2019-05-18 175 浏览
今晚又約左朋友去食好西😋首先跟餐送湯和餐包,湯是南瓜忌廉湯,個湯好甜好滑,幾好飲。餐包好軟熟,食落幾正。頭盤是菠菜芝士忌廉汁焗帶子: 帶子好鮮味,芝士味又好香,非常好吃。法國麵包蟹燴意大利飯:貌相非常靚,意大利飯又好多汁,d飯一點都唔硬,好軟熟,麵包蟹嘅蟹肉好鮮味,蟹肉份量都算多,啖啖肉,真係好好食。美國頂級肉眼扒12安士:肉眼排點了7成,剛剛好,不會太生又唔會太熟,好好食,好有肉味,12安士份量夠哂食,肉質好鮮嫩,一點都唔會覺得韌,好易切開。肉眼扒點埋牛油,又好夾,更加惹味。而且連配菜都好好食,番茄又煮得淋,幾好食。食完最後仲有甜品,係麵包布丁:真係好正,唔會太甜,好滑好香,d cream又軟綿綿,勁好食!埋單$667,價錢唔算太貴,但真係好好食,值得一去😋

今晚又約左朋友去食好西😋

埋單$667,價錢唔算太貴,但真係好好食,值得一去😋
2019-05-14 799 浏览
原來星期五嘅夜晚都幾多人,好彩一早就book咗位,一到餐廳職員很快安排我哋入座,服務態度很好😌兩個人點左一個Set dinner,另外order生蠔&香煎鵝肝配蘋果蓉。很喜歡這裡的環境,成間餐廳的氣氛給人一種好舒服、好relax的感覺。生蠔生蠔都幾新鮮,入口好肥美,鮮甜😋 感覺下次可以點生蠔配白酒,但是今天開車就不點酒精飲品。香煎鵝肝配蘋果蓉鵝肝都幾大舊,蘋果蓉嘅酸酸甜甜配一啖鵝肝感覺幾清新是日餐湯好creamy 將餐包浸落個湯度食更加滋味。Set dinner既頭盤系🥬 菠菜芝士忌廉汁焗帶子菠菜芝士忌廉汁令帶子更鮮甜,三文魚子在帶子上,帶子好大粒,都幾有口感,而且吾會煎得太熟主菜點左美國頂級肉眼扒12安士嘅牛扒,估唔到佢嘅肉眼扒都幾大塊,而且有少少肥美嘅感覺呢塊肉眼煎得好香脆,配埋兩種特別嘅醬汁,同埋青豆煎到好似蘆筍嘅口感,仲有好多粒蕃茄仔,無論係主菜定係配菜都能夠以原汁原味去保留食物嘅鮮味。甜品:感覺似雞蛋布甸味道唔會好甜,而且布甸上面d cream甜甜地配埋好正😋如果如果下次慶祝我生日都嚟呢間餐廳我應該都會好滿意🙈🙈

香煎鵝肝配蘋果蓉

鵝肝都幾大舊,蘋果蓉嘅酸酸甜甜配一啖鵝肝感覺幾清新
香煎鵝肝配蘋果蓉

是日餐湯好creamy 將餐包浸落個湯度食更加滋味。

Set dinner既頭盤系

如果如果下次慶祝我生日都嚟呢間餐廳我應該都會好滿意🙈🙈
2019-05-10
美國頂級肉眼扒12安士
美國頂級肉眼扒
係荃灣行街行到肚餓就就上OpenRice度睇下有咩好食,見到呢一間裝修好靚而且有咁多好評梗係要試吓啦!餐廳位置都好多,但坐位唔擠逼,而且勝在樓底高,顯得空間感更大🤔!一入到去就已經有侍應去接待我哋,之後佢帶咗我哋上樓先知道原來有兩層,樓上坐位唔多,大概坐到十幾人,感覺更有私人空間👏🏻。上層有類似19世纪西方世界古典家具裝飾,配埋漆皮製梳化,有典雅懷舊的氣氛。到食物喇!我哋叫咗一個set dinner,是日例湯係雜菜湯,湯頭吸收蔬菜、雜豆同香草精華,味道鮮甜,配上外脆內軟餐包浸落湯度更加好味!頭盤係菠菜芝士忌廉汁焗帶子,帶子煎至金黃色帶火炙香,爽口彈牙又鮮甜味美,淡淡都點上菠菜芝士忌廉汁,十分開胃!帶子爽口主菜就叫咗傳統慢煮青咖喱燴羊膝配希臘乳酪雜豆,羊膝燜得嫩滑又不帶騷味,青咖喱濃郁但辣味較為不足,加上印度食法,配上乳酪就可清清口腔的咖喱味😋😋另外一個主菜就係北海道蟹肉意大利飯,都係店內招牌菜。Risotto質感軟稔中帶點煙韌,雖不至於淡啖蟹肉,但每一啖蟹味都好濃郁,好creamy!鍾意重口味就可以加埋佢塊芝士片食,提高濃郁度😈😈甜品就係士多啤梨醬麵包布甸賣相都唔差又唔會話好甜都唔錯!

