2021-06-17 84 浏览
話說今晚趕返學,但都不想待薄自己,之前路過這間店幾次,都未有機會食到,今次趕時間,就來個豐盛的輕食。首先想讚的是店內環境很乾淨,入來之前已見到店員細地清潔客人坐完的位置及周邊,在疫情下真的令人食得放心。餐牌上有不同款式的三文治,全都是材料豐富的選擇,我點了「慢條撕理食肉獸鐵板三文治」,這個一睇就知好勁的名稱其實…包含了手撕牛肉,蛋、蕃茄、生菜。手撕雞就食得多,手撕牛肉真係第一次,份量都好多,味道都幾濃。鐵板煎過的麵包多一份香口感,蕃茄、生菜都好新鮮。由於份量都不少,食完好飽啊!下次有機會❨趕時間❩再來試下其他款式先。

手撕雞就食得多,手撕牛肉真係第一次

下次有機會❨趕時間❩再來試下其他款式先。

2021-06-15 84 浏览
After trying their Strawberry French Toast, I finally got the chance to try their Peach flavor. I also ordered their Rose Latte as they seemed to have improved its appearance.The peach was sweet and juicy. The French toast was perfectly cooked with the inside of it almost as soft as cheesecake. I prefer strawberries myself but for peach fans I definitely recommend this.The top part of the rose latte last time was whipped cream. This time, they used thickened/condensed milk(my guess is adding a b
Japanese Peach and Custard French Toast
Rose Latte
The top part of the rose latte last time was whipped cream. This time, they used thickened/condensed milk(my guess is adding a bit of lemon juice to it). It gave a lovely 3 layer pattern to it. The rose flavor, like last time, was just right.
2021-06-15
Rose Latte
大家應該對 @hand3ag 上年啱啱開嘅時候,爆紅嘅三文治專門店一啲都唔陌生㗎~上年食過一次印象幾好唔錯~重點係餐廳環境空間感非常之足夠,好𝘄𝗼𝗿𝗸 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆,坐耐啲都得!ღ 鐵板三文治呢度嘅三文治雖然拎上手會比想像中細份,但食落絕對夠飽肚👍🏻不過因為餡料比較豐富,會出水,所以要預左麵包食落會濕濕地同淋左。ღ 歐陸監獄鐵板三文治套餐 $𝟵𝟯𝗖𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗜𝗿𝗼𝗻 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲第二次食呢個超豐富嘅餡料配搭~整體鹹香蕃茄味重,特別鍾意芝士通心粉同埋薯餅呢兩個餡料!套餐會包埋薯條/餐湯/沙律+飲品,基本上每一台都會食佢嘅薯條🍟╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬ღ 拉麵叉燒鐵板三文治 $𝟱𝟲𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲-𝗦𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗕𝗮𝗿𝗯𝗲𝗰𝘂𝗲 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗥𝗮𝗺𝗲𝗻同樣係第二次食呢個拉麵走湯組合😹拉麵麵條偏乾身,好似食更炒公仔麵咁。好喜歡呢個芝士蛋黃醬,同成件事好夾好好食!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟰/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬ღ 黑松露芝士薯條 套餐+$𝟭𝟴𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗙𝗿𝗶𝗲𝘀之前都食過呢度嘅

鐵板三文治

ღ 鐵板三文治
歐陸監獄鐵板三文治套餐

ღ 歐陸監獄鐵板三文治套餐 $𝟵𝟯
𝗖𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗜𝗿𝗼𝗻 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲

ღ 拉麵叉燒鐵板三文治 $𝟱𝟲
好喜歡呢個芝士蛋黃醬,同成件事好夾好好食!
黑松露芝士薯條

ღ 黑松露芝士薯條 套餐+$𝟭𝟴
之前都食過呢度嘅三日三夜自家手切薯條,真係唔錯㗎!粗身,薯味好重👍🏻
今次另外仲加咗黑松露芝士,個人覺得有少少普通,就咁薯條點返佢哋嘅松露蛋黃醬仲好食!
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲.𝟱/𝟭𝟬

