2020-05-21 180 浏览
A huge and very yummy sandwich 🥪😋限聚令放寬咗,so happy💖💕 梗係要帶爸爸媽媽食好嘢👏🏻三文治食得多,咁多特別餡料、又咁大份嘅鐵板三文治都係第一次見!啲名都好得意㗎,呢度一款叫做「蝦兵蟹將」,裏面嘅餡料係軟殼蟹 。另一款叫做「食肉獸」嘅裏面就係手撕牛肉餡料。自製蟹肉忌廉餅配他他醬都好好味。薯條係自家手切,外脆內軟,仲有三隻醬:松露 、 蛋黃黑蒜,三隻都好好味。😋😋湯同飲品就普通,冇乜驚喜,正常。原本仲想試吓有糖心蛋做餡嘅三文治,但係我哋三個人食呢度都已經好飽。三百幾蚊食三文治好似好癲,但咁足料,又有小食,其實都抵食!我下次一定要試吓個糖心蛋😍😍

自製蟹肉忌廉餅配他他醬都好好味。

湯同飲品就普通,冇乜驚喜,正常。

Newly opened in the basement of K11 Art Mall near MTR entrance/exit, Hand3ag is a cafe that serves signature teriyaki sandwiches and salad.I got this Japanese-Style Barbecue Pork Teriyaki Sandwich set with Japanese Pumpkin Sweet Potatoes Cream Cheese Salad (as fries were not available when I visited at around 2pm on a Saturday…).It was a bit disappointing that the sandwich looked better than it taste. For one, it’s cold…Probably because of sitting under the strong air-con for too long before ser
Japanese-Style Barbecue Pork Teriyaki Sandwich, Japanese Pumpkin Sweet Potatoes Cream Cheese Salad

It was a bit disappointing that the sandwich looked better than it taste. For one, it’s cold…Probably because of sitting under the strong air-con for too long before serving. Therefore, the toasted bread became a bit soggy…The stuffing inside were tasteless, as in not having a distinctive flavor of their own…They all tasted like a lump of something inside the sandwich…A bit pathetic…

The salad was probably the best thing in the set. The pumpkin and sweet potatoes made the salad more on the sweet side; mixed well with quite a bit of cream cheese, the salad was very filling, which made up for the half portion of disappointing teriyaki sandwich. However, I had a stomachache shortly after this meal…Not sure if it’s because of the cream cheese…
2020-05-16
呢間係K11新開的鐵板三文治專門店HAND3AG係本地品牌來,主打多款創新配搭嘅三文治,款款都勁多層次,爆哂餡咁🤤,好吸引呀!❤️歐陸監獄鐵板三文治 $54⠀三文治夾住肉丸及芝士通心粉,仲有薯餅同流心蛋,再加上以3種芝士混合的熔岩芝士,全都是我愛吃的食物🤤,好邪惡但又好滿足,仲好飽肚呀😂!⠀⠀🧡拉麵叉燒鐵板三文治 $56⠀呢款三文治好有創意,好似將成個拉麵🍜嘅元素放哂落個三文治咁,內有拉麵,日式叉燒片、溏心蛋、荀絲、粟米粒、同味噌蛋黃醬,好多層次,口感好豐富呢!⠀⠀🍟3日3夜自家手切薯條⠀$35(中),$49(大)⠀呢個薯條係經過3日3夜製作架,薯條的外層別香脆,而內裏的薯蓉就好軟綿,記得要加$7配埋自家製番茄醬、松露蛋黃醬或黑蒜滋味醬,點埋一齊食更惹味!⠀🥗HAND3AG凱撒沙律 $28清新又開胃的凱撒沙律,⠀份量都不少呢,仲加入蟹柳同脆片呢😊⠀⠀🌹Roselatte $42/凍賣相好少女心,粉紅同白漸變的⠀顔色超靚的💓,仲好香玫瑰味,不錯呀!⠀⠀⠀

❤️歐陸監獄鐵板三文治 $54⠀
三文治夾住肉丸及芝士通心粉,
仲有薯餅同流心蛋,再加上以3種芝士混合的
熔岩芝士,全都是我愛吃的食物🤤,
好邪惡但又好滿足,仲好飽肚呀😂!⠀