甜品就係士多啤梨醬麵包布甸賣相都唔差又唔會話好甜都唔錯!

另外cocktails叫左kopi teh ,以係鴛鴦為底,混合不同既酒😈呢款酒一聞就有濃濃既咖啡,巧克力香,飲落去又有奶茶嘅細滑的口感,濃而不苦,最緊要你酒味都夠濃,唔會比其他搶Fo,正👍🏻

餐廳環境好,食物優質,全程又有人serve ,食完就知點解咁多人都慶祝生日,Anniversary🥳
2019-05-12 2720 浏览
今日去荃灣宜家睇傢私同家居用品, 約埋密友LW一齊食晚飯,LW知我鍾意周圍試新嘢,就帶我去對面馬路嘅Chalet。 就咁睇門面, 除咗架單車就無咩特別,不過入咗去就別有洞天。入咗門口, 又見另一個門口,呢個門口就似木屋嘞,未入裡面之前, 先望清楚兩度門之間的環境,用石砌的牆和一些木椅坐位,令人想起在瑞士觀光的日子,原來店名意思就是瑞士小屋店內燈光昏黃,甚有情調大家都唔肚餓,先來半打生蠔西班牙珍珠蠔,肉質肥美口感爽滑,海水味濃蠔隻肉身肥厚芝士薯條,芝味香濃的芝士溶成醬,覆蓋住成杯薯條,又香又脆,勁滋味啊法式海龍王係一個海鮮煲,內有半隻波士頓龍蝦、2隻馬刀貝、2隻青口、2件帶子、2件魚肉、鮑魚圈海鮮鮮甜彈牙,充滿海水味,個湯底吸收晒海鮮嘅精華味道猶勝龍蝦湯,忍不住差不多飲曬呢杯Refreshing好好飲,由新鮮西柚汁、檸檬汁、梳打水混合而成,加埋一株薄荷,既清新又好味,仲好開胃添。
今日去荃灣宜家睇傢私同家居用品,
 約埋密友LW一齊食晚飯,
LW知我鍾意周圍試新嘢,
就帶我去對面馬路嘅Chalet。
就咁睇門面, 除咗架單車就無咩特別,
不過入咗去就別有洞天。

入咗門口, 又見另一個門口,
呢個門口就似木屋嘞,未入裡面之前,
先望清楚兩度門之間的環境,

用石砌的牆和一些木椅坐位,
令人想起在瑞士觀光的日子,
原來店名意思就是瑞士小屋

店內燈光昏黃,甚有情調

大家都唔肚餓,先來半打生蠔

西班牙珍珠蠔,
肉質肥美口感爽滑,海水味濃

Oyster (Half Dozen)

