2017-12-13
餐廳以暗暗嘅燈光格調為主題既浪漫又有情調仲有個大電視播住MV,視覺享受一流, 好適合同朋友談心事~ 餐牌上都有好多種類選擇,例如海鮮拼盤是餐廳的單點主打。甘我地就試下: 原個南瓜海鮮意大利飯先 上桌時已經覺得好正好SUPRISE😍,大大碟!賣相極其吸引,擺滿了各種各樣的海鮮,看得人食指大動。 上面的海鮮沒有煮得過熟,魷魚口感軟稔有彈性,帶子和蜆肉好鮮,蝦肉紮實爽彈飯焗得剛好,圓潤的飯粒 粒粒分明,保持著濕潤度,不會太濕太黏。很重南瓜味,同時也吸收了海鮮的味道。😉冇得彈! 法式燒乳豬 賣相出色!! 乳豬比相像中大隻同多,而且好厚肉切開後,嘩!好驚喜乳豬唔會過咸,肉質夠淋><內裡都好熱辣辣,仲燒得好脆口,豬皮內有好多骨膠原,食完覺得COLLAGE返哂黎>< 大啡姑意大利飯 真材實料 !! 啡菇大大片有手掌心咁大,很香,放入口後一點兒也不乾,很香很可口😍。啡菇很厚肉,大啡菇烤後保持原汁味~ 一咬菇汁溢出 ,十分JUICY。 可惜份量較小,工人食好快清晒,HAHA真係勁想食多碟 apple ginger (左 ) 飲品味道唔會太甜!好飲~ pussy foot
仲有個大電視播住MV,視覺享受一流, 好適合同朋友談心事~
原個南瓜海鮮意大利飯先
法式燒乳豬
賣相出色!!
乳豬比相像中大隻同多,而且好厚肉
切開後,嘩!好驚喜
大啡姑意大利飯
可惜份量較小,工人食好快清晒,HAHA真係勁想食多碟
apple ginger (左 )
飲品味道唔會太甜!好飲~
pussy foot ( 右)
飲品味道不錯,酸酸甜甜的,配著晚餐挺開胃。