2022-08-01 114 浏览
黃埔區有好多美食經過呢間Flames 五點幾已經好多人食緊入面環境幾好而且梳化位都好舒適😍食物質素中上 值得一試✨🥩 US Angus Striploin Steak ($298 -12 oz)牛扒上枱超香 一切開粉嫩同勁Juicy😍點小小海鹽已經將啲肉味提升如果想再濃味啲就可以配燒汁肉質一啲都唔韌 而且牛味重🤤薯蓉非常creamy 有🧈香👍🏻🐟 Fish & Chips ($148)好怕食炸魚薯條炸粉非常厚呢個可以見到皮薄肉厚魚肉嫩 配埋他他醬 好邪惡但正😂🍟薯條粗幼適中亦都有微微辣粉調味整體做得唔錯😋🦀 Crab Meat Penne ($138)呢個我覺得係有驚喜🥰長通粉煙靭 #aldente 蕃茄忌廉汁好香濃蟹肉份量慷慨 每一條通粉都會有蟹肉🦀仲有加左芝士 好好味但係唔會好膩😋
黃埔區有好多美食

點小小海鹽已經將啲肉味提升
如果想再濃味啲就可以配燒汁
肉質一啲都唔韌 而且牛味重🤤
薯蓉非常creamy 有🧈香👍🏻

🐟 Fish & Chips ($148)

好怕食炸魚薯條炸粉非常厚
呢個可以見到皮薄肉厚
魚肉嫩 配埋他他醬 好邪惡但正😂
🍟薯條粗幼適中亦都有微微辣粉調味
整體做得唔錯😋

🦀 Crab Meat Penne ($138)

呢個我覺得係有驚喜🥰
長通粉煙靭 #aldente 蕃茄忌廉汁好香濃
蟹肉份量慷慨 每一條通粉都會有蟹肉🦀
仲有加左芝士 好好味但係唔會好膩😋
2022-07-31 99 浏览
Loaded nachos 酥脆的粟米片配上綿密、辛辣的辣肉醬、清新的洋蔥🧅蕃茄🍅,各種氣味層次配搭起來嘅Nachos係完美嘅享受。最喜歡薄批pizza, 好少餐廳嘅pizza我會連佢個邊都鍾意食,呢個pizza烤到少少燶邊,食落口香脆。今次揀嘅辣肉腸餡料都好惹味,咸香十足。香草白酒青口,不敗嘅經典組合。青口每隻都肥大,白酒同香草🌿有助帶出青口嘅鮮甜。食完前面兩道重口味菜式之後食呢道菜感覺更加清新!飲品嘅menus好多選擇,令人花多眼亂。店員推薦我地揀Flames lagoon,夢幻冰藍色珊瑚礁嘅顏色😍店會再點上火焰🔥,冷冰冰藍色嘅調酒同火焰形成對比,打卡必點!

Loaded nachos

2022-07-31 98 浏览
在黃埔逛了大半天,身水身汗,打算搵間坐得舒服環境優雅餐廳食大餐,位於德豐街 Flame 是不二之選主打多國菜西餐,意大利菜、美式牛扒、法式甜品,一應俱全。8安士紐西蘭肉眼扒配大蝦薯條🍟$288肉眼扒選料上乘,扒身完全沒有筋位,啖啖鮮嫩,上碟時完全沒有出水值得一讚蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁意粉🍝$138新鮮嘅配搭,出奇意料地美味蕃茄令到蟹肉嘅鮮味更加出色,而且蟹肉份量十足,性價比高意大利粉麵身軟硬適中,醬汁濃郁夏威夷薄餅 $148 意式餅底,軟身脆邊,蕃茄醬配火腿菠蘿🍍醒胃可口三兩分鐘已經食左一半食物有質素之餘,環境蔟新,員工服務態度也很好,有禮細心,即叫即到