𝗛𝗮𝗻𝗱𝟯𝗮𝗴 @hand3ag
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟲/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_burgers #BELLYwongs_snacks
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_affordable • $𝟴𝟱/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ
鐵板三文治
歐陸監獄鐵板三文治套餐
黑松露芝士薯條
2021-06-13 58 浏览
今日經過尖沙咀K11, 見到呢間餐廳嘅食物同環境都幾吸引,所以就選擇咗入來食brunch。大隻水手鐵板三文治,大大塊炸雞扒好juicy,食落一啲都唔嚡口,炸粉唔厚,仲幾香口添!配埋雞蛋同生菜,女仔食半份其實都已經好滿足~蝦兵蟹將鐵板三文治,包住軟殼蟹同小龍蝦沙律,即叫即炸,真係熱辣辣、脆卜卜!食落好惹味!加錢可以轉套餐,叫咗個3日3夜自家手切薯條配松露蛋黃醬,薯條真係原條連皮,松露醬好正~脆炸魷魚圈蔬菜配哈里薩辣醬,呢款炸粉偏厚,魷魚較單調,另外仲有炸翠玉瓜。甜品有日本白桃吉士忌廉法式多士,面頭仲有雲呢拿雪糕,多士嘅熱同雪糕嘅凍形成對比,仲有超甜嘅白桃,好滿足~

2021-06-12 165 浏览
我哋今次去咗尖沙咀試呢間人氣鐵板燒三文治🥪佢嘅三文治餡料非常之有特色‼️我哋叫咗一個歐陸監獄鐵板三文治😚佢入面有芝士通心粉 肉丸 薯餅 生菜 流心蛋同埋熔岩芝士😋😋口感非常之豐富🤩食落去番茄醬味好突出😝😝亦都唔會太膩😍因為佢嘅芝士味反而唔係太濃🤓不過食落都幾好味🤤🤤我哋都好推介大家試吓‼️我哋仲叫咗一個拉麵叉燒鐵板三文治😋佢入邊夾住拉麵 日本叉燒同埋流心蛋😮食落去真係好似食緊一碗日本拉麵咁🤤🤤原本以為佢嘅味道會好奇怪🤔但係原來食落去都唔錯😍😍鍾意試啲得意野嘅人都可以去試吓😝另外我哋仲跟餐加咗一個三日三夜自家厚切薯條配黑松露芝士醬😛😛佢嘅薯條真係非常厚切🤩不過因為佢係淋咗啲醬喺上面😗所以薯條會比較淋身🧐但係佢嘅黑松露味係好突出嘅 😋😋所以都好好味道🤤🤤我哋仲叫多咗兩款小食😙一個係自家製蟹肉忌廉餅配他他醬😛佢嘅忌廉餅好creamy🤗薯仔味幾重🤤🤤🤤不過蟹肉份量就會偏少🧐但係鍾意食啲好creamy嘅嘢嘅人就可以嚟試下😍另外一個小食就係芝士磨菇釀雞翼😛😛佢嘅芝士味真係好濃郁🤤🤤餡料嘅份量都幾多😍好推薦大家試吓🤩🤩總括而言呢間嘅食物質素都幾高😆價錢都算合理😋嚟到K11嘅話可以嚟試吓😍😍😋 好味:8.

😋 好味:8.43/10
芝士磨菇釀雞翼
三日三夜自家手切薯條
自家製蟹肉忌廉餅配他他醬
芝士磨菇釀雞翼
小編自己一個人剪完頭髮好肚餓行咗好耐都唔知食咩經過k11見到間餐廳主打三文治又好似幾岩一個人食就走左入去🤣🤣📍歐陸監獄鐵板三文治($ 54)餐廳既皇牌👑其實呢個三文治最吸引小編嘅地方係佢入面有芝士通心粉‼️其實三文治睇落唔算大份 但睇相就知道啲餡多到爆炸😍而且每款配料都超特別 材料多到飽🤪有芝士通心粉,肉丸,脆薯餅,流心蛋,生菜,芝士個包仲要烘到濃濃地 脆脆地 👍🏻中間有層蕃茄醬 令到個包唔會太乾肉丸真係好好食 有咬口又好惹味☺️咁多種材料加埋咬落去口感豐富~同以往食開嘅三文治的確有好大嘅唔同🤩值得試 推〜————————————————————————味道:8/10抵食:8/10環境:8/10
小編自己一個人剪完頭髮好肚餓
行咗好耐都唔知食咩
經過k11見到間餐廳主打三文治
又好似幾岩一個人食就走左入去🤣🤣

📍歐陸監獄鐵板三文治($ 54)
餐廳既皇牌👑
其實呢個三文治最吸引小編嘅地方係佢入面有芝士通心粉‼️
其實三文治睇落唔算大份
但睇相就知道啲餡多到爆炸😍
而且每款配料都超特別 材料多到飽🤪
有芝士通心粉,肉丸,脆薯餅,流心蛋,生菜,芝士
個包仲要烘到濃濃地 脆脆地 👍🏻
中間有層蕃茄醬 令到個包唔會太乾
肉丸真係好好食 有咬口又好惹味☺️
咁多種材料加埋咬落去口感豐富~
同以往食開嘅三文治的確有好大嘅唔同🤩
值得試 推〜

