2022-07-31 28 浏览
今日嚟銅鑼灣食大餐,距離地鐵hysan place 商場向利園方向大約幾分鐘。餐廳大約10張枱同埋吧枱,坐吧枱可以一眼望晒廚房,有幾位師傅好忙碌爐端燒,另外有人幫手串食物。三個大雪櫃有齊串物,包括雞皮,雞軟骨,白鱔,雞脾肉等。一串串吊起嘅食物好整齊。睇menu揀咗 mori set, 有八本廚師發板燒鳥串,燒白鱔或蝦,最後係親子丼或白布烏冬。串燒由淡味開始,雞髀肉,雞pat pat,雞頸肉,當中嘅pat pat好滑同香口,油脂分布好充足。之後到內臟,雞肝好濃郁,配埋日式醬油好有滿足感。最喜愛嘅雞湯,濃既程度有少少黏口,邊個係留咗好多雞骨去煮,好解渴。豬肋條好夠份量,咬落脆脆地配埋mustard 正。

2022-07-30 35 浏览
銅鑼灣新開左燒鳥專門店,鳥森都幾旺,就算平日都坐滿晒人。我哋叫左Mori Set 。8串燒鳥精選係廚師發板,估唔到有好多內臟,仲有唔少未試過嘅部位,好有驚喜,好滿意!雞腎:好喜歡雞腎的口感,食起來爽口又爽脆!公雞冠第一次食,成個雞冠的形狀,估唔到食落係軟軟嘅,有骨膠原感覺!梅子醬雞胸雞胸燒完之後都幾Juicy,而且加左紫蘇葉真係好香,又好配合。雞心元 :係一個好罕見嘅部位,第一次食,係今晚最鍾意食嘅一串!佢係血管部位,食落好似雞心咁嘅口感!雞腸:雞腸燒到薄脆,好似食緊脆皮咁!好好食呀!仲可以拉扯到一層層咁食,好過癮!雞胸軟骨:軟骨部位好爽,卜卜脆,仲間夾住雞胸肉,所以食落唔會太寡!月見雞肉棒:配上醬油漬蛋黃,好濃味!而且雞肉棒仲有好多雞軟骨免治雞肉,口感豐富。雞腳跟:都係另一款富有骨膠原嘅部位,軟硬適中,調味得好好!之後我哋揀咗厚切牛舌和燒白鱔兩款燒物。牛舌厚物,所以食落啖啖肉,又有牛肉味。燒白鱔外皮燒到好脆,裏面嘅魚肉就好嫩滑,好高質。套餐仲有雞湯同主食可選親子丼/白布烏冬。更喜歡親子丼,因為裏面有炭火地雞,有好濃嘅炭火香,好惹味!最後會有牛奶布甸作結。整體燒鳥料理好滿意,好多罕見部
銅鑼灣新開左燒鳥專門店,鳥森都幾旺,就算平日都坐滿晒人。

雞腎:
好喜歡雞腎的口感,食起來爽口又爽脆!

公雞冠

梅子醬雞胸

雞心元 :

雞腸:

雞胸軟骨:
軟骨部位好爽,卜卜脆,仲間夾住雞胸肉,所以食落唔會太寡!

月見雞肉棒:

雞腳跟:
都係另一款富有骨膠原嘅部位,軟硬適中,調味得好好!