主打多國菜西餐,意大利菜、美式牛扒、法式甜品,一應俱全。

8安士紐西蘭肉眼扒配大蝦薯條🍟$288
值得一讚

蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁意粉🍝$138
新鮮嘅配搭,出奇意料地美味

蕃茄令到蟹肉嘅鮮味更加出色,而且蟹肉份量十足,性價比高
意大利粉麵身軟硬適中,醬汁濃郁

夏威夷薄餅 $148
意式餅底,軟身脆邊,蕃茄醬配火腿菠蘿🍍醒胃可口
三兩分鐘已經食左一半

2022-07-26
  • 8安士紐西蘭肉眼扒配大蝦薯條
  • 夏威夷薄餅
  • 蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉
2022-07-29 139 浏览
朋友畢業所以帶咗佢去一間之前食過覺得唔錯嘅餐廳度慶祝🥳晚飯時間餐廳都好full吓,建議早啲打去book咗位先會好啲🙆🏻‍♂️首先我地叫咗個小食,本身諗住叫FFC(Flames Fried Chicken) 不過嗰日賣曬,所以我地就叫咗個Shelter Chicken Wings🤪一送到嚟已經聞到好香,而且啲雞翼都好大隻,食落感覺係外脆內軟嘅😋之後朋友叫咗個Fish & Chips🐟啱啱炸起熱辣辣咁食超正!!!魚肉香滑可口,而且唔會話炸到好油🤤薯條佢就好似加咗啲shake shake粉咁,好味過出面餐廳食到嗰啲🤤而我就叫咗個Surf & Turf大廚已經簡單切過兩隻大蝦,所以開殼嘅時候都唔會特別困難👍🏻大蝦咬落去爽口彈牙,味道好似炭燒過咁🤤賣相超好睇,真係望到都流曬口水🤤塊扒我叫咗五成熟,師傅火力控制得好好,可以見到入面係燒到勁靚唔加醬料就咁食已經可以食得出好濃嘅牛味🤤薯條同Fish & Chips嗰度嗰啲一樣都係加咗shake shake粉嘅最後埋單每人300都唔洗,認真吸引呀🤩地址:紅磡黃埔花園2期錦桃苑地下G10B號舖
朋友畢業所以帶咗佢去一間之前食過覺得唔錯嘅餐廳度慶祝🥳
之後朋友叫咗個Fish & Chips🐟
而我就叫咗個Surf & Turf
大廚已經簡單切過兩隻大蝦,所以開殼嘅時候都唔會特別困難👍🏻
大蝦咬落去爽口彈牙,味道好似炭燒過咁🤤
Surf & Turf
賣相超好睇,真係望到都流曬口水🤤
唔加醬料就咁食已經可以食得出好濃嘅牛味🤤

最後埋單每人300都唔洗,認真吸引呀🤩
地址:紅磡黃埔花園2期錦桃苑地下G10B號舖
2022-07-26
2022-07-29 79 浏览
同朋友嚟到呢度食晚餐,叫咗香草車厘茄蘑菇蕃茄汁扁意粉,車厘茄好新鮮,好多汁,加上啲蘑菇都好香,而且啲蕃茄汁酸酸甜甜,好開胃,而且意粉嘅軟硬度適中!炸魚薯條配他他醬,啲炸魚外脆內軟,外層好趣口,裏面啲魚好嫩滑,加上啲薯條揸得好脆,配埋啲他他醬,酸酸地,好配合!仲有一道避風塘雞翼,雞翼啲肉亦都好滑,外層有啲脆脆地,加上蒜香味,非常惹味可口!巴馬火腿火箭菜薄餅,啲薄餅烤得啱啱好,Pizza嘅邊邊位考得好脆,斑馬火腿亦都好香口,配合埋火箭菜,令到個Pizza濃郁得來亦都帶有好Fresh既感覺!叫咗一杯Tropical Punch ,當中有蜜瓜熱情果菠蘿雪碧,所以飲落去好爽,亦都好解渴,而且好清涼!
2022-07-28 104 浏览
接到一位靚靚師妹通知, 近日抽調到紅磡返工, 問我有無時間一齊食 Lunch.可惜我都調職由紅磡轉到銅鑼灣返工, 於是約佢食晚飯.黃埔有幾間格調比較高尚嘅餐廳, Flames 係其中一間, 於是訂同靚靚師妹開餐!無見師妹一排, 心廣体胖有幸福肥! (^_^)點咗蟹肉芝士蕃茄忌廉汁通粉, 意式辣肉腸 pizza, 是日餐湯係南瓜忌廉湯.飲西湯習慣總要配蒜蓉包先完美, 所以再點咗一客香草蒜蓉包.香草蒜蓉包好有心思砌得好靚, 蒜蓉味濃入口酥脆, 配埋西湯係一絕! 有個完美開始!我唔食南瓜, 唯獨飲忌廉南瓜湯, Flames 嘅忌廉南瓜湯夠濃郁, 滿意.平時食辣肉腸 pizza 一D都唔辣毫無辣味, 但今次哩個辣肉腸 pizza 夠辣, 嗜辣朋友一定喜歡.意大利粉我偏愛D天使麵, 長通粉, 蝴蝶粉同螺絲粉, 所以未食已經對蟹肉芝士蕃茄忌廉汁通粉加粉, 又有蟹肉鮮甜又有芝士咸香, 占滿係通粉上, 通粉Q彈超惹味, 大力推介!我同師妹正正坐係 Dessert 冰櫃前, 一早已經諗定食咩, 同佢心有靈犀點巧克力味餅, 巧克力香濃夠甜餅底酥脆, 夾自己口味.師妹學咗玄學之後, 開竅不少, 感覺佢比以前