🧡拉麵叉燒鐵板三文治 $56⠀
呢款三文治好有創意,好似將成個拉麵🍜
嘅元素放哂落個三文治咁,內有拉麵,
日式叉燒片、溏心蛋、荀絲、粟米粒、
同味噌蛋黃醬,好多層次,口感好豐富呢!⠀

🍟3日3夜自家手切薯條⠀$35(中),$49(大)⠀
呢個薯條係經過3日3夜製作架,
松露蛋黃醬或黑蒜滋味醬,點埋一齊食更惹味!⠀

🥗HAND3AG凱撒沙律 $28
清新又開胃的凱撒沙律,⠀
份量都不少呢,仲加入蟹柳同脆片呢😊⠀

🌹Roselatte $42/凍
賣相好少女心,粉紅同白漸變的⠀
顔色超靚的💓,仲好香玫瑰味,不錯呀!⠀

2020-05-19 208 浏览
據聞係本土品牌嘅HAND3AG選址K11,主打鐵板燒三文治,見到各傳媒介紹,相片超吸引,所以我都搵日收工過黎試下。餐廳面積大,裝潢明亮,座位都幾多,可以嘆住冷氣食麵包。三文治款式配搭新奇,好似芝士燴通心粉、日式拉麵叉燒,另有雞塊、軟殼蟹、牛仔排、同素食嘅吉列豆腐三文治~早餐餐牌有啲唔同。另有沙律~歐陸監獄鐵板三文治 $73/套餐配薯條(中)、沙律、飲品半份三文治應該唔夠,而且套餐抵食啲,所以點咗set。三文治配料厚厚,食哂都幾飽「歐陸監獄鐵板三文治」嘅配料有芝士燴通心粉、普羅旺斯燉肉丸、脆薯餅,這個組合實在幾估唔到!酸酸甜甜嘅茄醬加上芝士,有啲西餐感覺。值得一讚薯餅真係非常香脆,配合生菜同燶邊流心蛋,食落唔會乾口「蝦兵蟹將鐵板三文治」嘅配料有入口酥脆,而且大隻嘅軟殼蟹仲有小龍蝦沙律同爽口嘅紫椰菜絲,加上他他醬組合,比較清新,完全唔油膩,我鐘意呢份呢薯條都唔錯啫,十分香脆另外點咗蟹肉忌廉餅,食落都好脆,新鮮熱辣,基本上所有炸物都幾出色。
餐廳面積大,裝潢明亮,座位都幾多,可以嘆住冷氣食麵包。

早餐餐牌有啲唔同。

另有沙律~

歐陸監獄鐵板三文治 $73/套餐配薯條(中)、沙律、飲品

「蝦兵蟹將鐵板三文治」嘅配料有入口酥脆,而且大隻嘅軟殼蟹仲

薯條都唔錯啫,十分香脆

評分:🐷🐷🐷🐷(5🐷滿分)本身去係想食佢地既通粉三文治🥪但我太早到啦,加上佢地試業中,所以11點前係得早餐,想去既朋友要留意啊🐷講番個早餐🥣其實都幾抵食🤤39蚊就已經有半份三文治🥪加沙津🥙加多杯咖啡☕️我食既係Hand3ag三文治,佢地菜蛋肉既份量好平均,平時食多士會覺得好熱氣,但今次既早餐全部冇熱氣既感覺,抵讚👍🏻雖然三文治好大份,竟然冇散開晒😍希望下次可以試埋佢地既通粉三文治!仲要一讚佢地既環境,好大,配色好好,以白灰為主,超打卡able💕
評分:🐷🐷🐷🐷(5🐷滿分)

