#meloin @hand3ag💫慢條斯理食肉獸鐵板二文治$62慢煮手撕豚肉🐷車打芝士🧀羽衣甘藍菜沙律🥗番茄🍎羅馬生菜🥬炸洋蔥圈🧅焦糖洋蔥蛋黃醬💛芥未籽蛋黄醬💚用料豐富,配搭合適,一大份三文治切開兩半,方便容易享用❤️💫 芝士辣肉醬薯條🍟$38辣肉醬、牛油果醬、拉絲芝士鋪滿在一盒新鮮熱辣炸好的薯條上😆😆辣肉醬不會過辣,適合所有人。💫 粒粒炸魚薯條🍟$38粒粒炸魚用上麵包糠脆皮😍外脆內軟非常新鮮,配上沙律醬。粗薯條長身,炸得香脆可口,這個薯條沒有醬汁但反而更脆❤️食到薯條嘅原味,另外配上一盒茄汁。💫 芝士焗番茄肉丸$32肉丸有六粒,上面鋪上茄醬和芝士,熱辣辣。💫紅沙冰$42士多啤梨🍓紅桑莓🍓紅椒🫑蘋果🍎檸檬🍋紅沙冰主要有雜莓的味道,不過紅椒嘅味道較突出,沙冰幼滑。💫橙沙冰$42香橙🍊胡蘿蔔汁🥕蘋果🍎蔬菜加入水果製成沙冰非常特別橙沙冰比較易入口,橙和蘋果味較重,甜度十足。
#meloin @hand3ag

💫慢條斯理食肉獸鐵板二文治
用料豐富,配搭合適,一大份三文治切開兩半,方便容易享用❤️

💫 芝士辣肉醬薯條🍟

💫 粒粒炸魚薯條🍟

💫 芝士焗番茄肉丸
肉丸有六粒,上面鋪上茄醬和芝士,熱辣辣。

💫紅沙冰
士多啤梨🍓紅桑莓🍓
紅椒🫑蘋果🍎檸檬🍋
紅沙冰主要有雜莓的味道,不過紅椒嘅味道較突出,沙冰幼滑。

💫橙沙冰
香橙🍊胡蘿蔔汁🥕蘋果🍎
蔬菜加入水果製成沙冰非常特別
橙沙冰比較易入口,橙和蘋果味較重,甜度十足。
2022-03-07 358 浏览
疫情之下,餐廳都運作得非常困難,今天吃的這間也面對同樣情況,有很多食材都沒有,只好希望疫情盡快完結了!OPPA炸雞鐵板三文治(52元)這裡的鐵板三文治都是有烘底的,所以三文治吃起來帶焦香,配上中間放了大量的食材,真的很難一口吃到全才材料!這次叫的中間有一大塊的甜辣炸雞,吃起來外脆內嫩,甜甜辣辣的非常惹味!而且還配有醋漬蘿蔔絲,配合起整個三文治來說,很好地中和了整個的油膩感,又多了點酸爽的口感!搖滾雞鐵板三文治(49元)每個三文治都完全不一樣,這個是配手撕烤雞肉,雞肉烤得非常嫩滑多汁,中間配上香甜爽脆的蘋果片,又有炸得外脆內嫩的炸洋蔥圈,吃起來口感很豐富,而且醬汁也非常好帶出雞肉的香甜味!雙重芝士通心粉(68元)這個給了很多的芝士,吃起來芝士的香味非常濃,而且還有拉絲的狀態!除此之外,還加了煙肉片,令通心粉吃起來不會太單調,增加鹹香的味道!粒粒炸魚薯條(38元)粒粒炸魚一共有四粒,炸得非常香,外脆內嫩的,魚味突出,配上酸甜的醬汁更突出魚香!而且跟配的薯條份量也不錯!辣味脆雞粒(32元)這個雞粒一口一件,而且用上雞腿肉,吃起來外脆內嫩,而且保留到不少肉汁,又帶點微辣,挺香的!脆炸魷魚配士拉

