2022-05-04
👩🏻🎨充滿藝術氣息嘅上環☘️連餐廳入面每一個位都有打卡位😆-🍅自家製蕃茄醬煙肉慢煮蛋意粉($95)同一般西式Cafe 唔同🇯🇵呢度嘅煮法採用日式西餐煮法👩🏼🍳 比較多蔬菜🌽🥦同時食得出食材嘅Fresh 👍🏻煙肉亦唔會油膩🐽最驚喜係溫泉蛋估唔到同意粉都幾夾🍝-🦪廣島牡蠣炊飯($140)一見到呢個飯即刻心心眼❤️❤️❤️❤️❤️有五隻大廣島蠔🦪🦪🦪🦪🦪 炊飯帶醬油味🍚好有日式既感覺🇯🇵-🧀Apple crumble Cheese cake($65) 第一次食呢個配搭🍎🧀 上面個層Apple crumble 焦焦地幾香口😛配埋下層軟綿綿又勁濃芝士味嘅芝士蛋糕💯-🥤Earl Grey Chia Seed Latte ($48) & Masala Chai Latte ($48) 呢度飲品同樣特別同高質🥤-📍3rd Space (上環)上環差館上街16號地舖
🍅自家製蕃茄醬煙肉慢煮蛋意粉($95)
🦪廣島牡蠣炊飯($140)
呢度飲品同樣特別同高質🥤
📍3rd Space (上環)
上環差館上街16號地舖