2022-06-12 39 浏览
係旺角鬧市入面,火鍋放題林立,但要搵到一個地方可以chill 下都幾有難度,估唔到係旺角地標TOP度搵到一間高質西餐廳Lab Eat Restaurant & Bar,係同閨密同另一半慶祝既好地方🥰🥰首先係前菜-法式麵包配黑醋,醒胃一流😚我地叫左一杯白酒Green Acres,係紐西蘭sauvignon blanc既名牌,好香夠哂feel🤗唔好睇少依碗小小的海鮮湯,依兩小碗濃縮哂大量新鮮海鮮既精華🍤🦐蝦味爆哂出黎😚黎到依餐既主角,焗法式鴨髀配鴨肝,鴨肝食落比想像中juicy,加上清新柚子汁,好好味,鴨肝都煮得恰到好處,值得推薦😇西班牙八爪魚紅蝦頭膏意大利飯,一個字,豪!大大條八爪魚爽口彈牙,presentation都值得一讚,打卡一流!最後再黎甜品海鹽焦糖比利時朱古力波,女朋友非常喜歡,入面係焦糖雪糕🍦

首先係前菜-法式麵包配黑醋,醒胃一流😚

• 餐前麵包
  • BBQ醬燒烤慢煮深海八爪魚
  • 刺身級珍寶帶子薄切
2022-06-09 59 浏览
有朋友非常唔開心,難得約我出來傾訴,我帶他去食好些令他開心返,這間西餐環境食物質數都不錯。叫左Dinner set,裡面已包左頭盤、前菜、主菜、甜品、飲品。【頭盤】新鮮生蠔,非常肥美,有淡淡的海水味,加了少少既檸檬汁,令生蠔的鮮味更加突出。【前菜】(左)風乾法國鴨肉:口感有點似Parma Ham , 味道甘香而且有豐富鴨油香氣,加上微酸的醬汁,減去了油膩感,令人更加開胃。(中)日本高湯鮑魚:這個很特別,鮑魚外圍用上了高湯既啫喱包住,凍凍的啫喱,加上口感彈牙的鮑魚,不錯。(右)熟成煙燻三文魚:出面食開都是一片片,但這裡是粒狀,有特別的口感,仲帶點濃郁煙燻香味。【主菜】300g 慢煮澳洲和牛小排及法國羊肚菇,和牛小排慢煮後煎香再厚切上碟,令食物有最好的效果,和牛散發極濃的肉香,口感腍滑,羊肚菇軟卻彈性多汁,同吸收哂和牛的香味。不錯不錯。【甜品】芝士蛋糕二重奏及焦糖燉蛋,芝士蛋糕有兩款,左邊係加入左baileys整成的芝士蛋糕,入口帶點酒香既味道。右邊係原味芝士蛋糕,入口帶點檸檬果香味同微微既酸,不錯。中間焦糖燉蛋,表面脆脆的焦糖面,內裡勁creamy又有蛋香的燉蛋,這個配合一流。【Trea