可惜我都調職由紅磡轉到銅鑼灣返工, 於是約佢食晚飯.

無見師妹一排, 心廣体胖有幸福肥! (^_^)

飲西湯習慣總要配蒜蓉包先完美, 所以再點咗一客香草蒜蓉包.

師妹學咗玄學之後, 開竅不少, 感覺佢比以前開朗, 我都替佢開心! (^_^)
香草蒜蓉包
芝士蟹肉蕃茄忌廉通粉
意大利辣肉腸 pizza
甜品巧克力餅
2022-07-27 87 浏览
28/6 Flames-紅磡今日放假同朋友出去搵食,記得朋友之前介紹過一間餐廳個名都好火辣下,去開附近所以一試。餐廳環境唔錯,座位非常闊落,已經加咗唔少分數,我同朋友就揀咗以下嘅食物,睇個名就覺得唔錯。紅酒燴羊膝配忌廉薯蓉燒蔬菜賣相方面:巨型羊膝放喺薯蓉上面,再淋上醬汁,整個畫面都算震撼,再加上一些彩色嘅配菜,視覺效果非常豐富。肉質方面:一個字『稔』,只需要用到輕輕推一下,肉變重骨完全分離,一啲都唔痴骨。而且非常入味,散發出淡淡紅酒香,非常好食。忌廉薯蓉亦做得很滑,滑到唔似薯蓉。香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律佩青檸青瓜薄荷汁賣相方面:睇落都幾精細,吞拿魚放在鋪滿產紅色的車厘茄上面,而最上層放上一些豆苗,色彩非常鮮艷。味道方面:因為半熟城嘅新鮮吞拿魚,就好似同一時間食咗熟嘅吞拿魚同魚生嘅感覺,火候控制得非常之好,加上酸酸甜甜嘅醬汁,感覺清新得來怡武油膩嘅感覺,究竟佢係點煮㗎呢?車厘茄亦非常新鮮,我比較喜歡吃橙色嘅車厘茄,因為比紅色嘅酸啲啲,非常特別。蟹肉巴馬豆芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉呢碟通粉煮得都唔錯,除咗有芝士嘅香味再加上一啲蟹肉碎,連埋個蕃茄醬汁,同通粉撈起來非常好食,難得嘅就係通粉可以保持
28/6 Flames-紅磡

紅酒燴羊膝配忌廉薯蓉燒蔬菜
忌廉薯蓉亦做得很滑,滑到唔似薯蓉。

香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律佩青檸青瓜薄荷汁

蟹肉巴馬豆芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉
呢碟通粉煮得都唔錯,除咗有芝士嘅香味再加上一啲蟹肉碎,連埋個蕃茄醬汁,同通粉撈起來非常好食,難得嘅就係通粉可以保持煙靭嘅感覺,口感亦非常唔錯。

