2021-05-17 46 浏览
通粉三文治之歐陸監獄鐵板三文治 ($54)A teppanyaki mix of macaroni, meatballs, cheese and lettuce all grilled and served in a sandwich! I bit down on it expecting the worst but getting the best! The only downside is that the bread itself may be a bit too oily.
通粉三文治之歐陸監獄鐵板三文治 ($54)

又來喇又來啦,因為呢間三文治實在太正唔到🎊而家HAND3AG做緊周年慶活動優惠🤩,只要身分證內有HAND3AG,一個字就送汽水一杯🥤,有兩個字就送汽水🥤和小食一個🍖🍗📣📣大家快啲去參加啦!📌套餐(鐵板三文治 +沙律/薯條/湯+飲品)- 大隻水手鐵板三文治🥪$91喜歡他們的超爆餡三文治🥪😍‼️那裏的脆炸雞塊,香脆可口🐓😋👍🏻還有流心蛋,正‼️- 祝君健康鐵板三文治🌿🥪$88推薦🌟素食鐵板三文治,裏面的豆腐蔬菜餅,相當好吃😋,配合不同蔬菜,健康⬆️⬆️很適合愛健康和環保的大家♻️👍🏻♥️📌Fries- tastic x 3日3夜自家手切薯條🍟 芝士煙肉普羅旺斯醬薯條🍟 試食價$35/套餐+$15✨手切粗薯條外皮超脆,內裏軟綿綿,今次新口味,拉絲邪惡芝士🧀,普羅旺斯醬超級濃郁🍅🌿👍🏻📌黑椒蒜香雞鎚🧄🍗$28雞肉相當嫩滑,黑椒蒜香🧄香濃惹味😍‼️📌辣味脆雞粒🐔$28大推‼️相當酥脆可口,雞粒Juicy ,辣辣哋,真係停唔到口‼️👍🏻😍📌 日本南瓜番薯忌廉芝士沙律🧀🍠($28)芝士味超濃,南瓜番薯🎃 🍠軟綿綿,健康飽肚😋📌蜜桃薑茶$28蜜桃幽香,薑茶暖胃📌🎊周年慶活動免費汽水🎊

又來喇又來啦,因為呢間三文治實在太正唔到

📌套餐(鐵板三文治 +沙律/薯條/湯+飲品)
- 大隻水手鐵板三文治🥪$91

- 祝君健康鐵板三文治🌿🥪$88

📌黑椒蒜香雞鎚🧄🍗$28
雞肉相當嫩滑,黑椒蒜香🧄香濃惹味😍‼️

📌辣味脆雞粒🐔$28

📌 日本南瓜番薯忌廉芝士沙律🧀🍠($28)
芝士味超濃,南瓜番薯🎃 🍠軟綿綿,健康飽肚😋

📌蜜桃薑茶$28
蜜桃幽香,薑茶暖胃

📌🎊周年慶活動免費汽水🎊
2021-05-14 44 浏览
琴日同朋友行K11,見到Hand3ag 外面poster 有個5月香港人獨有優惠!「身份證 BINGO! 」係5月3日至28日期間,香港永久性居民身份證上的身份證號碼有「H、A、N、D、3、G」字母/數字,中兩個字送1份小食及汽水,中一個字送1杯汽水! 仲有個小食優惠!5月份逢星期三,所有小食買2送1。我中咗一個字身分證號碼,見開張咁耐都未食過,所以就同朋友入去食啦~拉麵叉燒鐵板三文治 $56味道好特別,好似同時食緊烘多士,叉燒拉麵,裏面仲夾住咗個流心蛋,伴隨住淡淡嘅芝士蛋黃醬,好邪惡嘅口感。蝦兵蟹將鐵板三文治 $62係龍蝦沙律,軟殼蟹嘅組合,仲有醋漬紅蘿蔔絲,椰菜絲,可以中和一下油膩嘅口感,幾好味。花椰菜馬鈴薯火腿湯 $28湯嘅口感好濃稠,有忌廉嘅濃郁香味,幾多花椰菜,火腿,口感豐富,幾飽滿。北海道野菜惹米濃湯 $28相比之下較健康,好足料,滿滿嘅惹米,蔬菜,湯身好稠好濃郁,幾好飲。

