2023-07-25 45 浏览
《滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄。是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅!》當諸葛亮企喺帆船頭,船身承載著六個炸饅頭,而船身有白煙冒出,就呢一個出場氣勢,腦海就出現了這首大家很熟悉的詩!不過今次並不是三國起風雲,而是麻辣川菜再起風雲!其實講緊嘅就是這間餐廳這間經常在社交平台出現的餐廳,今日終於有機會去會一會,等我睇下係唔係真的再起風雲先!餐廳環境:富有中國色彩,門口有個涼亭大枱,如果人多不妨考慮訂大枱,應該感覺好正!卡位都算寬闊!食物質素:#炸饅頭 接近每枱都有一碟!大家看到諸葛亮出場的氣勢!第一時間都是手機食先!饅頭外皮炸到酥脆金黃色,入面依然鬆軟。外脆內軟!熱辣辣食的時候,就是無得彈#酸菜魚 份量方面算大,如果唔係好似我咁大食,相信四個人食都應該足夠。口感方面,大家可以選擇“酸”“辣”“大酸小酸”大辣小辣”個人認為“小酸”就可以!因為酸菜比其他的酸菜較濃!魚肉新鮮好嫩滑!配料方面有芽菜、酸菜、金菇同埋豆腐卜等!另外可自加薯粉!#蒜泥白肉想起蒜泥白肉,白肉相對無咁肥,很適合一些不太喜歡食肥肉的朋友#酸莱炒肥腸真心講,這度菜是香港不容易找到,如果大家知道那裡有得食,可以話我知!肥腸本身味

食物質素:
#炸饅頭

#酸菜魚

#蒜泥白肉

#酸莱炒肥腸
真心講,這度菜是香港不容易找到,如果大家知道那裡有得食,可以話我知!肥腸本身味道不太討好,但經加工後有種特殊香味,特別是配上酸菜,炒很是好吃,肥腸柔韌軟滑,酸菜的酸香開胃,讓這道酸辣肥腸香而不膩,酸辣誘人,可以叫多兩碗白飯

飲品:
#菊花蜜 / #冰凉椰子冰
造形100分,以酒壼呈上,真的以為自己走進古代,加上菊花蜜可以解辣,打卡解辣一流!另外冰涼椰子冰也是解辣不錯的飲品(順帶一提,洛神花茶都是以酒壼呈上)

甜品
#黑糖脆炸糍粑
脆炸糍粑可以說是每次食川菜必吃的甜品,炸脆的糯米糍粑,配上微甜黑糖醬同黃豆粉 , 熱辣辣香脆軟糯,相當滋味!絕對是酸辣後另一種口感

餐廳絕對推薦,不過就要留意,Walk-in 人比較多,輪候時間比較長!如果真的有興趣,大家可以先訂位
2023-07-23 115 浏览
早排同男朋友突然想食酸菜魚🐟第一時間就諗起麻辣風雲但夜晚假期walk in要得成廿幾張飛放棄左直頭尋日見到Openrice 有得book即日,即刻9衝去試一試呢間個個都打卡既餐廳,結果覺得有啲名大於實☹️🐟酸菜魚可以自由選擇口味,今次嗌左中辣、中酸、中麻結果酸味蓋過哂所有味🫠,嗌中麻但連麻既感覺都無。。另外加左+$30 寬粉,唯一要讚既係份量都真係幾足,兩個人點一份都幾飽下,本身想嗌埋個黑糖炸糍粑食都飽到無嗌到😂⚪️人氣炸饅頭就普通炸饅頭😅覺得佢仲好食過酸菜魚😂同埋打卡係幾好睇既🤭兩人枱唔夠位擺快快趣影完相侍應就會幫手收返隻船~🥬手撕包菜唔知係咪比酸菜魚既酸味影響到,竟然連包菜都覺得酸酸地😵‍💫出面既手撕包菜會有小小蒜味辣味,但呢道係無乜味😅😅😅😅😅。。兩個人食人均大概$250 左右都唔算貴,總括黎講如果要食酸菜魚既就真係唔會再黎呢到,不過服務同環境都係幾好幾舒服既
早排同男朋友突然想食酸菜魚🐟
第一時間就諗起麻辣風雲
但夜晚假期walk in要得成廿幾張飛放棄左

