2020-05-31 67 浏览
讚1. 三文治好味,麵包烘得香脆,肉丸足料,醬汁辣辣地,幾開胃,同埋沙律菜都好新鮮2. 環境好乾淨,以三文治店黎講係好闊落彈1. 薯條講到整三日三夜咁,但炸得實在太太油2. 咖啡好難飲

2. 環境好乾淨,以三文治店黎講係好闊落

1. 薯條講到整三日三夜咁,但炸得實在太太油
2. 咖啡好難飲
新開重量級鐵板燒三文治🥪 Newly opened tappanyaki sandwich shop in K11✨It serves sandwiches🥪 with special fillings you may have never thought of, such as meatballs+mac & cheese🧀, 🇯🇵-style bbq pork ramen 🍜. Worth a try👍🏻▫️K11新開咗間本地品牌特色三文治店,款式有創意又飽肚。舖面以白同淺灰做主題,簡潔光猛☀️,感覺好舒服。食咗監獄三文治,有肉丸、脆薯餅、流心蛋、芝士通心粉、熔岩芝士🧀、生菜等餡料,非常豐富!冇諗過通粉可以夾麵包食,肉丸同脆薯餅都幾夾~除咗餡料特別,佢哋嘅麵包係用植物牛油🧈同橄欖油喺鐵板上輕烘,再搽咗餐廳秘製醬料,惹味得嚟一啲都唔乾身,就算凍咗都好食!▫️另外薯條粗身又脆,點埋松露蛋黃醬,食到停唔到🤣飲品偏向清淡,幾貼心,可以中和返咁濃味嘅一餐,花茶幾香又有茶味🍵🔸Continental Iron House Set $54 歐陸監獄鐵板三文治 套餐🔹Tripled Coo
新開重量級鐵板燒三文治🥪 [中/EN]
▫️

▫️

歐陸監獄鐵板三文治 套餐
🔹Tripled Cooked Hand-Cut Fries (M)
3日3夜自家手切薯條 (中)
🔸Dragon Pearl Jasmine Tea
龍珠茉莉花茶
2020-05-25
2020-05-31 60 浏览
這間位於尖沙咀某一個商場的店舖HAND3AG三文治餐廳!三文治款式都算好多!賣相十分之吸引!。慢調撕理食肉獸鐵板三文治!材料有手撕牛仔排、燶邊流心蛋、蕃茄片、水晶生菜、車打芝士、芥菜籽蛋黃醬十分豐富!牛肉排肉计嫰滑味道都唔錯!味道恰恰好!食入口好有口感十分之唔錯!燶邊流心蛋!蛋肉嫰滑恰恰好好正!味道都好好!加埋D蕃茄、水晶生菜、車打芝士、芥茉籽蛋黃醬食十分之好好味!兩塊麵包烘底帶有小小脆十分之唔錯!。薯條外脆內軟非常之好好食!食入口又有口感!味道恰恰好!非常之好好味!。芝士香辣烤甜粟!味道都好特別!粟米本來甜甜地再加埋香辣醬十分之唔錯好好味!。紫沙冰味道都唔錯、味道都好好飲!加埋D紅菜頭、蘋果、胡蘿蔔十分之好味!味道飲入口好夾!我覺得都唔錯!