Breakfast  Set

Breakfast  Set
2020-05-17 263 浏览
不知道你對三文治的感覺如何?以前我會覺得頗單調,有時吃肉類的還會感到有點膩。或者厚厚的蛋牛治,也會吃得頗狼狽。但今次親試這間小店,倒讓我對三文治有著新的體驗。係談談餡料前,想先分享下個麵包。自家製麵包,雖然係鐵板上烘烤過,但回彈相當,外脆亦沒有割喉㗎感覺。大隻水手鐵板三文治雞扒肉汁豐富配合醬料,口感相當出眾。原來醬料並不是普通的燒烤醬,當中還調了黑蒜,對味道㗎層次感提升不少。慢調撕理食肉獸鐵板三文治別被這個名嚇怕~其實係牛肉慢煮再手撕而成。牛肉配合流心蛋亦順滑恰當。別小看那些蕃茄片~吃得出清新蕃的味道,配蛋黃醬亦不覺喧賓奪主。芝士烤普羅旺斯肉丸茄醬不濃口,淡淡茄香卻不與芝士硬碰著,多吃一口肉丸亦不覺膩。蟹肉忌廉餅起初以為好似泰式蟹餅,但完全係另一種感覺。拿上手軟軟的,一咬下脆粉就大件事,脆粉造得夠薄,溢出架蟹肉忌廉,滿滿的包圍外皮口感好圓滑。薯條點解薯條都要分享,因為太多野食,有部分薯條放涼了,但仍很脆口。了解過原來店家選材亦有下功夫。不多講,親身試過就會明,個人口味配黑蒜醬真係冇得輸。玫瑰鮮奶我建議拌混才喝~起初第一口有點甜。可能我不太好甜食。但拌混後卻喝得到最喜愛玫瑰花茶㗎清淡味,
不知道你對三文治的感覺如何?

大隻水手鐵板三文治

慢調撕理食肉獸鐵板三文治

芝士烤普羅旺斯肉丸

蟹肉忌廉餅

薯條

玫瑰鮮奶

我建議拌混才喝~起初第一口有點甜。可能我不太好甜食。但拌混後卻喝得到最喜愛玫瑰花茶㗎清淡味,讚!

黑咖啡

店家有分fruity同nutty香㗎咖啡豆,知咖啡要喝熱的。但天氣太熱,還是喝凍的,nutty感覺較濃口。

其實試呢間新店前兩小時,才係深水埗飲完中茶。四點再試上面噤多野~本來飽飽的,還是敗給它的驚艷,總算沒白費五臟廟個quota~

2020-05-16 176 浏览
found this cute korean casual deli that sells mainly korean-style teppanyaki sandwiches and snacks in k11 art mall! there are truly wicked ones like sandwiches filled with macaroni&cheese, meatballs, miso ramen, jap-style bbq pork,, and light ones like soft-shell crab&shrimp salad, fried tofu, avocado&chickpeas that are less greasy... one of their signatures is this triple cooked hand-cut fries, and preparation requires threeeee days!four teenagers wandered there one day and grabbed two sandwitc

four teenagers wandered there one day and grabbed two sandwitches: soft shell crab and slow cooked shredded beef short rib, both come with extremelyy huge portions and are stuffed with ingredients! the crispiness of fries lasted all the way till the end and there are 3 choices of sauce to dip into: tomato, truffle mayonnaise and black garlic "miracle" sauce.

the interior adopts minimal modern korean style, with parts of iridescent and predominant clean white backdrops, gives such a minimal vibee!

ordinary drinks like coffee & tea, and cute fruity milkshakes are both available, the lattes we chose were delectable too! rich and creamy texture which scoops up our meal to the next level.

8.3/10
💰
⌇$62 𝙎𝙤𝙛𝙩 𝙨𝙝𝙚𝙡𝙡 𝙘𝙧𝙖𝙗 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙨𝙖𝙡𝙖𝙙 蝦兵蟹將鐵板三文治
deep-fried soft shell crab / crawfish salad / sliced purple cabbages / pickled sliced carrots / tartar sauce
酥脆軟殼蟹 / 小龍蝦沙律 / 紫椰菜絲 / 醋漬紅蘿蔔絲 / 他他醬
⌇$62 𝙎𝙡𝙤𝙬 𝙘𝙤𝙤𝙠𝙚𝙙 𝙨𝙝𝙧𝙚𝙙𝙙𝙚𝙙 𝙗𝙚𝙚𝙛 𝙨𝙝𝙤𝙧𝙩 𝙧𝙞𝙗 慢條斯理食肉獸鐵板三文治
shredded beef short rib / pan-fried egg / tomato slices / crystal lettuce / cheddar cheese / mustard mayonniase
手撕牛仔排 / 燶邊流心蛋 / 番茄片 / 水晶生菜 / 車打芝士 / 芥末籽蛋黃醬
⌇$49 𝙏𝙧𝙞𝙥𝙡𝙚 𝙘𝙤𝙤𝙠𝙚𝙙 𝙝𝙖𝙣𝙙-𝙘𝙪𝙩 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙨 (𝙇) 三日三夜自家手切薯條
⌇$42 𝙍𝙤𝙨𝙚 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 (𝙘) 玫瑰鮮奶
⌇$42 𝙀𝙖𝙧𝙡 𝙜𝙧𝙚𝙮 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 (𝙘) 伯爵茶鮮奶
@hand3ag
@k11hk
🖇 Shop B226-B227A, B2/F, K11 Art Mall, 18 Hanoi Road, Tsim Sha Tsui