🐟酸菜魚
可以自由選擇口味,今次嗌左中辣、中酸、中麻

⚪️人氣炸饅頭

🥬手撕包菜

手撕包菜
2023-07-22
  • 炸饅頭
2023-07-23 48 浏览
「麻辣風雲」一向都係嗜辣控嘅天堂🌶️上次同朋友嚟已瞬間迷上酸菜魚😋最近餐廳又推出咗10款新菜式,延續川味經典之時,亦不斷加入新元素👏🏻誠意滿滿又有心思!🔸風雲擎天麵($188)造型創新奪目,麵身炸至擎天形狀🥢經過一番打卡後,店員幫忙將炸麵剪開並淋上醬汁💥擎天麵香口酥脆,以鮮甜惹味嘅炸蝦相伴🦐再配搭酸甜帶微辣嘅醬汁,醒胃又飽肚,令人一試難忘🙆🏻‍♀️🔸酸菜魚($268)➰薯粉加底(+$30)酸菜魚份量依舊豐富,自選酸辣麻度 (中酸小辣小麻)✨魚片肉質嫩滑,湯底亦充滿魚香鮮味🐟鍋底有寬粉、豆卜、萵筍、芽菜等作配料👍🏻吸盡湯底精華份外滋味😍🔹菊花蜜($48/埕)以粉紅色酒埕配搭淺口小酒杯盛上嘅凍菊花蜜🌼飲落冰涼透心,且有淡淡清甜菊花味,解辣止渴一流✅➰前菜每位$9

🔸風雲擎天麵($188)

🔸酸菜魚($268)
➰薯粉加底(+$30)

🔹菊花蜜($48/埕)

➰前菜每位$9
2023-07-21 60 浏览
麻辣風味非常正宗餐廳非常貼心地提供自選辣度、麻度和酸度的選擇,讓顧客可以根據自己的口味來調整。店員好nice,上菜快餐廳的環境舒適,菜品非常豐富特別要推薦的是餐廳的招牌菜酸辣魚,可以自行選擇酸度和辣度,魚片肉質滑嫩,配菜豐富,薯粉、萵筍、豆卜、芽菜等,口感豐富。大大件炸饅頭也是必點之一,打卡一流外脆內軟,係食過最好吃的炸饅頭😳擎天麵 將麵砌成夾起的樣子再炸,打完卡後店員還會幫忙剪開,再沾上店家秘製的醬汁,味道甜甜酸酸,打卡able 黃金粟米🌽啖啖都充滿咸蛋黃味 好正😊

店員好nice,上菜快
餐廳的環境舒適,菜品非常豐富

黃金粟米🌽啖啖都充滿咸蛋黃味 好正😊
2023-07-16 188 浏览
川菜喺香港真係愈開愈多🌶呢間喺旺角瓊華嘅麻辣風雲旗艦店❤️‍🔥喺閒日嘅夜晚都好多人等位 好受歡迎👥店內裝修行古風路線 今次仲有幸坐喺個涼亭仔入面食飯添🛖一於試試佢到底正唔正宗🤩✨️風雲擎天麵 $188分數:🌕🌕🌕🌕🌘一上菜已經令我嘩咗一聲🤯炸面條支撐起懸浮嘅筷子 好有創意嘅擺盤🥢而炸面條中間係無任何架支撐住 真係靠足夠嘅脆度同炸出嚟嘅形狀撐起😯等我地打完卡之後 侍應就會幫手剪開面條 方便進食🍜面條脆卜卜 配上酸甜嘅醬汁 好開胃☺️蝦都有成8隻咁多 味道中規中矩🦐 但每隻蝦背都有剪開一刀 令蝦肉入味😉而且亦有去乾淨蝦腸 處理工序一啲都無馬虎😊✨️酸菜魚 $268分數:🌕🌕🌕🌕🌗酸菜魚嘅味道嗌咗小酸小辣小麻🌶而整體出嚟嘅味道偏麻 花椒較多🤔酸菜份量唔算好多 鍾意食酸嘅朋友 建議點中酸💁‍♀️而魚肉口感十分之嫩滑 厚度適中 用料新鮮🐟配菜亦都有唔少 例如芽菜 萵笋 寛粉 豆卜等 份量都幾多☺️不過兩個人食 真係愈食愈上癮 食食下都食晒🤩✨️人氣炸饅頭 $58分數:🌕🌕🌕🌕🌗又一個超霸氣嘅擺盤💥一艘諸葛亮企喺船頭 插住旗幟 下面有乾冰嘅煙霧飄逸⛵️只係幾個炸饅頭 但擺盤都咁巴閉 唔怪得每一檯都幾乎必點😆炸饅頭