2020-05-28
2020-05-30 40 浏览
尖沙咀K11最近開了間三文治專賣店,主打多款份量十足的三文治!外觀除了吸引外,材料組合也很有創意,料多又紮實。個人大推蝦兵蟹將鐵板三文治 (HKD62),內有炸軟殻蟹、小龍蝦沙律、紫椰菜、蘿白絲與他他醬,軟殻蟹十分厚肉,紫椰菜增加了清爽的口感,又鹹又甜的味覺令你一試難忘,拍照和品嚐兩相宜喔😋✨大推!胃大的朋友可選歐陸監獄鐵板三文治 (HKD54),餡料組合有芝士通心粉、肉丸、薯餅、生菜、燶邊流心蛋與芝士。滿滿的通心粉真的很飽肚,一咬下去醬汁滿到溢出來的了,味道有點像在吃肉醬意粉版本的三文治。必試3日3夜自家手切薯條 (HKD35),薯味濃郁,外皮有層次感,非常香脆,內帶軟綿口感,再配上黑蒜滋味醬 (HKD7),讓人大呼超好吃👍🏻有興趣的朋友不妨試試啦。
❤️好開心又同幾個靚女一齊去食野 ,今次黎食爆餡創新配搭三文治 🥪❤️店內裝修白淨簡潔,環境開揚舒適,好岩同朋友黎食下野,傾吓偈!📍歐陸監獄鐵板三文治🥪($54)📍拉麵叉燒鐵板三文治🥪($56)📍蝦兵蟹將鐵板三文治🥪($62)📍慢條斯理食肉獸三文治🥪($62)除了招牌三文治外,另外還有多款小食選擇📍 3日3夜自家手切薯條🍟($35/中;$49/大)加配自家製番茄醬、松露蛋黃醬或黑蒜滋味醬($7)📍自家製蟹肉忌廉餅配他他醬🦀 ($32)📍 芝士烤普羅旺斯燉肉丸🧆 ($28)📍 酥脆牛油果配芒果甜辣醬🥑 ($28)📍芝士香辣烤甜粟🌽($28)🌟最推薦:燉肉丸🍡佢地係用一半牛肉一半豬肉自家製,再配上不同蔬菜及番茄醬燉煮,香濃好味。薯條🍟都唔錯:外皮薄脆,裡面充滿薯蓉!飲品📍 玫瑰鮮奶🌹🥛(熱$38/ 凍$42)📍紅沙冰/ 橙沙冰/ 紫沙冰🧊🧊($42)🌟飲品之中最推薦凍玫瑰鮮奶🌹,因為睇落最靚!

📍歐陸監獄鐵板三文治🥪($54)
📍拉麵叉燒鐵板三文治🥪($56)
📍蝦兵蟹將鐵板三文治🥪($62)
📍慢條斯理食肉獸三文治🥪($62)

除了招牌三文治外,另外還有多款小食選擇

📍自家製蟹肉忌廉餅配他他醬🦀 ($32)
📍 芝士烤普羅旺斯燉肉丸🧆 ($28)
📍 酥脆牛油果配芒果甜辣醬🥑 ($28)
📍芝士香辣烤甜粟🌽($28)

飲品

📍 玫瑰鮮奶🌹🥛(熱$38/ 凍$42)
📍紅沙冰/ 橙沙冰/ 紫沙冰🧊🧊($42)

🌟飲品之中最推薦凍玫瑰鮮奶🌹,因為睇落最靚!

2020-05-30 1113 浏览
這次我們一行幾人去位於尖沙咀K11新開的三文治店 HAND3AG共進晚餐😋,幾個相聚一起吃東西談天真的很愉快🥰。店舖環境特別,感覺不錯挻舒服的感覺。餐廳的用餐區分為吧枱/餐桌兩邊,餐廳另設洗手機方便客人用餐後洗手。💥拉麵叉燒鐵板三文治 HKD$56,材料有日式叉燒片/味噌拉麵/味付溏心蛋/味付荀絲/牛油粟米粒/熔岩芝士/味噌蛋黃醬。💥歐陸監獄鐵板三文治 HKD$56,材料有玫瑰芝士燴通心粉/普羅旺斯燉肉丸/脆薯餅/水晶生菜/燶邊流心蛋/熔岩芝士。💥大隻水手鐵板三文治 HKD$56,材料有Buttermilk脆炸雞塊/菠菜苗/醃青瓜/紫椰菜絲/流心蛋/自家製黑蒜滋味醬及燒烤醬。💥慢調撕理食肉獣鐵板三文治 HKD$62,材料有手撕牛仔排/爆邊流心蛋/番茄片/ 水晶生菜/車打芝士/芥末籽蛋黃醬。店家的三文治果然很大份份量十足,我們點了其中的四款味道來吃,三文治賣相不錯值得打卡留念一下。靜靜感覺吃一件已經有點飽,另有沙律拌碟來減慢油份吸引來中和一下挻不錯🤭。💥自家手切薯條 HKD$35,配自家製醬料: 特製番茄醬/松露蛋黃醬/黑蒜滋味醬。店家的薯條是粗的版本所以口感更佳,配合不同醬汁吃各具特色

