近來爆餡腐皮壽司開始興起!位於k11 musea B2 food playground DOJE 主打用料十足特色韓味腐皮壽司 牆上圖案及睇到樣本均非常吸引! 餐單總共有18款口味。Sample 同真實嘅腐皮壽司還原度都極高決定買4件外賣番家同老公做晚餐!選左秘製醬油蝦/四重芝士蛋/明太子沙律/雪花牛扒明太子沙律 $35明太子控不能錯過的一款,咸甜味道滋味貫穿整件壽司四重芝士雞蛋$26不同口感芝士加入雞蛋,有早餐三文治感覺!四款之中係最經濟抵食特製醬油蝦 $35蝦肉已切成一絲絲,口感爽彈韓式特製醬油惹味甘甜~米飯有調味及拌入黑芝麻更香口!雪花牛扒 $38牛扒切成小方塊形狀,方便食用!軟稔有牛味,on top仲有茄醬,啖啖肉亦好滿足!

牆上圖案及睇到樣本均非常吸引!

餐單總共有18款口味。

Sample 同真實嘅腐皮壽司還原度都極高

決定買4件外賣番家同老公做晚餐!
選左秘製醬油蝦/四重芝士蛋/明太子沙律/雪花牛扒

明太子沙律

明太子控不能錯過的一款,咸甜味道滋味貫穿整件壽司

四重芝士雞蛋
不同口感芝士加入雞蛋,有早餐三文治感覺!
四款之中係最經濟抵食

特製醬油蝦
蝦肉已切成一絲絲,口感爽彈韓式特製醬油惹味甘甜~
米飯有調味及拌入黑芝麻更香口!

雪花牛扒

2022-02-09
  • 明太子沙律
2022-02-12 540 浏览
K11 Musea除咗多名店之外,仲有好多特色嘅餐廳食肆。今日行完街之後,就落咗B2搵食,除咗幫襯人氣麵包店之外,仲兜咗去另一邊嘅k food town,順便喺DOJE買埋佢哋出名嘅腐皮壽司。因為都已經比較晏,所以選擇唔係十分齊全,好彩都仲有我想食嘅味道。我就最鍾意佢哋嘅外賣包裝,每件腐皮壽司都有獨立嘅間隔,攞到返屋企都仍然屹立不倒。蒲燒鰻魚係將鰻魚切成粒狀,再放喺腐皮壽司之上,帶皮嘅鰻魚粒粒爽口,鰻魚汁濃郁,非常美味。入面嘅飯仲混入咗黑白芝麻,所以特別香口。炙燒三文魚嘅三文魚刺身仍然呈現半熟嘅狀態,不過外面就有燒烤過嘅香味,再加上醬汁同魚籽,食起上嚟非常鮮味。牛扒配腐皮壽司確係一個幾新穎嘅配搭,雙重芝士牛扒將牛扒切成粒狀,牛味夠濃郁,再配上牛扒汁同芝士醬,非常惹味。蟹棒明太子係小朋友嘅至愛,將蟹棒切成蟹棒碎,上面再加上明太子醬,小朋友就最啱食。除咗腐皮壽司,呢度仲有售賣韓式飲品同美食方便包,選擇豐富。其實呢度有接近20款腐皮壽司,下次要試埋其他嘅口味!
蒲燒鰻魚
入面嘅飯仲混入咗黑白芝麻,所以特別香口。
炙燒三文魚
雙重芝士牛扒
蟹棒明太子
除咗腐皮壽司,呢度仲有售賣韓式飲品同美食方便包,選擇豐富。
其實呢度有接近20款腐皮壽司,下次要試埋其他嘅口味!
蒲燒鰻魚
炙燒三文魚
2022-02-09 35 浏览
今日行開𝙺-11𝙼𝚞𝚜𝚎𝚊。原來底層有一個大型𝙵𝚘𝚘𝚍 𝚌𝚘𝚞𝚛𝚝,西餐、日本菜、韓國菜等應有盡有。經過呢間店好想買外賣試試。於是買左四件返屋企同屋企人一齊食。買左以下四個熱賣的腐皮壽司。❥ 牛五花腐皮壽司 $𝟑𝟐壽司面嘅牛五花食落唔會油淋淋,全部細細塊咁配落腐皮細夾!非常惹味❥ 三文魚腐皮壽司$𝟑𝟓壽司面上放滿滿滿的厚切三文魚粒 ,加咗少少蔥同Wasabi作點綴。好似食梗日本壽司❥蒲燒饅魚 $38饅魚口感厚實,肉質嫩滑,蒲燒醬甜甜地,配上甜甜地的腐皮,好好食。❥芝士辣炒雞($32)壽司都好大份,一個女仔食兩件都已經開始飽😋餡料非常足料。 壽司飯都落足心機, 加左黑白芝麻, 咬落更香, 無咁單調😚