OPPA炸雞鐵板三文治(52元)

OPPA炸雞鐵板三文治

搖滾雞鐵板三文治(49元)
搖滾雞鐵板三文治

雙重芝士通心粉(68元)
雙重芝士通心粉

粒粒炸魚薯條(38元)
粒粒炸魚薯條

辣味脆雞粒(32元)
辣味脆雞粒

脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬(32元)
這個性價比不錯,脆炸魷魚的份量很多,而且炸得非常香脆,魷魚爽滑,且魷魚味非常香,配上帶點微酸的蛋黃醬,吃起來更惹味!
脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬

自家手切薯條(L)(30元)
這裡的薯條真的挺得錯,是用上了粗薯條,炸得外層非常酥脆,內裡綿滑,帶有薯仔的香味,愛薯條人士必點!
自家手切薯條(L)

2022-03-05
OPPA炸雞鐵板三文治
搖滾雞鐵板三文治
雙重芝士通心粉
粒粒炸魚薯條
辣味脆雞粒
脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬
自家手切薯條(L)
2022-03-07 64 浏览
較早前到訪了即點即製的爆餡三文治店𝐓𝐒𝐓 𝐃𝟑出口旁邊,一進𝐊𝟏𝟏就看到🥪水泥牆配純白枱櫈,整體簡潔又寬敞✨以半自助形式落單,即點即製✧挻多款式可選擇,份量亦相對多三個女生點了兩款三文治及小食這樣𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞就剛剛好呢( ´ ▽ ` )ノ▸ 慢調撕理食肉獸鐵版三文治 $𝟔𝟐這個要以爆餡來形容!!軟腍的慢煮手撕豚肉配生菜、芝士、洋蔥圈等再加上沙律及蛋黃醬🥪口感極豐富,很好吃♡▸ 蝦兵蟹將鐵版三文治 $𝟔𝟓這款推薦給愛吃海鮮的~~內裡餡料非常豐富!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)有軟殼蟹、小龍蝦、生菜等口感很清新,不會覺得油膩▸ 芝士水牛城辣脆雞手指 $𝟑𝟖味道香濃,少辣很惹味口感很煙韌,不錯呢!▸ 芝士焦糖洋蔥薯條 $𝟑𝟖份量足夠,沾滿著熱溶芝士這個配搭香香甜甜(*¯︶¯*)

較早前到訪了即點即製的爆餡三文治店
𝐓𝐒𝐓 𝐃𝟑出口旁邊,一進𝐊𝟏𝟏就看到🥪
水泥牆配純白枱櫈,整體簡潔又寬敞✨

以半自助形式落單,即點即製✧
挻多款式可選擇,份量亦相對多
三個女生點了兩款三文治及小食
這樣𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞就剛剛好呢( ´ ▽ ` )ノ

▸ 慢調撕理食肉獸鐵版三文治 $𝟔𝟐
這個要以爆餡來形容!!
軟腍的慢煮手撕豚肉配
生菜、芝士、洋蔥圈等
再加上沙律及蛋黃醬🥪
口感極豐富,很好吃♡

▸ 蝦兵蟹將鐵版三文治 $𝟔𝟓
這款推薦給愛吃海鮮的~~
內裡餡料非常豐富!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
有軟殼蟹、小龍蝦、生菜等
口感很清新,不會覺得油膩

▸ 芝士水牛城辣脆雞手指 $𝟑𝟖
味道香濃,少辣很惹味
口感很煙韌,不錯呢!