拉麵叉燒鐵板三文治 $56

蝦兵蟹將鐵板三文治 $62

花椰菜馬鈴薯火腿湯 $28

北海道野菜惹米濃湯 $28
鐵板燒三文治?真係第一次聽三文治層層疊呢個份量真係夠晒驚人!話說嗰日兩條友行開K11 肚仔餓 搵到呢一間食大阪燒三文治嘅舖頭 fusion感十足主打食三文治,但係其實佢嘅小食、甜品種類都相當多!佢嘅六款主打三文治全部都十分吸引糾結咗一陣之後 最後揀咗呢兩個店員話比較受歡迎嘅款式!蝦兵蟹將鐵板三文治材料十足!入面放咗一隻原隻嘅酥炸軟殼蟹!再加埋炸蝦 咬落去嘅脆卜卜口感非常好~調味很不錯~要加分俾佢入面醃製過酸酸地嘅蔬菜 講真食晒一份 冇啲酸味嘅菜 真係十分之油膩 但係有咗佢喺入面即刻平衡返成個味 good good good歐陸監獄鐵板三文治呢一款係餐廳主打嘅!一份三文治入面就好似你食咗一份豐富嘅午餐一樣因為佢入面嘅材料其實就係一個 手打肉丸煎蛋長通粉!聽落都覺得癲餐廳就將一份主食放咗落一份三文治度 講真咁樣食又真係方便好多~Btw佢個麵包好好食牛油味十足加脆口!黑松露芝士自家切薯條唔怕肥仔我哋我哋點會錯過呢一個芝士薯條玫瑰鮮奶咖啡漸層顏色好鬼靚~打卡一流講真用手食三文治一定食到好”樓覺”餐廳都好醒目咁樣放咗一部洗手機 方便大家食完即刻洗手!餐廳主題十分之簡約 地方好大所以都坐得好舒服~
鐵板燒三文治?真係第一次聽

三文治層層疊
呢個份量真係夠晒驚人!

主打食三文治,但係其實佢嘅小食、甜品種類都相當多!
佢嘅六款主打三文治全部都十分吸引
糾結咗一陣之後 最後揀咗呢兩個店員話比較受歡迎嘅款式!

蝦兵蟹將鐵板三文治
材料十足!
調味很不錯~

歐陸監獄鐵板三文治

因為佢入面嘅材料其實就係一個 手打肉丸煎蛋長通粉!
聽落都覺得癲
Btw佢個麵包好好食
牛油味十足加脆口!

黑松露芝士自家切薯條
唔怕肥仔我哋我哋點會錯過呢一個芝士薯條

玫瑰鮮奶咖啡
漸層顏色好鬼靚~打卡一流

講真用手食三文治一定食到好”樓覺”
餐廳都好醒目咁樣放咗一部洗手機 方便大家食完即刻洗手!

餐廳主題十分之簡約 地方好大所以都坐得好舒服~ 如果大家想食個quick lunch或者外賣 我覺得呢度都係一個好唔錯嘅選擇

2021-05-11 48 浏览
今日同朋友lunch 嚟左呢度,裝修白色好有時尚感,空間感十足。先到Cashier 叫野食, 感應器一響即可以拎餐 😊蝦兵蟹醬三文治❤️有好豐富嘅蝦肉,仲有滿滿醬汁,醬鮮味,包身脆皮,好夾🤤🤤慢調斯理食肉獸鐵板三文治❤️每一啖都係手撕肉😍夾埋新鮮蔬菜,好fresh!! 手切薯條❤️每一條都超厚身,薯味濃郁,仲有幾款醬可以點,滿足🥰Cappuccino ❤️咖啡豆味道中和,奶泡creamy , 質素唔錯❤️

蝦兵蟹醬三文治❤️
有好豐富嘅蝦肉,仲有滿滿醬汁,醬鮮味,包身脆皮,好夾🤤🤤

慢調斯理食肉獸鐵板三文治❤️
每一啖都係手撕肉😍夾埋新鮮蔬菜,好fresh!!

