10
用餐优惠
試食活動
Dinner
2024-03-15 55 浏览
M square地址:西貢惠民路28號洲至奢選香港WM酒店地下低層A1號舖好耐無入西貢,西貢依個好有假日氣息既地方好多美食同靚景,行到攰,一家大細入咗依間餐廳填飽吓個肚😆餐廳地方好大,環境寬敞,職員好貼心咁俾咗張大枱我地,坐得好舒服好滿意🤭而且擺到成枱野食,可以成家人咁樣坐低,舒舒服服食餐飯真係好享受🥰叫咗兩個主食,一個Pizza,兩份甜品,食得勁滿足呀😆Lobster Mac & Cheese $245Grilled lobster tail, rigatoni in lobster sauce with lobster meat, cheddar cheese & parmessan cheese燒龍蝦尾,通心粉,龍蝦汁,cheddar芝士,parmesan芝士龍蝦大大份,有好多龍蝦肉,海鮮既鮮甜味道真係好正,而芝士都非常出色,通粉吸收晒芝士既濃郁同埋龍蝦既鮮甜,非常好味😋😋Le Foie Gras Burger $188Burger bun, seared foie gras, Angus beef patty, fig sauce & cheddar cheese, serve
M square
地址:西貢惠民路28號洲至奢選香港WM酒店地下低層A1號舖

Lobster Mac & Cheese $245

Le Foie Gras Burger $188
Burger bun, seared foie gras, Angus beef patty, fig sauce & cheddar cheese, served with salad
香煎鵝肝,安格斯牛肉,無花果醬 & 芝士漢堡伴沙律
鵝肝的豐潤口感和牛肉的嫩滑口感完美結合,無花果醬加入了甜美的層次,而芝士就令整體更加平衡😋

Burrata Chorizo Pizza $235
Burrata Cheese, chorizo, tomato, rocket lettuce & bell pepper Burrata
芝士,西班牙香腸,蕃茄,火箭菜 & 燈籠椒
芝士融化在脆皮餅底上,搭配香腸的鮮美風味,蕃茄和火箭菜為口感增添了層次,燈籠椒則為整體提供了微辣的風味,成個pizza充滿豐富的口味呀😍

Black Truffle Cheese Chips $58
黑松露芝士汁薯條
薯條新鮮,又熱又脆,有黑松露既芳香,芝士既濃郁,小朋友都食得好滿足

Cappuccino x2, Apple Juice

甜品
Banoffee Creme Brulee Pancake $139
厚班戟,香蕉,拖肥醬,雲尼拿吉士醬 & 脆焦糖
Pancake做到好鬆軟,口感軟綿綿,超好!!香蕉外面有焦糖,略甜,但整體都好值得食!

Peanut Butter Banana Waffle $128
焦糖香蕉,烤杏仁,朱古力蛋糕,花生醬,窩夫 & 雲尼拿雪糕
個人比較喜歡窩夫,有冰凍雪糕既搭配,口感清新好多😊
2024-03-15 28 浏览
平日有日放假,我同朋友一齊想去下陽光☀️海邊, 所以來到西貢WM Hotel附近海邊行下, 原來入面有間清新風格的西餐廳,樓底比較高,有光線射入再配落地玻璃 ,加上餐廳更設有玩樂設施 ,我食完午餐再玩了一陣桌球🎱,實在會樂而忘返!我自己特別喜歡💕招牌梳乎厘Pancake🥞 我選了芒果🥭口味,水果有芒果藍莓士多啤梨🍓🫐🥭粒粒鋪在pancake 上,灑滿開心果碎 賣相好靚!口感軟綿,蛋香味超濃!芝士千層麵 芝士一層層邪惡得來無法抗拒!豬肋骨醬汁超入味又惹味, 豬肉烤得剛好又大份!

我自己特別喜歡💕

招牌梳乎厘Pancake🥞

芝士千層麵
芝士一層層邪惡得來無法抗拒!

豬肋骨
醬汁超入味又惹味, 豬肉烤得剛好又大份!

位於wm hotel🏨環境舒適寬闊 用餐氛圍悠閑寫意除了美食 還設有桌球🎱等遊戲設施十分適合繁忙的都市人進去慢活輕鬆一下🍀🍔Maple Bacon Cheese Burger份量十足 配料眾多牛肉juicy 鎮實肉汁煙肉煎至金黃 邊位酥脆還有蕃茄及生菜配搭層次感豐富🧇Waffle Benedict 招牌菜式👍🏻賣相精緻 擺盤充滿波希米亞風情🔮流心蛋漿配搭鹹香味十足的煙肉🥓必需趁熱品嚐才會有香脆口感✨✨🥞Tirimisu Pancake 入口滿滿空氣感🌬️打卡富有動感🤭感覺輕盈 不會過份甜漏旁邊配上espresso 味的楓糖漿🍯香甜中伴隨濃郁的咖啡香味☕️值得一試👍🏻🍵Matcha Latte With Oat Milk 綠茶味道突出配上燕麥奶也沒有蓋過茶味🫖☕️Latte 入口細滑苦澀中散發香濃的奶香味🥛
位於wm hotel🏨
環境舒適寬闊 用餐氛圍悠閑寫意