▸ 芝士焦糖洋蔥薯條 $𝟑𝟖
份量足夠,沾滿著熱溶芝士
這個配搭香香甜甜(*¯︶¯*)
2022-03-06 76 浏览
HAND3AG 係一間以鐵板三文治為主題嘅餐廳,尖沙咀分店都幾大,裝潢簡單,以灰白色水泥為主🔲 平日去大概去到下午1點先開始有人流🤭..➊ 🦐 蝦兵蠁將鐵板三文治 $65三文治有微微烘過,所以麵包唔會話太脆。入面包住成隻軟殼蟹,炸到脆卜卜🦀 小龍蝦沙律好足料,好彈牙嘅龍蝦仔🦞中間重有甘蘭菜沙律,青瓜,生菜,再配合埋他他醬同蛋黃醬,口感超豐富,感覺都好健康🥗👄..➋ 🦀 歐陸監獄鐵板三文治 $54呢個絕對係飽肚之選 ⭐️ 因為三文治入邊包住左芝士通心粉,蕃茄肉丸,炸薯餅,荷包蛋,甘蘭菜沙律,配搭埋燒烤醬同蛋黃醬,食落去好似Pizza咁😂 好特別,呢個真係食唔晒,太多料了🤭..套餐加$32 一杯飲品🥤 同自家手切薯條 🍟
➊ 🦐 蝦兵蠁將鐵板三文治 $65
➋ 🦀 歐陸監獄鐵板三文治 $54
套餐加$32 一杯飲品🥤 同自家手切薯條 🍟
2021-11-15
2022-03-05 76 浏览
最近都多左好多三文治既推介,可能係呢個時勢比較啱買走啱外賣食啦!HAND3AG初初係尖沙咀K11開店,宜家中環街市同朗豪坊都有分店。🔸買大嚿叉燒鐵板三文治🥪🔸蝦兵蟹將鐵板三文治🥪鐵板三文治係超大件,切成一半,方便拎起手食,叫左兩款同同事share,一次試晒兩隻味!麵包底都有輕輕煎過,夾住叉燒個款仲有越式扎肉,有勁多醋漬蘿蔔絲。蝦兵蟹將就係炸軟殼蟹同小龍蝦沙律,呢個比較juicy啲,沙律啲汁一路食一路流出黎!同埋都係夾左好多生菜同蘿蔔絲,食返件三文治,真係唔驚買唔到菜😂😂🔸粒粒炸魚薯條🍟🔸照燒蘑菇釀雞翼💯💯叫左兩個小食,炸魚係方形粒粒,一啖一粒,味道無咩特別,係過下想食炸野既口癮😛反而個釀雞翼好好食!出嚟照燒汁甜甜地,一咬開係好creamy既蘑菇醬😍好特別!🔸3-4款沙律🥗(大)要左盒大沙律,可以揀3至4款味,佢個沙律櫃就有4款,諗都唔洗諗,我要晒😎🤣4款分別係粉紅羽衣甘藍藜麥沙律、凱撒沙律、慢燒雞蘋果沙律、北海道男爵馬鈴薯沙律。成盒裝到勁滿,超大兜!我最鍾意係羽衣甘藍個個,酸酸地又有紅菜頭,好味又健康😍📍#HAND3AG (#尖沙咀美食)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226

🔸買大嚿叉燒鐵板三文治🥪

🔸蝦兵蟹將鐵板三文治🥪

🔸粒粒炸魚薯條🍟

🔸照燒蘑菇釀雞翼💯💯

🔸3-4款沙律🥗(大)

📍#HAND3AG (#尖沙咀美食)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226號舖

➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎
吃是真愛❤️ @eatistruelove.hk 🌟

• 照燒蘑菇釀雞翼
  • 沙律
2022-02-26 152 浏览
佢主打鐵板三文治,咁我expect佢個包皮又脆又熱應該唔過分,但係送上嚟係又硬又唔脆,仲要吾熱,好似烘完擺咗好耐咁,失望。三文治的確好足料,我叫咗呢個蝦兵蟹將三文治,沙律勁多,有大量椰菜絲同紅蘿蔔絲,但係我最期待嗰舊軟殼蟹又係唔熱吾脆,不過佢嘅份量都大嘅。用左$65蚊,一份對我一個女仔黎講其實好飽,希望將來可以有套餐-買半份有野飲,加錢配小食。欣賞佢場內有一部洗手機,方便用餐前後清潔雙手,職員都捉得好緊,一定要check針卡同安心出行同探熱。

