2020-01-26
年初一唔洗拜年 掃完一輪街 想搵個地方落腳就上左呢間cafe年初一加上時間比較早所以都靜靜地其實已經食到好飽所以只係嗌左兩個小食同兩杯野飲但整體都好唔錯~行過路過唔好錯過😆首先講野食方面 嗌左牛柳條配蒜蓉包蒜蓉包一向係至愛 加上牛柳條既sauce係用左mint同其他herbs 味道特別得黎又好夾個包!而牛柳亦都好稔😋😋😋其實唔肚餓但為食既小妹再叫左一個黑松露醬薯條醬就正正常常啦 薯條我覺得抵讚!脆得黎又唔會太乾 雖然有sauce但都冇偷懶有落調味粉☺️感受到好有心~然後服務方面我俾十分 呢間cafe價錢唔貴 但服務態度非常好 上菜果陣會解釋得好清楚道菜有咩特別~好值得讚!!男朋友都話諗起上一次食間貴價餐廳個侍應姐姐既解釋 所以咁既普通價錢絕對物超所值!順帶一提侍應哥哥雖然戴左口罩但我覺得係靚仔😆😆同埋最後我地走既時候侍應哥哥同其他staff都有講byebye🥰 總括而言 野食好味 服務超班 價錢合理 我寫到都覺得自己好似打手 但真心講 咁既餐廳其實我想靜靜雞私人收藏 不過算啦 我覺得係值得發揚光大既十級推介🤣
年初一加上時間比較早所以都靜靜地
其實已經食到好飽所以只係嗌左兩個小食同兩杯野飲