蠔隻肉身肥厚

芝士薯條

芝士薯條,芝味香濃的芝士溶成醬,
覆蓋住成杯薯條,又香又脆,勁滋味啊

法式海龍王係一個海鮮煲,

法式海龍王

海鮮鮮甜彈牙,充滿海水味,
個湯底吸收晒海鮮嘅精華

味道猶勝龍蝦湯,忍不住差不多飲曬

Refreshing
呢杯Refreshing好好飲,
由新鮮西柚汁、檸檬汁、梳打水混合而成,
加埋一株薄荷,既清新又好味,仲好開胃添。

2019-05-06
Oyster (Half Dozen)
Refreshing
2019-05-08 103 浏览
好耐無食西餐喇 今日特登黎左荃灣呢到食呢間餐應都係朋友推介 其實係愉景新城對面 不過行呢邊就比較少 就未必咁覺因為叫左set 所以就黎左個starter 係一個煎帶 子 佢前得好香口 外脆內軟 而且個汁都好好味 同帶子好夾之後叫左乳豬仔 好好食啦當然 皮脆 但唔會燶 帶肉汁 唔會又乾致硬 調味岩岩好 伴碟既配菜同薯蓉都係一百分另一個主菜就係青咖哩羊膝 呢個羊膝好大份 咖哩唔辣 以濃滑為主 配上肉味較重既羊膝 就好夾在 羊膝大份得黎 肉質都軟滑 而且羊味係咖哩味之下依然好香濃主菜份量好大 所以雖然唔算平 但計返味道份量都一定物有所值
好耐無食西餐喇 今日特登黎左荃灣呢到食

主菜份量好大 所以雖然唔算平 但計返味道份量都一定物有所值
2019-05-07 88 浏览
在落雨天晚飯時間剛好來到這間chalet,是位於荃灣,環境精美,所以被吸引順道可以避一避雨。周打海鮮湯:湯的味道很好,質感綿滑,不是水稀稀的,材料甚豐,滿滿的海鮮加配點點的薯仔,足令我們每啖湯都能品嚐到海鮮。帝皇蟹餅配蛋黃芥末醬:蟹餅上的PLATING非常精美,蟹餅表面煎到金黃,香味四溢,滿滿的蟹肉,每啖都能感受到絲絲的蟹肉充滿口中,口感十足,醬汁亦是非常出色好味。美國PRIME 牛柳配虎蝦黑松露汁:上菜時充滿好香的黑松露的味道,牛柳是用上美國PRIME級,所以肉質有保證,牛柳火候控制得宜,剛好正是我所要的五成熟,而配上牛柳上的炸洋蔥一齊品嚐,會令味道更有層次,而虎蝦肉質爽口彈牙,足證其何等新鮮。法式海龍王:是一道用上數款海鮮配上龍蝦湯製成的菜品,而海鮮方面材料十分豐富包括有:波士頓的龍蝦,帶子,青口,馬刀貝,魷魚和盲曹等。而材料全都非常新鮮,濃郁的龍蝦湯浸泡過部份的海鮮,令所有海鮮都充滿了濃郁的龍蝦湯,而龍蝦湯亦融合著各種海鮮帶來的不同鮮味,令其味道充滿了復雜的層次。這次誤打誤撞來到這間令人充滿驚喜的餐廳,下次一定會專誠再來拜會餐廳其他不同的餐品,期望會有更好的享受。

帝皇蟹餅配蛋黃芥末醬:

2019-05-07 163 浏览
經朋友介紹下,就黎試呢間餐廳,佢個裝修都幾靚,午市去食冇乜人,唔洗等就入得,靜靜地,幾有feel。呢度食西冷扒又幾平,所以就點左呢個幾試,質素又唔錯,黑松露薯蓉好好食,西冷扒冇乜筋,叫7成熟,煮得岩岩好,好易切,肉質鮮嫩,好juicy呢個係跟set送既湯+沙律,沙律菜好新鮮,配左黑醋黎食,酸酸地好開胃。而南瓜湯都幾甜,好飲生日優惠係有得送蛋糕,但我個fd book果陣冇講,搞到冇得送,好彩即場叫,都可以寫Happy Birthday,侍應哥哥仲主動話幫我地影相,服務唔錯
經朋友介紹下,就黎試呢間餐廳,
佢個裝修都幾靚,午市去食冇乜人,
唔洗等就入得,
靜靜地,幾有feel。