【頭盤】

【前菜】

【主菜】

甜品

【Treasure】
這杯飲品真係有驚喜,Mocktail賣相都幾得意,入口裡有Peach、Honey既味道,帶點香甜,真不錯。
2022-06-06
事前經openrice app訂座request圓枱卡座main menu有88折(海鮮+廚師推介+set dinner除外)環境夠靜 坐得好舒服正常入座起計用餐時間90分鐘但由於閒日都冇客人等位所以坐耐啲--法式焗田螺($158/6隻)味道正常 同出面食的分別不大田螺下面有薯蓉 唔creamy同冇咩味呢個course一般般-美國肉眼扒 ($598/400g)perfectly 5成熟 廚師功力應該深厚岩岩好粉紅色冇血水 牛味重但肉質麻麻地可能呢塊扒唔夠靚-西班牙黑毛豬鞍扒($398/400g)呢個係最好食的一道侍應suggest 7成熟肉質好淋好juicy 味道very good-卡邦尼意粉($228)醬汁好濃好厚 味道又唔會好鹹都係同出面差不多 正常水準又唔係話煮得好好食-整體講除左豬鞍特別好食之外其他野就正常同其他食肆差不多不過價錢就相對貴啲我地4人(2男2女)食完都係得5-6成飽如果想食環境影相就好適合呢間我試左一次未必會再來第二次了
事前經openrice app訂座request圓枱卡座
main menu有88折
(海鮮+廚師推介+set dinner除外)
環境夠靜 坐得好舒服
正常入座起計用餐時間90分鐘
但由於閒日都冇客人等位所以坐耐啲
法式焗田螺($158/6隻)
味道正常 同出面食的分別不大
田螺下面有薯蓉 唔creamy同冇咩味
呢個course一般般
美國肉眼扒 ($598/400g)
perfectly 5成熟 廚師功力應該深厚
岩岩好粉紅色冇血水 牛味重但肉質麻麻地
可能呢塊扒唔夠靚
西班牙黑毛豬鞍扒($398/400g)
呢個係最好食的一道
侍應suggest 7成熟
肉質好淋好juicy 味道very good
豬鞍扒
卡邦尼意粉($228)
醬汁好濃好厚 味道又唔會好鹹
2022-06-06
用餐优惠
優惠券
豬鞍扒
之前已經想試呢間餐廳好耐,今日咁岩同朋友係旺角行街就提議不如黎呢到食午餐,裝修有一種低調既奢華感,全間餐廳以灰藍色為主調,配上白色雲石枱,高貴得黎好靚。        我同朋友分別一人叫左一個Set lunch     頭盤 : 半熟赤身吞拿魚及無花果    一嚟到見到個擺盤好精緻令人心情好喜悅,軟糯既吞拿魚加上酸酸甜甜既無花果配搭真係好開胃,側邊仲有d好似珍珠咁既物體一咬落去酸酸地,全部野加埋一齊食好夾啊。        主菜 : 加拿大比目魚柳及檸檬牛油汁    比目魚魚腩位油脂豐富配上檸檬好清香,有啲牛油汁點綴充滿油香,配菜仲有d薯仔同埋豆。        主菜 :法式熟成煙鴨胸肉奇異果及菠菜苗沙律    每舊鴨胸下面都有一舊奇異果,奇異果同鴨胸一齊食可以解左鴨胸嘅油膩,沙律菜好新鮮配上酸酸甜甜嘅醋汁非常開胃。原本我哋仲有一個甜品嘅,可惜我哋太飽食唔落,實在太可惜喇    仲有一個非常值得欣賞嘅點就係我叫咗一杯熱奶茶,熱奶茶分別有一個茶壺一隻杯同一壺奶,居然連壺奶都係熱既,好貼心,而且熱檸檬茶嘅檸檬竟然係另上,眾所周知,熱檸茶好易會澀,另上就唔會有呢個問題,真的令我非常驚喜服務殷

我同朋友分別一人叫左一個Set lunch

頭盤 : 半熟赤身吞拿魚及無花果

主菜 : 加拿大比目魚柳及檸檬牛油汁

主菜 :法式熟成煙鴨胸肉奇異果及菠菜苗沙律
原本我哋仲有一個甜品嘅,可惜我哋太飽食唔落,實在太可惜喇

仲有一個非常值得欣賞嘅點就係我叫咗一杯熱奶茶,

服務殷勤有禮,媲美五星酒店的卓越服務,下次一定會再次光臨。
2022-06-07 495 浏览
好同事就快榮休真係好唔捨得,今晚相約晚飯跟她好好慶祝一下。最近日日都落雨出街食飯真的不太方便,好在越來越多商場直駁地鐵站,所以落雨也不太擔心。餐廳空間感十足,而家還有露天位置,秋涼的時候如果坐在戶外地方應該非常寫意。White Wine (Hanau Single WiNFeyard, Chardonnay)當然少不了要有酒先算慶祝,我哋請店員推介了一款比較易入口的白酒,入口有陣陣果香味,不算太甜,非常適合女孩子。LAB EAT Carbonara呢度嘅Carbonara 用了扁意粉,煮的時間剛剛好,吃到爽口煙韌的Al Dente口感,蛋黃份量多,令到意粉染上漂亮的橙黃色,而且食落味道香濃,超級喜愛。Wild Catch Chilean Seabass Fillet野生海鱸魚柳份量十足,入口魚肉鮮嫩滑溜,底層配上紫薯薯蓉,食落軟綿可口,最後配搭用蕃茄乾調配而成的醬汁更加帶出魚肉鮮味。芝士蛋糕二重奏及焦糖燉蛋一個甜品可以食到2款不同口味的芝士蛋糕,一個係Bailey’s 咖啡,一個係原味芝士,2款口感都軟滑綿密,芝士味香濃,不過特別喜愛Bailey’s 咖啡,多了咖啡的味道,感覺更有層次
好同事就快榮休真係好唔捨得,今晚相約晚飯跟她好好慶祝一下。