手切薯條❤️
每一條都超厚身,薯味濃郁,仲有幾款醬可以點,滿足🥰

Cappuccino ❤️
咖啡豆味道中和,奶泡creamy , 質素唔錯❤️
2021-04-11
午餐
2021-05-03 46 浏览
After a long wait, their sweets(French Toast) have finally arrived.  When you order their French Toast, they will kindly inform that you need to wait about 20 minutes(in the end they were able to serve it in 15 minutes. Their Strawberry French Toast was amazing like their savory sandwiches.Each bite of the french toast alone was already aromatic without being too sweet or oily. The toast was decorated beautifully with strawberries which were fixed with just a minimum amount of cream as too much
Strawberry & Custard French Toast
Each bite of the french toast alone was already aromatic without being too sweet or oily. The toast was decorated beautifully with strawberries which were fixed with just a minimum amount of cream as too much cream would have it too rich. Together with the ice-cream, each bite was heavenly. Totally looking forward to try their white peach french toast.
2021-05-01
2021-05-02 57 浏览
《K11Hand3AG》今日同小朋友行K11時見到靠近港鐵站D出口有間Hand3AG見到D三文治好似幾好味😋,於是叫左一份蝦兵蟹將鐵板三文治,有紫色野菜切絲,它它醬,而主角是軟殻蟹和蝦連沙律一齊食酸酸甜甜好正,超好味😋。價錢都唔算好貴,普遍都可以接受。叫左一杯味道好特別第一次飲過尼種紅沙冰,里面有士多啤梨,蘋果,紅甜辣,檸檬,飲入口冰冰好爽但小孩就接受唔到,大人還可以,總括還可以。又叫左一碟芝士烤普羅旺斯肉丸,茄汁味好重,味道感覺咸左少少,但系好香,而小食又叫左松露蛋黃薯條,份量比較精𡟹,一個人可能需要兩份先夠食,因實在太好味啦!
2021-05-02 70 浏览
薯條:唔脆(薯條要香脆真係好基本),不過黑松露醬係幾唔錯,個薯條淋咗真係好扣分. 三文治:非常普通,唔特別,餡料有香腸,煎蛋,生菜,芝士環境 :餐廳都乾淨,有自助洗手機總結:有D失望,我覺得好普通,唔係唔好食,就係唔特別,所以唔覺得想再返嚟食多次.

三文治:非常普通,唔特別,餡料有香腸,煎蛋,生菜,芝士

環境 :餐廳都乾淨,有自助洗手機

歐陸監獄三文治
2021-04-23
用餐优惠
優惠券
📍 HAND3AG📍 尖沙咀 • K11 B2樓B226-B227A號舖 (*not K11 Musea!!!) -《HAND3AG》位於尖沙咀河內道的K11(不是K11 Musea哦!)底層,不特意過來的話還真是不知道有這麼一家餐廳!-餐廳店面非常大,燈光光猛,環境舒適😊-餐廳主打{鐵板三文治},既足料又好吃,而且也很適合拍照打卡,難怪日前風靡IG!-餐廳會預先把三文治切開一半,而且用紙包裹住,容易分享,吃起來也不會不方便。而且還能看清楚賣相吸引的眾多餡料❣️-大隻水手鐵板三文治 ($56)麵包烘烤過後,口感香脆,餡料配搭吸引🥳{Buttermilk脆炸雞塊}又脆又香,⁣⁣⁣配上紫椰菜絲、菠菜苗、流心蛋等,一口咬下去,層次超級豐富呢!😝醬汁搭配了{自家製黑蒜滋味醬}和{燒烤醬}😛•拉麵叉燒鐵板三文治 ($56)這款{拉麵三文治🍜}創意滿分💯,把一碗拉麵的元素夾了在兩塊吐司中間!日式叉燒片、味噌拉麵、味付溏心蛋、牛油粟米粒配搭溶岩芝士、味噌蛋黃醬,配搭一點都不新鮮,但卻巧妙的融合在三文治當中🥪,非常有趣!•3日3夜手切薯條 (黑松露芝士) ($35)粗身薯條的愛好者一定要點這個!手切薯條
📍 HAND3AG

