2006-05-18
$148既自助餐, 正路應該沒什麼期望, 但呢度會俾度你驚喜, 愈食愈覺得值食物方面:燒羊扒, 必食, 好好食, 好多人排生蠔, 頭段明顯係新鮮過後段, 要食要早沙律, 幾多選擇, 新鮮麵包, 好多選擇, 好好味甜品, 法式燉蛋好好食(只出頭輪, 要拎定先), 其餘種類細細件一定試得晒, 好味印度薄餅, 即整, 好好味藍青口, 好細隻龍蝦仔, 好咸好海水味魚生, OK即煮意粉, OK熱盤, 我諗係最差的, 沒選擇, 沒味道, 無誠意, 有等於無, 要改善$148既價錢, 食物呢講已經收晒貨, 好滿意而服務有待改善, 就用我個例子, 如下1. 我即日諗住食, 下午打去滿座, 留位後補, 俾晒名同電話, 到下午5:30都無覆, 跟手叫朋友再打去問問, 佢一開口就話有位, 要位遠D坐房, OK無問題, 但唔知點解我下午打去留位後補就完全無覆我, 愈遲打去愈好, 無後補先後次序, 唔公平, 好唔掂!!2. 到入座時, 明明我已經坐低(2人檯)飲過兩啖水, 跟住一齊出去取食物, 回來時竟然有人坐左我地個位食緊野, 我即時投訴, 我地兩個拎住碟野企左一刻, 佢地再左擰右擰先俾番第二個位我地, 好唔
食物方面:
燒羊扒, 必食, 好好食, 好多人排
生蠔, 頭段明顯係新鮮過後段, 要食要早
沙律, 幾多選擇, 新鮮
麵包, 好多選擇, 好好味
印度薄餅, 即整, 好好味
藍青口, 好細隻
龍蝦仔, 好咸好海水味
魚生, OK
即煮意粉, OK
$148既價錢, 食物呢講已經收晒貨, 好滿意
而服務有待改善, 就用我個例子, 如下
2. 到入座時, 明明我已經坐低(2人檯)飲過兩啖水, 跟住一齊出去取食物, 回來時竟然有人坐左我地個位食緊野, 我即時投訴, 我地兩個拎住碟野企左一刻, 佢地再左擰右擰先俾番第二個位我地, 好唔滿意, 最慘係個客, 飲完我地口水尾仲唔知, 唔通新酒店就可以咁??