2022-02-26
2022-02-24 142 浏览
之前來過吃薯條,喜歡💕見到「鐵板三文治」這幾個字,已經很想吃,令我想起在韓國吃過的鐵板三文治!這裏的還要爆餡,不吃對不起自己!不過,一個人吃不完!所以帶朋友來share。曾在韓國吃過大熱的Isxxx三文治🥪麵包兩面都揸上牛油,放在鐵板上烘,真的又香又好味!不過醬汁太太太多,怕怕!感覺麻麻!這裏的鐵板三文治,目測醬汁不會過多。我們點了👇🏻🥪蝦兵蟹將鐵板三文治🍟自家手切薯條🍹柚子熱情果有機果汁~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🥪蝦兵蟹將鐵板三文治🥪 $65⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相超養眼😍😍色香味俱全兼爆餡,打卡之選!餡料多到呢👉🏻軟殼蟹、小龍蝦沙律、甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜、他他醬⋯⋯急不及待一啖咬下去,哈😁沒辦法,相信沒有人個口大到可以一啖吃到全部餡料😆首先,麵包烤得脆,而且是底面都有塗牛油烤的,超香😋😋😋😋😋軟殼蟹鬆脆(腍的軟腳蟹極難吃😆),配搭多種蔬菜,喜歡多菜;吃落不覺油膩,亦減低罪惡感!他他醬分量適中,這點很重要,個人很怕太多醬汁的麵包/三文治/burger,會令到麵包太濕,吃落很辛苦😏這份三文治的他他醬汁分量剛剛好,味道微酸,能提升海鮮的味道!非常好!超鍾意🥰軟殻蟹和蝦,一軟一脆,

不過,一個人吃不完!所以帶朋友來share。

我們點了👇🏻

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治
🍟自家手切薯條
🍹柚子熱情果有機果汁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治🥪 $65
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

蝦兵蟹將鐵板三文治

軟殻蟹和蝦,一軟一脆,好好味!

🍟自家手切薯條🍟 $35
⭐️⭐️⭐️⭐️
蝦兵蟹將鐵板三文治

忘記是什麼醬料。薯條本身很美味,上篇食評已說過,不在這裏重複。但醬料麻麻,但朋友就喜歡。

🍹柚子熱情果有機果汁🍹 x2
⭐️⭐️⭐️
柚子熱情果有機果汁

味道清新解渴,瓶裝飲品中算不錯,但沒有太大驚喜。不過,是有機的,會加分。

很喜歡這店。裝修、設計有型舒適,環境清潔;用號碼提示器取餐,非常好!朋友都喜歡!會再去呀!
2022-02-24 175 浏览
以鐵板三文治聞名的hand3ag在尖沙嘴有非常寬敞的店面喜歡他們的菜單一次過可以有不同的選擇沙律 三文治 炸物 甜品 湯品也有感覺適合一家大細到訪呢【歐陸監獄鐵板三文治】裡餡料超多有脆脆的薯餅 還有肉丸和通心粉配上香脆的麵包 非常飽肚【Oppa 炸雞鐵板三文治】用上韓式甜辣醬辣度適中 非常惹味 配著【韓式甜辣雞槌】一起吃有著不錯的韓式風味呢試了一下甜品【日本白桃吉士忌廉法式吐司】配著【粒粒蜜桃檸檬特飲】一起喝味道非常匹配呢這幾天天氣都非常寒冷喝上一碗【花椰菜馬鈴薯火腿湯】非常有飽足感 是溫柔的味道喜歡他們的蟹肉忌廉餅 炸得非常香脆 也有蟹肉鮮味
以鐵板三文治聞名的hand3ag

