2022-03-20
✿ Roast beef topped japanese rice $170呢個牛肉飯係黎到一定要叫既signature dish🥩🍚 薄切既牛肉用咗慢煮既方式烹煮 食落肉質嫩滑 食之前淋埋側邊嗰杯apple ginger sauce蘋果生薑醬汁🍎雖然冇咩薑味同埋比較似honey mustard🍯但加咗醬汁再撈埋飯中心既流心蛋黃一齊食好惹味👅但係呢間既quality control好似麻麻 我第二次去食嗰陣啲薄切牛肉有筋同埋有啲太熟👀 btw千其唔好叫佢個spaghetti carbonara($160)🍝完全唔正宗 食落淨係得好大陣黑椒味 完全冇蛋黃香 個意粉亦都好乾 應該係食過最差既carbonara(·•᷄ࡇ•᷅ )評分ʕ •̀ o •́ ʔ 👅味道:♥♥♥/5 💰cp值:♥♥♥/5🤟🏻回頭率:♥♥♥/5 (因為個carbonara真係搞唔掂)
評分ʕ •̀ o •́ ʔ
👅味道:♥♥♥/5