💥自家手切薯條 HKD$35,配自家製醬料: 特製番茄醬/松露蛋黃醬/黑蒜滋味醬。店家的薯條是粗的版本所以口感更佳,配合不同醬汁吃各具特色🤤,靜靜最喜歡松露蛋黃醬,因為味道很香很吸引😍😍。

💥熱玫瑰鮮奶 / 凍玫瑰鮮奶咖啡 HKD$42,這兩杯飲品無論是凍/熱的賣相也很吸引♥️。凍的是粉紅漸變色,可以另外加咖啡,熱的有美美拉花,而且味道較香。而飲品的味道不會很甜,所以是打卡飲品吧😍。

💥自家製蟹肉忌廉餅配他他醬 HKD$32

💥脆炸魷魚圈蔬菜配哈里薩辣醬 HKD$28

💥芝士烤普羅旺斯燉肉丸 HKD$28

小食方面有很多選擇,由我們每款也想吃所以點了好幾款來分享吃,小食的味道不錯🤤。靜靜最喜歡的是肉丸和魷魚圈,肉丸酸酸甜甜有咬感,魷魚圈很酥脆還有蔬菜在底感覺沒太邪惡味道不錯😋。
2020-05-28
2020-05-28 112 浏览
HAND3AG (尖沙咀)疫情暫時有減退嘅跡象所以市面多返市民外出食飯不過都唔可以掉以輕心今日就黎到K11 食個輕鬆午餐呢間新開嘅輕食但爆餡三文治款款都勁多層勁多餡見到餐牌都覺得正岩曬俾人打卡呃like ❤️--🔅手切薯條手切薯條非常足料又炸得非常香脆啲油炸炸到入心特別係薯條頭同尾好似炸到化開咗咁-🔅野菜薏米濃湯濃濃嘅蕃茄味超多蔬菜料另外加咗啲薏米感覺清新半份包唔夠飽的話飲埋個湯就啱啱好-🔅大隻水手三文治三文治包用牛油黎煎,食落好香牛油味餡料超多所以夾扁咗少少個包😂如果改用厚包應該會更加正餡料方面雞扒用咗類似咖哩去調味,好惹味另再加豆豉味嘅磨菇出奇地幾夾仲有煎蛋其實都幾飽然後配返酸青瓜同大量蔬菜口感味道又平衝又豐富-🔅蝦兵蟹將三文治軟殻蟹大大件,酥炸得好酥脆另外蝦係細細粒蝦仁的蝦沙律感覺清新開胃然後配椰菜絲同紅蘿蔔絲減低油膩感-🔅茉莉花茶🔅洋甘菊薰衣草茶跟餐兩款花茶非常甘香茶味充滿淡淡花香消滯解油膩

HAND3AG (尖沙咀)

疫情暫時有減退嘅跡象

超多蔬菜料
另外加咗啲薏米感覺清新
半份包唔夠飽的話飲埋個湯就啱啱好
🔅大隻水手三文治
三文治包用牛油黎煎,食落好香牛油味
餡料超多所以夾扁咗少少個包😂
如果改用厚包應該會更加正
餡料方面
雞扒用咗類似咖哩去調味,好惹味
另再加豆豉味嘅磨菇
出奇地幾夾
仲有煎蛋
其實都幾飽
然後配返酸青瓜同大量蔬菜
口感味道又平衝又豐富
🔅蝦兵蟹將三文治
軟殻蟹大大件,酥炸得好酥脆
另外蝦係細細粒蝦仁的蝦沙律
消滯解油膩

