📍Boholic▪長沙灣簡約花系𖤣.𖥧.𖡼.⚘波希米亞風Cafe主打西餐菜式、梳乎厘班戟🥞等甜點門口設有兩個打卡位 乾花擺設精緻用心 卡位設計亦頗有特色 歐式簾縫加上花圃充滿儀式感✨最適合同朋友飯聚打卡仲有室外座位 啱晒有毛孩嘅朋友仔🫶🏻♡全日早餐 $128個日想食Light啲 全日早餐就啱晒有煙三文魚、沙津🥗、煎蛋、番茄德國香腸、大啡菇、牛角包🥐、燒菠蘿材料非常新鮮 份量又多(三文魚足足比咗三大片ㅋ最推大啡菇同燒菠蘿 兩款都爆晒汁超好食😋牛角包都唔錯 鬆脆香口´༥`♡香辣蒜片蜆肉欖酒炒義大利麵 $108一上枱已聞到超濃蒜香同酒香配合少量辣椒 味道更加惹味香口(係唔好辣嘅我都食到😆最抵讚蜆肉比滿比足 細細粒食麵時就可以連埋食 啖啖肉夠晒正⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎♡Matcha Coffee Latte $63必點系列!🤎💚漸層賣相滿分咖啡抹茶比例剛好 甜度適中入口先嘗到奶啡香氣 隨後抹茶甘甜慢慢滲出🍵與咖啡非常配合 餘韻久久未散♡Latte $45
📍Boholic▪長沙灣
簡約花系𖤣.𖥧.𖡼.⚘波希米亞風Cafe
主打西餐菜式、梳乎厘班戟🥞等甜點
門口設有兩個打卡位 乾花擺設精緻用心
卡位設計亦頗有特色 歐式簾縫加上花圃
充滿儀式感✨最適合同朋友飯聚打卡
仲有室外座位 啱晒有毛孩嘅朋友仔🫶🏻

♡全日早餐 $128
個日想食Light啲 全日早餐就啱晒
有煙三文魚、沙津🥗、煎蛋、番茄
德國香腸、大啡菇、牛角包🥐、燒菠蘿
材料非常新鮮 份量又多

隨後抹茶甘甜慢慢滲出🍵
與咖啡非常配合 餘韻久久未散

♡Latte $45

2024-01-30 23 浏览
「Boholic」位於長沙灣,是區內的高人氣餐廳,一入餐廳就見到靚靚打卡位,當日是週六前來,全場幾乎滿座。餐牌主餐類選擇不是特別多,以簡單輕食為主。🥨全日早餐全日早餐包括煎蛋、牛角包、煙三文魚、沙律等。份量適中,味道不過不失。特別的是有一整塊燒菠蘿,上面灑滿肉桂粉,平常較少見到。🥨香煎法式鵝肝香蔥油泡菜流心太陽蛋紫菜飯這道菜名已經完整地列出所有食材🤪鵝肝油脂滿溢,泡菜味道鹹辣適中很下飯,一旁紫菜與流心蛋讓飯更添風味,飯的份量很足夠。🥨Strawberry smoothie 邪惡的鮮奶油蓋著滿滿的奶昔,草莓的甜與牛油果的清爽結合,好滿足。🥨Mocha Latte 最後來上一杯Macha Latte ,微帶苦味的抹茶口感,順口又溫暖。

餐牌主餐類選擇不是特別多,以簡單輕食為主。

🥨全日早餐

🥨香煎法式鵝肝香蔥油泡菜流心太陽蛋紫菜飯

🥨Strawberry smoothie

🥨Mocha Latte
2024-01-30 41 浏览
被波希米亞風的門面吸引入內,那是一家日式西餐+甜品店。室內有兩層,環境悠閒寫意,裝修雅致。枱椅屬咖啡店/甜品店形式,因此與鄰枱距離較近。天冷吃火鍋最具暖意,於是點了三重特濃芝士火鍋。由Emmental、Gruyere和Mozzarella三款芝土製成,味道香濃,濃稠度合適,配料有咸牛舌粒、班蘭麵包粒、蝦肉、車厘茄串、西蘭花 和香草焗澳洲新薯。海虎蝦辣蕃茄全蛋闊麵,辣度屬中等,虎蝦大隻扎實、選用鮮蕃茄,麵條富蛋香。法式焦糖卡士達梳乎厘班戟,超讚,厚身、滿滿空氣感,上枱時蛋香四溢。食物水準不錯,當中以梳乎厘班戟最令我驚喜,水準不亞於知名的梳乎厘班戟店。

