2023-11-11
入座即上脆餅配三種醬,個人最鍾意係菠蘿口味,甜甜辣辣Chicken Tikka Salad:清新嘅前菜,沙律醬亦都係平時比較少食到,味道比較淡Keema Pav:羊肉愛好者一定要叫,配上香料嘅味道相當惹味,另外仲可以加洋蔥、辣椒、青檸等提升鮮味,用牛油煎過嘅包亦都非常好食Achari Beef Short Rib: 牛肋骨嘅部位,食落去牛味都幾香,汁嘅味道都比較濃Old Delhi Butter Chicken:呢款嘅雞肉會比較嫩口,配naan更加夾,我哋係要咗牛油同埋蒜味naan,都幾邪惡㗎,蒜味突出個set仲有跟埋班蘭蛋糕,入面仲會有少少椰絲,幾有誠意Chutney's Iced Tea:比較清新嘅一款,唔會過甜Apple Freshner:因為採用咗青蘋果,呢杯就比較酸,開胃之選見到佢哋宣傳仲有音樂之夜,遲啲可以再去聽吓歌
個set仲有跟埋班蘭蛋糕,入面仲會有少少椰絲,幾有誠意
見到佢哋宣傳仲有音樂之夜,遲啲可以再去聽吓歌