凍芒果茶
你杯芒果茶賣相好靚仔之外,芒果味濃而且你係感到非常新鮮,可以去除一啲油膩嘅感覺。

凍Mocha
朋友揀咗一杯凍摩卡mocha,有啲似台式飲品嘅賣相,飲品面上亦做咗一些拉花嘅圖案,平凡得來亦有一些特色。

走嘅時候,有一位侍應非常得意,同我哋用英文講下次一定要見到我哋。感覺非常友善而且佢戴住口罩亦感到佢好有熱誠。所以呢間餐廳值得再嚟。
2022-07-26 64 浏览
🥩12安士美國安格斯西冷牛扒配忌廉薯蓉($298)🥩三成熟厚切肉眼扒啖啖juicy啖啖肉🤤🤤🤤。忌廉薯蓉香滑,不過略嫌淡味要自己加鹽。香草白酒煮青口配薯條 ($238/ 500g, $398/1kg)沾滿白酒汁嘅青口食落鮮甜,好好食。黑松露薯條有驚喜,每一條都脆卜卜,夠黑松露味😍。🥣是日餐湯🥣係creamy蕃茄紅蘿蔔忌廉湯。🍸Flames lagoon ($88)🍸夢幻冰藍色Cocktail仲有藍色火焰,幾surprised😍估唔到藍色嘅cocktail係荔枝味,好易入口💯。🍹Flames lemonade ($68)🍹紅色lemonade,雖然個名都有flames,不過呢杯係冇火嘅😆。新鮮生果加清涼梳打,夏天解渴之選。
🥩12安士美國安格斯西冷牛扒配忌廉薯蓉($298)🥩

🥣是日餐湯🥣
係creamy蕃茄紅蘿蔔忌廉湯。

🍸Flames lagoon ($88)🍸

🍹Flames lemonade ($68)🍹

2022-07-25 83 浏览
自黃埔站開通後要到黃埔這個地方實在方便了不少,炎炎夏日下走著走著便看見一間挺有格調的餐廳,二話不說便與朋友進店內用餐,侍應讓顧客自由選擇坐位,餐廳主要是吃西餐的。選了一個是日餐湯蕃茄忌廉湯,蕃茄味酸酸,特別醒胃,作為side dish實在不錯。主菜選了一個辣肉腸pizza,份量挺大的,辣肉腸焗得微脆之餘,有香草碎在pizza上,除了辣肉腸,還有辣肉在pizza 內,辣油少量融入麵粉內,十分惹味,不得不提的是Pizza焗得十分香脆。另一個主菜選了一個五成熟的肉眼配薯蓉,肉煎得剛剛好,肉汁仍能保留得到,軟韌適中,在旁燒汁就算不沾點,也有牛的香酥味。如果覺得牛味較為濃烈,可以吃啖淡淡的薯蓉沖淡口味。最後,選了一杯Ginger Ale作結,本來想吃一甜品作結,但太飽了唯有叫一個餐飲作結。

2022-07-25
2022-07-23 1007 浏览
很耐冇試過兩姐妹放工後一齊相約去鋸扒,之前係觀塘食過,非常之唔錯,又見黃埔有分店一於就食呢間回味😋裝修以線條及半圓形為主,簡潔得來又富有時代感!12安士美國安格斯西冷牛扒配忌廉薯蓉($298)肉眼扒三成熟,切開粉嫩多汁, 只需點上少許海鹽超濃的牛味出晒來,食落肉質軟腍得嚟厚切好有口感,啖啖肉。薯蓉充滿忌廉味,加埋牛扒嘅燒汁一齊食,錦上添花。香草白酒煮青口配薯條 ($238/ 500g, $398/1kg)擺碟靚靚。鮮甜嫩滑青口,每一隻都沾滿白酒汁,好滿足。黑松露薯條熱辣辣脆卜卜,黑松露味足夠,點埋茄汁同埋蛋黃醬更加好食,作為餐前小食簡直一流!是日餐湯($48)紅蘿蔔忌廉湯。口感幼滑creamy。Flames lagoon ($88)冰藍色嘅Cocktail,上枱嗰陣會用火槍點火,視覺上冰火交融,啲火熄咗之後飲落非常冰涼。荔枝味好易入口,唔會太甜,酒精亦都唔會太濃,好睇又好飲。Flames lemonade ($68)紅色嘅lemonade,入面有啲生果,味道清新,士多啤梨味較重,都係消暑解渴嘅選擇。
裝修以線條及半圓形為主,簡潔得來又富有時代感!

