2022-12-19
呢幾日凍成咁🥶 梗係要瘋狂打邊爐😎 呢間@可以係120分鐘內任食高質日本熊本和牛,絕對係性價比極高,兩個鐘頭食得勁開心 🥳🌟黑樺牧場和牛火鍋放題 $398 p.p. 🍲湯底: 北海道豆乳玫瑰拉斯芝士火鍋 呢款湯底每日限量供應,雪凍咗嘅芝士係玫瑰花造型😍😍 一路煮一路溶化,豆乳同芝士真係好夾,味道香濃又溫和🥰 店員首先會送上多款唔同部位嘅和牛、日本豚肉、海鮮同丸類。試晒之後,可以encore自己鍾意嘅款式🥰 真係款款都好正,好滿意😍 多款和牛包括:🌟玉子後腰肉🌟千本筋🌟牛頸脊🌟肩胛梅花🌟上肩胛肉🌟牛小排🌟牛前胸🌟特上霜降小排唔係講笑,款款都各有千秋😍 我哋就最鍾意特上霜降小排同玉子後腰肉😍 前者雪花勁靚,入口即溶🥰 後者撈埋玉子一齊食好滑好嫩,大滿足,肯定要無限encore🤣另外,仲有蒸海鮮一盆🤩 有蝦、扇貝同蠔🤩 新鮮好味,誠意十足😍除咗主角熊本和牛之外,仲有勁多火鍋配料,包括海鮮、日本豚肉、雞肉、各款丸類、蔬菜、特色餃子、熱食等等😍真係多到數都數唔晒😎 其中我非常推介麻辣和牛餃子🥟,麻辣味好過癮😍 呢個價錢嚟講可以食到咁多咁豐富嘅高質配料真係勁超值🫶🏻 飲品方面亦都非常之慷慨,有多款
🌟黑樺牧場和牛火鍋放題 $398 p.p.
🍲湯底: 北海道豆乳玫瑰拉斯芝士火鍋
🌟上肩胛肉
🌟牛小排
🌟牛前胸
🌟特上霜降小排
飲品方面亦都非常之慷慨,有多款冷泡茶、汽水,仲有沙冰😍
呢兩個鐘頭真係食得好開心好滿足,趁天氣凍,即刻再book多一次🤣