2020-05-15 211 浏览
肉丸芝士通心粉toast 係香港好少搵到比較外國feel 既食物 因為cheese macaroni 。咬落去唔算太膩,再加上肉丸好juicy. 熱辣辣出爐食 真係好好味。除左三文治,小食炸牛油果餅 玩芒果醬真係好味。 本身我好鐘意食牛油果, 牛油果控一定要試。價錢我覺得係尖沙咀後計 好抵。 你買個m記都唔抵呢個價錢。想試新野又多樣化既食物。黎呢間我覺得唔會令你失望之餘,仲要食幾次先會食得晒佢既餐牌。我對hand3ag 既評分係高
我對hand3ag 既評分係高
外卖自取
😋華麗打卡🥪三文治🥪呀😍K11 不嬲都有好多打卡able 野食!行過見到D3 出口一入有間白色裝修既餐廳🧐🤔望望meun 原來係主打大過我塊面既Sandwich 🤣🥪🥪🥪既價錢$50-60蚊左右另一樣佢地都有介紹既係手切薯條🍟🍟入去之前需要探熱🌡做好防疫🌡🎈慢調撕理食肉獸鐵板三文治($62)手撕牛仔排、流心蛋、番茄、生菜🥬、車打芝士同芥末蛋黃醬煎到兩面脆卜卜麵包既質感🥪!絲絲牛肉!芥末配牛肉係世界上最完美既伴侶蛋汁爆出黎唔係"老"蛋😋!咬落層次好豐富🥳!芝士半溶🤤🤗🎈蝦兵蟹將鐵板三文治($62)軟殼蟹、小龍蝦🦞沙律、他他醬、椰菜絲同蘿蔔絲拿~有時會怕軟殼蟹會一係得炸粉一係有鯹味😰!。不過佢地係無d 咁既事!好加分呀!隻蟹大隻到😍熱辣辣炸起😋😋唔會有油膩感🥳鍾意食海鮮類既朋友仔精選~軟殼蟹爆膏又有黃油油~~諗起都流口水🎈3日3 夜自家手切薯條($49) +松露蛋黃醬($7)手切薯條用連皮切既方法,可以食到薯仔薯皮既香味,雖然係手切,粗度同長度放落口岩岩好🍟!松露蛋黃醬~親愛的石油氣味🥰😋🎈Cappuccino☕️ ($39-12oz)店員介紹有兩隻既咖啡豆🤔☕️果然好推介☕️!簡左一隻係 飲落
😋華麗打卡🥪三文治🥪呀😍

K11 不嬲都有好多打卡able 野食!
行過見到D3 出口一入有間白色裝修既餐廳🧐🤔
望望meun 原來係主打大過我塊面既Sandwich 🤣🥪

🥪🥪既價錢$50-60蚊左右
另一樣佢地都有介紹既係手切薯條🍟🍟

入去之前需要探熱🌡做好防疫🌡

🎈慢調撕理食肉獸鐵板三文治($62)
手撕牛仔排、流心蛋、番茄、生菜🥬、車打芝士同芥末蛋黃醬
煎到兩面脆卜卜麵包既質感🥪!
咬落層次好豐富🥳!芝士半溶🤤🤗

🎈蝦兵蟹將鐵板三文治($62)
軟殼蟹、小龍蝦🦞沙律、他他醬、椰菜絲同蘿蔔絲
鍾意食海鮮類既朋友仔精選~
軟殼蟹爆膏又有黃油油~~諗起都流口水

🎈3日3 夜自家手切薯條($49) +松露蛋黃醬($7)