• 蝦兵蟹將三文治
  • 大隻水手三文治
  • 野菜薏米濃湯
上次講到能夠打開心入面果到門,所有問題都唔係問題。出面既世界的確好廣闊,有更多既野應該值得你去牽掛,果條鎖匙你又搵到未?不過近日我就係K11呢到搵到我既逃生門。近日瘋狂比一班朋友洗板,原來有個新開既本地鐵板三文治專門店「HAND3AG」, 以日式鐵板燒做靈魂主角,再配搭唔同創新既材料合奏出黎。咁有諗頭點可能唔去打返個靚卡呀,就算心情幾差整返份咁過癮既三文治,即刻藥到病除呀!👇📌Teppanyaki Sandwiches -  ▪ Continental Iron House -▫ 呢到有個好處係可以自己隨意配搭組合,第一款我試左「歐陸監獄鐵板三文治」。用上法式普羅旺斯燉肉丸,肉丸其實係由特別既水晶生菜、番茄醬燉煮製成,所以食落肉汁豐富,口感爽甜;配上3種秘製既熔岩芝士,同埋玫瑰芝士通心粉,呢下幾有驚喜,而且芝士唔會太heavy,相反加強左三文治既層次感;最後仲食到燶邊既流心蛋、脆炸薯餅,整體口感非常突出,蛋汁香滑;加埋薯餅夠脆口香濃,不得不試!!▪ Japanese-Style Barbecue Pork Ramen - ▫ 睇住大廚係現埸即時炮製,認真滿足,另一款「拉麵叉燒鐵板三文治
上次講到能夠打開心入面果到門,所有問題都唔係問題。
就算心情幾差整返份咁過癮既三文治,即刻藥到病除呀!👇
📌Teppanyaki Sandwiches -
Continental Iron House -
用上法式普羅旺斯燉肉丸肉丸其實係由特別既水晶生菜番茄醬燉煮製成,所以食落肉汁豐富,口感爽甜;配上3種秘製既熔岩芝士,同埋玫瑰芝通心粉
最後仲食到燶邊既流心蛋脆炸薯餅,整體口感非常突出,蛋汁香滑;
加埋薯餅夠脆口香濃,不得不試!!
日式拉麵作為靈感。當中不外乎用左平時經常食拉麵既材料,例如係溏心蛋日式叉燒。叉燒食落夠腍滑,唔會太老,
保留到日式拉麵果種味道;而加左味噌蛋黃醬,更加惹味,食得過呀!
📌S n a c k s -
Triple Cooked Hand-Cut Fries -
▫ 另外重點推介佢地既小食,尤其係「3日3夜自家手切薯條」,
有名比你叫,薯條真係用左3日3夜製成,所以質感食落特別鬆脆,
而裡面薯肉特別軟綿。同埋只要加$7就可以揀餐廳自家製既醬汁,
包括黑蒜滋味醬番茄醬松露蛋黃醬,三選一。
每款醬汁有唔同既風味,我最鍾意松露蛋黃醬,濃中帶甜,爽!
📌C o f f e e -
Rose Latte -
Earl Grey Latte -
▫ 佢地既飲品選擇都非常多,最後精心挑選揀左分別「玫瑰鮮奶」、

