唔講你可能唔知,喺天后區入面有好多寶藏餐廳,今次我要介紹嘅呢一間正正就係其中之一。餐廳嘅裝修風格係行現代工業風,喺鬧市入面更顯別樹一格。同時佢哋樓底好高,令人會覺得好有空間感好舒服。😌**香煎脆皮鴨胸肉佯珍珠粉配扒雜菜**鴨胸肉煎得好脆,外面呈現咗靚靚既金黃色,切開之後內裡仲好juicy,真係入口即溶。雜菜味道恰到好處,唔會過於強烈,反而配襯到鴨胸肉好好食。🦆**慢煮美國封門柳伴薯蓉配燒肉汁**美國嚟嘅封門柳經過慢煮煮得好軟,我叫咗5成熟,真係可以做到入口即化。燒肉汁味道都非常之香濃,整個菜式做到非常豐富,真係好好味。🐮**香濃龍蝦湯**呢個湯頭好香,龍蝦味道濃郁,仲有少少鮮甜味,真係賣飛佛。入面仲有龍蝦肉,配搭埋乾蕃茄同麵包食真係一流。🦞**Fuji Mountain**** Miss Pinky**最後叫咗兩杯餐廳招牌嘅特飲,富士山用咗焦糖、蝴蝶花、牛奶等材料調製,整個飲品口感好豐富,各種元素好相配。而且飲品係淺藍色,真係成座富士山咁樣好打卡!Miss Pinky就用咗益力多做底,配埋雪碧同埋士多啤梨果肉等材料,飲落非常refreshing,唔會好膩好甜,真係好適合夏天飲!🗻🍓

**香煎脆皮鴨胸肉佯珍珠粉配扒雜菜**

**慢煮美國封門柳伴薯蓉配燒肉汁**

**香濃龍蝦湯**

**Fuji Mountain**
** Miss Pinky**
2024-05-23 243 浏览
朋友係藝術家,而佢好中意銹鐡感,呢度真係岩晒feel!而且高底樓,地方唔大但有空間感,唔會夾,而且唔嘈可以好舒服咁傾下偈。我地偏好食素或海鮮,呢度都有適合素食人直嘅選擇:🍠 Sweet Potato Fries💲78炸番薯條,香脆可口夠熱辣新鮮,食唔停口! 🍝 Spaghetti Vongole 💲124蒜片辣椒白酒大蜆意粉,有蒜香唔油膩,蜆肉都嫩~ 🥗 Vegan Deiuxe 💲108全素早餐 ,有多士、素麥樂雞、素漢堡肉、車厘茄、菇、牛油果、沙律菜及炸馬鈴薯餅~ 份量都多,都幾飽肚下~另外仲有手沖咖啡🍵Matcha 💲30(H)山政小山圓茶飲級茶粉,好香郁抹茶味~☕️Hojicha 💲30(H)焙茶都好香濃而票苦澀~呢度有outdoor seats,係寵物友善架~

朋友係藝術家,而佢好中意銹鐡感,呢度真係岩晒feel!

我地偏好食素或海鮮,呢度都有適合素食人直嘅選擇:

🍠 Sweet Potato Fries💲78
炸番薯條,香脆可口夠熱辣新鮮,食唔停口!