🎈Cappuccino☕️ ($39-12oz)
店員介紹有兩隻既咖啡豆🤔☕️果然好推介☕️!簡左一隻係
飲落,前期有花香味後帶酸味回甘!驚喜地唔係平時一式一樣既連鎖咖啡☕️☕️奶係可以選擇脫脂或者全脂奶!就算係外賣杯都有🤍🤍拉花

🎈Firefly juicy - Pomegranate & Elderflower 有機果汁($30)
英國原產地既有機果汁🧃🧃🧃🧃
成份寫有白提子、莓、rosemary 、石榴同接骨木花🧃
接骨木花係外國飲品都好common 😍估唔到係香港餐廳再遇番lee 類飲品😛!個陣特別既香味🧃清新!加埋石榴!又健康又好飲😋!

由於係試業中,未有手工啤酒🤪
下次再黎😍有手工啤送薯條🥰我既OL 朋友仔話要大叫Happy Friday 😛
Local Brand🇭🇰 Tappanyaki Sandwiches & Coffee Time❤🥪🍟️🍘🥗☕️💫. .愛好行尖沙咀,最近新開左一間本地品牌✨鐵板三文治,為食既我 當然要趁佢開業去試試吧。以鐵板燒形式製作出各款創意十足既三文治,每款都用料十足,性價比高呢。餐廳以白色椅桌配上灰色牆身主題,簡潔明亮 用餐感覺舒服。-而且製作認真,以植物牛油&橄欖油 先輕烤 烘脆麵包🍞,再加入各式餡料及醬汁,即叫即製,確保新鮮熱辣辣。除左招牌鐵板三文治之外,仲有多款小食選擇呢。.ll(皇牌) 歐陸監獄鐵板三文治 $54Continental Iron House呢份真係夠份量啊‼️ 用普羅旺斯燉肉丸,加入3種芝士🧀 混合成芝心通心粉,再配上薯餅及流心蛋。三文治入面 份量最十足,係日式既演變,岩晒大胃皇的你。-(皇牌) 拉麵叉燒鐵板三文治 $56Japanese Style Barbecue Pork Ramen日式炒麵燒餅都食過,但以日式拉麵🍜 配上日式叉燒、溏心蛋及紫椰菜絲等等,製成既三文治,相信應該沒吃過吧❓再加入味噌味蛋黃醬,好似一路食拉麵 一路食三文治。-(素食) 早安西西里鐵板三文治

l[鐵板燒三文治 Tempaanyaki Sandwiches]l

(皇牌) 歐陸監獄鐵板三文治 $54
Continental Iron House

(皇牌) 拉麵叉燒鐵板三文治 $56

(素食) 早安西西里鐵板三文治 $35
Morning Sicily
早安系列☀️ 當然係早上11am前供應吧。
食落有酸酸甜甜既味道,感覺很開胃呢,難怪係早安系列。三文治夾著西西里醬汁煮成既燴菜,再上蔬菜蛋餅,仲配上薯餅&芝士🧀,一份營養均衡又豐富既早餐呢。

(素食) 祝君健康鐵板三文治 $49
Hella Green
祝君健康,一聽就知係素蔬系列,岩晒走肉朋友呢。就算係素食都一樣豐富:紅蘿蔔絲蛋餅、沙律生菜、燒茄子🍆、牛油果醬汁,好rich 好creamy,就算係素食都一樣唔馬虎呢。
l[小食]l

(皇牌) 3日3夜自家手切薯條 $35 / 49
Triple Cooked Hand-Cut Fries
聽個名已經被他吸引吧❓用上3日3夜時間製作成既薯條。精選Agria薯仔🥔,薯仔味濃帶甜味,製作出來既每條薯條🍟,外皮薄脆,裡面又充滿綿綿既薯蓉,簡作真係一點都唔簡單,可見廚房👨🏻‍🍳 既耐性與心思,請記得要細味啊啊啊。
配自家製醬料:
特製蕃茄醬 / 松露蛋黃醬 / 黑蒜滋味醬 $42 / 56
Homemade Dipping:
Tomato / Truffle Mayo / Black Garlic Sauce
另外蘸點薯條既3款醬汁都一點不簡單,單單係黑蒜醬🖤 就已經用上>260小時去製作,造出黎既黑蒜醬真係濃濃稠稠,充滿住黑蒜香。
當然其他蕃茄醬 & 松露蛋黃醬都是自家製作,但黑蒜醬汁,值得一試。
l[沙律 Salads]l

