2018-12-04
想去油尖旺嘆杯咖啡☕️係呢間喇😌同友人想去尖沙咀飲杯咖啡傾下計,但諗到嘅一係去大型連鎖咖啡店,一係就要俾好貴先有得慢慢坐,揀唔落手。喺OpenRice見到呢間喺佐敦評分都幾高,搭多一個地鐵站,就揀左呢間喇。咖啡店距離地鐵少少遠,要花少少耐性同時間搵喇。咖啡店喺一條比較寧靜嘅街道,已經有慢活嘅感覺。鋪面裝修好grand,入到去樓底高,無壓迫感同趕人走嘅感覺。同友人各自叫左一個主菜同咖啡1. Smoked salmon avocado paste and bacon egg mayonnaise with baguette 開頭見得幾塊包同啲醬有少少失望😝點知將足料同新鮮嘅醬搽落烘熱左嘅法包到,係好好食就算就咁食塊包,都覺得好好食,係高質嘅2. Revol special breakfast去到落單先知有兩款all day breakfast揀左revol,又係有驚喜炒蛋好滑唔油膩,有藜麥同yogurt健康又好食略厭份量唔夠3. Flat white落單時有得揀咖啡豆。揀左隻朱古力味嘅咖啡豆,味道香滑,配埋香滑嘅奶,正4. 薑汁牛奶咖啡呢個又係好出色,冬天飲會好舒服😌如果想同朋友慢活傾計,可
同友人各自叫左一個主菜同咖啡
2. Revol special breakfast
去到落單先知有兩款all day breakfast
3. Flat white
4. 薑汁牛奶咖啡
呢個又係好出色,冬天飲會好舒服😌
如果想同朋友慢活傾計,可以考慮呢到坐一個下午都唔怕有人趕