鐵板三文治果然是名不虛傳的爆餡!歐陸監獄鐵板三文治($54)甚麼也有,烤過的麵包夾着腸、通粉、蛋、菜絲沙律等,非常豐富!!OPPA炸雞鐵板三文治($52)則更加惹味,辣到很低,壓得實實的酸蘿蔔深得我心😁😁😁絕對唔可以睇小呢份三文治,極有份量,很飽肚!沙律($58/2款)份量超多😅,下午去時有4款選擇,每款都做得好吸引!這次試了薯仔沙律和凱撒沙律,竟然仲有幾粒藍莓,兩款沙律都很新鮮開胃❤️Hand3ag也有供應小食,都是30零蚊,在K11呢些地方真係良心價🥲,我選了芝士辣肉醬薯條($38),醬料都幾多,好正,唯一要吐嘈的是冷氣太凍,我又食得太慢,凍得好快浪費了熱脆的薯條。最後嚐了日本白桃吉士忌廉法式吐司($58),不得不說個麵包很香軟,是有質素的白麵包,中間那球雪糕質感帶點煙韌,配上充滿蛋香的吐司很不錯。質素整體比同價位的一般cafe好太多,超適合一個人來吃/外賣的。餐廳走銀灰白簡約型格路線,快餐形式先付款後拿食物,不用加一又坐得舒服自在,出餐又快,來吃quick lunch / quick dinner 真係一流,真係完全擊中schedule很爆的我的心🥰回頭率100%。
鐵板三文治果然是名不虛傳的爆餡!