LAB EAT Carbonara

芝士蛋糕二重奏及焦糖燉蛋
一個甜品可以食到2款不同口味的芝士蛋糕,一個係Bailey’s 咖啡,一個係原味芝士,2款口感都軟滑綿密,芝士味香濃,不過特別喜愛Bailey’s 咖啡,多了咖啡的味道,感覺更有層次。焦糖燉蛋面層脆口香甜,內裏軟滑,有淡淡的蛋香味,超正。

2022-06-06 61 浏览
成日經過Top 都見到呢間餐廳 終於去試一試!餐廳採用咗現代簡約嘅設計風格🎑,燈光唔會太光,配合舒適嘅音樂,用餐環境簡直一流!👏仲有特色酒飲 可惜聽日返工 最後冇試到🥲前菜係藍青口湯同流心芝士沙律🥗餐廳用咗意大利巴馬火腿配沙律🥗然後即場切熱溶流心芝士到沙律入面 好正 係香港冇幾可可以咁原汁原味咁食芝士!沙律仲有薯仔🥔,蕃茄🍅,同埋兩種火腿做配菜主菜係西班牙黑毛豬鞍同埋西西里島海鮮意粉呢度嘅黑毛豬用咗7 成熟嚟煮 熟度啱啱好😬呢道菜應該係用炭燒有陣陣嘅炭燒香味咬落去脆脆地 啲肉又juicy又crispy 👏👏至於西西里島海鮮意粉配魷魚🍝魷魚入口鮮甜,口感彈牙‼️而意粉又口感柔韌鮮甜嘅蕃茄醬入面帶有海鮮嘅味道 😋味道可口,而且酸酸甜甜好有開胃嘅效果🤭不過如果意粉嘅汁可以加少少辣,一定會更加吸引XD😆最後嘅甜品係法式開心果🥑甜可麗薄餅卷薄餅卷入面係焦糖,上面仲有啲蛋白霜同金箔可以夾埋一齊食,啱曬鍾意食甜嘢嘅朋友。睇得出廚師好用心去裝飾呢道菜色,好睇又好食!餐廳嘅服務非常好,有禮貌之餘又細心,會主動過嚟幫我哋換過啲用完嘅碗碟,同埋會主動幫我哋斟水,我比佢哋100分!💯
成日經過Top 都見到呢間餐廳 終於去試一試!

仲有特色酒飲 可惜聽日返工 最後冇試到🥲

沙律仲有薯仔🥔,蕃茄🍅,同埋兩種火腿做配菜

主菜係西班牙黑毛豬鞍同埋西西里島海鮮意粉
呢度嘅黑毛豬用咗7 成熟嚟煮 熟度啱啱好😬
呢道菜應該係用炭燒有陣陣嘅炭燒香味
咬落去脆脆地 啲肉又juicy又crispy 👏👏

至於西西里島海鮮意粉配魷魚🍝

2022-06-06 43 浏览
Lab eat (TOP)今天天氣實在悶熱,想在鬧市中找到一個地方可以抖下,朋友介紹這間格調高尚的Cafe休息下,順便食埋晚飯。這裡地方很大,座位舒適,職員有禮又專業,主動介紹幾款菜式給我們。餐牌:1. 洋蔥炒青口 🧅前菜是洋蔥炒青口,大大碟不特止,每隻青口肉都很大隻,仲很厚有鲜味,未食主菜已經半飽了☺️2. raclette cheese看到侍應熟手地把一大片熱辣辣的芝士刨在沙律菜上面🧀使嗜吃芝士的我忽然肚子響起警號,預了空間來迎上這片芝士它奶味濃郁🤤😋一定一定要趁熱食👏配上沙律菜和酸菜🥗🥬是一道已很飽肚的頭盆😎3. 海鮮蕃茄意粉+烤黑毛豬腿海鮮有蝦,蜆和墨魚,味道都很鮮甜☺️😋黑毛豬腿很大塊,吃下又覺得幾淋,好有肉味,差D吃不哂還好我們可以慢慢邊吃邊倾計,邊嘆我們的特飲邊欣賞這裏的環境,實在是忙裡偷閒的一個好好選擇。最後仲有我最喜愛的甜品,今次吃到的是類似pancake配上蛋白糖霜,雖稍甜,I like it.雖說在這裏消費也不平,但間中慰勞下自己,在這新起的商場行逛後,再來這間高級餐廳嘆下享受下,實在是一個很好的選擇。單:(人均消費:$800)
Lab eat (TOP)

