2012-05-10 12 浏览
價錢唔平既RESTAURANT, 但因為有LIVE聽所以想試上一次WALK-IN竟然FULL哂, 今次醒喇BOOK定位~入到去坐左15分鐘男朋友先到, 但WAITER都冇催我叫野 叫左2人SET DINNER $289, 有 :1) 湯 - 一叫即上仲好熱, Good~最唔鐘意飲凍湯2) 田園海鮮SALAD - D菜好苦, 海鮮又有少少腥3) 雞肉卷 - 好好味 應該係雞肉包住菠菜再焗, 一人一件都幾大件4) 唔記得咩午柳 - D著角好脆好好味, 但個午柳就超SALTY囉, 係冇汁都超咸!!5) 焗肉醬意粉 - OK6) ICE CREAM - 唔係平價野, COOKIES味?? 仲有杏仁粒, 正!另外叫SET DINNER每人可以HALF PRICE叫一杯野飲, 叫左2杯HOEGAARDEN (HALF PRICE $3X EACH, 都幾平)當晚8:30PM開始有LIVE, 不過唱得普普通通WAITER既服務唔錯, 拎匙即刻有, 又會自動自覺REFILL水環境唔錯但唯一問題係有蚊滋SO FAR間野都OK
入到去坐左15分鐘男朋友先到, 但WAITER都冇催我叫野

叫左2人SET DINNER $289, 有 :
1) 湯 - 一叫即上仲好熱, Good~最唔鐘意飲凍湯

2) 田園海鮮SALAD - D菜好苦, 海鮮又有少少腥

3) 雞肉卷 - 好好味
應該係雞肉包住菠菜再焗, 一人一件都幾大件

5) 焗肉醬意粉 - OK

當晚8:30PM開始有LIVE, 不過唱得普普通通