————————————————————————
味道:8/10
抵食:8/10
環境:8/10
  • 歐陸監獄鐵板三文治
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【尖咀特色三文治 拉麵蝦蟹塞得住】第二間我哋介紹嘅餐廳就係位於尖沙咀K11嘅Hand3ag,嗰日去嗰陣咁啱無乜人,好快就有位坐。而勇於嘗試嘅我哋當然就揀咗最特別嘅三文治:拉麵叉燒鐵板三文治嚟試。嗌到返嚟就發現,原來真係有麵餅,但原來食落都真係幾夾desss。~我是Menu~拉麵叉燒鐵板三文治 Japanese-Style Barbecue Pork Ramen $56啲麵食落完全無違和感🍜,再加上軟冧冧嘅叉燒,表現實在令人驚艷。最重要係佢嘅份量啱啱好,食完唔使嗌多份🥪。蝦兵蟹將鐵板三文治 Soft Shell Crab & Shrimp Salad $62呢個比上面嗰個貴少少,但係當一食到啱啱炸起嘅軟腳蟹🦀唔知點解就覺得回曬本。食落一啲都唔失禮😋。3日3夜自家手切薯條 Triple Cooked Hand-Cook Fries清香苿莉 Jasmine Green Tea套餐價+$39雖然完全唔知點解會叫三日三夜,但係一食落就覺得勁脆口又好食。勁脆嘅薯條🍟再配上好味嘅黑松露醬,真係夾到無得再夾。另外杯苿莉🍵就中規中矩,非常消滯,最重要係有得Re
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【尖咀特色三文治 拉麵蝦蟹塞得住】

~我是Menu~

清香苿莉 Jasmine Green Tea
套餐價+$39
雖然完全唔知點解會叫三日三夜,但係一食落就覺得勁脆口又好食。勁脆嘅薯條🍟再配上好味嘅黑松露醬,真係夾到無得再夾。另外杯苿莉🍵就中規中矩,非常消滯,最重要係有得Refill,實在抵加。

~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯
服務:🐻🐻🐻
總分:💛💛💛💛

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و:拉麵同麵包咁夾應該係因為佢哋都有個麵字!不過真係抵食到嘔啊🏜
(。・ω・。)ノ:第二次再嚟食係因為個薯條真係巧正,加埋Truffle sauce超好味(;´༎ຶД༎ຶ`)不過一人一個set就可能會太飽,同埋佢杯茶係可以refill的,所以可以兩個人share一個set啦~我哋兩個細食怪share一個fries都已經飽到嘔🤰🏻

地址:
HAND3AG (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226-B227A號舖
  • 蝦兵蟹將三文治
  • 拉麵叉燒鐵板三文治
从尖沙咀地鐵往 K11 的地下街通道,竟然發現這家讓人眼前一亮的三文治咖啡店。看價錢,很贴地,不是那些天價的咖啡室,是真的打算要做生意的餐廳。於是我試了一份早餐。質量不错。環保的纸包装挺有好感。餐廳座位分三個部分。大堂開放式高凳座位,卡座區,与最里面的沙發區。厨房是開放式的,客人可以监督员工是否保持衡生。食物有: 三文治,小吃,湯,沙律,与飲品。是一個不错的咖啡店,同时提供快速便餐。

於是我試了一份早餐。質量不错。環保的纸包装挺有好感。

厨房是開放式的,客人可以监督员工是否保持衡生。

2021-06-01
$45 (早餐)
2021-06-02 78 浏览
位於舊K11內,灰白色tone既裝潢好fashion,座位多,坐得舒服。#蝦乒蟹將鐵板三文治 $62呢到最出名鐵板三文治,係必試!包底輕微烘過,入口香脆。饀料超豐富,酥脆既軟殼蟹、彈牙既小龍蝦平均分佈,每淡都好滋味。加上新鮮紫椰菜絲同酸酸地既紅蘿蔔漬,中和油膩感。#三重芝士煙肉焗通心粉 $68新推出! 煙肉份量唔少,面頭鋪滿芝士,底下通心粉應該加左忌廉,建議趁熱食,凍左食有啲濟。#脆炸魷魚圈蔬菜配哈里薩辣醬 $32外層炸漿幾特別,有一層好簿既麵包外皮,食落外脆內軟,有啲似韓式既炸麵包熱狗。魷魚圈好彈牙,哈里薩辣醬偏中東特式,加入多款香料,所以辣得黎又好有層次。炸蔬菜只有脆肉瓜款,個人覺得麻麻地>< 可能唔中意食瓜! #紫沙冰 $42由紅菜頭/蘋果/胡蘿蔔攪成沙冰,成杯紅卜卜,睇見都知健康,飲落酸甜開胃。#伯爵茶鮮奶(熱)  $42可選走唔走啡,一樣價錢,走啡即奶茶。伯爵茶味好濃,面頭有層厚厚既奶泡,但有啲偏甜。

#蝦乒蟹將鐵板三文治 $62
呢到最出名鐵板三文治,係必試!