🍝 Spaghetti Vongole 💲124
蒜片辣椒白酒大蜆意粉,有蒜香唔油膩,蜆肉都嫩~

🥗 Vegan Deiuxe 💲108
份量都多,都幾飽肚下~

另外仲有手沖咖啡

🍵Matcha 💲30(H)
山政小山圓茶飲級茶粉,好香郁抹茶味~

☕️Hojicha 💲30(H)
焙茶都好香濃而票苦澀~

呢度有outdoor seats,係寵物友善架~
2024-05-16
2024-05-21 847 浏览
工作壓力大,收工得好好放鬆一下,舊地重遊天后區,邊散步邊搜索街上未嚐過的餐廳。是日餐湯口感綿密,南瓜湯口味濃厚,忌廉幼滑,放在上面的麵包烘得卜卜脆,沾湯喝,簡簡單單卻美味。美國牛肩扒配炸薯條焗蒜頭牛扒🥩肉質細嫩,入面呈粉紅色,有些少難咬到的筋位吃不到,而扒的底下舖有炸薯條,量亦不少,另有原個焗蒜頭亦比較惹味,一口牛扒夾一顆原粒蒜頭吃,相當匹配。香煎脆皮鴨胸肉伴珍珠粉配雜菜鴨皮金香肥美,鴨胸肉柔軟得來有嚼勁,汁醬調味不咸,感覺恰好,鴨味也可口。旁邊的配菜精緻,瓜菜焗得剛好,薯蓉對版,薯味突出,還有少少小薯粒增加咬口,整體質地軟熟。經典火腿芝士三文治🥪漂亮的賣相,烘好的核桃麵包,配上爽脆生菜咸香有嚼口的芝士火腿,火腿煎過,份外滋味飽肚,今晚最有驚喜的一道。羽衣甘藍🥬藍莓🫐小蕃茄沙律菜超級新鮮,蜜瓜很甜,和適量的黑醋汁配搭不錯。食後感:環境舒適,菜式擺盤好看,港島區來說,不設加一,食物價錢合理。

是日餐湯

美國牛肩扒配炸薯條焗蒜頭

香煎脆皮鴨胸肉伴珍珠粉配雜菜

經典火腿芝士三文治🥪

2024-05-12 142 浏览
Binary 101蒜片辣椒白酒大蜆新鮮嘅大蜆,搭配蒜片、辣椒,以白酒煮成,味道鮮美又帶有微辣風味。大蜆質感彈牙,營造出風味濃郁嘅海鮮佳餚。香脆辣蝦米醬大蝦意粉大蝦意粉,以香脆辣櫻花蝦點綴,味道豐富層次多。大蝦鮮甜,意大利粉口感彈牙,辣蝦米醬帶出刺激嘅香辣。黑松露雜菌意大利飯意大利飯嘅黑松露帶出香濃迷人芳香。雜菌嘅鮮美增添咗豐富嘅層次感。意大利飯質感濕潤,口感粒粒分明,滿足追求美食嘅味蕾。抺茶抺茶雖然係一款經典嘅日式茶飲,但餐廳做出嘅水準非常高,口感濃厚順滑,充滿和風味,令人感到滿足同放鬆。Fuji Mountain - 焦糖,蝶豆花,鮮奶Fuji Mountain係餐廳嘅signature drink。富士山外型非常優雅可愛,蝶豆花帶出富士山嘅藍色。焦糖同鮮奶交織,口感柔滑豐富,令人愉悅。Earl Grey Basque Burnt Cheesecake 伯爵茶巴斯克芝士蛋糕餐廳特別推介伯爵茶巴斯克芝士蛋糕。外觀呈現出巴斯克蛋糕嘅軟棉獨特形狀,充滿咗濃厚嘅芝士香氣。蛋糕嘅中間係伯爵茶嘅忌廉,散發出一種獨特嘅芳香。蛋糕整體口感細膩濕潤,有層次感又富有創意。
Binary 101

蒜片辣椒白酒大蜆

香脆辣蝦米醬大蝦意粉

黑松露雜菌意大利飯

抺茶

Fuji Mountain - 焦糖,蝶豆花,鮮奶

2024-05-06 140 浏览
樓底挑高 半咖啡店和酒吧形式工業風帶點暗黑光線 整體很舒服有户外和室內的坐位選擇Grilled Beef Steak sandwich封門牛肉片 中間依舊保持粉嫩狀帶些許的牛肉香 配搭甜酸醬汁酸種麵包焗烤過 麵包香更甚中間夾着生菜葉 爽脆口感All Day breakfast 各款小點組合而成 覺得分享餐點也可以特別點兩隻荷包蛋 流心蛋黃煙三文魚配窩夫 巴馬火腿夾香甜蜜瓜清爽沙津 焗烤菇菌Slow-cooked Beef Cheeks Fettuccine 寬條麵軟硬適中 沾上洋蔥牛肉汁慢煮牛面頰肉質嫩滑 有香濃牛味切成適中粒塊狀 咬下去油脂豐盈口腔Signature blend mix Hazelnut 喜歡雙倍咖啡的香味 配上榛子 更帶出到咖啡的果仁香濃厚泡沫浮在表面 多出點奶味
樓底挑高 半咖啡店和酒吧形式

