2019-03-13
好耐冇去旺角樓上cafe了,網上見哩間新開評價不錯,就同朋友上黎試下,估唔到野食同服務都咁好,食得好滿意呀!一出lift見到靚靚白色竹籃打卡位,影番兩張靚相先。入到餐廳見到藍天白雲天花,好夢幻呀,我小時候都好想自己房間係咁。覺得餐廳既佈置同擺設都好舒服,幾靚呀。估唔到廚房細細地供應到咁多款野食呀,好多選擇。煙三文魚沙律$98沙律配上蜜糖芥末醬甜甜地好fresh, 煙三文魚三大塊,整體不錯。玫瑰鮮奶咖啡 $40奶味較濃既咖啡,grande size,淡淡既玫瑰味會係女士們最愛,拉花都幾可愛。慢煮紅酒牛肋條配蒜蓉法包 $78哩碟小食好好味,蒜蓉法包烤至金黃色,勁脆勁香。鮮茄紅酒汁酸酸甜甜好開胃,慢煮做法既牛肋條好林又入味,好高質!白酒蜆肉扁意粉 $118好足料落左好多蜆肉,讚!用蒜片同欖油爆香提升意粉既香味,扁意粉彈牙好入味,略橄欖油多左少少。餐廳加左塊紫蘇芽喺意粉中間,店員告知食完意粉可咬下紫蘇芽,有清新口腔作用,非常有趣同細心。黑松露卡邦尼長通粉 $118黑松露香味好突出,哩碟意粉雖簡單制作方法,但味道好好味。用餐期間店員態度非常友善,小店要加油,會再黎支持!
一出lift見到靚靚白色竹籃打卡位,影番兩張靚相先。
黑松露香味好突出,哩碟意粉雖簡單制作方法,但味道好好味。