#三重芝士煙肉焗通心粉 $68

#脆炸魷魚圈蔬菜配哈里薩辣醬 $32

炸蔬菜只有脆肉瓜款,個人覺得麻麻地>< 可能唔中意食瓜!

#紫沙冰 $42
#伯爵茶鮮奶(熱)  $42

2021-05-30
2021-06-02 73 浏览
呢間店地點方便,位於k11 藝術廊,連位尖沙咀地鐵站,一出就見到😍出名特色三文治,有好多意想不到嘅款式。慢條斯理食玉秀鐵板三文治~內餡有手撕牛仔排、流心蛋、蕃茄、水晶生菜、芝士,蔬菜類都好Flash,食落有啲蛋黃醬,配埋牛仔排有少少似burger嘅味道,但係肉質當然高級好多,牛味足夠又有口感蝦兵蟹將鐵板三文治軟殼蟹配小龍蝦沙律,口感好有層次,有啲酸酸地嘅紅蘿蔔絲,中和油膩感,整體感覺比較Juicy個人覺得一定要加39蚊轉套餐😍除咗免費可以包一杯汽水或雀巢檸檬茶,小食可以揀呢款🌟三日三夜手切薯條~厚切薯條外脆內綿,棉密嘅薯蓉令我哋食完都覺得唔夠喉😆
出名特色三文治,有好多意想不到嘅款式。

慢條斯理食玉秀鐵板三文治

蝦兵蟹將鐵板三文治

~厚切薯條外脆內綿,棉密嘅薯蓉令我哋食完都覺得唔夠喉😆
2021-06-02 44 浏览
Toby &Heby一向都係呢間三文治嘅粉絲,媽媽我梗係頂唔住兩個囡猛烈嘅攻勢,一放學就帶佢哋飛奔過黎😆🌟香草芝士蕃茄肉丸焗長通粉$78~芝士份量好多,好欣賞個肉醬焗得夠杰身,令每條長通粉都可以沾上夠份量嘅肉醬,而且味道唔會好濃,帶有清新嘅鮮茄同埋甘筍味添🌟拉麵叉燒鐵板三文治~真係有齊晒成碗拉麵嘅材料,糖心蛋、日式拉麵、粟米紫椰菜、日式叉燒,好特別,充滿拉麵湯底嘅香味,下次嚟我要獨食一份先😁我哋仲加配左$28要🌟黑椒雞鎚~呢款雞鎚黑椒味唔多,就比較偏向甜甜地,BBQ味嗰種,原本諗住係我一個人食,兩個又啱食喎。兩個話: 要一齊分享,先開心嘛!😊😂

🌟香草芝士蕃茄肉丸焗長通粉$78

🌟拉麵叉燒鐵板三文治

兩個話: 要一齊分享,先開心嘛!😊😂
2021-06-01 46 浏览
位於尖東站地鐵出口 一啲都唔難搵 仲好方便!店內嘅設計以白色為主題令人舒適 每個座位都好寛躺 🤍——Lunch Set 包 一份三文治 + 薯條/沙律 + 飲品——✑ 大隻水手三文治 [ 脆炸雞扒 菠菜 紫椰菜絲 酸青瓜 消失的流心蛋]雞扒十分厚切 炸得啱啱好 一啲都唔乾身 但係食得多會覺得有啲油膩 見到個個post都係流心蛋 一心期待去試 點知出到嚟個但係熟晒 有啲失望——✑ 三日三夜自家製手切薯條 配 黑蒜滋味醬(+$7)薯條係即叫即炸 外脆內軟 口感同平時出邊嗰啲唔同 真心推介俾
位於尖東站地鐵出口 一啲都唔難搵 仲好方便!
店內嘅設計以白色為主題令人舒適 每個座位都好寛躺 🤍
✑ 大隻水手三文治
[ 脆炸雞扒 菠菜 紫椰菜絲 酸青瓜 消失的流心蛋]

——
✑ 三日三夜自家製手切薯條 配 黑蒜滋味醬(+$7)

