2021-05-31
星期一黎K11行街街,經過HAND3AG時見店面以白色為主,簡潔明亮,睇餐牌食物樣樣都好靚,好吸引,於是同朋友決定試下新嘢,櫃台落單後等叫號再攞嘢食。第一次黎,梗系想下啲招牌野-鐡板燒三文治,有六款三文治選擇,每次都寫清楚曬配料。另外,有Lunch set提供,單點加$39 就可以升級做套餐,可揀薯條/餐湯/沙律+飲品<歐陸監獄三文治> $54,有通粉既三文治,感覺好有創意,仲有其他配料如肉丸,薯餅,生菜,流心蛋,好豐富啊,三文治一分為二上碟,顏色豐富多彩,影相打卡真系一流,未試過既朋友仔一定要試下。<三重芝士堙肉焗通心粉> $68,芝士味重而不濃,啱曬我地口味。<小龍蝦意大利麵沙律> $32,哩個價錢但有龍蝦肉,好抵食,沙律醬味道都唔錯。<3日3夜手切薯條>,夠粗身,我地嗌肥仔薯條,哈哈,外脆內"粉",薯仔味又重,超正。伯爵茶鮮奶,表面舖咗淡忌廉,鮮奶味濃,爵茶茶味濃郁,唔錯。咖啡,有水果或堅果咖啡豆口味可供選揀,咖啡味濃而不苦,正。食完主餐,最後忍唔住加多個甜品<士多啤梨吉士忌廉法式土司> $48,士多
伯爵茶鮮奶,表面舖咗淡忌廉,鮮奶味濃,爵茶茶味濃郁,唔錯。
咖啡,有水果或堅果咖啡豆口味可供選揀,咖啡味濃而不苦,正。
食完主餐,最後忍唔住加多個甜品<士多啤梨吉士忌廉法式土司> $48,士多啤梨好甜,墊底面包好軟熟,整體配搭好夾,好食食,無點錯。
最後,最中意店內有部自動洗手機,疫情期間,清潔好雙手再食嘢,食得都安心啲。