Eggslut 係一間來自美國嘅人氣漢堡店,喺銅鑼灣開鋪就相信大家都知!呢間餐廳主打用新鮮雞蛋製作嘅漢堡同埋小食,一推出就引起咗唔少foodie嘅關注。𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨Fairfax呢款係Eggslut嘅招牌菜式 👍🏻 蛋黃有少少流心,芝士濃郁,牛油生菜清脆,番茄酸甜,口感層次豐富!唔怪得深受大家喜愛💕 ✨ 🍔 Cheeseburger 呢款漢堡用咗美國安格斯牛肉。芝士🧀又係毫不留手🤣✨ Truffle Hashbrown鴨油炸過加少少松露,係香口嘅✌🏻✨ Sakura Cheese Cake出咗櫻花系列,今次就冇叫過漢堡,不過就試吓佢呢款芝士蛋糕🍰 用咗日本櫻花做餡料,口感細膩,奶香味濃郁,櫻花味清香 😎ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨Fairfax

✨ 🍔 Cheeseburger

呢款漢堡用咗美國安格斯牛肉。芝士🧀又係毫不留手🤣

✨ Truffle Hashbrown

鴨油炸過加少少松露,係香口嘅✌🏻

✨ Sakura Cheese Cake

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

美國人氣過江龍Eggslut🇺🇸主打各款雞蛋主題美食🍳🔸招牌炒滑蛋三文治 $78選用自家自家研發的鬆軟布里歐麵包🥯口感鬆軟;中間夾著嫩滑的炒滑散養雞蛋🍳份量十分澎湃 、焦糖洋蔥🧅車打芝士🧀再配上是拉差蛋黃醬,份外惹味🔸芝士漢堡 $92採用自家製奶油麵包,夾著安格斯漢堡扒🐮半熟煎散養雞蛋🍳配上醃青瓜🥒焦糖洋蔥🧅車打芝士🧀第戎芥末醬,層次感十足。🔸招牌蛋薯蓉加法包 $64薯蓉口感滑順🥔薯味濃郁,加上流心蛋🥚味道十分夾但略厭法包未夠脆口🙊
美國人氣過江龍Eggslut🇺🇸主打各款雞蛋主題美食🍳

🔸招牌炒滑蛋三文治 $78

🔸芝士漢堡 $92

🔸招牌蛋薯蓉加法包 $64
薯蓉口感滑順🥔薯味濃郁,加上流心蛋🥚
味道十分夾但略厭法包未夠脆口🙊

• 招牌炒滑蛋三文治
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍔 G͓̽o͓̽u͓̽r͓̽m͓̽e͓̽t͓̽ ͓̽C͓̽r͓̽e͓̽a͓̽t͓̽i͓̽o͓̽n͓̽s͓̽ ͓̽f͓̽o͓̽r͓̽ ͓̽T͓̽r͓̽u͓̽e͓̽ ͓̽E͓̽g͓̽g͓̽ ͓̽L͓̽o͓̽v͓̽e͓̽r͓̽s͓̽ @ 🌟 Eggslut 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:Fairfax Sandwich HKD 78Cheeseburger HKD 92Truffle Hashbrown HKD 33Salted Chocolate Chip Cookie HKD 38Fresh Orange Juice HKD 37.👽 呢間來自紐約嘅過江龍真係從來唔會令人失望,最正就係淨係處理蛋都可以有整出咁多種漢堡包,超好味。.🍔 每次都要食「招牌炒滑蛋三文治」,超級正!炒滑嘅散養雞蛋,加埋焦糖洋葱、車打芝士,同埋是拉差蛋黃醬,全部夾喺自家製奶油麵包入面。啲蛋炒得好滑好軟,真係一絕!.🧀 另外就當然係「芝士漢堡」,用咗安格斯漢堡扒,煎得唔會太硬,上面加咗半熟散養雞蛋,再加上醃青瓜同焦糖洋葱,增加啲酸甜同口感。芝士融化同芥末醬一齊,味道更加濃郁。自家製奶油麵包香脆鬆軟,好食!.🥠 呢度嘅「松露迷你薯餅」唔係普通炸薯餅,因為用鴨油同松露,再撒上迷迭香鹽,令佢充滿豐富嘅香氣,咬落去外脆
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
Fairfax Sandwich HKD 78
Cheeseburger HKD 92
Truffle Hashbrown HKD 33
Fresh Orange Juice HKD 37

Fairfax Sandwich

Cheeseburger

🥠 呢度嘅「松露迷你薯餅」唔係普通炸薯餅,因為用鴨油同松露,再撒上迷迭香鹽,令佢充滿豐富嘅香氣,咬落去外脆內軟,又唔會覺得好油膩,超級好味!

