黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (Minden Avenue)
2021-12-31 957 浏览
2021年12月28日 晴今晚繼續同朋友慶祝聖誕深海池魚薄切刺身 $238鮮甜好味極上壽司盛盒 $378都ok, 幾好。海膽蟹味噌甲羅燒 $78赤鬼蟹味噌甲羅燒 $78必吃之一, 真係好好食赤鬼有明太子會辣辣地。海膽就相對地冇咁濃味。個人喜歡明太子, 但朋友就喜歡海膽夾埋塊梳打餅食真係一流(食曬可添)赤鬼海老天反卷 $158呢個好食到我要叫多一份海老炸到脆脆地, 入口好香成件事好好食左口魚鰭邊壽司 $176對比上次鮨之食呢個堅係出色好多入口好香油脂, 又係入口即化不得了黑門三文魚加州反卷 $98呢個正正常常la蟹油辣椒炒魷魚 $68估唔到呢個都好出色又係炒到好香魷魚都啖啖肉, 但份量就唔算多明太子大魚炒飯 $138怕唔夠飽仲叫左碗炒飯。點知個個飽到叫求命因為有明太子所以又係辣辣地, 個人覺得唔錯, 但食唔到辣ge 朋友要留意la最後仲叫左杯海底之心 $68朋友叫左愛琴海 $78, 啤酒2杯 $68@埋單 $2121, 都有d 貴, 但佢又真係好食ge。之前食過一次, 今次仲試左新野又有驚喜, 真係好開心
2021年12月28日 晴

今晚繼續同朋友慶祝聖誕

深海池魚薄切刺身 $238
鮮甜好味

極上壽司盛盒 $378
都ok, 幾好。

海膽蟹味噌甲羅燒 $78
赤鬼蟹味噌甲羅燒 $78
必吃之一, 真係好好食

赤鬼有明太子會辣辣地。
海膽就相對地冇咁濃味。
個人喜歡明太子, 但朋友就喜歡海膽

夾埋塊梳打餅食真係一流(食曬可添)