餐牌:

1. 洋蔥炒青口 🧅

2. raclette cheese

3. 海鮮蕃茄意粉+烤黑毛豬腿
海鮮有蝦,蜆和墨魚,味道都很鮮甜☺️😋
黑毛豬腿很大塊,吃下又覺得幾淋,好有肉味,差D吃不哂

單:(人均消費:$800)

2022-06-06 409 浏览
前排食左旺角TOP商場既 @labeathongkong 🍴佢哋都有join Restaurantweekhk 💛 會有特定menu😉 環境好寬敞坐得舒服~除左有圓形梳發卡位之外,天氣涼少少既話坐outdoor seat都好chill👍🏻Lunch Set抵食 前菜+主菜+飲品🍴STARTERS𝗣𝗼𝗮𝗰𝗵𝗲𝗱 𝗲𝗴𝗴 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝗺𝗼𝗸𝗲𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗺𝗼𝗻 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗱 前菜可以喺鷹嘴豆蓉湯、紅菜頭蘋果沙律、同溫泉蛋三文魚沙律三選一🥗 另外加$18亦都可以upgrade法國麵包蟹肉及檸檬乳酪☺️揀左三文魚沙律嘅dressing好impressive🫶🏻 MAIN𝗠𝗶𝗻𝗰𝗲𝗱 𝗜𝗯𝗲𝗿𝗶𝗰𝗼 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗠𝗲𝗮𝘁 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗶𝗻𝗲 $148扁意粉硬度剛剛好而且都幾掛汁🥰西班牙免治豬肉肉味濃郁🐷 意粉食落好爽口有咬口🫶🏻雖然採用西班牙嘅豬肉,但食落有點泰式的感覺🥹😍好開胃食唔停😌𝗪𝗶𝗹𝗱 𝗠𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗥𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼 $148推介!睇落份量唔算好多但係都飽嘅😌意大利飯口感軟硬適中🤤黑松露味好濃郁🖤鮮蘑菇份量多同risotto好夾😘 面頭仲有cream cheese令到口感更cream

STARTERS

MAIN

𝗪𝗶𝗹𝗱 𝗠𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗥𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼 $148
鮮蘑菇份量多同risotto好夾😘 面頭仲有cream cheese令到口感更creamy😆食落唔會膩🫠

Menu
2022-05-08
  • 𝗪𝗶𝗹𝗱 𝗠𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗥𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼
  • 𝗠𝗶𝗻𝗰𝗲𝗱 𝗜𝗯𝗲𝗿𝗶𝗰𝗼 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗠𝗲𝗮𝘁 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗶𝗻𝗲
2022-06-05 65 浏览
放假在旺角買電器,順便預約餐廳吃晚餐。下午五時多,餐廳客人不多,仍有陽光從玻璃照進來,感覺寫意。餐牌選擇包羅萬有點餐不久便送來麵包,沾黑醋和橄欖油。⭐️Mango Magic$88非酒精飲品Mango Magic 加入芒果汁、橙和梳打,簡單好喝,入口有芒果香氣。⭐️Bruce Jack. Shiraz$98紅酒配牛排最合適不過,紅酒很順,容易入口⭐️美國極佳級牛肉眼扒$598美國極級肉眼扒,牛排上有網紋,這塊只有半成熟,切下去牛排呈粉嫩顏色。嚼起來還有油脂香氣,牛肉味愈嚼愈香呢!⭐️日本黑舞茸菇松露義大利麵$318我覺得最特別是日本黑舞茸菇松露義大利飯,上桌時已經聞到一陣松露的味道,擺盤非常漂亮,義大麵上還點綴著松露片。入口松露香氣逼人,入口麵條略有韌性,濃郁而濕潤,滿足松露愛好者。⭐️義大利頂級雲尼拿雪糕及魚子醬$198甜點點了一份雪糕,這份雪糕真的很好吃,小小一年雲尼拿雪糕,入口極細膩,很天然的雲尼拿香味,配上奢華的魚子醬,入口鹹香,鹹和甜交集,味道有驚喜。
放假在旺角買電器,順便預約餐廳吃晚餐。