✨️風雲擎天麵 $188
分數:🌕🌕🌕🌕🌘

✨️酸菜魚 $268
分數:🌕🌕🌕🌕🌗

✨️人氣炸饅頭 $58
分數:🌕🌕🌕🌕🌗
又一個超霸氣嘅擺盤💥一艘諸葛亮企喺船頭 插住旗幟 下面有乾冰嘅煙霧飄逸⛵️只係幾個炸饅頭 但擺盤都咁巴閉 唔怪得每一檯都幾乎必點😆炸饅頭表皮好脆 係新鮮即叫即炸嘅😋配上煉奶 中和返頭先食嘅辣野🥛

✨️洛神花蜜 $48
分數:🌕🌕🌕🌕🌘
用一個粉紅色埕裝住嘅洛神花蜜 倒落兩個碗仔度飲🍵又一個有創意嘅設計😂洛神花蜜顏色呈暗紅🔴味道偏甜 飲到最後仲有少少山渣味🤔份量都幾多 不妨嗌嚟share試下👭

總結:
餐廳嘅裝修同食物擺盤都好別緻 幾有誠意🥰令你回到古代嘅感覺⌛️而調味都比較貼近香港人嘅口味😄有好似風雲擎天麵咁唔辣嘅菜色選擇💁‍♀️酸菜魚口味又可以調節酸辣麻 比顧客揀返合適嘅程度🌶整體用餐體驗好完整 令人滿足 朋友聚會都不妨考慮呢間餐廳🥰
洛神花蜜
2023-07-12
洛神花蜜
2023-07-15 145 浏览
其實都食咗好幾個月,真係太難食,唔建議再食。我通常都係比好嘅評語,而我真係太鍾意食酸菜魚啊麻辣嘢等,所以我接受唔到賣開呢啲嘢食但可以難食嘅舖頭嗌咗鴛鴦酸菜魚同水煮魚,首先酸菜魚唔酸,水煮魚又唔辣,係連配菜都唔係好入味嗰隻,呢個真係失望然後就係價錢,你收300幾蚊再加一但係食唔落口嘅,都真係幾傷心。外表好似好正常咁,唔信你哋可以試吓。另外仲嗌咗炸饅頭,冇乜特別感覺,就係唯一食得落口嘅嘢,建議真係可以改善下個味道
2023-04-15
2023-07-14 98 浏览
今日happy Friday嚟到瓊華諗住食好西,但係間間都爆,唯獨呢一間麻辣風雲冇人排隊。聽講喺香港某樂隊主唱有份投資。就試吓佢咩料。叫左太極鴛鴦魚。炸饅頭。豬油渣炒菜心。夫妻肺片。其實服務同埋環境正常,不過食物質素同味道真係可一不可再。肺片作為冷盤,都係食個汁啫,但個汁不麻不辣,油到不行。伏。饅頭,油炸食物最忌唔熱,佢唔止唔熱,係凍。。。諷刺既係佢用隻船做裝飾。我心諗,今次真係上左賊船。豬油渣炒菜心。炒菜應該好乾身。但係佢成隻碟都係水。果不其然。味道係白烚菜心加幾粒豬油渣裝飾。盛惠八十八。太極鴛鴦魚。一個招牌菜式。賣相幾好。但味道真係唔識形容。酸菜嗰邊冇味,唔係平時食開嗰種酸菜魚湯。麻辣嗰邊仲衰。係出前一丁牛肉麵味粉味。。。真係上了一課。食物味道都話因人而異。全部餸都只係微溫唔熱又係咩玩法。歡迎鍾意挑戰劣食嘅朋友去幫襯。。。2023劣食No.1。。。臨走埋單同經理講你地d野好唔掂喎,佢只係回應我一個尷尬而不失禮貌的微笑。大家心照。

叫左太極鴛鴦魚。炸饅頭。豬油渣炒菜心。夫妻肺片。
其實服務同埋環境正常,不過食物質素同味道真係可一不可再。
肺片作為冷盤,都係食個汁啫,但個汁不麻不辣,油到不行。伏。
真係上了一課。
。。。2023劣食No.1。。。