天冷吃火鍋最具暖意,於是點了三重特濃芝士火鍋

• 法式焦糖卡士達梳乎厘班戟
  • 三重特濃芝士火鍋
2024-01-28 44 浏览
Boholic地址:長沙灣福華街561號君凱豪庭地舖及1樓放工當然要去食好野啦😏<冬日暖意>三重特濃芝士火鍋🥘$188期間限定嘅芝士火鍋套餐當然要叫來試下啦,套餐包咗西蘭花; 牛舌; 蝦; 薯仔和面包塊😝。樣樣野沾上佢啲超濃厚暖笠笠芝士醬中,估唔到咁Match 😍,啖啖都食到好濃奶香味,正😎。珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵🍝$168義大利手麵恰到岩岩好煙煙韌韌好有嚼口😙,配上大大份軟殼蟹,脆口而且不油膩嘅口感十足,幾好😌,正。開心果奶蓋梳乎厘班戟🍮$138第一感覺真係好有少女心,質感幼滑嘅開心果奶蓋;口感軟腍嘅pancake🤣,加上開心果碎,感覺真係好清甜不膩,係意想唔到咁合拍,正😍。#nicefoodie長沙灣—--------------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hk #香港 #香港美食 #美食 #長沙灣美食 #打卡 #長沙灣 #香港口味 #隱世美食
Boholic
地址:長沙灣福華街561號君凱豪庭地舖及1樓

放工當然要去食好野啦😏

<冬日暖意>三重特濃芝士火鍋🥘$188

珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵🍝$168

開心果奶蓋梳乎厘班戟🍮$138

#nicefoodie長沙灣

—--------------------
#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hk #香港 #香港美食 #美食 #長沙灣美食 #打卡 #長沙灣 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #西式 #西餐
2024-01-28 45 浏览
睇食評以為餐廳環境好靚,到場覺得都可以,但係好細。叫左軟殼蟹芝士意粉,黑松露飯,食物份量多,但係比較油。OpenRice 訂枱送疏乎厘,味道都可以,唔係話勁好食。食物唔平,性格比唔高。
2024-01-27 30 浏览
🔸️三重特濃芝士火鍋 ($188)天氣剛轉冷,令人想起火鍋,正好芝士火鍋映入眼簾。火鍋小巧精緻,但份量絕對足夠。芝士香濃,暖胃飽肚。配料有牛舌、蝦、香草薯仔、草里茄、麵包、西蘭花。有健康的西蘭花減低罪惡感,又有爆汁草里茄解滯。最欣賞斑蘭包,斑蘭味沒被芝士蓋過。🔸️珍寶軟殼蟹温泉蛋芝士忌廉意大利麵 ($168)伴碟很用心,軟殼蟹脆,麵條均勻沾醬,分量足。 🔸️開心果奶蓋梳乎厘班㦸 ($138)滿滿的開心果奶蓋淹沒班㦸,一切下去傾瀉而下,說不出的治癒感。班㦸本身也有開心果成分有驚喜,另外蛋味也充分發揮,就算主食吃飽了也要繼續吃! 服務:快捷有效率,友善有禮。環境:民族風裝潢,除了入口處有個打卡位,餐廳內每個角落都很適合拍照,很適合與女性友人來。 ✴總結:一直想試這家,終於得償所願。食物與環境一貫的美,享受的一餐。
🔸️三重特濃芝士火鍋 ($188)

🔸️珍寶軟殼蟹温泉蛋芝士忌廉意大利麵 ($168)
伴碟很用心,軟殼蟹脆,麵條均勻沾醬,分量足。

🔸️開心果奶蓋梳乎厘班㦸 ($138)

服務:
快捷有效率,友善有禮。

環境:

✴總結:

之前已經黎過好多次啦🤍因為勁中意佢波希米亞風既裝修!成間 Cafe都係打卡位,溫柔既格調黎食野心情都覺得放鬆啲 🤍▫️《冬日暖意》三重特濃芝士火鍋冬日限定火鍋🧀火鍋以三款芝士Emmental Cheese、Gruyere Cheese、Mozzarella製成,濃厚既芝士食落更加暖粒粒~配料有極級咸牛舌粒|班蘭麵包粒⼁鲜蝦肉車厘茄串|西蘭花|香草焗澳洲新薯,夠晒豐富~▫️珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵軟殼蟹外皮酥脆亦厚肉,溫泉蛋芝士忌廉汁令意粉充滿濃郁奶香既香氣,口感柔滑😋▫️開心果奶蓋梳乎厘班戟個人超中意食開心果味道既甜品,而呢款亦唔係間間Cafe都有~所以一見到毫無猶豫就叫啦!口感綿密,入口慢懮融化,奶蓋上鋪滿了開心果碎,口感層次非常豐富呢~~~

▫️《冬日暖意》三重特濃芝士火鍋

▫️珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵

▫️開心果奶蓋梳乎厘班戟
今日就約咗朋友嚟呢間裝修極少女心,極打卡able嘅Cafe去體驗下港女high tea🤣一到門口,已經留意到裝修好有心思,放左啲假植物同充滿住波希米亞風。 入到去真係再比佢嘅佈置amazed 左,有勁多個打卡位。唔單止有好多乾花同藤織凳,仲有做左個拱門位比人坐係到影相。枱同枱之間唔會逼,成個vibe都好少女心同清新,好啱幾個frd黎打卡gathering 。今次就叫左Boholic 鳥籠造型西式精緻二人拼盤🍰,入面包含3款鹹點同6款甜點。另外仲有兩杯嘢飲☕️鹹點✔️金文畢芝士配巴馬火腿竹炭多士🥪Parma ham 嘅鹹香加上濃郁嘅芝士奶味,同埋淡味嘅竹炭多士食,成個配搭好平衡,唔會太鹹。✔️黄金吉列蝦🍤呢個有驚喜,層炸衣好脆,但係唔會好厚,而入邊嘅蝦一啲都唔細,食落去仲仍然保持到緊緻爽口嘅質感,加埋蛋黃醬,好食。✔️魚子鮮蝦牛油果醬撻🥑呢個配搭平時好少見到,好新鮮。牛油果醬口感好滑同味道濃郁帶酸,配上大蝦同魚子,食落就好清新開胃,加埋個撻皮都做得好薄脆有牛油香,呢件係我鹹點favourite 。甜品🧁✔️自家製Tiramisu☕️有咖啡香味,加上軟滑嘅蛋糕質感同奶香嘅cream,好食。✔️麻糬曲奇🍪

