2024-04-13
自從搬咗去將軍澳,我哋得閒就會入西貢拍拖食吓嘢,自從上年去M Square慶祝完生日,我就愛上咗呢間餐廳,得閒就同老公嚟拍拖👩🏻❤️👨🏻餐廳位於WM酒店內,環境非常舒適,餐廳內有多部電視播放唔同體育比賽項目,老公最鍾意嚟睇足球比賽。如果同朋友嚟,仲可以喺餐廳入面打桌球,除咗拍拖仲好適合一班朋友聚會。除咗餐廳環境呢度嘅食物質素都非常高質,性價比好高,仲有好多選擇,真係每個月嚟都食唔晒!Baked Black Cod銀鱈魚沾上蒜蓉包糠焗製,表面香脆可口,內𥚃魚肉非常嫩滑,超好吃!伴上香濃牛油味的薯茸和燈籠椒忌廉汁,倍添美味😋Grilled Beef Steak Salad味道香濃的烤牛扒伴上清新的青瓜、小蕃茄、黑醋洋蔥、燈籠椒,羅馬生菜,再加上菲達芝士,紅腰豆和蜜糖芥末醬,口感非凡,味道非常夾,啱晒鍾意食沙律嘅我☺️Cast Iron French Toast法式多士配士多啤梨、拖肥醬和雲尼拿雪糕,絕對係完美組合。法式多士表面焦香,內裏軟綿綿,蛋味香濃,令人一試難忘😍除咗食物,呢度嘅飲品都好有質素,下次一定要帶埋兩個細再食過😎
Baked Black Cod
Grilled Beef Steak Salad