狗也不diu
2023-07-12 49 浏览
🌶️麻辣風雲🌶️差唔多每個月都會去食麻辣風雲今次又有新菜式啦 賣相好ig able 📷我鐘意旺角分店 環境寬敞舒適 仲有個好靚嘅涼亭✨火山爆發✨排骨排成火山嘅形狀 辣醬汁加上煙霧效果 真係好似火山爆發咁🌋排骨好大舊 滷得好入味😋秘制醬汁辣得黎好香口 夠哂惹味✨風雲擎天麵✨麵條經過酥炸後擎天呈現 😯麵條好香脆 配合酸甜醬汁好醒胃 停唔到口脆仲有好多隻大蝦炸到甘香酥脆 好滋味當然唔少得我最愛嘅✨🐟水煮魚🌶️✨魚肉份量好多 肉質鮮嫩鍋底有薯粉同其他配菜麻辣香味好入味 👍🏻七月優惠可以用$8.8加配涼拌茄子醬汁好好味 夠清涼 好開胃嘅前菜 🍆 今次食得太多 下次再叫炸饅頭船 😀
🌶️麻辣風雲🌶️

今次食得太多 下次再叫炸饅頭船 😀
  • 火山爆發
  • 風雲擎天麵
  • 水煮魚
@spicy_restaurant_hk serves authentic sichuan cuisine 🌶 the interior of the mongkok branch resembles ancient china with gazebo seatings, wood partitions, chinese lamps ⛩ elegant and poetic 🏔 staffs are friendly and attentive 💫@spicy_restaurant_hk 正宗四川菜 🌶 旺角分店 裝修中式古典風格 涼亭座位 屏風 鏤空燈 ⛩ 清雅有詩意 🏔 店員細心 殷勤有禮 💫 🥢 風雲擎天麵 HKD$188 spicy flying noodle with shrimp 大蝦鮮甜結實 🦐 炸到連殼都可以一齊食 特製醬汁酸酸地 微辣帶點甜 🔥 麵條炸脆 🍜 淋完醬汁 稍為軟身 好掛汁 筷子凌空擺設 啱晒打卡 🥢 影完相 店員會將炸麵剪開 ✂️ 再淋醬汁 方便細心 🌋 火山爆發 HKD$178 spicy volcano ribs 排骨滷過 香軟入味 🍖 擺到好似火

🥢 風雲擎天麵 HKD$188

排骨滷過 香軟入味 🍖 擺到好似火山 🌋
上碟嘅時候仲會霧煙 💨 意味着火山爆發情景
每條排骨都掛滿香料同辣椒 🌶️ 麻辣辛香

🍆 魚香茄子煲 HKD$98
spicy eggplant with salted fish pot
茄子軟綿入味 🍆 分量十足
醬汁鹹香惹味 🌶 送飯或麵一流 🍚

魚香茄子煲
魚香茄子煲

🖤 黑糖脆炸糍粑 HKD$58
fried glutinous rice cake with brown sugar
黑糖香甜 黃豆粉帶點堅果香 🌱
外脆內軟 煙靭軟糯

黑糖脆炸糍粑
黑糖脆炸糍粑

⭐️ $18 前菜包花生同中華沙律

📍旺角彌敦道628號瓊華中心10樓 🇭🇰
今日同屋企人去左旺角食麻辣風雲💛,我地不嬲都勁鍾意食呢度嘅酸菜魚同埋炸饅頭!真係次次黎都好興奮🥰!今次黎到見到佢有新menu就試左佢啲新菜式,都係好正啊🤩*****🧆前菜 $9 / 人頭📸🍜風雲擎天麵 $188呢個麵超適合打卡!📸將個麵砌左做夾起嘅樣先炸🤤打完卡之後店員就會幫手將麵剪開,再沾埋個秘製醬汁食,甜甜酸酸咁,醬入面仲有蔥、洋蔥、辣椒、蒜蓉等等😌🌋🍖火山爆發 $178呢個係一個豬排骨嘅菜式,上菜嗰陣仲有好多煙噴出黎添!😆豬肉超淋同埋有少少辣好惹味架~😋🍼🥯炸饅頭 $58每次黎都必點!大大件饅頭外脆內軟!係食過最好食嘅炸饅頭沒有之一!😍🩷🍅🍳蕃茄炒蛋 $88☕️津路烏龍茶 $18*****更多分享:IG 🔎 litcloud_

