2019-05-18
今晚又約左朋友去食好西😋首先跟餐送湯和餐包,湯是南瓜忌廉湯,個湯好甜好滑,幾好飲。餐包好軟熟,食落幾正。頭盤是菠菜芝士忌廉汁焗帶子: 帶子好鮮味,芝士味又好香,非常好吃。法國麵包蟹燴意大利飯:貌相非常靚,意大利飯又好多汁,d飯一點都唔硬,好軟熟,麵包蟹嘅蟹肉好鮮味,蟹肉份量都算多,啖啖肉,真係好好食。美國頂級肉眼扒12安士:肉眼排點了7成,剛剛好,不會太生又唔會太熟,好好食,好有肉味,12安士份量夠哂食,肉質好鮮嫩,一點都唔會覺得韌,好易切開。肉眼扒點埋牛油,又好夾,更加惹味。而且連配菜都好好食,番茄又煮得淋,幾好食。食完最後仲有甜品,係麵包布丁:真係好正,唔會太甜,好滑好香,d cream又軟綿綿,勁好食!埋單$667,價錢唔算太貴,但真係好好食,值得一去😋
今晚又約左朋友去食好西😋
埋單$667,價錢唔算太貴,但真係好好食,值得一去😋