赤鬼海老天反卷 $158
呢個好食到我要叫多一份

海老炸到脆脆地, 入口好香
成件事好好食

左口魚鰭邊壽司 $176
對比上次鮨之食呢個堅係出色好多
入口好香油脂, 又係入口即化
不得了

黑門三文魚加州反卷 $98
呢個正正常常la

蟹油辣椒炒魷魚 $68
估唔到呢個都好出色
又係炒到好香
魷魚都啖啖肉, 但份量就唔算多

明太子大魚炒飯 $138
怕唔夠飽仲叫左碗炒飯。點知個個飽到叫求命

最後仲叫左杯海底之心 $68
朋友叫左愛琴海 $78, 啤酒2杯 $68@

2021-12-28
$530.25 (晚餐)
庆祝纪念
圣诞节
  • 赤鬼蟹味噌甲羅燒
  • 赤鬼海老天反卷
  • 海膽蟹味噌甲羅燒
  • 蟹油辣椒炒魷魚
  • 左口魚鰭邊壽司
2021-12-31 91 浏览
早一星期預訂了5點半的二人枱,滿心期待去到時,只有一枱二人的客人,有很多空位,可是卻被安排了坐門口的一個角落,位置很窄,枱是頂住對腳的。問了可否坐其他的位置,都說已被book了,說除非我消費很高,才會給我安排☹️可是不久後,有二人進來,卻安排了坐旁邊的4人位(明明說是被book了的八人枱)點了食物後,原來這裏是不會提供爐給客人自己燒的,要燒的海鮮會先拿過來給你拍照,然後店員會燒好後才送上枱,但送過嚟的海鮮只有微溫,不像是剛剛燒好的,而且鮑魚是沒有清乾淨的⋯⋯幫手燒埋,雖然好方便,但好似沒有了自己親手燒的樂趣。到了離開的時候,還有一半枱是空的,總括來說,食物是可以的,只是服務差一點。
2021-12-30
2021-12-29 55 浏览
第二次食了1. 味增明太子甲羅燒2. 海膽蟹味增甲羅燒3. 油甘魚。三文魚刺竟然係厚切🤭4. 燒蠔。鮑魚好鮮甜5. 蟹油蒜燒帆立貝。蟹味增燒帆立貝6. 鰻魚飯係職員燒海鮮等得耐左d但食完好滿足😋
2021-12-27
難得香港都有富有日本特色又高質嘅居酒屋~ 依家餐廳都幾多人幫襯,一定要卜位!見到佢地方都裝修得好靚,好有日本風味~首先就叫咗刺身,肥美又新鮮,價錢都好合理感覺似鰻魚,燒到香脆但係唔會乾,香口飯卷嘅份量比想像中多,炸蝦同飯嘅比例都岩岩好,同埋炸蝦keep到脆!帆立貝好大隻,職員會係食客面前用爐去燒,溶埋牛油即刻好香口~帆立貝 本身就係好鮮甜,燒熟左就有爆汁效果呢個甲羅燒真係世界級好食!可以話係喺香港食過最好食嘅~生嘅時候買相已經好靚,職員會即場燒熟,然之後撈埋一齊就食得~ 一食落去就有種鮮甜感!鹹鹹香香,配埋梳打餅食會冇咁油膩啦~分量可以填滿晒兩塊梳打餅~呢個又係好新鮮,魚生夠鮮甜,海膽都唔會好搶味!食落去就係一個新鮮嘅感覺呢個又係可以職場加熱嘅,食材都唔算少叫做應有盡有,不過重點係呢個龍蝦湯好鮮甜!飲得出真係用龍蝦煮嘅上湯,如果加個白飯落去應該會好正!
見到佢地方都裝修得好靚,好有日本風味~

三文魚  油甘魚刺身

首先就叫咗刺身,肥美又新鮮,價錢都好合理

脆燒白穴子串

感覺似鰻魚,燒到香脆但係唔會乾,香口

赤鬼海老天飯卷

牛油燒帆立貝

2021-12-14
三文魚  油甘魚刺身
赤鬼海老天飯卷
牛油燒帆立貝
  • 黑門令蟹味噌甲羅燒
2021-12-21 39 浏览
今日Lunch去左黑門水產食日本野,一入到黎見到成間餐廳都佈置得好靚,好多貝殼裝飾,感覺好似去左日本咁,令人好懷念去日本旅行既日子。不過唔緊要,係度食野當自己去左日本啦!我地主要order 左魚生同燒物,見到個餐牌仲有好多唔同種類既食物提供,睇到乜都想食!首先個魚生我地比滿分,我地點左三文魚$58同油甘魚$88刺身,好Fresh又厚切,啖啖肉!好肥美!燒物我地叫左牛油燒帆立貝$72,即時有職員幫你係個爐仔度燒,夠哂熱,味道方面好香好鮮味! 另一個好好味既係脆燒白穴子串$98,雖然價錢有少少貴,但絕對值得一試,燒得好香好好味。另外我地都覺得蟹味噌甲羅燒好正($72),味道岩岩好,用餅乾送一流!食左好多野都唔夠喉,最後都加左個赤鬼海老天反卷,見到咁澎湃嘅三文魚子真係好開心,加埋裡面脆脆既炸蝦飯卷,口感唔錯,我地都食到好飽!呢間餐廳無論野食同裝修都好靚好有氣氛,好岩同朋友一齊黎扮去左日本!下次絕對會再黎。