(皇牌) Hand3ag凱撒沙律 $28
HAND3AG Caesar Salads
吃過又healthy、又heavy、又guilty既三文治,點個沙律清清味蕾吧,感覺又green 又fresh💚,很舒服。

近期流行各款韓、台式吐司專門店,各款爆餡配搭 不同風味既醬汁三文治,成為打卡新寵兒。而呢間以日式鐵板燒為靈感,糅合創新配搭,誠意十足既製作,都好值得一試喔。

除左主打招牌鐵板三文治🥪外,亦有多款小食供選擇,如炸牛油果🥑、忌廉蟹餅🦀、燉肉丸等。有時間行開尖沙咀,不妨來一試吧。
2020-05-13 212 浏览
千等萬等,終於等到Hand3ag開幕喇‼️ 第一日就黎左試佢啲鐵板三文治,果然冇令我地失望。我地叫左一個三文治、薯條、蟹餅同兩杯野飲,全部份量都唔少,幾抵食。佢地個鐵板三文治認真係爆哂餡🤤🤤🤤 我叫嘅<慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $62>更加係啖啖肉,而且每樣餡料都非常入味,加埋一齊係豐富口感,而且層次分明。<3日3夜自家手切薯條 $35 M, $49 L>同<蟹肉忌廉餅 $32> evil得黎又令我地好好好滿足😋 薯條炸到金黃色,但食落又唔會過油。好中意我地揀嘅松露蛋黃醬,好香口,配薯條剛好👍🏻HAND3AG (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226-B227A號舖

HAND3AG (尖沙咀)
2020-05-13 175 浏览
今日第一日正式開張 我就買左個歐陸監獄三文治試下打算做午餐 可能因為第一日開張比較混亂 所以等得比較耐 講返食物先 個三文治$54 實係偏貴架啦 所以期待佢會好食 佢入邊有肉丸通心粉薯餅等等 睇落好似好正咁 買完已經即刻食 但係好失望 個三文治完全係凍 個包見到有烘嘅痕跡 但係淋嘅 如果熱嘅應該幾好食食完感覺係唔滿足嘅 但唔會餓嘅都 佢而家加多$19有埋薯條同飲品 當一餐食都夠飽嘅 但唔可以話佢好食 我會寧願去食burger算

個包見到有烘嘅痕跡 但係淋嘅
如果熱嘅應該幾好食

歐陸監獄三文治
外卖自取
2020-05-12 197 浏览
K11新開鐵板燒三文治店🎊三文治款式好有創意!而且款款都爆哂餡好足料👍🏻賣相吸引令人食慾大增🤤🥪歐陸監獄鐵板三文治 ($54)主廚好有創意!靈感來自幻想外國坐監既人會食既食物🤣有普羅旺斯燉肉丸、玫瑰芝士燴通心粉、流心蛋、薯餅,我自己最中意食呢個啊!好邪惡好滿足🥰🥪拉麵叉燒鐵板三文治 ($56)無諗過拉麵同三文治竟然可以放埋一齊🤪有拉麵🍜叉燒、溏心蛋、紫椰菜,估唔到都幾夾喎!另外仲有兩款素食系列!🥪祝君健康鐵板三文治 ($49)🥪早安西西里鐵板三文治 ($35),估唔到身為食肉獸既我都覺得好食😍最緊要係佢地既三文治一D都唔乾!好多汁又夠味👍🏻🍟3日3夜自家手切薯條 ($35-M ; $49-L)呢個薯條不得了😍食到停唔到口!由揀薯仔🥔到繁複既製作過程,先可以整到咁外脆內軟🤤可以揀特製蕃茄醬🍅松露醬、黑蒜醬🧄一定要試下個黑蒜醬!雖然要再加錢,但呢個絕對係重點❗️超級惹味🔥🍞自家製吐司 ($16)每日新鮮製作,選用日本麵粉,以湯種法製作吐司,所以口感非常鬆軟!買番屋企做早餐岩哂☺️
K11新開鐵板燒三文治店🎊

🥪歐陸監獄鐵板三文治 ($54)

🥪拉麵叉燒鐵板三文治 ($56)

🍟3日3夜自家手切薯條 ($35-M ; $49-L)