餐廳店面非常大,燈光光猛,環境舒適😊
大隻水手鐵板三文治 ($56)
大隻水手鐵板三文治
麵包烘烤過後,口感香脆,餡料配搭吸引🥳
Buttermilk脆炸雞}又脆又香,⁣⁣⁣配上紫椰菜絲、菠菜苗、流心蛋等,一口咬下去,層次超級豐富呢!😝
醬汁搭配了{自家製黑蒜滋味醬}和{燒烤醬}😛

拉麵叉燒鐵板三文治 ($56)
拉麵叉燒鐵板三文治

3日3夜手切薯條 (黑松露芝士) ($35)
3日3夜手切薯條
粗身薯條的愛好者一定要點這個!
手切薯條香噴噴,薯味濃🥔,口感綿糯~
配上香濃黑松露蛋黃醬,邪惡極致🤤

小龍蝦海鮮意大利麵沙律 ($32)
小龍蝦海鮮意大利麵沙律
小龍蝦海鮮意大利麵沙律
本來是要試他們的{凱撒沙律}的,可惜售罄了。
店員推薦另外這款同樣受歡迎的{小龍蝦海鮮意大利麵沙律🥗}
好吃開胃,配上意大利麵,還蠻飽肚的。

Heroes-Horizon-X Tangerine TGY Pale Ale (柑橘鐵觀音) $39 (HH) / $58 (NH)

Firefly Lemon, Lime and Ginger

Menu:
拉麵叉燒鐵板三文治
3日3夜手切薯條
2021-04-30 684 浏览
位於K11藝術中心G3的Hand3AG, 開業差不多一年,一出去尖沙咀地鐵站D3就見到,餐廳面積很大,裝修簡潔明亮,一進餐廳,見到有高抬高椅,再行入裏面就有普通座椅。最值得欣賞是店內有部洗手機,放雙手入去,會有梘液流出,接著流出清水,再自動出紙巾,非常先進。在這疫情嚴峻的日子,這部機實在起了重要的作用。《慢條撕理食肉獸鐵板三文治》$62「Hand3AG」主打三文治,但這並不是一般的三文治,餡料非常豐富,有手撕牛肉、生菜絲、蕃茄和蛋,麵包皮香脆,一口咬下,非常滿足。《歐陸監獄三文治》$54三文治不單名字搞笑,餡料也非常特別,第一次食三文治內裡有通心粉的,還有薯餅、生菜絲和流心蛋,雖然奇奇怪怪,卻異常地好味。無可否認,機會是留給有「創意」的人。《小龍蝦意大利麵沙律》$32沙律的味道調得很好,32元竟有龍蝦肉,真心覺得抵食。《芝士烤普羅斯燉肉丸》$28有六粒肉丸,芝士味香濃,肉丸彈牙《自家製蟹肉忌廉餅》$32蟹肉餅外脆內軟,加埋忌廉汁更好吃《洋甘菊薰衣草茶》$28