喜歡雙倍咖啡的香味
配上榛子 更帶出到咖啡的果仁香
濃厚泡沫浮在表面 多出點奶味
2024-05-05 117 浏览
朋友住天后,之前經過佢屋企附近話呢間西餐廳好食,今次終於有機會約出嚟去呢度食飯。環境好坐,係一個約朋友食飯吹水的好地方。主菜慢煮和牛面肉伴薯蓉配炸大蒜絲、豆苗沙律,和牛面肉牛味濃,炸蒜絲配薯蓉都好食,薯蓉真材實料。香脆辣蝦米醬大蝦意粉,要了少辣,不過其實都有返咁上下辣,不過辣得來就好香,蝦米同意大利粉呢個組合都幾得意,好惹味,食落幾開胃,大蝦都煮得彈牙爽口。富士山係焦糖加奶,好適合小朋友飲。視覺方面一流,打卡必備,賣相靚,真係成坐富士山咁樣!抹茶牛牛 Matcha Latte好香抹茶味,唔會太甜,又夠熱,好味。甜品Basque Burnt Cheesecake,係流心😍,齋睇都覺得邪惡,甜度適中,口感亦唔會覺得太「漏」,真心覺得好味。

2024-04-27 45 浏览
近排經過天后 見到有間cafe 好似唔錯 所以一於去試吓 唔知正唔正呢😚👅𝑆𝑙𝑜𝑤-𝐶𝑜𝑜𝑘 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑘𝑠 $115呢個闊條麵幾好食😋調味唔錯 牛面肉煮得好軟腍 有驚喜😍👅𝑇𝑟𝑢𝑓𝑓𝑙𝑒 𝑀𝑢𝑠ℎ𝑟𝑜𝑜𝑚 𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜 $108佢嘅意大利飯唔會煮得太淋 有返少少咬口 黑松露味幾突出 幾夠味 好食😆👅101 𝑆𝑛𝑎𝑐𝑘 𝑃𝑙𝑎𝑡𝑡𝑒𝑟 小食拼盤 $138呢個小食拼盤好大份🤩炸雞鎚唔會炸到好乾 仲有好多薯條 煙三文魚 同沙律 好豐富😝👅𝐺𝑟𝑖𝑙𝑙𝑒𝑑 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝑆𝑡𝑒𝑎𝑘 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑤𝑖𝑐ℎ $88佢嘅三文治都唔錯 醬汁以燒汁做調味 封門柳食落唔會好韌😙總括嚟講 呢間cafe真係幾高質 環境都幾舒服 大家要嚟呢度一試🥰😋 好味:8.45/10🤑 價錢:7.97/10🤗 服務:7.65/10😝 環境:7.78/10😚 衞生:7.75/10🤩 整體:8.42/10

👅𝑆𝑙𝑜𝑤-𝐶𝑜𝑜𝑘 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑘𝑠 $115

🤗 服務:7.65/10
😝 環境:7.78/10
😚 衞生:7.75/10
🤩 整體:8.42/10
呢間咖啡店原址位於琉璃街,早前搬到清風街一酒店留下。重開後嘅cafe,唔單止地址改咗,就連風格都嚟過180度改變,由原先文青木系簡約feel搖身走上型格工業風。跟上手一樣,咖啡店依然有為樓上酒店住客提供早餐,週末時份仲有live band表演添!蒜片辣椒白酒大蜆意粉 ($124)店內推介菜式之一!大大隻嘅蜆肉肉質鮮嫩,份量都唔少架,加上配埋白酒、蒜片嘅香氣,辣椒嘅惹味,果然係嚟度必食嘅意粉,阿叔表示好鍾意!自家製提拉米蘇 ($88)店內自家製嘅甜品,同傳統嘅Tiramisu有少少分別。以西班牙油條Churros代替手指餅,加上底層軟滑芝士、雲呢拿雪糕同埋特濃咖啡,口感更濕潤,味道更香濃。

蒜片辣椒白酒大蜆意粉 ($124)