鹹點
✔️金文畢芝士配巴馬火腿竹炭多士🥪

✔️黄金吉列蝦🍤

✔️魚子鮮蝦牛油果醬撻🥑

甜品🧁
✔️自家製Tiramisu☕️
有咖啡香味,加上軟滑嘅蛋糕質感同奶香嘅cream,好食。

✔️麻糬曲奇🍪
曲奇有牛油香,入邊嘅麻糬都好軟糯有咬口👍🏿

✔️伯爵茶戚風蛋糕🧁
茶味出, 蛋糕質感鬆軟得黎唔會過乾,入口仍然保留濕潤感。

✔️士多啤梨馬卡龍🍓
馬卡龍質感仍然保持到外脆內軟,而士多啤梨果醬唔係香精味,係自然嘅果甜味,同時亦都唔會太甜,甜度啱啱好。

✔️自家製迷你檸檬撻🍋
撻皮做得好有牛油香味,而入邊嘅內餡檸檬custard 非常之好食,唔會話死甜or 假嘅
香精味,而係保留檸檬嘅酸同香味,好清新。

✔️士多啤梨醬慕絲蛋糕🍰
個mousse 好滑身,有士多啤梨味,唔會好甜好漏。配埋面頭個jam同士多啤梨,口感同味道層次都豐富左。

Milk chocolate
拉花好靚!可可味好rich,係好飲嘅熱朱

Hojicha latte
焙茶味濃!加埋牛奶,好飲

有機會想試下佢嘅dinner or lunch,唔知係咪都係咁高質~
2024-01-23 64 浏览
朋友介紹這間在長沙灣的隱世靚靚打卡Cafe,波希米亞風的裝修十分舒適雅致,美侖美奐,幾乎隨手舉機都係打卡位,一入餐廳個人都即刻放鬆晒。餐廳不只環境打卡able,食物也相當出色,我們點了以下食物同飲料,從賣相到味道都讓人十分驚喜。CHARCOAL MACADAMIA NUT COFFEE☕️這款咖啡口味像鮮奶咖啡,甜度適中,咖啡味不濃並帶點竹炭味,非常適合拍照打卡。糯夫🍮😋😋😋😋窩夫裡面包裹著麻薯,一口咬下去,感覺非常軟糯。芒果加上椰絲增添了芒果的甜味,搭配清新的椰子雪糕,整體配搭非常出色。缺點是外皮不夠脆,無法達到外脆內軟的口感,另外窩夫稍微有些細件。蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕🧁😋😋😋😋這款蛋糕給人很充實的感覺,不像是充滿空氣的蛋糕,表面有焦糖化的效果。再加上海鹽焦糖,雲呢拿雪糕,以及充滿玉桂味的蘋果粒和忌廉,令這款甜點提升到了另一個層次,真是絕妙的組合。餐廳比較輸蝕的是地點位於兩個港鐵站中間,不夠就腳 ; 另又位處於舊區,附近沒什麼大型購物商場,來這裏食個 brunch、下午茶,便好像沒有其他好做。但是在非繁忙時間,能夠與三五知己在這裏邊吃精美甜品、邊喝特色茶啡,隨時可以消磨一個

糯夫🍮😋😋😋😋

蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕🧁😋😋😋😋

餐廳比較輸蝕的是地點位於兩個港鐵站中間,不夠就腳 ; 另又位處於舊區,附近沒什麼大型購物商場,來這裏食個 brunch、下午茶,便好像沒有其他好做。但是在非繁忙時間,能夠與三五知己在這裏邊吃精美甜品、邊喝特色茶啡,隨時可以消磨一個下午。他日若提議這裏作聚會地點,不知有沒有朋友和議支持呢 😅?
CHARCOAL MACADAMIA NUT COFFEE
糯夫
蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕
2024-01-07
  • 蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕
2024-01-23 32 浏览
朋友推介,佢話長沙灣有間靚靚打卡餐廳,嘢食都OK,今晚得閒就約朋友去食吓飯先。餐廳門面同內裡吹波希米亞風格,裝修清新簡約,就咁睇已經有兩個打卡位,而我哋黎到見到都已經有好多人。餐牌都幾多選擇,好多嘢都好想食。最後我哋叫左個芝士火鍋、意粉同甜品。三重特濃芝士火鍋:呢個係seasonal special,冬天食最好,一路食,一路keep住warm。配料有咸牛舌、西蘭花、斑蘭&竹炭麵包、蝦、薯仔&車厘茄等。芝士口感比較creamy,幼滑,食落又唔覺得漏。而咸牛舌同芝士就最夾,其餘配料點芝士食都一樣好食。珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵:唔係講笑,軟殼蟹真係幾大隻。剛炸起,咬落有輕脆感。意粉煮得夠彈牙,配上溫泉蛋汁同芝士忌廉汁,淡淡地,都幾好味。法式焦糖卡士達梳乎厘班戟:賣相好靚,打卡一流。有兩塊厚厚梳乎厘,蛋味香濃,入口軟綿綿,旁邊係卡士達醬,另外用焦糖鋪面,味道甜甜地又算唔太甜,唔錯。