2021-12-20 933 浏览
17.12.2021 星期五黑門水產すいさん自從上次試過「秋田兵燒食堂」「南瀛水產」好滿意,對日式美食念念不名,於是又上Open Rice找找,見大家推介黑門水產すいさん就訂枱試試。餐廳地點很方便,很近尖東站和尖沙咀地鐵站。餐廳門外掛著長長白色的燈籠,入到餐廳內也裝修得充滿日本色彩,地方不大,除了幾張卡位,只有少許四人枱和bar枱。起初被安排近路口二人枱,不但跟隔桌貼在一起,而且走廊也很狹窄,於是我們寧可選擇坐在bar枱靠近牆,在疫情下,座位之間根本沒有距離,除了卡位之外,其他坐得太迫太近,真的不大理想。餐廳用電子落單,本來選擇不少,但部份寫著缺貨,連壽喜燒也欠奉。晚餐:赤鬼蟹味噌甲羅燒有好幾款甲羅燒,我隨便選擇了一款,原來是辣的,我覺得太辣會搶走原來蟹肉和蟹膏的鮮味,有點兒可惜。燒牛油燒帆立貝這個牛油味很香,不錯。另外,職員會預先遞上美食讓大家先拍照,才取去一邊燒,這算是體貼;但比起之前其他餐廳在食客前放上火爐即場燒,就遜色得多。唐揚炸八爪魚八爪魚炸得很香脆,又不會太多粉。黑門角切海鮮沙律沙律預先叫醬汁另上,可惜來到並沒有,結果醋汁太多太酸,不適合個人口味。牛油炒野菜豚肉湯牛肉蕎麥麵

17.12.2021 星期五
黑門水產すいさん

晚餐:

燒牛油燒帆立貝
這個牛油味很香,不錯。

唐揚炸八爪魚
八爪魚炸得很香脆,又不會太多粉。

味道可

黑門令龍蝦湯煮海鮮
份量雖然不多,但海鮮和湯底鮮甜

巨峰乳酸
愛琴海

食物不錯,服務也殷勤,可惜座位不大理想,可能午餐來吃一會還可,但晚餐若想坐得舒適些,就只有卡位好些。
2021-12-17
  • 牛油燒帆立貝
2021-12-17 46 浏览
今日約咗朋友在尖沙咀附近行街,行到攰就係附近搵野食,突然好想食日本料理,上網搜尋就搵到這間位於尖沙咀的黑門水產,這裏無論環境及食物質素都不錯,入到店內裝修已經好有日本風格,店員服務亦好好,還介紹這裏的招牌食物黑門令蟹味噌甲羅燒,這個蟹蓋已經承載着很多配料,有蟹膏,蟹肉,蔥粒,鵪鶉蛋和蟹子,看着店員慢慢燒,已經聞到香噴噴的味道,用煮好的配料加上餅乾一齊食非常美味,如果想味道再濃郁可以再加入炸蒜出門拎龍蝦湯煮海鮮,湯底是用上龍蝦湯來炮製,飲一口,湯底好鮮甜,並加上生蠔,魷魚,蝦肉,金菇和冬菇,材料新鮮,每一啖都是精華, 10分出色。這個極上大漁貝燒,食一口,這個元貝好新鮮,肉質爽口鮮甜,火候控制得很好,加上蠔肉鮮蝦一齊燒,甜到不得了,非常滿足甜蝦和三文魚刺身,三文魚食落口魚油甘香,越食越好味,甜蝦入口鮮甜,食材新鮮這個赤鬼海老天反卷,蝦肉10分爽口彈牙,配上醬汁辣辣地,口感幾特別,和三文魚子一齊食鹹香味道十分好食這個黑妹魚子醬脆脆包, 一塊鬆脆嘅麵包上面鋪滿左各款新鮮刺身,牡丹蝦,海膽,吞拿魚茸,蟹膏,三文魚子,魚子醬,一口剛剛好塞滿,在口腔內多重感覺融合食得出食材新鮮,非常好味最後加上一