呢度食西冷扒又幾平,
所以就點左呢個幾試,
質素又唔錯,黑松露薯蓉好好食,
西冷扒冇乜筋,
叫7成熟,煮得岩岩好,
好易切,肉質鮮嫩,好juicy

西冷扒配黑松露薯蓉

呢個係跟set送既湯+沙律,
沙律菜好新鮮,配左黑醋黎食,
酸酸地好開胃。
而南瓜湯都幾甜,好飲

生日優惠係有得送蛋糕,
但我個fd book果陣冇講,搞到冇得送,
好彩即場叫,都可以寫Happy Birthday,
侍應哥哥仲主動話幫我地影相,
服務唔錯

西冷扒配黑松露薯蓉
2019-05-05 2464 浏览
今日難得約左個住荃灣既朋友聚一聚 順道梗係要食餐好架啦~ 佢就推薦去呢間chalet,位置就喺D park對面 位置都幾方便 可能時間尚早 (係 六點幾 無法啦 老左食飯都要早啲)都仲未有好多人 我地就坐低睇下可以食啲咩啦~ 其實佢地係有set dinner ,但我地都睇唔啱 所以就決定散叫喇我地先share 左個湯 周打海鮮湯因為我幾鐘意食海鮮 所以想試試呢個湯味道很好,而且好多料,啖啖湯都有海鮮!跟住就再點左個前菜帝皇蟹餅配蛋黃芥末醬蟹餅小小一舊 好厚身 外面煎得金黃一咬落去一絲絲蟹肉 好滿足!法式海龍王呃~~~ 我最期待的主菜黎喇!其實佢就係重料版海鮮湯!海鮮有龍蝦、青口帶子馬刀貝魷魚等等,全部都好新鮮,個底呢就係龍蝦黎 味道超濃 因為吸收左海鮮鮮味 令成個湯完全level up!! 至於朋友既就係美國PRIME 牛柳配虎蝦黑松露汁上菜時已經遠遠聞到黑松露味,牛柳是用上美國PRIME級,肉質鮮嫩 五成熟剛好~虎蝦呢肉質爽口彈牙,勁鮮!係有驚喜!因為食物質素真的不錯!

我地先share 左個湯
周打海鮮湯

因為我幾鐘意食海鮮 所以想試試呢個湯
味道很好,而且好多料,啖啖湯都有海鮮!

跟住就再點左個前菜

帝皇蟹餅配蛋黃芥末醬
蟹餅小小一舊 好厚身 外面煎得金黃
一咬落去一絲絲蟹肉 好滿足!

法式海龍王
呃~~~ 我最期待的主菜黎喇!其實佢就係重料版海鮮湯!

至於朋友既就係美國PRIME 牛柳配虎蝦黑松露汁

係有驚喜!因為食物質素真的不錯!
  • 帝王蟹餅配蛋黃芥末醬
  • 法式海龍王
2019-05-05 99 浏览
—雜菜湯 好足料餐包 外脆內煙韌前菜菠菜芝士忌廉汁焗帶子帶子表面微微燒過 有三文魚籽點綴烤法國白春雞配地中海汁•松子仁•粟子蓉($278)雞肉頗腍 蘸埋甜甜嘅粟子醬一齊食而松子仁有滋陰潤肺 美容抗衰嘅功效傳統慢煮牛膝肉配番紅花意大利飯($248)牛膝肉已經煮到相當軟爛 輕輕一拮 肉即分離仲有好大嚿骨一齊上枱 配埋獨特番紅花嘅氣味甜品士多啤梨醬麵包布甸————————————————Chalet荃灣青山公路407-411號金荃大廈地下B鋪 (8咪半對面)
雜菜湯 好足料
餐包 外脆內煙韌
前菜
帶子表面微微燒過 有三文魚籽點綴
烤法國白春雞配地中海汁•松子仁•粟子蓉($278)
雞肉頗腍 蘸埋甜甜嘅粟子醬一齊食
而松子仁有滋陰潤肺 美容抗衰嘅功效
傳統慢煮牛膝肉配番紅花意大利飯($248)
牛膝肉已經煮到相當軟爛 輕輕一拮 肉即分離
仲有好大嚿骨一齊上枱 配埋獨特番紅花嘅氣味
甜品
士多啤梨醬麵包布甸
————————————————
Chalet
2019-05-04
2019-05-05 128 浏览
約左朋友周末食個lunch朋友選了試呢間老實說set lunch 的價錢不便宜連加一$100+點了豬仔脾配椰香飯前菜沙津和湯。湯其實好淡味,麵包反而唔錯!上主菜,好失望認真麻麻地豬仔脾d 肉好鞋 。椰香飯係有少少椰香味但兩樣個味加埋又唔係好match 。。我見朋友點的rissotto 賣相似乎比較好但問佢地都係話味道一般。大家都agree 係個麵包最好食😅😅😅餐廳環境係唔錯,同朋友來傾計係坐得舒服嘅裝修都係靚靚的。但是侍應的對答和表情如之前食評所說好有茶記feel😅呢個價錢我吃過同區有更好選擇所以應該不會encore 了。
約左朋友周末食個lunch
朋友選了試呢間
老實說set lunch 的價錢不便宜
連加一$100+
點了豬仔脾配椰香飯

前菜沙津和湯。湯其實好淡味,麵包反而唔錯!

