2022-09-10
呢間灣仔扒房想食好耐,收工約左朋友一齊食👭Girls Talk❤餐廳唔算大,但裝飾典雅,燈光昏暗,環境洋溢著歐陸情懷,幾有氣氛。Set menu $388 per one每個套餐都配餐湯、自家製餐包、沙律、任食薯條同餐飲。凱撒沙律羅馬生菜新鮮爽口,麵包粒🍞烤到脆卜卜。🤤大量Parmesan Cheese灑係面🥗🧀配埋沙律醬食,邪惡但好正,仲有半隻溏心雞蛋。🍞特製牛油餐包餐包好鬆軟,邊邊位有小小脆帶微暖。牛油分別有原味同肉桂味,好特別😏忍唔住食哂!🥣牛尾湯牛尾湯濃稠順口,冇腥味,加左好多牛肉,酸甜可口。🐔烤雞配阿根廷青醬烤雞有三大塊,皮脆雞肉滑嫰多汁。上網睇阿根廷青醬係南美洲烤肉既靈魂,滿滿既香草清香襯托肉質既鮮味,微酸微辣刺激味蕾,的確出色。🐮🦬紐西蘭安格斯肉眼扒呢個係signature 必點!我地叫左medium👨🍳整到岩岩好,切開係嫰紅色。牛扒以香草同牛油提味,入口率先感覺到濃密既牛油香,肉質腴嫩有咬口,肉汁滿瀉,沾埋黑椒汁更讚,真係好好味!牛扒份量足足有10安士,牛魔王岩哂。推廣優惠‼️憑生日過嚟加$200仲有蛋糕,即影即有,枱面設計同埋禮盒花😍
Set menu $388 per one
每個套餐都配餐湯、自家製餐包、沙律、任食薯條同餐飲。
凱撒沙律
🍞特製牛油餐包
🥣牛尾湯
牛尾湯濃稠順口,冇腥味,加左好多牛肉,酸甜可口。
🐔烤雞配阿根廷青醬
🐮🦬紐西蘭安格斯肉眼扒