燒白鱔外皮燒到好脆,裏面嘅魚肉就好嫩滑,好高質。

最後會有牛奶布甸作結。整體燒鳥料理好滿意,好多罕見部位都好味道,令人印象深刻!
2022-07-28 20 浏览
今晚放工約咗好姊妹去銅鑼灣食飯,聽同事講話在亨利中心樓上有間主打食雞肉串燒店,仲係即叫即燒,味道同服務整體都幾好,而且賣相精緻,值得推介Morei Set $580(有精選燒鳥8本、燒物、主食、餐湯和甜品)食串燒除咗飲威士忌梳打,都可以飲菠蘿梳打,兩杯都非常清甜解渴。前菜是香菜雞胸沙律都幾特別,用上芫荽作前菜加入雞胸,味道清新開胃,隨後再上八款串燒1.惠比壽雞心-雞心爽口入味,口感好腍2.雞腸-雞腸爽口彈牙,食落又唔覺油膩3.惠比壽雞腎-雞腎爽口易咬4.雞胸軟骨-呢串口感脆脆雞軟骨,好有咬口5.月見雞肉棒-燒汁甘甜,免治雞肉紮實,再沾上生雞蛋汁,令味道提升,口感更滑6.惠比壽雞柳芝麻燒-雞柳外脆內軟,肉質夠juicy,仲有芝麻香7.公雞冠-第一次食雞冠,口感似豬耳咁爽脆,食落煙韌8.阿波美雞尾-食落有點軟身,沒有臭味,反而香口厚燒牛舌芯-牛舌厚身,油香四溢白鱔-外皮脆口肉滑,入口甘香,帶有魚嘅甜味惠比壽炭火燒親子丼-滑蛋嫩滑,蛋香十足,配上嫩滑雞肉,拌飯一流雞出汁安格斯肉眼白布烏冬-白布鳥冬大大塊,好滑溜,配上雞湯和安格斯牛肉作點綴,令整碗嘅味道好夾雞湯-純天然真味冇味精,清得嚟又有雞

1.惠比壽雞心-雞心爽口入味,口感好腍
2.雞腸-雞腸爽口彈牙,食落又唔覺油膩
3.惠比壽雞腎-雞腎爽口易咬
4.雞胸軟骨-呢串口感脆脆雞軟骨,好有咬口

7.公雞冠-第一次食雞冠,口感似豬耳咁爽脆,食落煙韌

8.阿波美雞尾-食落有點軟身,沒有臭味,反而香口

厚燒牛舌芯-牛舌厚身,油香四溢

白鱔-外皮脆口肉滑,入口甘香,帶有魚嘅甜味

雞湯-純天然真味冇味精,清得嚟又有雞味

紅豆牛奶布甸-牛奶布甸入口軟滑,奶香十足,再配紅豆味道好match

銅鑼灣日本餐廳食左太多喇呢日就黎試炭火雞串燒既廚師發板今次特登去試呢一間日式串燒「鳥森」環境好有日式風格,座位寬闊舒適我就特登坐吧台可以望住師傅製作美食我同朋友就試左佢哋嘅Mori set🍢精選燒鳥8本雞尾、雞肝、雞腳根、月見雞肉棒、雞皮、雞心月、芝麻雞柳、雞子,成個set可以食到雞🐔嘅唔同部位,坐低邊飲酒🍻邊傾解邊食串燒真系好relax 😌店員特別介紹餐廳必食雞尾,我人生第一次食雞尾,雖然都有啲唔係好難接受,但是試左之後,覺得又幾OK喎,口感爽脆,雞皮亦都燒得好香脆😋🍢燒物我就最愛厚燒牛舌芯,厚度岩岩好,口感非常好👍🐔雞皮都係非常之香脆,雞腳根系其他地方都好少見到,燒的好香又爽脆😋🍢食事惠比壽炭火親子丼 & 白布烏冬🍜呢個都係店員極力推薦架,親子丼用炭火燒都幾特別,燒的雞肉都幾嫩口,白布烏冬好少見,一食竟然俾到我驚喜😍烏冬口感紮實,湯底都好鮮甜😋🍨甜品 紅豆牛奶布丁最後食埋我鍾意既甜品,真系滿足!呢間餐廳店員服務好好👍仲會好有耐心介紹菜品,非常貼心👍❤️
銅鑼灣日本餐廳食左太多喇
呢日就黎試炭火雞串燒既廚師發板
今次特登去試呢一間日式串燒「鳥森」
環境好有日式風格,座位寬闊舒適
我就特登坐吧台可以望住師傅製作美食
我同朋友就試左佢哋嘅Mori set