2024-01-18
⭐️評分:7.5/10-好梳乎~好珍寶網紅打卡Cafe,裝飾簡約清新,舒適休閒-✳️珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵 👍👍👍珍寶軟殼蟹手掌般大,切開更有蟹膏!有驚喜!鬆化中帶淡淡蟹膏油香 🦀意粉質地滑溜Creamy濃郁芝士忌廉溶成稠結醬汁🥚溫泉蛋猶如畫龍點晴陣陣蛋黃味包裹麵條-✳️開心果奶蓋梳乎厘班戟 👍👍👍質地軟熟、綿密、濕潤奶蓋滑溜淡淡開心果味,配上粒粒碎口感更豐富甜而不膩,越吃越上癮-✳️三重特濃芝士火鍋奶白色芝士濃郁稠密可緊黏附在食材上多款食材,其中鹹肉香氣足調味略濃郁,沾上芝士醬有助中和口味肉質柔嫩軟腍-⭐味道 7.5/10⭐️特色 7.5/10⭐️環境 7.5/10⭐️性價比 6.5/10 ⭐️賣相 7.5/10-
⭐️評分:7.5/10
好梳乎~好珍寶
網紅打卡Cafe,裝飾簡約清新,舒適休閒
✳️珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵 👍👍👍
珍寶軟殼蟹手掌般大,切開更有蟹膏!
有驚喜!鬆化中帶淡淡蟹膏油香 🦀
意粉質地滑溜Creamy
濃郁芝士忌廉溶成稠結醬汁
🥚溫泉蛋猶如畫龍點晴
陣陣蛋黃味包裹麵條

✳️開心果奶蓋梳乎厘班戟 👍👍👍
質地軟熟、綿密、濕潤
奶蓋滑溜
淡淡開心果味,配上粒粒碎
口感更豐富
甜而不膩,越吃越上癮

✳️三重特濃芝士火鍋
奶白色芝士濃郁稠密
可緊黏附在食材上
多款食材,其中鹹肉香氣足
調味略濃郁,沾上芝士醬有助中和口味
肉質柔嫩軟腍

⭐味道 7.5/10
⭐️特色 7.5/10
⭐️環境 7.5/10
⭐️性價比 6.5/10
⭐️賣相 7.5/10
  • 珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵
  • 開心果奶蓋梳乎厘班戟
【長沙灣•Boholic】@boholic_rtlcππππππππππππππππππππππππππππππ長沙灣假日休閒格調打卡cafe餐廳Boholic非凡全日早餐(大啡菇、香草腸、蕃茄、太陽蛋、燒菠蘿、牛角包) 128$大啡菇和香草腸帶來豐富的風味,而蕃茄和太陽蛋則能帶來一些清爽的口感。再加上燒菠蘿和牛角包,是一份令人非常滿足的早餐。這種豐富的食物組合適合一個美好的早晨!香辣蒜片蜆肉欖酒炒意大利麵(辣)108$非常豐富和風味獨特!蒜片、蜆肉和辣椒給這道意大利面帶來濃郁的口味,而橄欖酒則會為整道菜帶來一些特別的風味。Latte(whole milk only) hot 45$咖啡愛好者非常滿意!全脂牛奶為咖啡帶來豐富的奶香和奶油口感,而熱拿鐵的溫度應該會讓人感到溫暖舒適。靜岡焙茶鮮奶 50$非常清新和健康!靜岡焙茶是一種有著深綠色和豐富香氣的日本綠茶,搭配鮮奶應該會營造出一種獨特的風味,同時讓人感到清爽和愉悅。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 331✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#長沙灣美食 #Boholic #web3長沙
【長沙灣•Boholic】@boholic_rtlc

#長沙灣美食 #Boholic #web3長沙灣
Boholic
長沙灣福華街561號君凱豪庭地舖及1樓
2024-01-21 140 浏览
長沙灣呢間波希米亞風格cafe 每次經過都覺得好靚好別緻🍂店內一系列大地色系裝飾同乾花💐設有唔少打卡位📸隨手一影都好有異國度假嘅休閒感覺😌仲設有室外吧枱 比客人帶寵物用餐🐕整體環境真係十分加分呢🥰✨️冬日暖意|三重特濃芝士火鍋 $188小食點咗一份期間限定嘅芝士火鍋套餐🧀配有西蘭花, 厚煙肉粒, 蝦, 薯仔同面包塊🥦將食物沾上濃厚嘅芝士醬中 食落暖笠笠咁♨️尤其是煙肉粒同面包 配搭芝士更加突出佢嘅奶香味🥓係一分令人溫暖 十分適合2-4人share嘅小食呢👭✨️香煎秘製蒜辣醬珍寶澳洲野生海虎蝦辣蕃茄鮮全蛋闊麵 $168分數:🌕🌕🌕🌕🌑一大隻原隻虎蝦 食落啖啖肉 爽彈新鮮🦐而蕃茄醬汁帶點蒜香辣味 食落幾香口惹味🍅重點嘅手工蛋闊麵質感彈性有咬口🍝仲有微微蛋香🐣而且十分掛汁 係一道令人十分滿意嘅pasta呢😝✨️提拉米蘇梳乎厘班戟 $128分數:🌕🌕🌕🌕🌘梳乎厘班戟甜品係餐廳嘅招牌之一🍧我就揀咗較香濃嘅Tiramisu味☕️賣相睇落漲卜卜咁 仲會動L咁郁郁下 好得意🍮仲有瀑布般嘅Tiramisu奶蓋淋上面🫗而食落好鬆軟 有滿滿的空氣感💨蛋香味好濃郁🐣咖啡味就唔太重 而奶蓋甜而唔會膩🥛食完之後真係好滿足😊

