2012-05-30
事關友人剛甩拖冇情人陪伴希望大家陪佢過一個難忘的生日原本想訂outback steakhouse但係full 左揀左係旺角既the live house因為朋友話依度有live band氣氛一流打去book 枱果然好full得9 點時段不過夜收工既大家都無問題職員仲好細心問我地係咪慶祝生日可以送一個甜品俾我地正!!!!!!!叫左好多野食但太肚餓 有d唔記得影相Live House 什綿卷拼盤普普通通 我唔食荀架 下次唔會叫e個卡邦尼意粉*推介~ 好食過pizza express!!!!!!!today 's special菠菜3文魚意粉味道好特別 ~ 感覺俾carbonana light d ~healthy d~讚!最令我地滿意係live band 伴奏happpy birthday!(p.s.個歌手好靚仔)全場一齊唱happy birthday!~~~~之後我地成班起哂身~!high~~~友人亦超開心~~感動左~~~真係要THZ 經理alan~~^^服務一流, 配合哂我地俾友人的secret suprise!之後甜品送上~~服務同食物各樣都好滿意埋單每人200到難忘的一晚 超值
冇情人陪伴
果然好full
得9 點時段
不過夜收工既大家都無問題
職員仲好細心問我地係咪慶祝生日
可以送一個甜品俾我地正!!!!!!!
叫左好多野食
但太肚餓 有d唔記得影相
Live House 什綿卷拼盤
普普通通 我唔食荀架 下次唔會叫e個
讚!
全場一齊唱happy birthday!~~~~
之後我地成班起哂身~!
high~~~友人亦超開心~~感動左~~~
之後甜品送上~~
埋單每人200到
難忘的一晚 超值
题外话/补充资料:
當晚星期四都好爆
specially 大班人一定要早d book a~~~~~~~~~~