2021-05-31 48 浏览
星期一黎K11行街街,經過HAND3AG時見店面以白色為主,簡潔明亮,睇餐牌食物樣樣都好靚,好吸引,於是同朋友決定試下新嘢,櫃台落單後等叫號再攞嘢食。第一次黎,梗系想下啲招牌野-鐡板燒三文治,有六款三文治選擇,每次都寫清楚曬配料。另外,有Lunch set提供,單點加$39 就可以升級做套餐,可揀薯條/餐湯/沙律+飲品<歐陸監獄三文治> $54,有通粉既三文治,感覺好有創意,仲有其他配料如肉丸,薯餅,生菜,流心蛋,好豐富啊,三文治一分為二上碟,顏色豐富多彩,影相打卡真系一流,未試過既朋友仔一定要試下。<三重芝士堙肉焗通心粉> $68,芝士味重而不濃,啱曬我地口味。<小龍蝦意大利麵沙律> $32,哩個價錢但有龍蝦肉,好抵食,沙律醬味道都唔錯。<3日3夜手切薯條>,夠粗身,我地嗌肥仔薯條,哈哈,外脆內"粉",薯仔味又重,超正。伯爵茶鮮奶,表面舖咗淡忌廉,鮮奶味濃,爵茶茶味濃郁,唔錯。咖啡,有水果或堅果咖啡豆口味可供選揀,咖啡味濃而不苦,正。食完主餐,最後忍唔住加多個甜品<士多啤梨吉士忌廉法式土司> $48,士多

伯爵茶鮮奶,表面舖咗淡忌廉,鮮奶味濃,爵茶茶味濃郁,唔錯。
咖啡,有水果或堅果咖啡豆口味可供選揀,咖啡味濃而不苦,正。
食完主餐,最後忍唔住加多個甜品<士多啤梨吉士忌廉法式土司> $48,士多啤梨好甜,墊底面包好軟熟,整體配搭好夾,好食食,無點錯。

最後,最中意店內有部自動洗手機,疫情期間,清潔好雙手再食嘢,食得都安心啲。
2021-05-30 40 浏览
俾佢嘅三文治吸引咗嚟試,但都幾失望所謂嘅手撕牛小排,就好似啲撕爛咗嘅牛腩咁,同個包一啲都唔夾如果換做其他肉,相信會好食好多。個手切薯條係出色嘅,薯仔味濃咖啡正常水準👌如果對比韓國都好出名嗰間三文治,呢間唔值得一試但佢環境幾舒服,如果行街行到攰攰哋想搵個地方坐下,呢度係個唔錯嘅選擇嘅。
俾佢嘅三文治吸引咗嚟試,但都幾失望
所謂嘅手撕牛小排,就好似啲撕爛咗嘅牛腩咁,同個包一啲都唔夾
如果換做其他肉,相信會好食好多。
個手切薯條係出色嘅,薯仔味濃
咖啡正常水準👌
如果對比韓國都好出名嗰間三文治,呢間唔值得一試

食肉獸鐵板三文治
2021-05-30
2021-05-29 55 浏览
呢輪尖沙咀幾大商場不停做推廣,所以放假都係集中去呢邊,今次走咗去K11 試吓好多人喺OpenRice讚嘅三文治店😄星期六12點半可能算早,所以店內冇乜人,我揀咗坐高枱,可以欣賞下佢哋個Open Kitchen ,而且廚房透出淡淡唔同顏色嘅光,又真係幾靚😍餐廳比人感覺好光亮、整潔,令人鍾意坐低👍🏻👍🏻食物方面都真係幾好食😋下次真係可以再去👍🏻環境叫咗兩個餐蝦兵蟹將鐵板三文治+套餐($101)個人比較鍾意呢個,酸酸甜甜,啖啖蟹肉,味道超夾😋😋😋慢條斯理食肉獸鐵板三文治+套餐($101)食肉獸必定喜歡,啖啖牛肉,好滿足😄套餐沙律呢個沙律好多人讚,都覺得係好食,主要係菜新鮮而且加入左蟹肉及薄脆,比較豐富😋薯條

餐廳比人感覺好光亮、整潔,令人鍾意坐低👍🏻👍🏻

食物方面都真係幾好食😋下次真係可以再去👍🏻

叫咗兩個餐

蝦兵蟹將鐵板三文治+套餐($101)
個人比較鍾意呢個,酸酸甜甜,啖啖蟹肉,味道超夾😋😋😋

慢條斯理食肉獸鐵板三文治+套餐($101)
食肉獸必定喜歡,啖啖牛肉,好滿足😄

套餐沙律

薯條