買左以下四個熱賣的腐皮壽司

❥ 牛五花腐皮壽司 $𝟑𝟐

❥ 三文魚腐皮壽司$𝟑𝟓

❥蒲燒饅魚 $38

❥芝士辣炒雞($32)
2022-02-09
外卖自取
🇰🇷大大粒爆餡腐皮壽司🇰🇷推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍晚市禁堂食,沒有不外賣帶回家的理由。K11 Food Playground 同層另一邊的K Food Town有幾間takeaway 食肆,今次揀咗韓國過江龍腐皮壽司。隔住玻璃櫃睇完先再落單~🥗明太子沙律 HKD35 - 鹹香味的明太子沙律同甜甜哋嘅腐皮相當夾🔥炙燒三文魚 HKD38 - 厚切三文魚粒配沙律醬及點點香草,面層輕輕炙燒及三文魚籽點綴,味道平穩🥩雪花牛扒 HKD38 - 滿滿牛扒肉質唔鞋且牛味濃厚,面層芝士及香草令味道更豐富🦐特製醬油蝦 HKD35 - 平時鍾意食醬油菜式當然無理由唔試吓啦,淡淡醬油味鹹中帶蝦的鮮甜🍚腐皮裡滿滿的醋飯,夾雜黑白芝麻份外香口🌟整體份量十足,食咗兩件都飽飽哋~...🔖 DOJE @kfoodtown 🪑尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-14號舖
🇰🇷大大粒爆餡腐皮壽司🇰🇷
推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍

晚市禁堂食,沒有不外賣帶回家的理由。

🍚腐皮裡滿滿的醋飯,夾雜黑白芝麻份外香口

🌟整體份量十足,食咗兩件都飽飽哋~
🔖 DOJE @kfoodtown
2022-02-07 26 浏览
近期大熱係尖沙咀嘅腐皮壽司今日係佢哋收工前趕到好彩都重買到😋😋不過淨係得返3粒無乜得點可以揀所以就決定買晒去嚟食🤣特製玉子 -22淡淡嘅玉子味加埋腐皮嘅少少甜味兩者都幾夾三款嚟講,呢款係最淡味.明太子沙律 -35滿滿嘅明太子沙律加上蟹籽充斥住整個口腔好味.芥末八爪魚 -26本身呢個係我唔想叫嘅壽司嚟但竟然係3件入面我最鍾意食嘅一件😂個芥末好岀色都攻鼻嘅八爪魚好有咬口值得一提係佢個壽司飯唔止係醋飯咁簡單重加咗黑芝麻同白芝麻豐富咗個口感
近期大熱係尖沙咀嘅腐皮壽司

