2023-03-02
又發掘到一間靚靚食物又好食嘅打卡Cafe,今次同閨蜜兩個人,大家都係女仔聲量太多,點咗嘅食物全部賣相都好靚,而且超級大碟,食唔晒要打包,真係冇諗過佢哋呢啲價錢竟然會有咁大嘅份量,真心抵食!$128 日本櫻花蝦蟹肉蘆筍扁意粉(賣相靚,有好香濃嘅蝦粒味道,感覺比較飽肚嘅一款主菜)$128 劍魚腩醬油漬牛油果他他 (有少少似當飯裏邊嘅一啲刺身,但係配左西式嘅感覺,呢款應該係店鋪嘅私房菜,我第一次食)$88 初雪窩夫 (呢款係當日店員佢哋第一日新出嘅,試到新嘢,如果有朋友生日或者有特別節日慶祝可以喺碟上面寫字!)$78 Dirty Tiramisu (呢個甜品我第一次食,係全晚我最愛食,一個人幾乎搶晒黎食,係我最愛嘅Tiramisu口感,重點係佢唔會太過甜,大大份食落都唔會好滯,食完感覺超級滿足成個人好開心)