Truffle Hashbrown

🍪 最後黎一件「自家製海鹽黑朱古力曲奇餅」當甜品,做得個心好鬆軟,入面有好多朱古力粒,上面撒咗大粒海鹽,增加咗啲鹹味,同朱古力嘅甜味形成一個完美嘅平衡。

Salted Chocolate Chip Cookie

🍊 呢度必飲嘅係「鮮榨橙汁」,夠新鮮,酸甜冰涼,同其他食物特別夾,好過飲汽水!

Fresh Orange Juice

😇 超鐘意呢度嘅漢堡包,每次經過都要黎食!

📍 銅鑼灣記利佐治街11-19號及百德新街27-47號Fashion Walk地下2號舖及1樓F-1號舖
📲 +(852)9224-9862
Truffle Hashbrown
Salted Chocolate Chip Cookie
Fresh Orange Juice
2024-06-27 28 浏览
上次去韓國機場見到呢間eggslut, 因為佢係美國爆紅嘅滑蛋三文治,所以好想試吓,但因為趕時間冇食到,一直都心心念念想試吓,所以就去咗食銅鑼灣嘅分店食啦❤️雞肉腸蛋芝士三文治🥪($78) 加牛油果🥑(+$16)自家製雞肉餅再配上半熟煎雞蛋同車打芝士,一啖咬落去個蛋黃汁,必晒出嚟,仲係流心㗎👍🏻 再配埋蜜糖芥末蒜泥蛋黃醬,係我鍾意嘅口味❤️招牌炒滑蛋三文治 🥪($78) 加牛油果🥑(+$16)個滑蛋超厚身,食落好好香滑,仲有勁多配料,焦糖洋葱、車打芝士、法蔥,口感好豐富,再配埋是拉差蛋黃醬,辣辣地惹味🫶🏻松露迷你薯餅🥔($33)薯餅細細塊,一啖一口好方便,炸到熱辣辣,超香脆🫶🏻仲叫咗伯爵茶同橙汁添🥰

雞肉腸蛋芝士三文治🥪($78) 加牛油果🥑(+$16)

招牌炒滑蛋三文治 🥪($78) 加牛油果🥑(+$16)

松露迷你薯餅🥔($33)
薯餅細細塊,一啖一口好方便,炸到熱辣辣,超香脆🫶🏻

仲叫咗伯爵茶同橙汁添🥰
1K
Eggslut係美國爆紅滑蛋三文治係香港開左之後一直都好想試,但因為佢係銅鑼灣,地區問題我去到而家終於試到啦🥹🥹一開始我有啲怕我會期望太多會失望,點知開左一年後水準我覺得係我暫時喺香港食過最好食嘅buger打破咗我對buger要有肉肉既概念,原來無肉都可以咁好食架蛋既煮法有好多種,而我就最中意炒滑蛋,呢間餐廳既創辦人都係因為係雞蛋愛好者而創立滑蛋料理專門店,難怪佢既炒滑蛋咁出色佢好食既原因除咗炒滑蛋香濃份量多之外,係佢個麵包吸引我,麵包係自家研發既布里歐麵包,食落好鬆軟,口感完全唔同平時漢堡咁,咬落去有啲回彈嘅感覺,配搭埋香濃嘅半熟雞蛋真係好好食😋而我今次試咗佢嘅招牌菜,招牌炒滑蛋三文治除咗有炒滑蛋,仲有焦糖洋蔥,車打芝士,洋蔥同埋是拉差蛋黃醬佢呢個簡直係完美配搭,而且車打芝士溶化入好滑既炒雞蛋,配搭埋蛋黃醬,一啖咬落去真係又邪惡但滿足🥰🥰仲有SLUT招牌蛋薯蓉加法包麵係好唔錯中意食薯蓉呢個係幾唔錯既選擇,食打記得將蛋同薯蓉攪拌再食更香原來係慢煮雞蛋配搭咗自家製嘅薯蓉,海鹽同洋蔥真係好香好好食😋松露迷你薯餅平日薯餅都係用普通嘅生油,佢呢度係用鴨油,而且食落口有淡淡嘅松露味,幾香又脆,唔
Eggslut係美國爆紅滑蛋三文治

