2021-12-21
今日星期日同朋友嚟到尖沙嘴k11行街,到中午嘅時候我哋就嚟到呢間hand3ag, 喺出面望落去入邊好歡堂好多位置,睇來應該係自助形式。賣既應該係西式輕食類。🤪裝修都唔錯,望向cashier 方向左邊有個好大嘅Menu,可以喺嗰度睇吓有咩嘢食再叫。😎😎我哋叫左五樣嘢。佢係五樣嘢同時間整好的時候,放在一個盤,我哋自己出去拎的。🤪🤪首先食咗啲小食,芝士焗蕃茄肉丸,呢個肉丸10分不錯。最值得讚嘅係醬汁,配上肉丸,肉丸加上醬汁,淡淡番茄醬,口感鬆軟, 10分好食。番茄醬可以用嚟開胃。😝😝之後食韓式甜辣雞鎚,最值得讚嘅都係個醬汁,又甜又辣。😝跟住叫咗個芝士龍蝦汁通粉,呢個係跟餐的,可以有杯特飲同埋薯條。龍蝦汁通粉有驚喜,一開始我以為只有芝士龍蝦汁,但中間食落去有少少龍蝦肉仔,芝士量都好足。啱晒啲芝士控食。配餐的薯條都好有薯味,我都食咗唔少。😝😝👍🏼甜品係士多啤梨吉士忌廉法式土司,最驚喜係士多啤梨唔酸,仲都幾甜,土司上面仲有雪糕,雪糕配上吐司,連埋生果食都幾唔錯😍😍總的來說,在尖沙咀k11 ,呢到野食性價比都係幾好,可以一試👍👍
之後食韓式甜辣雞鎚,最值得讚嘅都係個醬汁,又甜又辣。😝