特製玉子 -22
淡淡嘅玉子味
加埋腐皮嘅少少甜味
兩者都幾夾
三款嚟講,呢款係最淡味
明太子沙律 -35

重加咗黑芝麻同白芝麻
豐富咗個口感
2022-01-29
2022-01-12 54 浏览
細細粒嘅腐皮壽司平時喺壽司店就見得多,但係今次經過呢間韓國過江龍已經比佢玻璃櫃窗嘅巨大版腐皮壽司嚇親😱口味都有好多選擇,而都口味都係偏韓式😍腐皮帶有厚度,甜甜地,飯用上珍珠米,每粒都細細粒粒粒分明,混入芝麻同醋,飯嘅口感已經十分豐富😋整體感覺似食緊用腐皮包住嘅飯糰🍙雖然得五舊唔算好多,但係食兩舊都已經夠飽肚😋間唔中試下啲新奇野都幾有驚喜🤩🧀四重芝士雞蛋 $26 🌕🌕🌕🌕🌗雞蛋好軟屬,好creamy,芝士味亦都好濃好出🤤🦀蟹棒明太子 $32 🌕🌕🌕🌗🌑蟹棒碎上面吱上一層明太子,蟹棒混入左沙律醬所以整體唔會太乾面頭仲有幾粒蟹籽,令到整體更有唔同層次🍗芝士辣炒雞 $32 🌕🌕🌕🌑🌑呢款極有韓國特色嘅口味,辣炒雞面頭再鋪上一層芝士醬😋炸雞唔算好辣但係雞本身嘅口感麻麻地🍣炙燒三文魚 $38 🌕🌕🌕🌗🌑粒粒三文魚都切到大大粒,三文魚加埋芝士一齊燒,成舊都好重焦香味🍅蕃茄莎莎醬牛肉 $32 🌕🌕🌕🌕🌘呢款店員推介要翻熱食先好食芝士翻熱後溶溶地,牛肉碎混入左洋蔥,加埋酸酸甜甜嘅茄汁,食落勁似食緊pizza不過配飯底😋五款入面私心排名:四重芝士雞蛋>蕃茄莎莎醬牛肉>炙燒三文魚>蟹棒明太子>芝士辣炒雞

🧀四重芝士雞蛋 $26 🌕🌕🌕🌕🌗
雞蛋好軟屬,好creamy,芝士味亦都好濃好出🤤

🦀蟹棒明太子 $32 🌕🌕🌕🌗🌑
蟹棒碎上面吱上一層明太子,蟹棒混入左沙律醬所以整體唔會太乾
面頭仲有幾粒蟹籽,令到整體更有唔同層次

🍗芝士辣炒雞 $32 🌕🌕🌕🌑🌑
呢款極有韓國特色嘅口味,辣炒雞面頭再鋪上一層芝士醬😋
炸雞唔算好辣但係雞本身嘅口感麻麻地

🍣炙燒三文魚 $38 🌕🌕🌕🌗🌑

🍅蕃茄莎莎醬牛肉 $32 🌕🌕🌕🌕🌘
呢款店員推介要翻熱食先好食

五款入面私心排名:
👣 DOJE 👣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣呢間好特別嘅韓國腐皮壽司專門店原來位於K-11 Musea Food court同層嘅K Food Town 腐皮壽司口味都幾多 而且偏向韓式口味點壽司之前仲可以喺玻璃櫃入面睇清每一款嘅賣相😆點完壽司就可以坐喺出面food court嘅凳度慢慢享用每件壽司都放大大嚿飯 餡料都勁澎湃勁足料食四件已經超飽🤣每件腐皮袋入面先填滿壽司醋飯🍚壽司醋飯入邊加上飯素同芝麻味道酸甜 飯粒略為偏硬身面層再放上不同口味的材料因為飯啲份量同餡料都勁澎湃勁足料所以食四件已經超飽🤣⭐⭐炙燒三文魚🍣 HKD$38⭐⭐厚切三文魚粒加上沙律醬 唔洗講都知好夾😌三文魚粒有輕輕炙燒過 面層仲有少少三文魚籽其實同平時三文魚壽司差不多 但係腐皮令整體再多點甜味😙味道:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:💰💰💰⭐⭐新口味-特製醬油蝦🦐 HKD$35⭐⭐醬油蝦醃得超入味 肉質軟綿綿似蝦膠口感多啲就唔似平時爽口蝦肉嘅質感🤓鹹味同飯中和返 就唔會太鹹 另外有少少甜味覺得醬油蝦跟壽司配搭都幾特別幾得意嘅我未食過醬油蝦 所以吸引咗我嚟試😂味道:🌕🌕🌕🌘🌑價錢:💰💰💰⭐⭐雪花牛扒🥩 HKD$38⭐⭐牛