伯爵茶鮮奶」。兩杯賣相都相當精緻,前者玫瑰味出眾,飲落特別順滑;
伯爵茶鮮奶茶香濃厚,忌廉質感細滑,兩杯都鍾意。
2020-05-27
  • 拉麵叉燒鐵板三文治
  • 歐陸監獄鐵板三文治
  • 3日3夜自家手切薯條
  • 玫瑰鮮奶
  • 伯爵茶鮮奶
近年流行輕食,偶爾吃一餐沙律三文治也是一個不錯的選擇。這間新開的「HAND3AG」結合了三文治和日式鐵板燒2大元素,感覺甚為fushion。店面裝潢簡約又富現代感。三文治的配搭也蠻有創意的,很多沒有想過的食材,原來也可以夾進三文治裡。好像這一份歐陸監獄鐵板三文治,命名得如此搞笑,後來才知道靈感正正是來自歐陸監獄餐。內餡豐富,包括有玫瑰芝士燴通心粉、普羅旺斯燉肉丸、脆薯餅、水晶生菜、燶邊流心蛋和熔岩芝士。整份三文治看起來十分漲卜卜,大份吸引。芝士通心粉配上麵包毫無突冗之感,蕃茄汁的酸香和香脆麵包十分搭配,再加上流心蛋蛋汁,啖啖滋味。值得一提的是,麵包以日本麵粉製成,再用植物牛油和橄欖油在鐵板上輕烤,做到麵包邊脆身的口感但又不會太乾。另一份的蝦兵蟹將鐵板三文治則夾有酥脆軟殼蟹、小龍蝦沙律、紫椰菜絲、醋漬紅蘿蔔絲和他他醬。軟殼蟹的酥脆和麵包芯的軟綿成強烈對比。不過軟殼蟹始終會有些油膩,還好有醋漬紅蘿蔔絲來解膩。夾到漲卜卜的三文治真的非常誘人。原來3日3夜是真的用上3日時間去準備,厲害。薯仔採用歐洲出產的Agria薯仔,經過繁複的工序,足足歷時3日才能奉上餐桌。薄脆的外皮包著香口薯蓉,不過稍嫌
近年流行輕食,偶爾吃一餐沙律三文治也是一個不錯的選擇

店面裝潢簡約又富現代感。

三文治的配搭也蠻有創意的
,很多沒有想過的食材,原來也可以夾進三文治裡。

芝士通心粉配上麵包毫無突冗之感
蝦兵蟹將鐵板三文治

軟殼蟹的酥脆和麵包芯的軟綿成強烈對比
。不過軟殼蟹始終會有些油膩,還好有醋漬紅蘿蔔絲來解膩。

夾到漲卜卜的三文治真的非常誘人

3日3夜自家手切薯條

原來3日3夜是真的用上3日時間去準備,厲害

,不過稍嫌有點太油。

加配了自家製番茄醬、松露蛋黃醬,跟黑蒜滋味醬。筆者認為以松露蛋黃醬最吸引
,濃烈的松露香味配上薯條總是不敗組合。(但其實配上蕃茄的酸香也不錯!)