非常有飽足感 是溫柔的味道
喜歡他們的蟹肉忌廉餅
炸得非常香脆 也有蟹肉鮮味

2022-02-21 49 浏览
尖沙咀地鐵站K11出來見到有間三文治店,頗大間,好有新鮮感好吸引,三文治組合非常特別,仲有croffle ,正呀!馬上選購。三文治有九款選擇,全部都是鐵板三文治即是即烤熱辣辣,只係呢樣嘢已經唔會錯。組合充滿港式元素,買大嚿叉燒、大隻水手、祝君健康、A貨吉列豬扒,很特別!我們兩個點咗兩款,蝦兵蟹將鐵板三文治 ($65),酥脆的軟殼蟹配合小龍蝦沙律,以甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜,他他醬及俄式蛋黃醬平衡味道,口感非常豐富又有脆口感覺,非常好。法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治 $68用油封鴨腿肉,又係脆脆的,加上炸洋蔥圈更上一層樓,醋漬胡蘿蔔及蜜柑肉提味,構思很好,仲有焦糖洋蔥蛋黃醬、意大利黑醋醬及芥未籽蛋黃醬配合,以為複雜其實好夾!兩款小食,韓式甜辣雞鎚( $38)與脆炸西班牙燴飯球 ($32),韓式醬汁好味,但我覺得炸漿厚咗啲啲;炸西班牙燴飯球有驚喜我好鍾意。黑咖啡( $28) 好香呀!焦糖鮮奶咖啡( $38),鍾意焦糖,甜甜地檸檬撻croffle ( $32),最近先至認識 croffle,唔錯。半自助形式,食得冇壓力,非常清潔。

法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治 $68

炸西班牙燴飯球有驚喜我好鍾意。

黑咖啡( $28) 好香呀!

焦糖鮮奶咖啡( $38),鍾意焦糖,甜甜地

半自助形式,食得冇壓力,非常清潔。

2022-02-17 53 浏览
之前幾次經過,見到店子地方闊落、設計簡約舒適,但幾次都有事要辦,沒有機會內進試試。這次終於有時間了。看見餐牌有鐵板三文治🥪這是店子主打,來這裏不吃主打,有點過不去,但看來分量頗多,一個人吃不完,唯有下次帶朋友來才吃吧。這次就從小食入手。自家手切薯條 $25⭐️⭐️⭐️⭐️本身不喜歡吃太幼的薯條。這裏的薯條是粗切,而且薯味突出,脆而甘香!愈吃愈想吃,停不了!磨菇釀雞翼 $45😨原本非常期待,見賣相不錯,色澤吸引,相信會非常美味!一啖咬下去,咦!味道很奇怪😲有點臭臭的😵,想證實是否變壞了,又擔心⋯⋯細啖一點試試,不是變壞了的味道,怪味來自餡料,不好吃😐但雞翼沒有餡料的部分是好味的😄⋯⋯所以,只吃了這些部分,成功避開餡料😆😆為了自家手切薯條,會再去的😶

這次終於有時間了。

這次就從小食入手。

自家手切薯條+磨菇釀雞翼

自家手切薯條 $25
⭐️⭐️⭐️⭐️
自家手切薯條

磨菇釀雞翼 $45
😨
磨菇釀雞翼

自家手切薯條+磨菇釀雞翼

為了自家手切薯條,會再去的😶

午餐
自家手切薯條
HAND3AG 主打超大份打卡鐵板三文治🥪,即叫即製!灰色水泥牆裝修加埋炫彩風格令成間舖好有科幻感😍🔖必食✨♥買大嚿叉燒鐵板三文治蜜汁叉燒甜得嚟又唔會漏,同蛋黃醬完美結合😋♥慢調撕理食肉獸鐵板三文治慢煮手撕豚肉煮得岩岩好,肉質夠軟加埋其他配菜一齊食口感一流👍🏻♥芝士辣肉醬薯條🍟芝士同辣肉醬分別鋪滿喺薯條上面,再加上少量泡菜調味🔥一次食到幾隻味!♥ 檸檬撻Croffle 🍋牛油味好重🧈淋上酸酸甜甜嘅吉士醬好開胃不過Croffle有啲硬🤣比較難切♥橙沙ICE香橙配胡蘿蔔🥕嘅組合都係第一次試,飲落去好fresh🤩
HAND3AG 主打超大份打卡鐵板三文治🥪,即叫即製!
灰色水泥牆裝修加埋炫彩風格令成間舖好有科幻感😍🔖

