Hand3ag主打鐵板三文治,出名多款式又大件抵食,好耐之前都有食過,最近行過見佢又出左新款式同甜點,決定encore食多次!🤤🤤。。🔘歐陸監獄鐵板三文治 | $54評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 三文治夾住好多嘅材料,肉丸烤得好香口,配合埋新鮮炸起脆卜卜嘅薯餅,同芝士通心粉,味道出奇地咁夾。麵包香脆可口,而且仲大大份,食完一份已經好飽!。。🔘搖滾雞鐵板三文治 | $49評分: 🌕🌕🌕🌗🌑評語: 食完咁惹味嘅歐陸監獄鐵板三文治,再試埋呢款以雞肉絲同沙律菜作主題嘅三文治就更顯得清新健康😋除左雞肉絲同沙律菜,搖滾雞鐵板三文治中間仲夾住炸左嘅洋蔥圈,沙律中和咗油膩嘅感覺,唔會食到好濟👍🏼。。🔘韓式甜辣雞槌 | $38評分: 🌕🌕🌕🌗🌑評語: 沾滿韓式辣醬嘅雞槌大大隻而且肉質鮮嫩好好食,咬落仲有肉汁流出唔會炸到乾晒👍🏼面頭灑上芝麻同紫菜令每一啖都好香☺️。。🔘草莓水果三文治 | $42評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 麵包夠晒鬆軟,入口有種溶化嘅口感😳忌廉細滑而且帶有微微嘅奶油香。草莓每粒都大大塊,夠甜而帶點微酸,食落都幾開胃😍。。🔘芝士辣肉醬薯條 | $38評分: 🌕🌕🌕🌗🌑評語: 薯條一半鋪滿芝士,另一半

🔘歐陸監獄鐵板三文治 | $54

🔘草莓水果三文治 | $42

芝士辣肉醬薯條

🔘芝士辣肉醬薯條 | $38
評分: 🌕🌕🌕🌗🌑
評語: 薯條一半鋪滿芝士,另一半淋上有墨西哥辣椒嘅辣肉醬,好好食😍一份薯條兩款味道!

Oreo Croffle

🔘Oreo Croffle $32
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑
評語: Croffle真係越嚟越受歡迎,香脆嘅外皮,內裡軟綿綿嘅口感,再係面頭灑上各式各樣嘅配料及漿汁,的而且確好好食😋HAND3AG嘅Croffle有幾種口味選擇,今次我哋就揀左Oreo嚟試下。Croffle嘅牛油香味好重🤤面頭有香滑忌廉同Oreo粒,Oreo味道都好香濃😍

🔻鐵板三文治有多種選擇
🔻另外仲有沙律吧
🔻中環同尖沙咀都有分店!
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️
芝士辣肉醬薯條