下午五時多,餐廳客人不多,仍有陽光從玻璃照進來,感覺寫意。

餐牌選擇包羅萬有

點餐不久便送來麵包,沾黑醋和橄欖油。

⭐️Mango Magic$88

⭐️Bruce Jack. Shiraz$98

紅酒配牛排最合適不過,紅酒很順,容易入口

⭐️美國極佳級牛肉眼扒$598

美國極佳級牛肉眼扒
日本黑舞茸菇松露義大利麵
義大利頂級雲尼拿雪糕及魚子醬
2022-06-04 46 浏览
法國生蠔 $69生蠔新鮮,帶有淡淡的海水味,是比較爽口的一款生蠔,配上兩款自家製醬汁,調味特別。白酒煮澳洲鮮活藍青口 $238餐廳供應的青口很新鮮,肥美而且爽口,還有淡淡海水味,好creamy。西班牙八爪魚紅蝦頭膏意大利飯$338這道意大利飯有兩個海鮮醬汁,一邊是墨魚汁、一邊是蝦膏煮成的醬汁,兩款味道濃郁,而且彼此很搭配。西班牙黑毛豬鞍 $398 /400g黑毛豬鞍充滿着油脂的香味,而且烹調得宜,不會過熟,肉質不錯。Mango passion $88 這soda 調配不錯,不會太甜而且果味濃郁,配上果乾,十分精緻。法國開心果醬可麗薄餅卷 $118開心果醬屬少甜,幾適合不喜歡吃太甜的,很少吃到開心果果醬,非常特別。
法國生蠔 $69

法國開心果醬可麗薄餅卷 $118

• 新鮮生蠔
  • 西班牙八爪魚紅蝦頭膏意大利飯
2022-06-03 41 浏览
放工同朋友慶祝升職加人工,之前食間呢間十分唔錯,決定要encore🥰-1.日本帶子刺身薄片及溫泉蛋 $298日本帶子刺身薄片加溫泉蛋係好精緻嘅前菜,賣相都好靚好出色。首先將溫泉蛋督穿,令到帶子、三文魚籽、黑魚子都可以沾上蛋汁,全部一啖食落口,好鮮甜!-2.海鮮湯 $128好貼心地可以cut into halve咁上碟,入面有蝦、魚同埋蜆。湯勁濃郁,入口啖啖都係海鮮嘅鮮甜,高質👍-3.油封法國鴨脾及法國鴨肝 $398鴨脾嘅肉質偏柔軟而結實,味道酥香但又唔會死鹹。外皮封得脆脆的,好香口。法國鴨肝配上蘋果解膩,估你唔到咁出色🥰🥰-4.西班牙八爪魚紅蝦頭膏意大利飯 $338佢就好似係濃郁版嘅酉班牙海鮮飯,有兩大舊嘅八爪魚,煮得剛剛好,唔會韌🥰意大利飯索哂紅蝦頭膏同埋墨魚汁,勁鮮甜美味,好想encore!!-5.海鹽焦糖比利時朱古力波 $148甜品都十分出色,賣相又好吸引。朱古力波嘅朱古力食落都好味道,唔會覺得太甜太假👍波入面包裹住焦糖雪糕,好濃郁,有海鹽鹹鹹地,好正😻-6. Moscato $98

1.日本帶子刺身薄片及溫泉蛋 $298

2.海鮮湯 $128

3.油封法國鴨脾及法國鴨肝 $398

4.西班牙八爪魚紅蝦頭膏意大利飯 $338

5.海鹽焦糖比利時朱古力波 $148

6. Moscato $98
2022-05-30 48 浏览
Came for a friends gathering.Atmosphere: friendly and nice to sit and chat.Food: great quality and prepared wellService: friendly and great with recommendations and clear on promotionsHygiene: super good including clean toilets!Convenience: great, outdoor area, ok for smoking if you prefer to sit outsideAll in all a great experience. A lot of promos (25% off many a la carte items with openrice booking and half price on wine when ordering 12 oysters set (no discount on seafood and cocktails))Pric
Came for a friends gathering.

