2020-05-14
😋華麗打卡🥪三文治🥪呀😍K11 不嬲都有好多打卡able 野食!行過見到D3 出口一入有間白色裝修既餐廳🧐🤔望望meun 原來係主打大過我塊面既Sandwich 🤣🥪🥪🥪既價錢$50-60蚊左右另一樣佢地都有介紹既係手切薯條🍟🍟入去之前需要探熱🌡做好防疫🌡🎈慢調撕理食肉獸鐵板三文治($62)手撕牛仔排、流心蛋、番茄、生菜🥬、車打芝士同芥末蛋黃醬煎到兩面脆卜卜麵包既質感🥪!絲絲牛肉!芥末配牛肉係世界上最完美既伴侶蛋汁爆出黎唔係"老"蛋😋!咬落層次好豐富🥳!芝士半溶🤤🤗🎈蝦兵蟹將鐵板三文治($62)軟殼蟹、小龍蝦🦞沙律、他他醬、椰菜絲同蘿蔔絲拿~有時會怕軟殼蟹會一係得炸粉一係有鯹味😰!。不過佢地係無d 咁既事!好加分呀!隻蟹大隻到😍熱辣辣炸起😋😋唔會有油膩感🥳鍾意食海鮮類既朋友仔精選~軟殼蟹爆膏又有黃油油~~諗起都流口水🎈3日3 夜自家手切薯條($49) +松露蛋黃醬($7)手切薯條用連皮切既方法,可以食到薯仔薯皮既香味,雖然係手切,粗度同長度放落口岩岩好🍟!松露蛋黃醬~親愛的石油氣味🥰😋🎈Cappuccino☕️ ($39-12oz)店員介紹有兩隻既咖啡豆🤔☕️果然好推介☕️!簡左一隻係 飲落
K11 不嬲都有好多打卡able 野食!
行過見到D3 出口一入有間白色裝修既餐廳🧐🤔
望望meun 原來係主打大過我塊面既Sandwich 🤣🥪
🥪🥪既價錢$50-60蚊左右
另一樣佢地都有介紹既係手切薯條🍟🍟
入去之前需要探熱🌡做好防疫🌡
🎈慢調撕理食肉獸鐵板三文治($62)
手撕牛仔排、流心蛋、番茄、生菜🥬、車打芝士同芥末蛋黃醬
煎到兩面脆卜卜麵包既質感🥪!
咬落層次好豐富🥳!芝士半溶🤤🤗
🎈蝦兵蟹將鐵板三文治($62)
軟殼蟹、小龍蝦🦞沙律、他他醬、椰菜絲同蘿蔔絲
軟殼蟹爆膏又有黃油油~~諗起都流口水
🎈3日3 夜自家手切薯條($49) +松露蛋黃醬($7)
🎈Cappuccino☕️ ($39-12oz)
店員介紹有兩隻既咖啡豆🤔☕️果然好推介☕️!簡左一隻係
飲落,前期有花香味後帶酸味回甘!驚喜地唔係平時一式一樣既連鎖咖啡☕️☕️奶係可以選擇脫脂或者全脂奶!就算係外賣杯都有🤍🤍拉花
🎈Firefly juicy - Pomegranate & Elderflower 有機果汁($30)
英國原產地既有機果汁🧃🧃🧃🧃
成份寫有白提子、莓、rosemary 、石榴同接骨木花🧃
接骨木花係外國飲品都好common 😍估唔到係香港餐廳再遇番lee 類飲品😛!個陣特別既香味🧃清新!加埋石榴!又健康又好飲😋!
由於係試業中,未有手工啤酒🤪
下次再黎😍有手工啤送薯條🥰我既OL 朋友仔話要大叫Happy Friday 😛