自家製提拉米蘇 ($88)
2024-04-25 53 浏览
由於我同屋企人都好鍾意食西餐,所以今次我就帶咗屋企人過嚟食呢間101 Binary!!😍Grilled Spanish Iberico Pork Char-Siu w/ Honey BBQ Sauce 這道菜式裏面的叉燒肉質鮮嫩多汁,入口即化。配搭蜜糖燒烤醬的甜美與叉燒的風味完全結合,每一口都帶來豐富的肉汁和柔嫩的口感,給人一種滿足感和享受。😳🤩Spaghettl Vongole這道蒜片辣椒白酒大蜆意大利麵,麵條煮得剛好彈牙,配搭多汁的蜆肉和蒜香的調味,蜆肉散發着海鮮的鮮味,蒜香就帶來一層豐富的香味,令到每一口都令人上癮。而且雖然它是有辣椒的,但是並不算太辣,所以就算不吃得辣的人也可以嘗試。😚Sweet Potato Fries這份炸番薯條外酥內軟,炸得酥脆的外表包裹着甜美的番薯,口感豐富,獨特的番薯口感,讓人愛不釋手,再加上咬下去的時候發出脆脆的聲音,真的很爽。😍😋Quadruple Chocolate Croffle這個邪惡四重朱古力牛角包窩夫,簡直是朱古力愛好者的夢幻之選。窩夫十分酥脆,配搭上朱古力雪糕,每一口都是濃郁的朱古力味,簡直會讓人感到滿滿的幸福感。我認為是朱古力愛黨的人

Spaghettl Vongole

Sweet Potato Fries

Quadruple Chocolate Croffle
這個邪惡四重朱古力牛角包窩夫,簡直是朱古力愛好者的夢幻之選。窩夫十分酥脆,配搭上朱古力雪糕,每一口都是濃郁的朱古力味,簡直會讓人感到滿滿的幸福感。我認為是朱古力愛黨的人必須要點的甜品!😍

Green Tea Red Bean CheeseCake
這個紅豆綠茶芝士蛋糕,有濃郁的綠茶味加上紅豆的甜美,再來的是芝士蛋糕的絲滑口感令人愉悅,喜歡綠茶的朋友絕對是必點的甜點。😚🍵

除了這些美食之外,餐廳的環境絕對是一個會讓人考慮下次會不會來的因素之一,而這個餐廳環境很舒適,而且還有輕鬆的音樂陪伴你吃飯,營造出一個輕鬆浪漫的氛圍。🥰
2024-04-12
2024-04-24 70 浏览
👉Cafe樓底超高,氣氛放鬆,心情一下子好了不少⋯📌香煎脆皮香茅雞扒配薯蓉、扒雜菜 $128 ~ 雞扒已有底味,雞皮煎🉐香脆,配上滑滑薯蓉、雜菜⋯夠健康‼️📌黑松露雜菌意大利飯 $108 ~ 雜菌量多,香菇🍄‍🟫味濃,啖啖黑松露香氣滲進每顆飯粒。。。👍📌香脆辣蝦米醬大蝦意粉 $124 ~ 每客🈶3️⃣隻爽脆大蝦🦐,意粉🍝彈牙有咬口,入口微辣夠冶味,真係幾好味。。🤤📌特脆炸薯條 $68 ~ 粗薯條大大份,條條脆卜卜,少少🤏鹽,為1️⃣流前菜。。😊📌Iced Mocha $48 ~ 濃濃朱古力🍫香,咖啡☕️比例剛好,最愛它不太甜。。☺️🏬 101 Binary (天后)🚦 天后清風街16號地舖
👉Cafe樓底超高,氣氛放鬆,心情一下子好了不少⋯