🍞自家製吐司 ($16)
HAND3AG 今日在K11開幕囉😘以肉丸通心粉🍲叉燒拉麵🍜製作成既三文治大家聽過未?呢個本地創作既三文治新品牌以意想不到既食材組合將佢地融入係三文治入面4款主打三文治🥪🔶玫瑰芝士燴通心粉、普羅旺斯燉肉丸、脆薯餅🔶[🍜拉麵叉燒鐵板三文治]日式叉燒片、脆脆拉麵、味付溏心蛋🔶[🥬祝君健康鐵板三文治]吉列豆腐、俄式蛋黃醬、牛油果鷹嘴豆沙律🔶西西里島甜酸燴菜、厚燒蔬菜奄列、脆薯餅這裡主打三文治mix & match4款🥪 我最喜歡 & [🥬祝君健康鐵板三文治]監獄 以玫瑰芝士燴入螺旋通心粉螺旋通心粉帶有口感最喜歡肉丸跟脆薯餅組合脆卜卜的炸薯餅跟肉丸是黃金組合整體味道香口惹味做早餐的話真的超級幸福🤤🤤🤤想吃得比較輕盈可以試試這款祝君健康吉列豆腐內含蔬菜粒&蘿蔔粒口感有點像魚腐外皮,內裡是綿綿質感牛油果配上鷹嘴豆mix蛋黃醬食落絕不單調組合健康又美味還有一款更加特別的叉燒拉麵三文治🥪🧡這是男朋友最愛的三文治口味🧡[🍜拉麵叉燒鐵板三文治]一款口感好新奇的三文治拉麵麵條不會做得過份林身,有咀嚼感👍🏻而且還有叉燒片同溏心蛋在其中更特別地加入味噌蛋黃醬真的似在吃拉麵😆把整個拉麵食材都融入在三文治當中完全

HAND3AG 今日在K11開幕囉😘
以肉丸通心粉🍲叉燒拉麵🍜製作成既三文治大家聽過未?

4款主打三文治🥪
🔶[歐陸監獄鐵板三文治]
玫瑰芝士燴通心粉、普羅旺斯燉肉丸、脆薯餅
🔶[🍜拉麵叉燒鐵板三文治]
日式叉燒片、脆脆拉麵、味付溏心蛋
🔶[🥬祝君健康鐵板三文治]
吉列豆腐、俄式蛋黃醬、牛油果鷹嘴豆沙律
🔶[早安西西里鐵板三文治]
西西里島甜酸燴菜、厚燒蔬菜奄列、脆薯餅

這裡主打三文治mix & match
整體味道香口惹味
做早餐的話真的超級幸福🤤🤤🤤

想吃得比較輕盈可以試試這款祝君健康
吉列豆腐內含蔬菜粒&蘿蔔粒
口感有點像魚腐外皮,內裡是綿綿質感
牛油果配上鷹嘴豆mix蛋黃醬
食落絕不單調
組合健康又美味

還有一款更加特別的叉燒拉麵三文治🥪
🧡這是男朋友最愛的三文治口味🧡

[🍜拉麵叉燒鐵板三文治]
一款口感好新奇的三文治
拉麵麵條不會做得過份林身,有咀嚼感👍🏻
而且還有叉燒片同溏心蛋在其中
更特別地加入味噌蛋黃醬
真的似在吃拉麵😆
把整個拉麵食材都融入在三文治當中
完全顛覆了我的思想
因為內含叉燒片,以及拉麵在其中
吃住三文治但感覺是吃住拉麵😆
有著很奇妙的感覺🍜🥪🍜🥪🍜🥪
喜歡吃新奇趣怪的朋友一定要試試看!

另外這款[3日3夜自家手切薯條🍟]
以特製手法製成
口感脆卜卜但嚐到內裡綿綿質感
配上松露蛋黃醬食真是雙重享受!! 🤤🤤🤤
(自家製番茄醬 / 松露蛋黃醬 / 黑蒜滋味醬需另加配, 每款$7)

熱茶個人推介蜜桃薑茶,蜜桃薑茶味道超香濃,飲落帶有桃香味,但未有嚐到濃濃薑味,但整體是個不錯的白桃茶,吃份三文治,以茶底減低油膩感是個不錯選擇❤️
2020-05-08