洋甘菊薰衣草茶

最後來一杯養生花茶去去膩便剛好了。
2020-05-25
蝦兵蟹將鐵板三文治
2020-05-25 221 浏览
✨尖沙咀新店🥪足料鐵板燒三文治✨————————————————————-K11新開既店😍三文治超厚但其實整咁厚真係for影相正常既人類係唔可以一啖咬得哂😂可以坐底慢慢食 有高櫈同sofa位————————————————————-🥪大隻水手三文治 套餐價$71 (8/10).套餐有半個三文治 + 薯條/湯/沙律+飲品三文治勁大件 食半個已經勁飽好足料 超厚既炸雞塊 外脆內嫩🤤仲有流心蛋加菠菜 紫椰菜 醃青瓜重點係個黑蒜燒烤醬😛配多士好惹味本身已經包個沙律 但我跟餐又揀左沙律😂南瓜蕃薯芝士沙律好特別 南瓜香甜 飲品叫左橙沙冰🍹(橙+蘋果+紅蘿蔔)好fresh 好重橙味又唔會假甜 ————————————————————-📍 HAND3AG (尖沙咀) @hand3ag 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226-B227A號舖
✨尖沙咀新店🥪足料鐵板燒三文治✨
————————————————————-
K11新開既店😍三文治超厚
但其實整咁厚真係for影相
正常既人類係唔可以一啖咬得哂😂
可以坐底慢慢食 有高櫈同sofa位
————————————————————-
🥪大隻水手三文治 套餐價$71 (8/10)
套餐有半個三文治 + 薯條/湯/沙律+飲品
三文治勁大件 食半個已經勁飽
好足料 超厚既炸雞塊 外脆內嫩🤤
仲有流心蛋加菠菜 紫椰菜 醃青瓜
重點係個黑蒜燒烤醬😛配多士好惹味
本身已經包個沙律 但我跟餐又揀左沙律😂
南瓜蕃薯芝士沙律好特別 南瓜香甜
飲品叫左橙沙冰🍹(橙+蘋果+紅蘿蔔)
📍 HAND3AG (尖沙咀) @hand3ag
2020-05-25 141 浏览
K11開咗一間新嘅餐廳叫Hand3ag,專做鐵板三文治,暫時仲係Soft Opening緊,今次去左食佢嘅All Day Combo。歐陸監獄鐵板三文治 半份$54,聽個名已經好吸引,入面係有芝士通心粉、豬肉丸、薯餅、生菜、流心蛋同埋芝士。濃厚既芝士香氣,每咬一啖都有多層口感,表面麵包皮烘到乾而已脆,入面內餡有薯餅嘅脆,芝士通粉既煙韌,加上微微嘅蛋香,好豐富,而每一啖咬到嘅都係唔同材料。十分足料而且大份,而入面用嘅醬汁都好特別,似係自家製醬料。3日3夜自家製手切薯條 跟餐加$14可以加大,聽店員講薯條十分搶手,有時候太晏嚟已經賣哂,佢都推介叫我加$7配埋自家醬汁,咁當然要試下啦。薯條每一條都又香又脆,外面脆卜卜之餘但咬落去好軟。薯條全部都自家製,配上三款醬,分別係特製番茄醬、松露蛋黃醬、黑蒜滋味醬。首先食落口三款醬都完全食得出係店家自己整嘅;番茄醬調味不會太重,有食到少少番茄蓉嘅質感,不會太甜太酸,但配上呢隻薯條十分開胃。松露蛋黃醬真係無得輸,松露嘅香配上蛋黃醬嘅香甜,食落去雖然有少少油膩但係你唔會想停口架。黑蒜滋味有少少辣,少少咸,感覺似黑椒醬但好香蒜味,鍾意食濃味嘢嘅話,呢隻醬一流
首先食落口三款醬都完全食得出係店家自己整嘅;番茄醬調味不會太重,有食到少少番茄蓉嘅質感,不會太甜太酸,但配上呢隻薯條十分開胃。松露蛋黃醬真係無得輸,松露嘅香配上蛋黃醬嘅香甜,食落去雖然有少少油膩但係你唔會想停口架。黑蒜滋味有少少辣,少少咸,感覺似黑椒醬但好香蒜味,鍾意食濃味嘢嘅話,呢隻醬一流。
飲品雖然我叫左雀檸,但佢係用左靚靚玻璃杯上,用黎影相相當不錯。
成餐飯每一個部份都好滿意,店舖裝潢設計都好新穎,而且只係八十幾蚊,真係同朋友黎多次都無妨!
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
2020-05-25 152 浏览
Food was actually quite tasty. But we were recommended the set, but little did we know it was HKD75 for half portions, this was very disappointing as we only got half a sandwich (where did the other half go?). Fries were really good but it was tiny, salad was also tiny. Just disappointed with the value.
2020-05-22 294 浏览
早排抗疫好少出去食,難得近排好返d就出去就睇下有咩新野啦。K11 b2層,有一間試業中既餐廳叫hand3ag,望落裝修都新穎,乾淨企理,望一望個menu價錢都唔算貴,三文治加野飲都係$80左右,於是就試下!講左食後感先,十分好食,抵食,用心!餐廳係自助形式,先俾錢落單,之後等佢出餐就自已拎。Menu上有好多款不同三文治,名都好吸引,我叫左個慢條撕理食肉獸鐵板三文治,跟餐送一個沙津同飲品,店員話咖啡可以Fruity和Nutty兩種,我就揀左微微酸既Fruity。其實唔係好多餐廳呢個價位有呢個option,我自己覺得好值得加分。隨餐有一個沙律,可以係凍櫃揀。我揀左日本南瓜芝士番薯忌廉沙律,佢用料調教個比例好好,唔會是但一樣材料多或者少,而且個味道係特別同有外國風味,可能係老闆係外國取材而學返黎,係口感相當豐富嘅一個沙律。最後就係重點推介三文治,用鐵板煎過既三文治更脆,而且將入邊嘅材料完美咁樣融合埋一齊,三文治份量好足,味道好好,用嘅醬料應該都係自己調校嘅。仲有少少沙律菜跟係三文治旁邊我覺得係k11坐係到同朋友傾計食下野,真係好抵食!
早排抗疫好少出去食,難得近排好返d就出去就睇下有咩新野啦。

講左食後感先,十分好食,抵食,用心!