打破咗我對buger要有肉肉既概念,原來無肉都可以咁好食架

而我今次試咗佢嘅招牌菜,招牌炒滑蛋三文治
除咗有炒滑蛋,仲有焦糖洋蔥,車打芝士,洋蔥同埋是拉差蛋黃醬

仲有SLUT招牌蛋薯蓉加法包麵係好唔錯
原來係慢煮雞蛋配搭咗自家製嘅薯蓉,海鹽同洋蔥
真係好香好好食😋

松露迷你薯餅
平日薯餅都係用普通嘅生油,佢呢度係用鴨油,而且食落口有淡淡嘅松露味,幾香又脆,唔錯

仲有自家製嘅鬆餅同埋曲奇我都有試
鬆餅比教有鹹香味,配搭埋佢嘅蜜糖牛油,鹹鹹甜甜配搭幾好
而曲奇超多朱古力,好足料

櫻花芝士蛋糕
我見到你個覺得好特別,賣相幾唔錯
上面係櫻花啫喱下面係芝士蛋糕
仲有一細朵櫻花

• 松露迷你薯餅
  • Slut
  • 招牌滑蛋三文治
  • 招牌蛋薯蓉加法包
2024-06-20 36 浏览
我係一個雞蛋控,見到銅鑼灣呢間eggslut有美國大熱嘅滑蛋漢堡,即刻約埋朋友一齊去食,全部都即叫即整,熱辣辣嫁。招牌炒滑蛋三文治自家製奶油麵包口感軟熟,雞蛋香濃嫩滑,配埋焦糖洋蔥非常夾,味道香甜,我另外加左牛油果,好creamy。醬汁係是拉差蛋黃醬令到食哂成個漢堡都唔會太過膩。CHEESE BURGER安格斯漢堡扒牛肉味道濃郁,咬落好juicy,半熟雞蛋非常嫩滑,仲有醃青瓜和焦糖洋蔥口感豐富。TRUFFLE HASHBROWN迷你薯餅用左鴨油,松露,迷送香鹽去整,非常香脆可口。COLD BREW COFFEE好好飲,咖啡好香。FRESH ORANGE JUICE鮮榨橙汁酸甜開胃。

CHEESE BURGER

TRUFFLE HASHBROWN
迷你薯餅用左鴨油,松露,迷送香鹽去整,非常香脆可口。

COLD BREW COFFEE
好好飲,咖啡好香。

FRESH ORANGE JUICE
鮮榨橙汁酸甜開胃。
2024-06-19 43 浏览
美國過江龍品牌登陸銅鑼灣🍳最出名就係滑蛋三文治,有新嘢就梗係試嚇啦🍔✅美國爆紅滑蛋三文治滑蛋加埋焦糖洋蔥好滿足🧅另外加咗牛油果口感更佳🥑呢款三文治係冇任何肉,如果想豐富啲可以額外再加🥩✅芝士漢堡流心蛋芝士漢堡上面有啲超靚嘅流心煎蛋🍳經典口味百吃不厭✅松露迷你薯餅薯餅金黃酥脆,仲有松露香😍細細塊口感唔錯✅自家製白脫牛奶脆餅配蜜糖牛油就咁食會有啲乾,加埋蜜糖牛油啱啱好🍯💛好味指數:4.5/5 💜回頭指數:4.4/5📍 Eggslut (銅鑼灣)銅鑼灣記利佐治街11-19號及百德新街27-47號Fashion Walk地下2號舖及1樓F-1號舖
✅美國爆紅滑蛋三文治
✅芝士漢堡流心蛋
芝士漢堡上面有啲超靚嘅流心煎蛋🍳經典口味百吃不厭
✅松露迷你薯餅
薯餅金黃酥脆,仲有松露香😍細細塊口感唔錯
✅自家製白脫牛奶脆餅配蜜糖牛油
就咁食會有啲乾,加埋蜜糖牛油啱啱好🍯