12安士美國安格斯西冷牛扒配忌廉薯蓉($298)

香草白酒煮青口配薯條 ($238/ 500g,

是日餐湯($48)
紅蘿蔔忌廉湯。口感幼滑creamy。
Flames lagoon ($88)

Flames lagoon

Flames lemonade ($68)
Flames lemonade
2022-07-21
Flames lagoon
Flames lemonade
總有幾間餐廳你會忍唔住想再去,一年裏面去幾次都唔會厭,Flames 就係其中一間我最喜愛的餐廳!除左野食好味之外,環境舒服和良好的服務態度都是我再光顧的原因。香辣炸雞炸雞一啲都唔厚粉,炸到脆卜卜,而且雞肉又嫩滑,再加上少少檸檬汁和配上辣醬,非常惹味,是令人開胃的餐前小食。蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉呢個係我每次必點的通粉!! 濃郁的蕃茄醬汁加上蟹肉,非常夾。再加上大量的芝士,真係令人忍唔住不停食。通粉軟硬度適中,非常有咬口, 每條通粉都能掛上醬汁,很滋味。12安士紐西蘭安格斯肉眼扒配忌廉薯蓉牛扒大塊又厚切,非常多肉汁,好juicy呀!而且肉質彈牙,只點海鹽已經能帶出濃濃的牛味!有驚喜呀!另外忌廉薯蓉都非常綿滑,讚!我諗牛扒將會成為我下次必點的菜式。Cheese Cake Shake每次見到呢杯飲品都會好開心,因為除咗shake shake之外,仲有件真cake係上面,可作為飯後甜品,睇得又食得。

香辣炸雞

蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉

12安士紐西蘭安格斯肉眼扒配忌廉薯蓉

Cheese Cake Shake
2022-07-21 70 浏览
之前book mark左呢間餐廳好耐,今次趁放假專登走入黃埔試!預約咗8:30但係都仲係好多人,好彩餐廳夠寬敞,唔會有好逼夾嘅感覺.💎 $48 黑松露薯條超香黑松露味🤤份量好大好滿足,蘸埋茄汁岩岩好唔會太鹹!.💎 $158 Carbonara Pizza一上枱見到半熟嘅蛋黃已經覺得好正!一咬落去蛋汁出哂嚟,加咗少少辣味令到成個pizza味道都豐富咗,唔會淨係得creamy同好滯。.💎 $298 12安士美國安格斯西冷扒牛扒肉質唔單止粉嫩, 咬落去仲好有層次感。出面外皮層肉比較香, 少脆, 而入面就好柔軟。味道方面, 肉汁多令到塊扒肉味重, 亦有淡淡鹽香味,令人想一食再食!.💎$68 朱古力蛋糕食朱古力蛋糕好怕味道會太甜, 但呢間店既朱古力係唔會覺得膩 ! 口感細滑, 食落有少少似慕絲+芝士蛋糕, 而蛋糕中層加左朱古力脆皮, 令蛋糕口感更豐富。
之前book mark左呢間餐廳好耐,
今次趁放假專登走入黃埔試!
預約咗8:30但係都仲係好多人,
好彩餐廳夠寬敞,
唔會有好逼夾嘅感覺
💎 $48 黑松露薯條

超香黑松露味🤤
份量好大好滿足,
蘸埋茄汁岩岩好唔會太鹹!
💎 $158 Carbonara Pizza

一上枱見到半熟嘅蛋黃已經覺得好正!
一咬落去蛋汁出哂嚟,
加咗少少辣味令到成個pizza味道都豐富咗,
唔會淨係得creamy同好滯。
💎 $298 12安士美國安格斯西冷扒

牛扒肉質唔單止粉嫩,
咬落去仲好有層次感。
出面外皮層肉比較香, 少脆,
而入面就好柔軟。
味道方面, 肉汁多令到塊扒肉味重,
亦有淡淡鹽香味,令人想一食再食!
💎$68 朱古力蛋糕

