2020-05-12
相約友人來到杏花新城, 看看outlet 有什麼促銷大減價。 現在遊客減少,不少商店都做優惠, 經過數小時血拼, 大家也滿載而歸 😁😁😁盡情購物之後,當然是選擇一間舒服的餐廳 稍作休息。杏花新城底層, 有不同的食肆可以選擇。 我和朋友都被這間餐廳的裝修吸引著, 夢幻的旋轉木馬裝飾🎠🎠, 還有糖果馬車🌌😍😍 地方寬敞 舒舒服服, 坐耐少少都唔會趕你走。這裏主要提供西餐, 還有pizza和鐵板飯, 款式種類算是很多。這裏的 四式雞翼拼盤十分抵吃, 秘製蜜糖雞翼🍯+蒜香雞翼 +水牛城雞翼 🌶+秘製咖哩雞翼, 仲有脆卜卜又惹味的薯角。夏威夷薄餅唔記得咗影相, pizza熱辣辣超多芝士, 意大利人唔鍾意pizza有菠蘿,但係我就好鍾意😆😆😆, 香甜菠蘿🍍🍍加埋火腿粒🍖 ,簡簡單單的配搭。黑松露醬雜菌炒烏冬, 呢個係是日晚餐, 78蚊包埋餐湯, 同埋配返基本嘢飲。 不過我另外加錢叫咗芒果沙冰。 沙冰幼滑綿密😍😍, 濃郁芒果味, 消暑解渴 啱曬夏天飲用😋😋