*****

更多分享:IG 🔎 litcloud_
2023-07-04
蕃茄炒蛋
2023-07-10 50 浏览
人氣川菜店 平日晚市依然爆場😎場大而且氣氛真係好岩一班朋友齊齊聚會👍🏻今次受寵若驚地被安排至涼亭用餐🤭別有一番風味首先配上2碟小菜 我要盛讚 海苔麻辣花生 真係食唔停口😍人氣炸饅頭 $58呢個睇得又食得 一上枱氣勢磅礴😏超吸睛 記得打卡呀📸饅頭很足料 比一般的多份實在感花雕醉雞 $108喜歡重酒味 但沒有一絲苦味🤩味道上處理得好好😏而且雞件數量都多川式回鍋肉 $108呢款我私心推薦 一秒返內地的味道😚紅油味道我至愛😋實在是太惹味了唯一希望係想再多D椰菜🤭小炒花菜 $98本來以為是清炒 點知都配唔少豬腩片😉孜然口味 同樣惹味之選😍朋友好愛風雲擎天麵 $188打卡菜式😎 麵身炸至定型 當然脆卜卜當大家影哂相 店員為你剪開 再澆上蕃茄底醬汁 底下仲有好多隻大蝦🦐菊花蜜 $48以酒呈上 配小酒碗 玩味感十足 😂碰杯零舍有感覺🥂冰涼的菊花蜜 跟川菜特別夾🥰必須帶朋友齊齊回頭食過😉
人氣川菜店 平日晚市依然爆場😎

碰杯零舍有感覺🥂
冰涼的菊花蜜 跟川菜特別夾🥰

必須帶朋友齊齊回頭食過😉

2023-07-09 48 浏览
起香港好難食到好味嘅酸菜魚…起朋友介紹之下,嚟咗麻辣風雲酸菜魚揀咗小麻小辣,食落去係OK嘅寬粉好好食,但比起大陸嘅酸菜魚,都係差那麼一點點 另外嗌咗一個拼盤同埋炒椰菜,拼盤冇乜特別可以唔嗌,炒椰菜中規中矩
起香港好難食到好味嘅酸菜魚…起朋友介紹之下,嚟咗麻辣風雲
2023-07-06 48 浏览
今日同朋友黎食 ,一個想食酸菜,一個想食麻辣,就決定食太極鴛鴦魚$388上菜黎見到十級大盤,全場矚目🤣兩邊顏色吸引,各自各精彩一片片魚肉,嫩滑,不鬆散麻辣顏色勁紅,辣椒🌶️舖滿,岀奇地辣度可以接受😌酸菜魚,酸度調節可以接受👍🏻辣度也接受,花椒有小麻兩邊均有豆卜,寬粉寬粉比我平日吃到的不同! 特別寬闊,厚身,口感彈牙, q彈豆卜索汁力強炸饅頭$58基乎每枱都必點,諸葛亮連環船岀場,煙霧離漫,乾冰氣勢如虹🤩登登登。。。炸饅頭好吃不已,金黃色酥脆,內脆外軟,沾上煉奶,甜絲絲🥰花雕醉雞$108點了一個前菜,花雕味濃,醉雞嫩滑,雞皮有着果凍狀態白飯$13食酸菜魚怎能不吃白飯,汁要撈飯可以吃三碗吧,太惹味👍🏻凍 檸檬茶$22鮮芒椰果玉露$38食飯怎麼不能喝飲品😌一人一杯飲品是常識吧😎
上菜黎見到十級大盤,全場矚目🤣
兩邊顏色吸引,各自各精彩
一片片魚肉,嫩滑,不鬆散
麻辣顏色勁紅,辣椒🌶️舖滿,岀奇地辣度可以接受😌