食朱古力蛋糕好怕味道會太甜,
但呢間店既朱古力係唔會覺得膩 !
口感細滑,
食落有少少似慕絲+芝士蛋糕,
而蛋糕中層加左朱古力脆皮,
令蛋糕口感更豐富。

2022-07-21 67 浏览
黃埔超市會員優惠去咗買飲品,由於買咗五十幾支要搵個大隻仔幫手拎上車,就拉咗Honey同我去,當然買完嘢要慰勞返佢,佢揀咗要食Pizza但我又唔鍾意去傳統嗰間,所以就帶佢嚟咗Flames。今次點咗嘅食物包括- 芝士肉醬粟米片- Parma Ham Caesar - 炸雞- 牛油煮蔬菜- Nduja PizzaNachos平時都有食,不過主要都係好普通咁一堆芝士醬,但呢度嘅Nachos加上辣肉醬、芝士&洋蔥,夾埋一齊食,好食到停唔到口。Roast Veg.用咗牛油煮,已經夠哂味,而甘筍又夠甜,平時唔太鍾意食甘筍嘅我都食咗兩三舊。Nduja Pizza鋪蓋咗芝士&Salami,而餅底係我鍾意嘅薄底,Salami少少辣好惹味!炸雞配上檸檬汁,頓時覺得無咁熱氣嘅感覺,而且肉質外脆內軟,好食過阿伯嘅炸雞!Parma Ham Caesar嘅火腿份量都算多。呢餐好滿足,可以食到好好味嘅Nachos!

今次點咗嘅食物包括
- 芝士肉醬粟米片
- Parma Ham Caesar
- 炸雞
- 牛油煮蔬菜
- Nduja Pizza

Parma Ham Caesar嘅火腿份量都算多。

呢餐好滿足,可以食到好好味嘅Nachos!
2022-07-20
  • 香辣炸雞
  • Loaded  Nachos
2022-07-20 62 浏览
2022.07.19繼續化悲憤為食量🍴今晚去左黃埔既Flames 慰藉心靈❤️‍🩹是日餐湯🥣 $48粟米🌽忌廉湯🥣金黃色💛好creamy🤍又暖胃🥰Tropical Punch🍹 $68係mocktail黎既💁🏻‍♀️多種水果MIX埋一齊!好夏日feel🏖酸酸甜甜🙂Hangry Donut 🍺 $88香港🇭🇰出產既生啤🍺味道微酸帶莓香😗較清新🌿炸魚🐟薯條🍟配他他醬 $148炸魚大過手掌✋薄薄既脆卜卜既外層加上滑溜既魚肉🐟配上他他醬更惹味😋薯條會有少少🤏🏻辣味🌶另外可沾上茄汁一齊食❤️夏威夷薄餅🍕 $148由菠蘿🍍火腿🥓俄勒岡菜、聖馬札諾蕃茄🍅馬蘇里拉芝士🧀製成👨‍🍳所以顏色好鮮艷🌈而且做到拉絲效果🤤每口食落去都好有口感😬自家製蛋糕🍰 $58每日會有不同款式供應🤭今次係4隻味揀左chocolate mousse🍫食落覺得似食緊帶有金莎味既蛋糕🍰而且有脆脆係夾心😍口感更提升📈
2022.07.19

Hangry Donut 🍺 $88
香港🇭🇰出產既生啤🍺味道微酸帶莓香😗較清新🌿

炸魚🐟薯條🍟配他他醬 $148

夏威夷薄餅🍕 $148
由菠蘿🍍火腿🥓俄勒岡菜、聖馬札諾蕃茄🍅馬蘇里拉芝士🧀

自家製蛋糕🍰 $58

2022-07-19 55 浏览
朋友生日所以帶咗佢食紅磡依間西餐廳,佢嘅裝修好靚好高貴,平時見都要等位,所以今次專登訂咗位先嚟~我地點咗個燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉同埋12安士紐西蘭安格斯肉眼扒配忌廉薯蓉喺意粉方面,擺盤好靚!而且份量好多😍 龍蝦汁味好濃郁但係唔會遮咗大蝦嘅鮮味❤️ 雖然我本身唔食三文魚籽但依個鮮味好重完全唔覺得腥!😍 牛扒大大份,但唔會覺得好煙韌。肉汁好豐富,而且個忌廉薯蓉好creamy🥰🥰 配埋牛扒汁真係一流!我地仲點咗一杯rainbow smoothie,個賣相靚之餘仲要好好飲😍 飲曬成杯真係覺得好邪惡會再encore依間!🥰

雖然我本身唔食三文魚籽但依個鮮味好重完全唔覺得腥!😍

會再encore依間!🥰