✨️冬日暖意|三重特濃芝士火鍋 $188

分數:🌕🌕🌕🌕🌑

✨️提拉米蘇梳乎厘班戟 $128
分數:🌕🌕🌕🌕🌘

提拉米蘇梳乎厘班戟

餐廳環境裝潢都好優雅清新🍂除咗係適合打卡嘅cafe外 食物出品都唔錯📸擺盤精緻而製作用心💖好啱同朋友閨蜜一齊開心share👭個人比較推介甜品類食物 有令人覺得治癒嘅感覺🌿
2024-01-14
2024-01-19 26 浏览
好耐無嚟Boholic啦~自從前一兩年裝修完 環境更岩打卡 仲多左座位 不過假日依然滿座!𝓬𝓪𝓯𝓮門口有幾個𝗈𝗎𝗍𝖽𝗈𝗈𝗋座位 亦有兩層高 全米白色調充滿度假風情(´∀`)一入到去仲有兩個擺滿乾花嘅打卡𝖼𝗈𝗋𝗇𝖾𝗋 好岩閨蜜們約會.♥ 香辣蒜片蜆肉欖油炒意粉 $①⓪⑧♥ 𝘽𝙤𝙝𝙤𝙡𝙞𝙘 𝘼𝙡𝙡 𝘿𝙖𝙮 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 $①②⑧煙三文魚 // 德國腸 // 香菇 // 太陽蛋 // 蕃茄 // 燒菠蘿 // 牛角包 // 沙律菜 .♡ 𝘾𝙝𝙖𝙧𝙘𝙤𝙖𝙡 𝙈𝙖𝙘𝙖𝙙𝙖𝙢𝙞𝙖 𝙉𝙪𝙩 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 $⑤⑧♡ 𝙎𝙝𝙞𝙯𝙪𝙠𝙖 𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 $⑤⓪食物擺盤同味道都不錯 𝚌𝚘𝚕𝚘𝚞𝚛𝚏𝚞𝚕之餘 亦加入花花元素 𝐀𝐃𝐁亦幾有誠意飲品有啡類、養生花茶等等 今次叫左兩杯熱拿鐵 拉花都美美的 味道香濃幼滑 竹炭配啡特別有驚喜~配合埋周圍嘅花花擺設 頓時感覺好優雅(◕ᴗ◕✿)

♥ 香辣蒜片蜆肉欖油炒意粉 $①⓪⑧

♡ 𝙎𝙝𝙞𝙯𝙪𝙠𝙖 𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 $⑤⓪

2024-01-18 45 浏览
一入到去就見到好多打卡位,好適合同閨蜜嚟呢度食嘢傾心事❤️個意粉好友蛋味,有手工意粉嘅感覺。隻蝦都唔錯,幾彈牙。個汁嘅酸甜度都掌握得幾好。個黑松露意大利飯嘅軟硬度適中,唔會泰林亦都唔會太硬,好香濃嘅黑松露味。好適合黑松露迷。最後杯嘢飲中規中矩,唔會太甜👍🏻
一入到去就見到好多打卡位,好適合同閨蜜嚟呢度食嘢傾心事❤️

最後杯嘢飲中規中矩,唔會太甜👍🏻