👣 DOJE 👣

味道:🌕🌕🌕🌘🌑

⭐⭐雪花牛扒🥩 HKD$38⭐⭐

牛扒粒切得細細粒
但係都會食到會有筋勁位的口感 醬汁味道都幾濃夠晒味🤪
而雪花應該就係指面層的芝士片好似滿天灑落的雪花❄️雖然芝士味唔濃
但整體味道不錯

味道:🌕🌕🌕🌗🌑

⭐⭐新口味-蟹棒明太子🦀 HKD$32⭐⭐

蟹棒肉被撕得好碎 佈滿壽司面層
配上鹹香的明太子同明太子醬令味道不單調
上面仲有飛魚子作點綴🤩
增添層次感

2022-01-05 30 浏览
聽聞嚟自韓國既 doje 腐皮壽司專門店好出名, 鐘意試新野既我, 當然會去睇下喇!🤗店前一排排脹卜卜既腐皮壽司, 望見真係非常吸引, 而且款式味道都非常多!😱🍙雪花肥牛🍙蟹棒明太子🍙特製醬油蝦🍙雙重芝士牛扒🍙 每款都好想試下, 最終叫左兩件🍙🍙🍙芝士辣炒雞🍙特製玉子可能我期望太高, 食落並唔係我想像中既 : 嘩! 好好食呀!🤣雖然兩件既飯糰係好香, 但飯非常硬而具較乾身, 食到一半已經硬到唔想再食😔 而整體味道都唔覺好特別, 所以試過就算了!😅

🍙芝士辣炒雞
🍙特製玉子

2021-12-28
2022-01-03 32 浏览
我好鐘的腐皮嫁😂行過k11 musea 見到有腐皮壽司🍣其實唔肚餓,但都係要買黎食下😂見佢舊舊都超大舊又爆晒餡咁,你話點忍得手唔買黎食🤪蟹棒明太子🦀($32)蟹棒切得好碎,撈埋明太子醬,同埋輕輕燒過個面,好好食,不愧係銷售王👍🏻啲飯係加左麻油同芝麻,勁好味😋蒲燒鰻魚🐟($38)鰻魚厚身味道濃,肉質嫩滑彈牙,鰻魚汁甜甜地,加埋腐皮又幾夾,上面有小小蔥吊味🤤特制醬油蝦🦐($35)見呢個幾特別就叫左試下,醬油蝦好彈牙,同埋係切碎左,咸咸地易入口,不過不失,無話特別驚喜😅牛五花🐮($32)牛味雖然係濃,但就dry左小小,好彩上面加左少少醬汁同蔥調下味先咁齋,呢件比較失望🥲推薦?🟡🟡🟡⚪️⚪️外貌係好吸引,但食落麻麻地,味道係ok,但係食第二舊已經有啲dry可能飯太大舊😂

蟹棒明太子🦀($32)

蒲燒鰻魚🐟($38)

特制醬油蝦🦐($35)

牛五花🐮($32)

👣 DOJE 👣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣呢間好特別嘅韓國腐皮壽司專門店原來位於K-11 Musea Food court同層嘅K Food Town 腐皮壽司口味都幾多 而且偏向韓式口味點壽司之前仲可以喺玻璃櫃入面睇清每一款嘅賣相😆點完壽司就可以坐喺出面food court嘅凳度慢慢享用每件腐皮袋入面先填滿壽司醋飯🍚壽司醋飯入邊加上飯素同芝麻味道酸甜 飯粒略為偏硬身面層再放上不同口味的材料因為飯啲份量同餡料都勁澎湃勁足料所以食四件已經超飽🤣⭐⭐炙燒三文魚🍣 HKD$38⭐⭐厚切三文魚粒加上沙律醬 唔洗講都知好夾😌三文魚粒有輕輕炙燒過 面層仲有少少三文魚籽其實同平時三文魚壽司差不多 但係腐皮令整體再多點甜味😙味道:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:💰💰💰⭐⭐新口味-特製醬油蝦🦐 HKD$35⭐⭐醬油蝦醃得超入味 肉質軟綿綿似蝦膠口感多啲就唔似平時爽口蝦肉嘅質感🤓鹹味同飯中和返 就唔會太鹹 另外有少少甜味覺得醬油蝦跟壽司配搭都幾特別幾得意嘅我未食過醬油蝦 所以吸引咗我嚟試😂味道:🌕🌕🌕🌘🌑價錢:💰💰💰⭐⭐雪花牛扒🥩 HKD$38⭐⭐牛扒粒切得細細粒 但係都會食到會有筋勁位的口感 醬汁味道都