📌特脆炸薯條

📌Iced Mocha

🏬 101 Binary (天后)
🚦 天后清風街16號地舖
2024-04-17
📌特脆炸薯條
📌Iced Mocha
2024-04-24 68 浏览
今夜去天后覓食, 路經清風街, 看見有間新餐廳, 入門設計與別不同, 用上古色大鐵門, 給人感覺有份藝術和重工業感,   室內室外也有座位.    101 Binary,  有份新鮮感.室內亦感受到大鐵門的特式,   而座位亦有不同設計.我們選擇了內座,  室內座位舒適, 悠閒.侍應很勤快, 立即送上 menu,  有小食, 沙律, 湯,  輕食及主菜.  朋 友和我各選擇了喜好,  便開始吹水了.........看著牆上有金句    , 大家在猜其含意, 是獨一無二, 我或你 ??  另一邊有大型酒吧,  西式裝璜, 擺滿各式美酒, 檯上有自製咖啡機,  此店對咖啡有講究, 可以提供手調咖啡, 深焙, 淺焙.亦備有多款茶 Classic Tea 可以選擇.黑板介紹是日特選手沖咖啡及  Czech Draft Beer.我們叫的橙汁到了,  真止渴.接著又送上餐湯 ~ 甘筍忌廉湯, 配了烘包,  有提子堅果, 真係與別不同. 甘筍忌廉湯, 夠熱,  好滑,  味道好,   配上烘包.  更一流好味.我的主食, 全日早餐  All day breakfast.  10 分鐘送到,  熱烘
室內亦感受到大鐵門的特式,   而座位亦有不同設計.
我們選擇了內座,
室內座位舒適, 悠閒.
看著牆上有金句    [Life is Binary.  Are you "The Many Zeroes" or  "The One" ], 大家在猜其含意, 是獨一無二, 我或你 ??
另一邊有大型酒吧,  西式裝璜, 擺滿各式美酒,
亦備有多款茶 Classic Tea 可以選擇.
我們叫的橙汁到了,  真止渴.
接著又送上餐湯 ~ 甘筍忌廉湯,
配了烘包,  有提子堅果, 真係與別不同.
甘筍忌廉湯, 配上烘包
我的主食, 全日早餐  All day breakfast.  10 分鐘送到,  熱烘烘, 好豐富.
全日早餐 All day breakfast
煎雙蛋,   爆汁肉腸,  肉質美味.
炸薯餅 ~  好脆 口, 吾油膩.   烘飽  ~又熱又鬆脆.   巴馬火腿 ~ 有肉香.
烤蕃茄BB 菠菜配意大利醋.  還有生果沙律, 蜜瓜及牛油果, 吃得健康. 組合非常好.
加上煙三文魚, BB 車厘茄,  蘑菇, 食得豐富.
主菜 :  慢煮美國封門柳伴薯蓉配燒肉汁, 賣相不錯.
慢煮美國封門柳伴薯蓉配燒肉汁
封門柳經慢煮,  肉質稔滑, 脂肪不多, 入口滑溜, 加上自家製醬汁, 非常可口.
 用上香滑薯蓉及磨菇伴碟, 越食越好味.
臨走時我還買了杯 Black Coffee 給妹妹, 她說下次她會自己來試其他 Coffee.
甘筍忌廉湯, 配上烘包
全日早餐 All day breakfast
慢煮美國封門柳伴薯蓉配燒肉汁
  • 甘筍忌廉湯
  • 配上烘包
2024-04-23 12 浏览
餐廳位於天后酒店樓下,係一間優閒嘅咖啡店,鬧市中帶點寧靜,稍為放慢腳步相當舒適。美國牛肩扒配炸薯條、焗蒜頭 $248牛扒肉質鮮嫩多汁,油脂同肉汁都鎖住喺牛扒入面,咬落去好鬆化,炸薯條炸得金黃酥脆,焗蒜頭仲可以點綴牛扒令牛味更加突出。香煎脆皮鴨胸肉伴薯蓉配雜菜 $128一上菜就聞到鴨肉香味,鴨皮煎得香脆,肉質鮮嫩,搭配幼滑薯蓉,令薯蓉增添左肉香同油脂,增加豐富的口感和層次感。牛角飽 $25外酥內軟,牛油香味加上酥皮鬆脆口感,搭配任何餐點都相當美味。薄荷朱古力 $53濃郁嘅朱古力奶味香濃,帶淡淡薄荷清甜。