必食✨
♥買大嚿叉燒鐵板三文治
蜜汁叉燒甜得嚟又唔會漏,同蛋黃醬完美結合😋

♥慢調撕理食肉獸鐵板三文治
慢煮手撕豚肉煮得岩岩好,肉質夠軟
加埋其他配菜一齊食口感一流👍🏻

♥芝士辣肉醬薯條🍟

♥ 檸檬撻Croffle 🍋
牛油味好重🧈淋上酸酸甜甜嘅吉士醬好開胃
不過Croffle有啲硬🤣比較難切

♥橙沙ICE
香橙配胡蘿蔔🥕嘅組合都係第一次試,飲落去好fresh🤩
  • 慢調撕理食肉獸鐵板三文治
一直都想黎食呢間爆餡三文治,終於黎左食!果然係好足料…一啖係冇可能咬得晒😂┄┅┄┅┄┅┄┅┄𖣒 歐陸監獄鐵板三文治 $54呢個絕對係飽肚之選!入面有芝士通粉、番茄肉丸、薯餅、蛋,仲有沙律菜,超級足料。可能因為有pizza醬既關係(?),食落有d似食緊pizza,味道唔錯,但如果個包可以烘底咁會再好食d!評分:🌕🌕🌕🌗🌑-𖣒 Oppa炸雞鐵板三文治 $52呢個三文治好開胃!炸雞甜甜地好惹味,側邊仲有大量泡菜同埋醋漬蘿蔔絲,好解膩。評分:🌕🌕🌕🌖🌑-𖣒 日本白桃吉士忌廉法式土司 $58個toast好鬆軟,索左d吉士醬同雪糕幾好味。上面既白桃又多又清甜,食完d重味既食物再食呢個清新既甜品都唔錯。評分:🌕🌕🌕🌕🌑-𖣒 照燒蘑菇釀雞翼 $45呢個有驚喜!本身以為係普通釀雞翼,但出面係燒過,入面有釀左蘑菇同芝士,外脆內軟好惹味~評分:🌕🌕🌕🌕🌘-𖣒 花椰菜馬鈴薯火腿湯 $32花椰菜既存在感冇乜,但薯仔味好出,同埋好飽肚。評分:🌕🌕🌕🌗🌑
┄┅┄┅┄┅┄┅┄

𖣒 照燒蘑菇釀雞翼 $45
評分:🌕🌕🌕🌕🌘
照燒蘑菇釀雞翼

𖣒 花椰菜馬鈴薯火腿湯 $32
花椰菜既存在感冇乜,但薯仔味好出,同埋好飽肚。
評分:🌕🌕🌕🌗🌑
花椰菜馬鈴薯火腿湯
日本白桃吉士忌廉法式土司
照燒蘑菇釀雞翼
花椰菜馬鈴薯火腿湯
2022-02-12 56 浏览
健康特色三文治🥪厚厚的三文治多款選擇💕軟殼蟹、小龍蝦沙律、蕃茄肉丸、吉列豬扒、炸雞塊等等極具特色的食材任君選擇。《法國飛甩雞毛腿鐵板三文治》$68足料的食材,油封鴨腿肉、醋漬胡蘿蔔、蜜柑肉、炸洋蔥圈、青瓜、焦糖洋蔥蛋黃醬、意大利黑醋醬、芥末籽蛋黃醬,十分豐富。🥪《日本白桃吉士忌廉法式吐司》$58甜點小吃,鬆軟的吐司上放滿了白桃和吉士,雲呢拿雪糕舖在表面,味道很夾,好吃!💛《炸脆魷魚配士拉差蛋黃醬》$32小食方面魷魚揸得很脆口,配上微辣的士拉差蛋黃醬,很惹味!😍飲品方面,《蜂蜜檸檬特飲》$38很解渴,爽。《有機博士茶》$28香濃的紅茶,不含咖啡因,有機之選。店內還有幾款沙律,很健康💕總結:推薦輕食三文治,食材很多選擇,十分豐富
健康特色三文治🥪