💛好味指數:4.5/5 💜回頭指數:4.4/5

📍 Eggslut (銅鑼灣)
今次食咗三樣嘢1. Gaucho Sandwich頂級USDA三角脊扒三文治唔好淨係以為佢哋嘅蛋治出色,其實佢嘅呢個牛扒三文治仲好味,上高亦都有隻荷包蛋。以為呢個包油膩膩?唔係呀,一啲都唔油膩,而且仲好清新添。裏面有好多菜同埋油醋汁,成個感覺好似食緊牛扒沙律咁樣。三角脊扒即係Rumb Cap,係西冷上面有脂肪嘅肉,肉質軟嫩。2. Slut招牌蛋薯蓉加法包呢個招牌一定要叫。將半熟蛋撈埋牛油薯蓉呢個組合真係發揮到300%咁好食。鹹味完全嚟自烘脆嘅發包片上面嘅鹽同橄欖油。呢個組合完全將蛋香牛油香薯蓉香發揮到極致。就算唔食包都一定要食呢個小食。3. Cold Brew Coffee冷萃咖啡其實佢哋嘅冷水咖啡性價比非常之高。分分鐘好過好多咖啡店,最緊要佢埋$35咋。出面一杯Latte都賣40蚊,呢度仲要任你座㖭。經過就算係食嘢飲杯嘢都超值。
今次食咗三樣嘢

1. Gaucho Sandwich
頂級USDA三角脊扒三文治

2. Slut
招牌蛋薯蓉加法包

3. Cold Brew Coffee
冷萃咖啡
2024-06-16 48 浏览
Eggslut上年開張嘅時候已經好想食,但嗰陣超多人排隊,所以就一直未試到TvT 咁啱上星期五經過,發現冇咩人排隊,就拉埋朋友一齊入咗去🤣❥招牌炒滑蛋三文治 $78麵包好鬆軟,有牛油香炒蛋好滑好嫩入面加咗芝士同蛋黃醬味道更豐富而且配料仲有洋蔥同法蔥令成個三文治冇咁膩🫶🏻❥芝士漢堡 double $144漢堡好足料!有兩塊安格斯漢堡扒牛肉味濃,好多肉汁而且煎蛋有流心蛋汁同牛肉超夾配上芥末醬同醃酸瓜,超滿足!

❥招牌炒滑蛋三文治 $78

麵包好鬆軟,有牛油香
炒蛋好滑好嫩

有兩塊安格斯漢堡扒
牛肉味濃,好多肉汁
而且煎蛋有流心蛋汁
同牛肉超夾
配上芥末醬同醃酸瓜,超滿足!
《Eggslut》來自美國人氣嫩滑炒蛋三文治食過日本同韓國嘅eggslut,今次終於黎試香港版食eggslut一必點佢地個signature Fairfax Sandwich ,嫩滑香口的炒蛋配上蔥花及熱溶芝士真係正,我特別加了牛油果,食落更香口更creamy;漢堡包軟熟又美味另外朋友點了Sausage, Egg and Cheese Sandwich ,另外同樣加了牛油果,雞肉腸漢堡味道剛好,不會味道太濃,半熟煎雞蛋一咬即破,蛋汁流哂出黎;芥籽醬汁酸酸甜甜食落開胃另外點了兩份小食,Slut 招牌蛋薯蓉加法包,薯蓉綿密,撈埋加上蛋汁和脆脆法包好味;Truffle Hashbrown 松露迷你薯餅雖然松露味不太出,但香脆可口
《Eggslut》
來自美國人氣嫩滑炒蛋三文治

食過日本同韓國嘅eggslut,今次終於黎試香港版

2024-06-11 28 浏览
Eggslut成日經過銅鑼灣都想食,今日放假終於抽到時間呢食吓。坐低睇吓menu 決定叫咗兩個招牌炒滑蛋三文治餡料有炒清散養雞蛋、焦糖洋葱、車打芝士、法葱加上是拉茶蛋黃醬同用自家製奶油麵包。如果覺得唔夠餡料,可以再add On 餡料,我哋鐘意食牛油果所以兩個都加咗牛油果。自家製奶油麵包入口鬆軟新鮮,招牌炒滑蛋,蛋味香濃口感嫩滑。加上焦糖洋葱同車打芝士食落更添口感。松露迷你薯餅食落真係有松露,迷你薯餅細細個方便入口,薯餅鬆脆。自家製海鹽黑朱古力曲奇餅鬆脆可口既曲奇餅有香濃既黑朱古力味,食真啲原來仲有海鹽味。FRESH ORANGE JUICE鮮榨橙汁新鮮橙味有益好飲。
Eggslut
成日經過銅鑼灣都想食,
今日放假終於抽到時間呢食吓。