酸菜魚,酸度調節可以接受👍🏻辣度也接受,花椒有小麻

兩邊均有豆卜,寬粉
寬粉比我平日吃到的不同! 特別寬闊,厚身,口感彈牙, q彈
豆卜索汁力強

炸饅頭$58
基乎每枱都必點,諸葛亮連環船岀場,煙霧離漫,乾冰氣勢如虹🤩

花雕醉雞$108
點了一個前菜,花雕味濃,醉雞嫩滑,雞皮有着果凍狀態

白飯$13
食酸菜魚怎能不吃白飯,汁要撈飯可以吃三碗吧,太惹味👍🏻

凍 檸檬茶$22
鮮芒椰果玉露$38
食飯怎麼不能喝飲品😌一人一杯飲品是常識吧😎
2023-07-04 113 浏览
Book咗位,平日夜晚唔算full。Openrice買咗券,送菊花蜜,幾好飲👍🏿🤙🏿炸饅頭( 🌟4.5/ 5 )必試炸饅頭!見枱枱都有叫,就點嚟試吓。個presentation 幾特別,成個諸葛亮船上,有乾冰喺底,打卡一流。炸到外面好脆,係即叫即炸,唔小心燙到嘴。🤙🏿酸菜魚 ( 🌟3 / 5 )中辣,唔算太辣,魚份量都多,其他配菜好少,酸菜得幾條,冇乜酸菜味,味道一般。🤙🏿 肥腸 (🌟4 / 5)好食,一啲都唔覺肥,香脆,係有少少咸。整體而言可以一試,除咗酸菜魚。

🤙🏿炸饅頭( 🌟4.5/ 5 )
炸饅頭

必試炸饅頭!見枱枱都有叫,就點嚟試吓。
炸到外面好脆,係即叫即炸,唔小心燙到嘴。

🤙🏿酸菜魚 ( 🌟3 / 5 )
酸菜魚

🤙🏿 肥腸 (🌟4 / 5)
肥腸

好食,一啲都唔覺肥,香脆,係有少少咸。

整體而言可以一試,除咗酸菜魚。
2023-06-20
肥腸
2023-07-04 92 浏览
ToNick恆仔有份開設嘅川菜館!.酸菜魚近年越嚟越多人食🥵今日試下有ToNick主音恆仔加持嘅麻辣風雲試試!.1️⃣炸饅頭($58)最吸睛嘅係6個饅頭仔係由諸葛亮君從容不迫咁親自撐船撐過嚟,嚟到仲氣定神閒咁撥緊扇,船身仲標緊煙添,賣相有心思,加分!饅頭啱啱炸起夠脆口😋.2️⃣太極鴛鴦魚($388)鴛鴦魚由水煮魚同酸菜魚組成,由於淆底同關注後庭翌日健康關係嗌咗最少辣🌶🤌🏻,辣度溫和唔會搶咗魚嘅鮮味,每邊魚都有大約廿幾塊,無骨、嫩滑🐟略嫌寬粉煮得有少少黐埋咗一舊.3️⃣香辣茶葉炒蝦($188)必食之選!蝦殼基本上都係食得,我都妹咗妹耐先妹晒啲汁落肚🫣好香嘅辣椒mix茶葉味.4️⃣小炒花菜($98)即係麻辣炒椰菜花同五花腩片🥦佢呢個麻辣有少少驚喜喎,喺頭先呢餸都無呢隻花椒香辣味,初初以為麻辣舖頭每樣餸都一樣辣味👍🏻偽減低罪惡感之選😼.5️⃣黑糖糍粑($58)正常發揮🤠To無食過嘅人:類似放題嗰種炸年糕點黑糖粉同黑糖醬嘅感覺.6️⃣落神花茶($58)菊花茶($58)落神花茶有水準!唔似出面某啲放題店會整到好淡好淺色好稀:菊花茶中規中矩.性價比:🌕🌕🌑🌑🌑美味度:🌕🌕🌕🌗🌑獨特性:🌕🌕🌕🌑🌑.🐟麻辣風雲 (旺角)📍旺
ToNick恆仔有份開設嘅川菜館!
1️⃣炸饅頭($58)
2️⃣太極鴛鴦魚($388)
3️⃣香辣茶葉炒蝦($188)
4️⃣小炒花菜($98)
5️⃣黑糖糍粑($58)
6️⃣落神花茶($58)菊花茶($58)
性價比:🌕🌕🌑🌑🌑
美味度:🌕🌕🌕🌗🌑
獨特性:🌕🌕🌕🌑🌑
🐟麻辣風雲 (旺角)
📍旺角彌敦道628號瓊華中心10樓