最後加上一杯梅酒,清香的梅酒,今餐10分滿足,食材新鮮,加上用心製作,會有下次
2021-12-17 40 浏览
平時經過呢間黑門水產都好想試吓,因為有朋友食過都話好好味,今日放假特登去尖沙咀行街,順便試吓呢間黑門水產。地點都好易搵去尖沙咀棉登徑8號,K11商場對面。去到舖頭門口,比我嘅感覺好有日式風情,舖頭入邊嘅裝修完全同日本嘅居酒屋一樣,好似置身咗日本黑門市場。黑門帆立貝伴魚子醬 帆立貝相當飽滿,望落去色澤好新鮮,肉質非常爽口彈牙,口感好厚實,鮮甜嫩滑,加上魚子醬但有少少鹹香鮮甜味,兩者配合一齊,令到鮮甜味更加突出,加上少量魚子,海膽,全部都係好鮮嘅味道,鮮味層出不窮。黑門令蟹味噌甲羅燒 呢個簡直係必食嘅推介 ,新鮮嘅蟹肉,蟹籽,鵪鶉蛋,混合,店員即場為你燒製,未食已經聞到好香嘅蟹膏味。新鮮熱辣香氣撲鼻,食一口甘香嘅蟹膏,完全愛上咗佢。配上梳打餅一齊食,口感又再提升。真係好好味。極上大漁貝燒店員即埸燒製,帆立貝大大隻好厚身,配埋新鮮嘅蝦同蠔,濃郁嘅鮮味,加上有啲牛油香料調味,食得出食材好新鮮,味道好鮮甜。好感真係好正。黑門令龍蝦湯煮海鮮亦都係即點即煮,海鮮湯有蝦,蠔,螺肉,金菇,將海鮮嘅精華濃縮晒入個龍蝦湯,整個湯超級鮮甜,飲一啖已經愛上咗佢玫瑰梅酒 味道清甜帶少少酒香,食新鮮嘅食材,飲少少酒
黑門帆立貝伴魚子醬
黑門令蟹味噌甲羅燒
極上大漁貝燒
黑門令龍蝦湯煮海鮮
玫瑰梅酒 味道清甜帶少少酒香,食新鮮嘅食材,飲少少酒,真係一個享受
下次放假一定要再嚟,無論環境同味道都係滿分。
2021-12-16 36 浏览
這裡是我和朋友第三次幫襯既日本菜餐廳,有別於其他日本菜餐廳,昵間餐廳主打每天從日本空運新鮮食材到店,因此刺身類,即燒海產都是這裡既主打賣點。今晚我同朋友二人前聚會晚飯,所選食材都是由店員推介及即場制作。枱面上放著一個烤爐,準備在你面前烤煮先上赤鬼蟹味噌甲羅燒,配上三文魚子,蟹籽,明太子等配料一同在爐上燒烤,跟梳打餅一同進食烤熟後,香氣撲鼻!室內環境充滿東洋風柚子燒酎,甜甜地,易入口梅酒脆燒白穴子串,燒到好香脆黑門三文魚加州反卷黑門令龍蝦湯煮海鮮、非常鮮甜,內有廣島𧐢,蜆肉,花螺,大香菇,金菇,內容豐富三文魚刺身及花酒漬甘蝦到身,好新鮮呀!黑門令大漁魚子醬脆脆包,有我至愛嘅海膽,三文魚子,吞拿魚腩蓉黑松露白汁燒帆立貝,大大粒帆立貝配上黑松露在爐端燒

枱面上放著一個烤爐,準備在你面前烤煮

烤熟後,香氣撲鼻!

室內環境充滿東洋風

柚子燒酎,甜甜地,易入口

梅酒

脆燒白穴子串,燒到好香脆

黑門三文魚加州反卷

三文魚刺身及花酒漬甘蝦到身,好新鮮呀!