上主菜,好失望認真麻麻地
豬仔脾d 肉好鞋 。椰香飯係有少少椰香味
但兩樣個味加埋又唔係好match 。。

我見朋友點的rissotto 賣相似乎比較好
但問佢地都係話味道一般。
大家都agree 係個麵包最好食😅😅😅

餐廳環境係唔錯,
同朋友來傾計係坐得舒服嘅
裝修都係靚靚的。
但是侍應的對答和表情如之前食評所說
好有茶記feel😅
呢個價錢
我吃過同區有更好選擇
所以應該不會encore 了。

2019-05-05 93 浏览
是晚男朋友生日,特登揀咗呢間有情調的小木屋餐廳慶祝,食物質素唔錯,最推薦焗帶子、燒春雞同芝士薯條餐廳環境好浪漫,坐得又舒服,好啱慶祝生日/紀念日預早一日訂枱當月生日的壽星會送一客自選甜品,不過呢個優惠只限現金付款,記得㩒定錢去食呀是日餐湯焗帶子烤春雞燒羊架芝士薯條甜品

餐廳環境好浪漫,坐得又舒服,好啱慶祝生日/紀念日

是日餐湯

焗帶子

烤春雞

燒羊架

甜品
2019-01-23
2019-05-02 220 浏览
見到好評多,便在這裡跟好朋友慶生。首先,訂位要比訂金已令我有點意外,我們不是大時大節來,餐廳又不在旺區.....見OpenRice 有優惠卷,朋友生日有一份甜品送, 問餐廳有沒有,他們先說....要早一日致電通知才有,之後再說問一下經理,之後說可以送但要比現金.....結果我們放棄他們所謂的優惠,我們一行12人,怎樣數現金比你呢!食物方面,味道好一般,但收費偏貴,沒有水提供,只有要付費的sparkling water 或mineral water.....差點以為至中區吃fine dinner. 不推薦再來
見到好評多,便在這裡跟好朋友慶生。
不在旺區.....
不推薦再來
2019-05-01
2019-05-01 124 浏览
今日係朋友生日,我哋一早就book咗呢一間「Chalet」為佢慶生。「Chalet」位置方便又易搵,而且仲好近朋友嘅屋企,真係一舉兩得👍.「Chalet」位於8咪半嘅對面,只要行一條一分鐘路程嘅天橋,即可到達。.我哋叫咗一套Dinner Set ,3款main course同2款side dish一次過食到多款唔同嘅美食,好正啊!.Dinner set嘅價位屬中等價錢,喺喺$278-$358之間。套餐已包括是日餐湯,頭盤,主菜同甜品🍮,比起散嗌抵好多!.烤法國白春雞配地中海汁.松子仁栗子蓉 ($278)兩對大大隻法國春雞,肉質嫩滑又實肉,雞皮仲好香脆,旁邊有松子仁同提子做伴碟,地中海汁入口甜中帶點微酸,異常開胃🥰.菠菜芝士忌廉汁焗帶子帶子口感軟滑,好有鮮味😘頂層仲有幾粒魚子,加上菠菜芝士忌廉汁,一流呀!.忌廉湯忌廉湯軟綿幼滑,配上口感香脆嘅麵包,perfect match 呀🙈.麵包布丁甜品控最岩,甜度偏甜,小小一口,入口柔軟~.燒原隻菠士頓龍蝦配開心果香茅茄蓉意粉 ($298)大大隻原隻龍蝦,用大火燒至香脆,而龍蝦肉爽口彈牙,仲有好多龍蝦黃添!而茄蓉意粉味道特別,集合香茅同茄蓉嘅味道

烤法國白春雞配地中海汁.松子仁栗子蓉 ($278)

忌廉湯

麵包布丁
甜品控最岩,甜度偏甜,小小一口,入口柔軟~
燒原隻菠士頓龍蝦配開心果香茅茄蓉意粉 ($298)
大大隻原隻龍蝦,用大火燒至香脆,而龍蝦肉爽口彈牙,仲有好多龍蝦黃添!而茄蓉意粉味道特別,集合香茅同茄蓉嘅味道,完全冇和諧和諧感!意粉嘅硬度恰到好處,每條意粉都充滿茄蓉醬,好juicy呀🥰