厚厚的三文治多款選擇💕

《法國飛甩雞毛腿鐵板三文治》$68

《日本白桃吉士忌廉法式吐司》$58

《炸脆魷魚配士拉差蛋黃醬》$32
小食方面魷魚揸得很脆口,配上微辣的士拉差蛋黃醬,很惹味!😍

飲品方面,
《蜂蜜檸檬特飲》$38
很解渴,爽。
《有機博士茶》$28
香濃的紅茶,不含咖啡因,有機之選。

店內還有幾款沙律,很健康💕

總結:推薦輕食三文治,食材很多選擇,十分豐富

今次嚟到位於尖沙咀的HAND3AG🌟餐廳主打鐵板三文治🥪款式都幾多 亦都有別於傳統嘅三文治✨餐廳係自助形式 地方都幾闊落👍🏻————————————————❶ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $65麵包微微烘過 但唔算好香脆反而有啲煙靭🍞入面有酥脆軟殼蟹、小龍蝦沙律、甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜、他他醬和俄式蛋黃醬🥄超級豐富!一啖絕對係咬唔哂😋入面的蔬菜新鮮 夠晒爽口!🥬酥炸軟殼蟹略嫌可能放咗一段時間 所以有啲凍 唔算好熱🦀如果改善下就好!但勝在唔算好油膩!👍🏻❷ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治$62同樣都係超級豐富🤩有慢煮手撕豚肉、車打芝士、甘藍菜沙律、蕃茄、羅馬生菜、炸洋蔥圈、焦糖洋蔥蛋黃醬和芥末籽蛋黃醬✨ 煮得夠軟腍 而且好入味👍🏻不過感覺上主要食到醬汁味和生菜的味多於其他配料😼!❸ 芝士焗番茄肉丸 $32 有大約六粒!肉丸口感夠扎實✨番茄醬有濃郁蕃茄味但偏酸🥺個人覺得幾好食 忍唔住食多幾粒🤣➍ 黑咖啡 (凍) 16oz $32❺ Grapefruit & Passion Fruit $30❻ Lemonade and Elderflower $28飲品整體都不過不失 但lemonade個人覺得偏酸
❶ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $65

❷ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治$62

❸ 芝士焗番茄肉丸 $32

➍ 黑咖啡 (凍) 16oz $32
飲品整體都不過不失 但lemonade個人覺得偏酸 飲第一啖嘅時候因為酸得濟而嚇親 Grapefruit個杯就啱啱好🤣用嚟中和下三文治嘅油膩感啱哂👍🏻

推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10
服務指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
好食指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
回訪指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
2022-01-28 81 浏览
成日經過D 出口 都見到尼間餐廳,一直都無機會試,今日諗左好耐都唔知食咩好,經過見無乜人,又唔洗等,就決定試試。✨蟹兵蝦醬鐵板三文治🥪一講鐵板三文治,就會諗起韓國既吐司😍尼間鐵板三文治餡料非常多同豐富,吐司經過烘烤,食落外脆內軟而且牛油味非常香。椰菜蘿蔔絲口感清脆,小龍蝦份量都算多,配埋沙侓醬味道清甜,非常開胃👍🏻。軟殼蟹🦀就有少少失望,不但唔熱而且口感有D 硬,唔似平時食開既軟殼蟹咁鬆脆 腍身🥲🥲所以都扣左唔少分。

✨蟹兵蝦醬鐵板三文治🥪
一講鐵板三文治,就會諗起韓國既吐司😍