黑松露白汁燒帆立貝,大大粒帆立貝配上黑松露在爐端燒
2021-12-11
赤鬼蟹味增甲羅燒唐辛明太子再加蟹膏,再加上鵪鶉蛋嘅混合物~ 味道係有少少偏辣,但配埋梳打餅係超級夾嘅組合~蟹油蟹蒜燒帆立貝玫瑰梅酒 $58原本女朋友都唔鍾意飲梅酒,但係今次竟然會飲。原因在於梅酒仲加咗玫瑰露,甜甜地,咁佢就飲到。黑門令龍蝦湯煮海鮮🦞雖然就唔係龍蝦肉,但係都有兩隻新鮮大蝦,一隻青口,兩舊小芋絲,金菇菜都有少少。黑門令大漁魚子醬脆脆包其實除咗有魚子醬(黑色),仲有海膽篇㗎!成個包都係一啖食得晒,脆燒白穴子串冇骨之餘,而且非常之香脆,肉質新鮮~仲有少少炭燒味道~配埋生啤飲一流!🍻生啤 $68赤鬼海老天反卷 最後,我哋叫咗少少maki 填飽肚!但都係即叫即炸,炸蝦非常之脆。外面除咗有蟹子,仲有大大粒嘅三文魚魚子~ 有成六舊咁多。岩手縣赤崎生蠔🦪 $78原本我都唔鍾意食生蠔🦪 去酒店自助餐都唔會食。但今次一食,顛覆咗我對生蠔嘅想像!好新鮮,連少少唔鍾意嘅腥味都冇~ 非常之新鮮、清甜。開埋少少辣蘿蔔蓉,同埋一種不知名的啫喱,味道更加昇華
赤鬼蟹味增甲羅燒

• 黑門令大漁魚子醬脆脆包
  • 甲羅燒
  • 岩手縣赤崎生蠔
2021-12-15 32 浏览
朋友介紹位於棉登徑的黑門水產,話佢既甲羅燒好正,今日去開尖沙咀就試下係咪真係咁好食。本身對蟹膏冇咩好感,但見佢啲餐牌影出黎都唔係純蟹膏,有好多唔同既配料調味,既然慕名而黎就點都試下啦。呢度另一賣點係店員會喺你要前幫你燒好晒啲野食,咁我地就齋等食就得喇~甲羅燒加咗蟹味噌,冇腥味,唔會好似中式蟹膏咁膩,真心有驚喜。另外嗌咗牛油燒帆立貝,雖然$72一隻唔平,但真係好大隻,加埋個牛油汁不得了白穴子串勝在無骨,但調味偏中式,冇乜日式風味。黑門令龍蝦湯煮海鮮個精粹係個湯,真係好鮮好好飲。刺身不過不失。仲嗌咗大漁漁子脆脆包,兩啖食晒但勝在口感豐富。野飲就我覺得無限添飲既麥茶比起特飲更啱feel,不過見人見至啦,打卡黎講係靚既

白穴子串勝在無骨,但調味偏中式,冇乜日式風味。

黑門令龍蝦湯煮海鮮個精粹係個湯,真係好鮮好好飲。

刺身不過不失。

仲嗌咗大漁漁子脆脆包,兩啖食晒但勝在口感豐富。

2021-12-14
2021-12-15 38 浏览
出糧當然要食餐好啦!知道呢間《黑門水產》長期都要book 位,今日終於有機會試試😊!花酒漬甘蝦刺身(6隻)$108油甘魚刺身(4切)$88~刺身好新鮮又鮮甜而油甘魚厚切,口感好好,魚身飽滿,肉質細嫩,油脂味香濃👍🏻👍🏻!脆燒白穴子串$98~即點即燒,超脆口又香口😊!黑門令蟹味噌甲羅燒$72黑門令龍蝦湯煮海鮮$88蟹油蒜燒帆立貝$78~最後食D 火爐燒先,見每一枱都有點,當然要試試!,甲羅燒有蟹肉, 鵪鶉蛋, 蟹子,蟹膏和蔥粒,用梳打餅沾上熱辣辣既蟹醬,層次好好,味道超香濃👍🏻👍🏻!而龍蝦湯亦好鮮甜,芋絲吸收哂海鮮既精華,好好味👍🏻!帆立貝加入了蟹油和蒜,鮮甜度大大提升又有蒜香味,一流😋😋!黑門今大漁魚子醬脆脆包$156黑門三丈魚加州反卷 $98赤子草莓/Orion生啤 $68~食埋澱粉質類和飲品,整體食物都好新鮮和用心製作,超滿足😊!