美國Prime牛柳配虎蝦及黑松露汁 ($368)
牛柳口感軟嫩的瘦肉,食落完全無多餘油脂,牛味濃郁,肉汁豐盈配上黑松露汁,好正!底下仲有以新鮮薯仔所製成嘅薯蓉餅,口感較為特別,因為除左有入口軟綿綿嘅薯蓉, 仲有微硬嘅薯皮👍

芝士薯條 ($38)
雖然芝士薯條係細細份,但即叫即整,加上半融芝士,好好味,所以我哋都Encore左一份😂

2019-04-27
2019-05-01 95 浏览
今晚lady night收工唔煮飯😺 約我個好朋友食下西餐傾吓計先😽由於兩位女士唔食得幾多野 我哋就叫咗一個set dinner再打算加多一個main course share食😽餐廳燈光柔和 環境比較暗幾有氣氛😸 set dinner有三款選擇:白春雞/羊膝/牛扒 我哋揀咗白春雞😸頭盤既菠菜芝士忌廉汁焗帶子有兩粒 雖然話係焗 但唔會全熟 切開仲好滑😽 菠菜芝士忌廉汁夠哂creamy 配埋三文魚子鹹鹹地食落特別有層次😻😻餐湯係法式洋蔥湯 雖然唔似平時飲開咁濃稠 但味道唔會過鹹 正常啦😹 反而個包就脆得來好軟熟!waiter知道我哋share食 就安排先上咗另一個main先 烤比目魚配海鮮牛油汁 咁就唔會攤凍哂 都幾細心😸 比目魚魚肉嫩滑 雖然睇落好薄 但其實兩邊都好多肉😼 海鮮牛油汁再落咗啲檸檬🍋 一啲都唔腥 食落都清新D😽烤法國白春雞啲配料就幾有特色😻😻 松子仁栗子蓉味道好香甜 本來白春雞嘅脂肪含量 油份比較少😼 連埋幼滑嘅栗子蓉一齊食 肉質特別細嫩鮮美 食晒成隻雞都冇咁漏 仲要讚一讚個雞皮焗得好脆😼最後上埋個甜品 係香蕉布甸 入面仲有啖啖香蕉蓉😽 一個唔夠食阿😹

烤比目魚

烤法國白春雞

2019-04-30
烤比目魚
烤法國白春雞
  • 煙燻法國白春雞配地中海汁松子仁栗子蓉
2019-04-28 92 浏览
是晚同四月之星的好友慶祝生日,朋友選擇咗呢間位於荃灣的西餐廳Chalet,地點鄰近愉景新城,都幾方便!餐廳嘅燈光好昏暗,感覺好有情調,我地一行三人被安排到半室外的座位,以高腳椅為主,令人像在置身於酒吧裡餐牌嘅選擇唔算好多,但都有多款意粉飯類同主菜,仲有晚市套餐添帝王蟹餅配蛋黃芥末醬我地揀咗呢個蟹餅作為前菜,果然冇失望,蟹餅分量十足,差唔多有一個拳頭咁大,金黃色的外表好吸引呢!內裏全都是蟹肉,並沒有混入麵粉或其他配菜偷工減料,啖啖蟹肉鮮甜味,好正啊!燒原隻波士頓龍蝦配開心果香茅茄蓉意粉波士頓龍蝦燒得熟度剛好,都幾厚肉,爽口彈牙,蝦肉鮮甜美味意粉味道幾特別,香茅茄蓉融合在一起有獨特的香氣,而意粉的口感則偏軟美國Prime牛柳配虎蝦及黑松露燒汁牛柳好厚身,Request左要七成熟,生熟程度剛好,肉質香軟而且牛肉味好濃郁,好好食啊!虎蝦新鮮彈牙,頗高質素!另外值得推薦的仲有牛柳底下的薯蓉,用新鮮薯仔做成的,仲有細粒的薯仔口感同薯皮,食完都幾飽滯芝士薯條呢個係另加的side dishes,金黃香脆的薯條配上芝士簡直係完美配搭,非常好味哦

帝王蟹餅配蛋黃芥末醬

燒原隻波士頓龍蝦配開心果香茅茄蓉意粉

波士頓龍蝦燒得熟度剛好,都幾厚肉,爽口彈牙,蝦肉鮮甜美味

美國Prime牛柳配虎蝦及黑松露燒汁