餐廳係自助形式,先俾錢落單,之後等佢出餐就自已拎。

我覺得係k11坐係到同朋友傾計食下野,真係好抵食!
尖沙咀K11 Art Mall開咗新餐廳 主打鐵板燒三文治好有創意啊 今日特登約埋男朋友去試下餐廳設計風格時尚 大部分都係自助形式 比較free style仲有自動洗手機 好衛生啊!我叫咗拉麵叉燒鐵板三文治 $68睇個名已經好吸引啦 係日本炒拉麵🍜個款啊三文治🥪烘過 特別脆口 三文治好厚身 入面夾往味噌拉麵、日式叉燒、味付溏心蛋、筍絲、粟米粒、芝士配咗味噌蛋黃醬 食落更加有日本炒拉麵嘅味道同鮮味 好juicy!!拉麵同三文治一齊食嘅口感豐富 十分有趣!男朋友叫咗 蝦兵蟹將鐵板三文治 $62配料有軟殼蟹、小龍蝦沙律、椰菜絲、紅蘿蔔絲軟殼蟹超大隻 而且炸得好鬆脆 又香口食落好大嚿蟹膏 超高質啊配埋小龍蝦沙律 鮮甜美十足 好Juice啊配他他醬味道好夾🥰🥰小食超推介3日3夜自家手切薯條真心有驚喜😻😻薯條好出色餐廳用Agria馬鈴薯 🥔 質感比較鬆軟薯條口感超薄脆 喺出邊暫時係食唔到😣😣配自家製松露蛋黃醬 好滋味呀😻😻HAND3AG
尖沙咀K11 Art Mall開咗新餐廳 主打鐵板燒三文治
好有創意啊 今日特登約埋男朋友去試下
仲有自動洗手機 好衛生啊!

我叫咗拉麵叉燒鐵板三文治 $68
睇個名已經好吸引啦 係日本炒拉麵🍜個款啊
三文治🥪烘過 特別脆口
拉麵同三文治一齊食嘅口感豐富 十分有趣!

男朋友叫咗 蝦兵蟹將鐵板三文治 $62
配料有軟殼蟹、小龍蝦沙律、椰菜絲、紅蘿蔔絲
軟殼蟹超大隻 而且炸得好鬆脆 又香口

薯條口感超薄脆 喺出邊暫時係食唔到😣😣
配自家製松露蛋黃醬 好滋味呀😻😻

HAND3AG
2020-05-22 91 浏览
K11 新開幕嘅HAND3AG 主打本地創作鐵板三文治🥳🥳.個人大推蝦兵蟹將 炸軟殼蟹 小龍蝦沙拉同紫椰菜絲 口感豐富軟殼蟹外脆內軟 肉汁豐富 海鮮迷要order😍.味噌叉燒拉麵有齊經典拉麵配料日式梅頭叉燒 味付荀絲 溏心蛋 味噌拉麵.自家製薯條號稱3日3夜自家手切外皮薄脆 內裏薯肉綿滑加配松露蛋黃醬更加好味🥳蝦兵蟹將 味噌叉燒拉麵3日3夜自家手切薯條炸魷魚圈紅沙冰橙沙冰-𝚈𝚞𝚖:👅👅👅/𝟻𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝:💃🏼 💃🏼 💃🏼/𝟻𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $150/𝚑𝚎𝚊𝚍.————————————————HAND3AG (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226-B227A號舖————————————————
K11 新開幕嘅HAND3AG 主打本地創作鐵板三文治

紅沙冰
橙沙冰
𝚈𝚞𝚖:👅👅👅/𝟻
𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝:💃🏼 💃🏼 💃🏼/𝟻
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $150/𝚑𝚎𝚊𝚍.
————————————————
HAND3AG (尖沙咀)
————————————————