花酒漬甘蝦刺身(6隻)$108
油甘魚刺身(4切)$88

脆燒白穴子串$98
~即點即燒,超脆口又香口😊!

黑門令蟹味噌甲羅燒$72
黑門令龍蝦湯煮海鮮$88
蟹油蒜燒帆立貝$78
~最後食D 火爐燒先,見每一枱都有點,當然要試試!,
而龍蝦湯亦好鮮甜,芋絲吸收哂海鮮既精華,好好味👍🏻!
帆立貝加入了蟹油和蒜,鮮甜度大大提升又有蒜香味,一流😋😋!

黑門今大漁魚子醬脆脆包$156
黑門三丈魚加州反卷 $98
赤子草莓/Orion生啤 $68
2021-12-14 46 浏览
好開心呀🥳成功訂到檯(因為可能食得早少少,易啲有位)。平時好爆場!第一次嚟食,見呢度好推薦甲羅燒,叫左一份試下。其實好想試個哈密瓜,但實在太飽🥲下次先叫第一款上檯就係呢杯巨峰提子梳打,糖漿份量適中,味道香甜可口🥰原隻帆立貝,呢款要燒嘅。店員會將帆立貝剪細份慢燒,材料本身新鮮,加上火喉剛好,有啲juicy龍蝦湯煮海鮮🦞嘩~呢個不得了,我食到連一滴湯汁都無剩,大家知咩事啦🤣🤣🤣三文魚加州反卷,望落好細,但其實好大份,我最後食淨一件,雖然太好食,但餐廳份量唔細,所以真係無辦法。大漁魚子醬脆脆包,好好食呀😍😍😍😍重點係海鮮配搭一流,唔會蓋過其仔款嘅味道,而且仲有海膽😆😆😆真心推甲羅燒☝🏻見到嗎?好多膏,爆膏💥好正加少少炸蒜一齊食,好脆口🙈要encore真係唔食會走寶🤣好彩堅持到底訂檯

第一次嚟食,見呢度好推薦甲羅燒,叫左一份試下。
其實好想試個哈密瓜,但實在太飽🥲下次先叫

甲羅燒☝🏻見到嗎?好多膏,爆膏💥好正
加少少炸蒜一齊食,好脆口🙈要encore

真係唔食會走寶🤣好彩堅持到底訂檯
2021-12-08
  • 黑門令大漁魚子醬脆脆包
  • 黑門三文魚加州反卷
  • 甲羅燒
  • 牛油燒帆立貝
2021-12-13 30 浏览
今晚行完K11後, 記得綿登徑有好多食店, 於是就行去望下有乜好野食。 一轉入綿登徑見到黑門水產有人預備排隊入座, 咁我地就唔洗諗啦, 一於食呢間。黑門水產裝修得跟日本居酒屋一樣, 好想去旅行呀。是日晚餐海膽燒帆立貝花酒漬甘蝦刺身脆燒白丸子串黑門令大漁魚子醬脆脆包黑門令龍蝦湯煮海鮮赤鬼海老天反卷巨峰乳酸梅酒海膽燒帆立貝, 店員會親手喺爐上面燒, 海膽帆立貝加埋酒, 將清甜海鮮味推哂出黎。花酒漬甘蝦刺,甘蝦比花酒浸過, 有酒香, 甘蝦爽甜香滑。脆燒白丸子串, 白丸子唔知係咩魚, 但燒完之後, 香脆味道出哂黎, 魚肉有質感, 非常野味。黑門令大漁魚子醬脆脆包, 一口放哂入口, 魚子醬同魚子香味充滿口腔, 加上大大粒魚子, 卜卜聲。黑門令龍蝦湯煮海鮮, 海鮮有大蠔, 魷魚, 花螺,冬菇等等, 但最精彩係個湯, 啖啖海鮮味。赤鬼海老天反卷, 6大件反卷, 食完都飽啦, 廚師將反卷有飯的位置, 都填滿蟹子, 粒粒脆卜卜, 入口有聲。赤鬼蟹味噌甲羅燒, 超多蟹膏 加上有辣味 中和返蟹膏偏咸的味道 甲羅燒配上簡單的梳打餅 好似鵝肝配多士一樣巨峰乳酸,味道幾特別, 女士至愛。梅酒, 甜甜地, 好易人口

