2024-01-14
今日同男朋友慶祝生日,特意揀一間有情調嘅西班牙餐廳我哋選擇咗deluxe set menu for two, 有恒生信用卡,仲有88折餐湯係椰菜花湯,味道香濃,口感順滑季節沙律配上芒果同Parma ham,酸酸甜甜,特別開胃白酒煮大蜆好香白酒味,食落口帶有一絲絲嘅白酒香甜味,蜆肉煮得啱啱熟,口感幼嫩西班牙式蟹肉蛋餅蛋餅好厚身,每一啖都可以食到蟹肉,足料!香烤大蝦大蜆忌廉黑松露意大利飯好濃郁嘅忌廉黑松露汁,每粒意大利粉都被黑松露汁包裹住,好rich! 而且大蝦同蜆肉都好新鮮,用料上乘秘製招牌香脆豬手伴黑松露薯條豬手有預先切好,10分貼心,豬手外皮燒得香脆,而肉質亦保持得嫩滑juicy! 值得推介重口味朱古力窩夫朱古力窩夫配上朱古力雪糕,朱古力醬,brownie, Oreo, 真係重口味! 但我鍾意,每一啖都係特濃朱古力味❤️下次一定會同朋友再嚟食!
餐湯係椰菜花湯,味道香濃,口感順滑
季節沙律配上芒果同Parma ham,酸酸甜甜,特別開胃
白酒煮大蜆
西班牙式蟹肉蛋餅
蛋餅好厚身,每一啖都可以食到蟹肉,足料!
香烤大蝦大蜆忌廉黑松露意大利飯
秘製招牌香脆豬手伴黑松露薯條
重口味朱古力窩夫
下次一定會同朋友再嚟食!