2022-08-19 84 浏览
今時終於去食bookmark左好耐既餐廳,晚上真係好有情調,燈光偏暗好relax🥰✨Set Dinner $388,有齊特製牛油餐包、湯、凱撒沙律、主菜同埋飲品,食飽指數係120%,好多野食🤣🤣🎈Starters➰是日例湯➰特製牛油餐包 配自家秘製肉桂牛油➰凱撒沙拉一直都有人講個餐包烘熱上好正,估唔到真係咁好味,本來想食半個留肚食扒同薯條,結果都係成大個食晒🤣🤣南瓜湯亦都好足料,每一啖都係滿滿既南瓜味😋🎈Main➰紐西蘭安格斯肉眼扒(10oz)➰意大利燒烤腩肉卷因為同朋友share食,所以揀左兩款唔同主菜,肉眼扒幾有肉味,生熟程度亦都岩岩好👍🏻仲有把好得意既斧頭刀🤣烤腩肉卷份量足,有3大件厚切腩肉卷,有濃濃既香草味,最重要唔會乾身鞋烚烚😊🎈Free Flow Crispy Golden Fries所有主菜均享有任食薯條,係我鍾意既幼身薯條😍😍熱辣辣仲做到脆口,我仲加左現磨黑椒更惹味😋✨🎈Tea or Coffee

🎈Starters
➰是日例湯
➰特製牛油餐包 配自家秘製肉桂牛油
➰凱撒沙拉

🎈Main
➰紐西蘭安格斯肉眼扒(10oz)
➰意大利燒烤腩肉卷

🎈Tea or Coffee