黑門水產裝修得跟日本居酒屋一樣, 好想去旅行呀。

是日晚餐

海膽燒帆立貝

花酒漬甘蝦刺身

脆燒白丸子串

赤鬼海老天反卷

巨峰乳酸

梅酒

花酒漬甘蝦刺,甘蝦比花酒浸過, 有酒香, 甘蝦爽甜香滑。

巨峰乳酸,味道幾特別, 女士至愛。

梅酒, 甜甜地, 好易人口, 加上夠凍, 非常好飲。
2021-12-12 965 浏览
位於尖沙咀西鐵站附近真係非常方便食完我就可以搭西鐵返去我個人最鍾意就食日本餐今日經過呢間水產已經俾佢個門口吸引住彩色繽紛可能時間尚早見到人流都唔太多但係我食完嘅時候大約七點幾門口已經排長龍要等位好彩我今日早到😊所以下次要食一定要book枱我好鍾意佢個環境真係好似置身於日本一樣係一個打卡嘅好地方,餐廳嘅牆身用咗大阪心齋橋地圖,吊喺度嘅全部都係貝殼🐚餐廳入邊播住日本歌令到我心情非常放鬆食物嘅款式同出邊好唔同菜式非常地道唔同平時啲連鎖店食嚟食去都係果幾樣最重要賣相係非常之好黑門令龍蝦湯煮海鮮 88元材料非常豐富,有螺肉,蠔,蝦,冬菇,金菇,細細一碗湯,已經將海鮮嘅精華濃縮曬入去,味道非常之鮮甜咁凍嘅天氣一路煲住個龍蝦湯熱辣辣湯底真係非常鮮甜,所有配料都沾滿左龍蝦嘅味道黑門令蟹味噌甲羅燒 78 元蟹膏嘅味道好香好鮮甜,在加埋新鮮嘅蟹肉,蟹子,鵪鶉蛋,配埋梳打餅再加小小蒜粒一齊食,味道層次豐富,鮮味十足,好正蟹油蒜燒帆立貝 78 元帆立貝非常大隻而且厚肉,燒嘅時候會淋上蟹油,香蒜,香氣撲鼻,剛剛燒好就食特別正,而且味道好鮮甜,爽口黑門令大漁魚子醬脆脆包 78 元脆脆包上面鋪滿新鮮既海膽,蟹籽,魚
位於尖沙咀西鐵站附近真係非常方便
最重要賣相係非常之好

88元
咁凍嘅天氣一路煲住個龍蝦湯
熱辣辣
湯底真係非常鮮甜,所有配料都沾滿左龍蝦嘅味道

黑門令蟹味噌甲羅燒
78 元
蟹膏嘅味道好香好鮮甜,
味道層次豐富,
鮮味十足,好正

蟹油蒜燒帆立貝
78 元
帆立貝非常大隻而且厚肉,
燒嘅時候會淋上蟹油,
香蒜,香氣撲鼻,
剛剛燒好就食特別正,
而且味道好鮮甜,爽口

78 元
脆脆包上面鋪滿新鮮既海膽,蟹籽,魚子醬,味道非常之層次,而且鮮味十足,
每一啖都食到新鮮嘅味道,一件普通嘅脆脆包,竟然可以變到咁豐富嘅口感,又好好味
味道仲做到非常好

蔥吞拿魚腩卷
78 元
吞拿魚腩卷上面放咗啲蔥,
加上吞拿魚腩好肥美,味道特別正,
完全唔需要點醬油,
食個鮮味已經好足夠