坐低睇吓menu 決定叫咗兩個
招牌炒滑蛋三文治

餡料有炒清散養雞蛋、焦糖洋葱、
車打芝士、法葱加上是拉茶蛋黃醬
同用自家製奶油麵包。
如果覺得唔夠餡料,可以再add On 餡料,
我哋鐘意食牛油果所以兩個都加咗牛油果。
自家製奶油麵包入口鬆軟新鮮,
招牌炒滑蛋,蛋味香濃口感嫩滑。
加上焦糖洋葱同車打芝士食落更添口感。

松露迷你薯餅
食落真係有松露,
迷你薯餅細細個方便入口,薯餅鬆脆。

自家製海鹽黑朱古力曲奇餅
鬆脆可口既曲奇餅有香濃既黑朱古力味,
食真啲原來仲有海鹽味。

FRESH ORANGE JUICE
鮮榨橙汁新鮮橙味有益好飲。

2024-06-10 257 浏览
美國總店都要排長龍!靠炒蛋三文治起家~其實外型更貼近𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 只不過就係用炒滑蛋/半熟流心蛋做主角 而非一般漢堡扒香港店採用紐西蘭放養雞蛋 聽完總係感覺滑嫩啲 哈哈仲有自家製奶油麵包 食落特別香軟同脹卜卜✿ 招牌炒滑蛋三文治 𝙁𝙖𝙞𝙧𝙛𝙖𝙭 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝 $⑦⑧✿ 櫻花蝦滑蛋三文治 𝙎𝙖𝙠𝙪𝙧𝙖 𝙎𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝 $⑧⑥滑蛋無預期中多汁 但非常足料 整體口感濕潤鬆軟´・ω・`期間限定嘅櫻花蝦滑蛋 似加左蟹籽沙律~口感更豐富✿ 白脫牛奶脆餅配蜜糖牛油 𝘽𝙪𝙩𝙩𝙚𝙧𝙢𝙞𝙡𝙠 𝘽𝙞𝙨𝙘𝙪𝙞𝙩 $④⓪招牌小食有松露薯餅、半熟蛋薯蓉法包但個人更推𝘽𝙪𝙩𝙩𝙚𝙧𝙢𝙞𝙡𝙠 𝘽𝙞𝙨𝙘𝙪𝙞𝙩!望落似𝙨𝙘𝙤𝙣𝙚 但外層更加酥脆 內裡就好鬆軟 配埋𝙝𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙗𝙪𝙩𝙩𝙚𝙧鹹鹹地 口感非常正( ˘▽˘)っ

美國總店都要排長龍!
靠炒蛋三文治起家~其實外型更貼近𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧
只不過就係用炒滑蛋/半熟流心蛋做主角 而非一般漢堡扒
香港店採用紐西蘭放養雞蛋 聽完總係感覺滑嫩啲 哈哈
仲有自家製奶油麵包 食落特別香軟同脹卜卜