Price still came to 1000 per head as we drank a lot
but enjoyed a great night.
2022-05-30
用餐优惠
優惠券
  • 凱撒沙律
  • 餐包
  • 新鮮生蠔
2022-05-29 60 浏览
平時都有行開T.O.P. 呢個商場,但認真行先知原來呢度都幾多餐廳喎,今日黎到5樓呢間LAB EAT, 裝修望落係比較高格調嘅,入面座位都好多,卡位就比較闊落,但夜晚8點去到入面都已經坐滿晒人喇,另外侍應服務唔錯,整體都幾滿意。✨新鮮龍蝦及牛油果他他 $338creamy 嘅牛油果加上口感彈牙新鮮龍蝦肉,呢個配搭好夾,配埋甜甜酸酸嘅醬汁好醒胃,龍蝦肉份量都好多😋😋✨焗野生智利海鱸魚柳 $398魚柳煎得好香,肉質較實,下面配左紫薯蓉同埋蕃茄汁,有少少唔太夾,分開食好啲😁✨芝士蛋糕二重奏及焦糖燉蛋 $148芝士蛋糕兩款入面我較鍾意有少少焦糖味嗰款,口感較軟綿,另一款加左罌粟籽嘅芝士味較重,口感較實,焦糖燉蛋亦都好好味,好有蛋香✨Treasure $108呢杯mocktail好特別呀,侍應會喺上面整個空氣波波咁,爆開嘅時候仲有陣香味飛出黎,味道都好討好,好香甜,好啱女仔飲,又啱打卡✨Moscato $98朋友話想飲甜嘅白酒,侍應介紹左呢款,朋友話好啱口味

✨新鮮龍蝦及牛油果他他 $338

✨焗野生智利海鱸魚柳 $398

✨芝士蛋糕二重奏及焦糖燉蛋 $148

✨Treasure $108

✨Moscato $98
朋友話想飲甜嘅白酒,侍應介紹左呢款,朋友話好啱口味
2022-05-24
2022-05-26 206 浏览
今次阿囡生日話想食西餐,唔想去太遠,近近地係旺角所以揀咗呢度,之前都有來過,知道食物及服務整體來講都係良好的,不過今次嘅生蠔確實係好失望😞,黑毛豬依然保持水準
2022-05-23
庆祝纪念
生日
Iberico  pork  Rack
黑毛豬鞍
果木煙燻法國鵪鶉髀
  • 西班牙極品橡菓飼黑毛豬
2022-05-26 54 浏览
T.O.P.呢個商場我好少行 但原來呢到開左好多鋪頭同餐廳。今次同朋友就黎到位於5樓既LAB EAT restaurant & bar星期三晚8點左右去到餐廳,入邊已經坐滿曬人。餐廳環境幾舒服,侍應亦都好有禮貌👍🏻白酒煮澳洲鮮活藍青口 $238活藍青口唔係時時有得食架,咁緊係要嗌黎試下啦!白酒忌廉汁味道又香又滑,青口好新鮮,又乾凈,如果有埋法包蘸汁食仲正😋日本黑舞茸菇松露意大利飯 $318話說呢隻菇好受日本人歡近,可以有助降低三酸甘油脂同抑制癌細胞生長。菇大大舊,松露好香,意大利飯濕潤得黎仲食到芝士,係一個無敵既組合呀!😋芝士蛋糕二重奏及焦糖燉蛋 $1482款芝士蛋糕之中我較鍾意焦糖果款 食落比較light 配埋啲酸酸地既紅莓脆脆一流脆脆既焦糖係面 滑捋捋既燉蛋係底 食落啖啖都有奶香 又香又甜Treasure $128朋友揀左杯mocktail 侍應會係面前用枝”槍”擠個波波係上面 好得意呀 presentation一流呀Moscato $98同侍應講想飲甜既白酒 佢就介紹左Moscato 真係完全岩曬我口味

白酒煮澳洲鮮活藍青口 $238
活藍青口唔係時時有得食架,咁緊係要嗌黎試下啦!
日本黑舞茸菇松露意大利飯 $318
芝士蛋糕二重奏及焦糖燉蛋 $148