2023-02-12
排行榜一直人氣高企嘅打卡西餐廳,除左設有戶外天台位置,室內亦有落地大玻璃望住維港大海景今次終於到訪感受下 kaboom魅力Cocktail & MocktailDamn pissed off! $108 玫瑰花泡泡浴打卡容器黃色鴨仔陪伴住,單看造型已經沒有不點嘅理由Vodka基底,配上passion fruit 同pineapple 酒味唔算濃Mandalay $78繼續堅持唔飲酒話呢杯Mocktail 同我同名wo 就叫呢杯~飲落濃郁芒果青檸熱帶水果味,幾好飲!Deep Sea Tacos $118脆身taco,配上爽彈蝦肉加上三文魚子、生菜作內餡,醬汁亦好加分~Tom Yum Gong risotto $258冬陰功口味令整件事fresh d,唔會膩口,海鮮有帶子、大蝦同軟殼蟹,幾足料!chargrilled beef strips with roasted vegetables $308標準網格炭烤紋,5成熟,剛好鮮嫩有肉味!single bone chicken wing $88咸蛋黃口味,略太過乾身,味道濃郁,不過唔係想食雞翼就可以叫下其他野!
除左設有戶外天台位置,室內亦有落地大玻璃望住維港大海景
今次終於到訪感受下 kaboom魅力
Cocktail & Mocktail
Damn pissed off!
玫瑰花泡泡浴打卡容器
Mandalay $78
飲落濃郁芒果青檸熱帶水果味,幾好飲!
Deep Sea Tacos
Tom Yum Gong risotto
標準網格炭烤紋,5成熟,剛好鮮嫩有肉味!
single bone chicken wing