👣 DOJE 👣

配上鹹香的明太子同明太子醬令味道不單調
上面仲有飛魚子作點綴🤩
增添層次感

2021-12-27 33 浏览
《DOJE》 Chill Fat推介:🌕🌕🌕🌗🌑(5🌕最高)近排好多過江龍,最近又嚟左韓國人氣腐皮壽司店DOJE,將傳統韓式飯卷演變出巨大腐皮壽司,加上唔同嘅餡料,外貌非常吸引,喺尖沙咀睇完豬豬俠之後就行左嚟K11 Musea試下佢…壽司飯:飯粒比較硬,係雪得太凍同太耐嘅關係,避免唔到,始終吾係即叫即整,但味道好有韓國嘅飯卷特色,利用麻油黑芝麻白芝麻拌飯,勁香…蒲燒鰻魚 $38鰻魚同鰻魚汁嘅味都好突出而且比較甜,我中意!炙燒三文魚 $38勁澎湃嘅炙燒三文魚粒,好重魚油味,配埋沙律醬,唔會太單調…芝士辣炒雞 $32芝士味幾龍但係雞肉比較鞋,正正常常…明太子沙律 $35呢件麻麻地,比較腥,好彩沙律醬遮一遮…經過可以試吓嘅,中規中矩,大大件,性價比OK啦,填飽個肚,打個靚卡,可能唔同時間嚟幫襯個飯嘅質地都吾同,重點有OPPA呀,我就可能有緣再試啦,哈哈!

《DOJE》

Chill Fat推介:🌕🌕🌕🌗🌑(5🌕最高)

壽司飯:

蒲燒鰻魚 $38
鰻魚同鰻魚汁嘅味都好突出而且比較甜,我中意!

炙燒三文魚 $38
勁澎湃嘅炙燒三文魚粒,好重魚油味,配埋沙律醬,唔會太單調…

芝士辣炒雞 $32
芝士味幾龍但係雞肉比較鞋,正正常常…

明太子沙律 $35
呢件麻麻地,比較腥,好彩沙律醬遮一遮…

2021-12-23 59 浏览
壽司世一!!]由細到大都幾中意食腐皮壽司,甜甜地幾易入口,一直以來嘅印像都應該係好平,用腐皮就咁包住舊飯~所以有次經過呢間見到一舊要廿幾三十幾蚊都想睇下究竟係咩料子😂 一見個櫥櫃就有好多款都幾吸睛同幾想try, 最後我好寧丁咁叫左5件😂 必食嘅有雙重芝士牛扒,職員好好知我堂食仲會幫我加熱~個牛幾香,配埋芝士汁夠惹味!仲有新出嘅蟹棒明太子,雖然係蟹棒碎,但依然食到個風味,加上明太子醬真係冇得輸🤩我仲叫左個蕃茄莎莎醬牛肉,酸酸甜甜幾開胃~ 炙燒三文魚又係我至愛,食完無悔!身為芝士控嘅我點少得四重芝士雞蛋,個芝士味真係幾濃厚😍不得不提嘅係每件都大大舊,比細細個食嘅大舊同多料好多,所以明點解收呢個價😂
[腐皮壽司世一!!]

身為芝士控嘅我點少得四重芝士雞蛋,個芝士味真係幾濃厚😍

2021-12-22 40 浏览
🇰🇷DOJE🇰🇷📍:尖沙咀梳士巴利道K11 MuseaB2樓B201-14號舖⏰:11:30am-8:00pm⭕️:現金、信用卡、Alipay位於K11 Musea既Food Court 有一間好吸晴既韓國人氣腐皮壽司專門店😍打卡一流📸 店員都係韓國人👍🏻 款款都爆晒餡 今次就買左四件反屋企試吓😍每一件腐皮壽司既腐皮都甜甜地 壽司飯除左落左醋 仲落左飯素同黑白芝麻調味⚫️⚪️-雙重芝士牛扒🧀-🌜除左面層個啲芝士醬之外 仲有芝士碎!味道好香 牛扒唔韌有咬口 細細粒既牛肉 牛味濃郁 食落口啖啖肉🙈-炙燒三文魚-🌜三文魚粒表面輕輕火炙過 食落有油脂香味 面頭仲有三文魚籽同沙律醬😋好邪惡!-雪花牛扒-🌜牛肉粒既份量都幾多 有肉同筋位 好軟淋 口感好豐富 面層仲有芝士粉同香草 令到壽司更加香同惹味🙈幾鐘意呢個!-蒲燒鰻魚-🌜鰻魚塊塊都厚肉 肉質嫩滑 無碎骨👍🏻呢個好重要 醬汁好入味 加埋蔥花 好香口好味!😋#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #高質 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodie
🇰🇷DOJE🇰🇷
⏰:11:30am-8:00pm
⭕️:現金、信用卡、Alipay