美國牛肩扒配炸薯條、焗蒜頭 $248

香煎脆皮鴨胸肉伴薯蓉配雜菜 $128

牛角飽 $25

薄荷朱古力 $53
濃郁嘅朱古力奶味香濃,帶淡淡薄荷清甜。

2024-04-21 23 浏览
▫️一段時間無黎天后,發現開左好多酒吧同餐廳😳 今次黎到呢間工業風西餐廳,裝修非常型格,而且食物都幾大份抵食🤭🍝 香脆辣蝦米醬大蝦意粉 $124▫️見到係餐廳推介就試下😆 辣蝦米醬加落意粉到好惹味幾有驚喜!意粉煮得岩岩好,蝦肉新鮮夠彈牙🦐 唔覺意好快就清晒成碟🤪🥗 自選沙律 $84▫️可選2款配料,揀左煙三文魚(+$10)同烤雜菌🍄 份量好多,沙律菜都好新鮮🥬 醬汁揀左日式芥末油醋,味道幾清爽🫶🏻🧇 岩鹽焦糖雲尼拿雪糕牛角包窩夫 $75▫️牛角包窩夫即叫即製,外層酥脆裡面鬆軟🥐 雪糕用左movenpick🤤 一冷一熱好夾🥰🍟 炸薯條 $68▫️炸得熱辣香脆,送酒一流小食😎🍻 Budvar Larger生啤 $88▫️來自捷克嘅啤酒,帶甜味幾清香,食飯嘆返杯啤酒好爽🍺😆

🍝 香脆辣蝦米醬大蝦意粉 $124

🥗 自選沙律 $84

🧇 岩鹽焦糖雲尼拿雪糕牛角包窩夫 $75

🍟 炸薯條 $68
▫️炸得熱辣香脆,送酒一流小食😎

🍻 Budvar Larger生啤 $88
▫️來自捷克嘅啤酒,帶甜味幾清香,食飯嘆返杯啤酒好爽🍺😆

2024-04-20 55 浏览
天后高質素西餐😍餐廳環境靚 嘢食好味 份量夠👍🏻~黑松露雜菌意大利飯碟飯一嚟到 我就比濃郁嘅黑松露味道吸引住 😍食落每一啖都有黑松露香氣 😘同意大利飯完美結合埋一齊 😊加埋雜菌進一步提升口感 😝令到成個飯食落更加有層次感😭~美國牛肩扒配炸薯條 牛扒超大塊😊雖然未去到入口即溶 但食落超有牛味 ☺️肉質鮮嫩 口感上乘 😘薯條炸得都算香 份量亦都好多👍🏻仲有個炸蒜頭 不過本身唔食蒜頭 所以評論唔到😂😂~邪惡四重朱古力牛角包窩夫如果你係一個朱古力迷 一定要試呢個牛角包窩夫😜四種唔同嘅朱古力結合埋一齊 配合M字頭雲呢拿雪糕 😂外脆內軟嘅窩夫 😍簡直係人間絕頂享受☺️👍🏻
天后高質素西餐😍
餐廳環境靚 嘢食好味 份量夠👍🏻

~黑松露雜菌意大利飯

~美國牛肩扒配炸薯條

~邪惡四重朱古力牛角包窩夫

2024-04-16 30 浏览
今日同朋友去咗位於天后嘅呢間101 Binary,餐廳環境令人放鬆,裝飾新穎,加上逢星期五餐廳會有live band,聽住動人嘅歌聲食飯,呢種感覺真係非常特別!🥹以下係我哋今次食咗嘅嘢~Truffle Mushroom Risotto這道菜式結合了松露和新鮮蘑菇的豐富風味,讓人愛不釋手。每一口都帶來濃郁的松露味,而且米飯煮得剛剛好,口感棉密。加上松露的香味在口中瀰漫,真的是更加讓人着迷.😝😝French Fries這份薯條外酥內軟,金黃酥脆的外表真的很漂亮,每一口都帶來滿滿的薯味和薯條獨有的香味。加上咬下去的時候發出脆脆的聲音,真的讓人無法抗拒。🤩Halite Caramel Vanilla Ice-crean Croffle這個岩鹽焦糖雲呢拿雪糕牛角包窩夫,結合了多重口感和風味。外層酥脆的窩夫與焦糖完美的結合,加上雲呢拿的香味和奶香味,形成了特別的組合。海鹽的微妙提味為這道甜點增添一絲獨特的口味,讓人躍躍欲試。😍Grilled Spanish Iberico Pork Char-Siu w/ Honey BBQ Sauce 這個菜式味道非常特別,豬肉又十分鮮甜,讓我一試難忘!加上其他

Truffle Mushroom Risotto

French Fries

這個菜式味道非常特別,豬肉又十分鮮甜,讓我一試難忘!加上其他的配菜,不會太膩,是很好的配搭,還有最特別的是那個醬汁,配搭豬肉非常搭配🤤

這間餐廳我必定會再來以及推薦朋友過來!❤️‍🔥
2024-04-12