櫻花蝦滑蛋三文治

滑蛋無預期中多汁 但非常足料 整體口感濕潤鬆軟´・ω・`
期間限定嘅櫻花蝦滑蛋 似加左蟹籽沙律~口感更豐富

自家製白脫牛奶脆餅配蜜糖牛油

招牌小食有松露薯餅、半熟蛋薯蓉法包
但個人更推𝘽𝙪𝙩𝙩𝙚𝙧𝙢𝙞𝙡𝙠 𝘽𝙞𝙨𝙘𝙪𝙞𝙩!
望落似𝙨𝙘𝙤𝙣𝙚 但外層更加酥脆 內裡就好鬆軟

• 松露迷你薯餅
  • Fairfax  Sandwich
  • FAIRFAX  Sandwich
2024-06-09 19 浏览
終於的起心肝,黎到銅鑼灣試下依間三文治好出色嘅餐廳😋 入面環境好寬闊👍 採用型格嘅黑與黃作主題🌟 部分座位更可直面窗外開揚景色👍 好chill 好正🤩🌟一場黎到,當然不得不試佢地嘅招牌炒滑蛋三文治🤭 三文治採用自家製奶油麵包,食落好甜美好香口🫶 口感軟熟又綿密❤️ 內餡非常豐富,包含有炒滑蛋養雞蛋、焦糖洋蔥、車打芝士、洋蔥,再配以是拉差蛋黃醬調味,食落濃郁又甘香,超級惹味😋 誠意推薦👍 之後口痕痕㨂多塊自家製海鹽黑朱古力曲奇餅🤭 曲奇餅勁大塊仲大過我手掌🤣 食落軟熟中帶一點煙韌,口感好特別👍 味道既有牛油嘅馥郁,又充滿朱古力嘅醇美滋味,整體唔會過甜過膩👍食甜食配返杯冷萃咖啡😋 正好中和一下甜食嘅甜膩感🥴 清爽又醒神👍 必點😘

2024-06-09 25 浏览
🥚 Eggslut, a popular American import, recently opened a new burger joint in Causeway Bay. I've been wanting to try it, and I finally had the chance to go with a friend. We ordered:💎 CHEESEBURGER $92 (Add Bacon +$18)This Angus beef burger patty is juicy and flavorful, topped with a free-range over medium egg, caramelized onions, cheddar cheese, and dijonnaise, all served on a warm brioche bun. The addition of smoky applewood bacon further enhances the overall experience. 🍔🥓💎 BACON, EGG & CHEESE S

💎 BACON, EGG & CHEESE SANDWICH $78
This sandwich features applewood smoked bacon, a free-range over medium egg, and cheddar cheese, with a touch of chipotle ketchup, all nestled between a soft brioche bun. It's a well-balanced and delicious breakfast option. 🥓🍳🧀

💎 SALTED CHOCOLATE CHIP COOKIE $38
This house-made dark chocolate chip cookie has a perfect balance of sweet and salty, with a crisp outer shell and a soft, gooey center. The sprinkle of gray salt on top enhances the overall flavor profile. 🍪🍫

💎 COLD BREW COFFEE $35
The cold brew coffee is rich and smooth, providing a refreshing pick-me-up while also offering a sense of relaxation. ☕️

💎 FRESH ORANGE JUICE $37
The freshly squeezed orange juice is bright, tangy, and perfectly balanced, delivering a healthy dose of vitamin C. 🍊

💰 Total: $298 for 2 (no service charge).
2024-06-03
午餐
🌟🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🍔🍔🍔🍔🍔🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥢招牌炒滑蛋三文治 $78 🆙必推呢款美國爆紅嘅滑蛋三文治!用上咗自家製嘅奶油布里歐麵包,鬆軟無比,內餡有鮮嫩滑順嘅炒蛋,配上香甜嘅焦糖洋蔥、車打芝士、細蔥、醬汁等等,絕對係色香味俱全😋!🥢煙肉蛋芝士三文治 $78 🆗煙肉蛋芝士三文治係三大熱門嘅三文治之一。鬆軟嘅布里歐麵包包裹住蘋果木煙燻過嘅煙肉,面頭係半熟嘅流心滑蛋,一咬落去仲會爆汁,再配埋車打芝士糖茄汁,令到口感味道更加昇華🤩。🥢招牌蛋薯蓉加法包 $64 🆙將雞蛋同薯蓉放入玻璃樽,加上海鹽同蔥花再攪勻,配埋法包嚟食有創意得來仲好夾😋。🥢松露迷你薯餅 $33 🆗雖然從來未唔突出,但係薯餅口感外脆內軟,而且熱辣辣唔油膩👍🏻。🥢鮮榨橙汁 $37 🆗天時暑熱飲番杯鮮榨橙汁可以消暑之餘仲係健康嘅選擇😆。🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.62/10-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍔🍔🍔🍔🍔🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🗺 Eggslut (銅鑼灣)銅鑼灣記利佐治街11-19
🌟

🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🍔🍔🍔🍔🍔🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢招牌炒滑蛋三文治 $78 🆙

🥢煙肉蛋芝士三文治 $78 🆗

🥢招牌蛋薯蓉加法包 $64 🆙

🥢松露迷你薯餅 $33 🆗

🥢鮮榨橙汁 $37 🆗
天時暑熱飲番杯鮮榨橙汁可以消暑之餘仲係健康嘅選擇😆。

🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.62/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍔🍔🍔🍔🍔🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 Eggslut (銅鑼灣)
#bakdiu銅鑼灣 #bakdiu西式