-雙重芝士牛扒🧀-

-炙燒三文魚-

-雪花牛扒-

-蒲燒鰻魚-

#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #高質 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #DOJE #韓式壽司
2021-12-21
  • 雪花牛扒
  • 炙燒三文魚
  • 蒲燒鰻魚
2021-12-22 46 浏览
DOJE 📍尖沙咀K11 musea food court 有好多好野食 上星期去西九野餐就喺呢度買野食🤣 呢間韓國嘅腐皮壽司定價大約$30一件😋 每件都大大件 女仔食兩三件都夠😎🐟炙燒三文魚三文魚加咗蛋黃醬再炙燒好邪惡😛 蛋黃醬唔會搶咗三文魚嘅鮮味 三文魚大大粒 仲有三文魚籽 唔錯😋🐣芝士辣炒雞幾鍾意呢款 雞肉份量好多 唔會太辣 上面鋪滿芝士好惹味😋 底層嘅飯加咗芝麻同紫菜 層次好豐富💕🦀蟹棒明太子蟹棒切到好碎 同鹹香嘅明太子好夾🧡🧡 加咗明太子醬份外惹味😆🦐醬油蝦好少見到醬油蝦會出現喺腐皮壽司到 一於試下😆 醬油蝦醃到好入味 蝦肉都幾多 入口甘甜 肉質軟綿有啲似甜蝦蓉 唔錯🥰
DOJE 📍尖沙咀

🐟炙燒三文魚

🐣芝士辣炒雞

🦀蟹棒明太子

🦐醬油蝦

K11 Musea 真係好多野食🙌🏻 上次介紹咗 KFoodTown 入面嘅韓式pizza 🍕 今次到呢間主打韓式腐皮壽司嘅「𝐃𝐎𝐉𝐄」🇰🇷壽司口味多元化 一共有16款 價錢由$26-$38不等 每件外形都相當飽滿 餡料份量澎湃🔥 基本上食兩三舊已經飽咗🤣‎♡‧₊˚ 蒲 燒 鰻 魚 $38 (🌟 8.5/10)鰻魚柔嫩鮮甜 口感細膩(*´˘`*)♡ 醬汁比例恰到好處‎♡‧₊˚ 雙 重 芝 士 牛 扒 $38 (🌟 8.2/10)牛扒肉味濃郁 配上燒汁好juicy🤤 面頭加上芝士醬同芝士碎 味道更顯層次😋‎♡‧₊˚ 蟹 棒 明 太 子 $32 (⭐️ 7.5/10)睇到堆到滿滿嘅蟹棒 已經好滿足🥰 味道鮮甜 加埋明太子沙律醬好開胃😌‎♡‧₊˚ 炙 燒 三 文 魚 $38 (⭐️ 7/10)經炙燒嘅厚切三文魚粒同沙律醬嘅配搭 油香滿溢 但整體驚喜感唔太大~✍🏻 總結本身都鐘意食腐皮壽司嘅我 幾欣賞呢到嘅百變創新配搭😋 唯一美中不足係飯粒偏硬咗啲🤏🏼

‎♡‧₊˚ 蒲 燒 鰻 魚 $38 (🌟 8.5/10)
鰻魚柔嫩鮮甜 口感細膩(*´˘`*)♡ 醬汁比例恰到好處

‎♡‧₊˚ 炙 燒 三 文 魚 $38 (⭐️ 7/10)

✍🏻 總結