《慢條撕理食肉獸鐵板三文治》$62

《歐陸監獄三文治》$54

《小龍蝦意大利麵沙律》$32
沙律的味道調得很好,32元竟有龍蝦肉,真心覺得抵食。

《芝士烤普羅斯燉肉丸》$28
有六粒肉丸,芝士味香濃,肉丸彈牙

《自家製蟹肉忌廉餅》$32
蟹肉餅外脆內軟,加埋忌廉汁更好吃

《洋甘菊薰衣草茶》$28

2021-04-20
  • 歐陸監獄鐵板三文治
  • 慢調撕理食肉獸鐵板三文治
2021-04-27 62 浏览
趁老闆不在,捉左另外兩個同事蛇左去附近K11間三文治鋪食個tea。呢間鋪頭裝修幾乾淨整齊,無好多好花巧嘅裝飾,比人一種好舒服嘅感覺。今日叫左幾款sandwich,有蝦兵蟹將鐵板三文治、慢調撕理食肉獸鐵板三文治、拉麵叉燒鐵板三文治,另外仲有叫到3日3夜自家手切薯條、黑椒蒜香雞槌。幾款三文治用嘅配料都好新鮮,就算係新式嘅三文治店都應該無呢幾款可以撞得到款,尤其拉麵叉燒,真係有拉麵放左入三文治入面,食落個口感係特別嘅。另外薯條係厚切嘅,配埋個黑松露醬真係好好味。雖然份量未必好夠男士食,但係OL絕對夠食,打卡之選!
雖然份量未必好夠男士食,但係OL絕對夠食,打卡之選!
2021-04-22
好多年前去韓國對Isaac toast 念念不忘,宜家係香港開左分店反而食少左。呢間Hand3ag 都係主打呢類爆餡三文治🥪!款式同combination都好新穎!自助形式,出面落單,自己拎野食等左十分鐘到就拎得🤩黑松露芝士薯條個sauce真係夠哂邪惡😈,好食!👑皇牌 - 歐陸監獄鐵板三文治好喜歡入面既薯餅同Macaroni🥰口感好豐富蝦兵蟹將鐵板三文治脆脆既軟殼蟹同小龍蝦沙律配他他醬真係絕配!🤤跟餐既salad,一d都唔渣留灘,仲有蟹柳絲!玫瑰鮮奶🌹賣相好靚😍,鋪滿玫瑰花,但甜左少少。配搭新穎既超足料三文治,賣相同味道都幾好!👍三文治控唔好錯過!

自助形式,出面落單,自己拎野食

等左十分鐘到就拎得🤩

黑松露芝士薯條
個sauce真係夠哂邪惡😈,好食!

👑皇牌 - 歐陸監獄鐵板三文治
好喜歡入面既薯餅同Macaroni🥰口感好豐富

蝦兵蟹將鐵板三文治
脆脆既軟殼蟹同小龍蝦沙律配他他醬真係絕配!🤤

跟餐既salad,一d都唔渣留灘,仲有蟹柳絲!

玫瑰鮮奶🌹
賣相好靚😍,鋪滿玫瑰花,但甜左少少。

午餐
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 歐陸監獄鐵板三文治
  • HAND3AG凱撒沙律
尖沙咀K11有間專賣邪惡吐司嘅專門店😈裝修明亮光猛 好大間蝦兵蟹將鐵板三文治🦀酥脆軟殼蟹 小龍蝦沙律 紫椰菜絲 醋漬紅蘿蔔絲 他他醬超級吸引嘅組合軟殼蟹炸得好鬆脆特別鍾意過小龍蝦沙律 啖啖肉仲有椰菜絲酸酸地幾開胃 唔會覺得好油膩慢條斯理食肉獸三文治🥩配手撕牛仔排 醬汁都好入味仲有流心蛋 一路食一路流汁3日3夜自家手切薯條🍟最鍾意手切薯條 好有薯仔味加咗$7配黑松露醬 點埋一齊食 好吸引話咁快就食晒凱撒沙律🥗生菜好新鮮 仲有啲芝士脆脆係面而且沙律汁可以自己落 鍾意幾多就落幾多芝士磨菇釀雞翼🐥超級吸引 雞翼去骨 釀入蘑菇同芝士雞皮烤得香脆清香茉莉花茶🍵特別要推介下茶味好香濃 茉莉味好清新
尖沙咀K11有間專賣邪惡吐司嘅專門店😈

清香茉莉花茶🍵
特別要推介下
茶味好香濃 茉莉味好清新

2021-04-24 47 浏览
尖沙咀開咗間三文治專門店空間好大環境好chill個setting有啲似快餐店但係坐位好舒服空間好大有自動洗手機 出面仲有檸檬水飲有好濃嘅歐美風 感覺真係好trendy先講主打嘅三文治 分量好足包裝亦都好好 非常之容易食唔會整到成隻手污糟曬👍賣相超靚用嚟打卡一啲都唔失禮價錢都係只係幾十蚊❤️.✅蝦兵蟹將三文治軟殼蟹炸到脆卜卜加埋其他配菜食連埋脆卜卜嘅多士 非常有驚喜✅歐陸監獄三文治肉丸仲好juicy 配埋通粉一面嘅茄蓉令到個脆卜卜嘅多士更加惹味✅北海道椰菜薏米濃湯啲野菜煮到啱啱好入面仲有少少 煮到林曬嘅薯仔粒加埋薏米粒非常之滑嘅蔬果湯啖啖都係蔬菜 營養十足✅芝士煙肉普羅旺斯醬薯條薯條炸到脆卜卜普羅旺斯醬令到芝士同煙肉嘅味道更加突出✅芝士蘑菇釀雞翼呢個勁推超好食 重奶味嘅芝士入口即溶入面仲有大量嘅蘑菇令到雞肉嘅質感顯得更加滑溜雞翼外面炸到脆卜卜食到濃沃嘅芝士蘑菇味 別出心裁✅香草芝士蕃茄肉丸焗長通粉肉丸非常彈牙 有肉味香草芝士蕃茄三樣嘢令到成個長通粉有豐富嘅層次長通粉嘅質地硬硬地啱曬我心水 食唔停😂
尖沙咀開咗間三文治專門店
香草芝士蕃茄三樣嘢令到成個長通粉有豐富嘅層次
長通粉嘅質地硬硬地
啱曬我心水 食唔停😂
2021-04-23 58 浏览
1. 蝦兵蟹將鐵板三文治(單點$62|套餐$101)所有三文治既包都係鐵板煎左,所以即食係脆口架,而且店員包得好好,食既時候唔會跌哂出黎,呢個三文治有蝦有蟹幾唔錯,真係食到蝦粒架,唔係打到溶哂果種。套餐其實值得加!可以薯條、沙律同湯3揀一,仲有多一杯野飲tim!! 我揀左凱撒沙律,都唔細份wor!! 而且d菜好新鮮,佢有個膠盒pack起左,方使食唔哂拎去😛 黑咖啡都幾香,不過我就比較少飲咖啡2. 慢條撕理食肉獸鐵板三文治(單點$62|套餐$101)呢個我都好喜歡,食落啖啖都係手撕牛仔排肉,冇骨好方便,但係唔會太膩,因為三文治入面有唔少菜,食落都幾清新,加上有蛋黃醬,亦唔會話好dry。套餐加左3日3夜自家手切薯條,可以加$7有黑蒜滋味醬,今次冇加到,佢本身會配茄汁同松露蛋黃醬,松露醬都真係有松露香味,都唔錯,d薯條新鮮炸起,唔算油,入面又食到薯仔! 今次餐飲揀左茶,佢既茶包都好香又好大杯3. 祝君健康鐵板三文治(單點$49|套餐$88)最後叫左個清新d既,入面有豆腐、鷹嘴豆、菠菜、芝士,仲有牛油果,我覺得都唔錯架!不過個人中意上面兩個多d😛

1. 蝦兵蟹將鐵板三文治(單點$62|套餐$101)

2. 慢條撕理食肉獸鐵板三文治(單點$62|套餐$101)

3. 祝君健康鐵板三文治(單點$49|套餐$88)