🍢精選燒鳥8本
雞尾、雞肝、雞腳根、月見雞肉棒、

🍢燒物

🍢食事
惠比壽炭火親子丼 & 白布烏冬🍜

🍨甜品 紅豆牛奶布丁
最後食埋我鍾意既甜品,真系滿足!
呢間餐廳店員服務好好👍仲會好有耐心介紹菜品,非常貼心👍❤️
2022-07-26 20 浏览
銅鑼灣恩平道亨利中心7/f既鳥森食串燒幾出名,抽燒系統做好幾好,唔會太大油煙感!就食左個mori set, 有8款燒鳥串燒唔同嘅部位, 其中幾款特別正,出色既親子丼,雞肉 juicy多汁,洋葱香甜,蛋花嫩嫩富有蛋香!好味道。一夜干雞翼,外層燒到香脆!內層肉夠嫩又入味!雞尾燒得幾香,帶點油香感覺,幾過癮。免治雞肉棒,蘸上蛋汁特別好滋味!雞肉棒層次幾豐富,雞湯幾滋潤,夠熱得黎好易入口!唔會太油。之後就到燒物厚燒牛舌芯,牛舌芯特別厚身,質感相當爽脆,油香感夠濃郁,回甘香幾正, 再配埋旁邊既汁醬更加惹味!甜品紅豆牛奶凍,香甜得自然,牛奶香味濃郁,堅正!
銅鑼灣恩平道亨利中心7/f既鳥森食串燒幾出名,

抽燒系統做好幾好,唔會太大油煙感!

出色既親子丼,雞肉 juicy多汁,

洋葱香甜,蛋花嫩嫩富有蛋香!好味道。

一夜干雞翼,

外層燒到香脆!內層肉夠嫩又入味!

雞尾燒得幾香,帶點油香感覺,幾過癮。

免治雞肉棒,蘸上蛋汁特別好滋味!雞肉棒層次幾豐富,

雞湯幾滋潤,夠熱得黎好易入口!唔會太油。

甜品紅豆牛奶凍,香甜得自然,牛奶香味濃郁,堅正!
2022-07-25 22 浏览
朋友今日帶我去銅鑼灣食串燒,佢最拿手嘅就係雞嘅串燒,任何部位,講得出嘅都有得食都幾特別芝麻雞柳,外層舖滿櫻花蝦,好濃列既櫻花蝦香味,咬落去非常之多肉汁,集櫻花蝦同雞肉嘅混合體,味道互相輝映雞軟骨,咬落去,口感爽脆無渣,而且帶有啖啖肉絲,雞味濃郁,送酒的確一流為比壽炭火親子丼飯,最欣賞就係佢嘅雞肉,經過烤過之後,雞既香味香味出晒嚟,配合蛋花嘅香味,米飯嘅口感更濕潤,而且粒粒分明,再加埋洋蔥,味道百感交集治雞肉串燒,雞肉串,加上雞胸軟骨,特別有口感,配雞蛋黃吃超美味,做到口感、肉汁和味道三者兼備除咗雞的串燒之外,其他食物質素都不錯,燒白鱔賣相非常之吸引,微脆的口感,滿嘴的魚脂,沒有半點腥味

2022-07-25 22 浏览
唔想煮,又出街食,繼續發掘銅鑼灣好味餐廰 😋 今次去 鳥森 @torimorihk 主力食日式炭燒串燒!去到勁多人,平日都咁多人一定好好味啦。全店使用惠比壽雞肉,質素有保證🐥 有選擇困難症嘅寶寶可以點MORI SET (每位$580) 由廚師發板精選燒鳥八本,套餐包咗前菜、燒物牛舌/白鱔/虎蝦、主食丼飯/白布烏冬、汁物同甜品。待應會先了解客人有冇嘢唔食,再由廚師按是日食材即製串燒。我地話咩都食,又真係俾咗好多好刁鑽嘅部位我地.... 🤣 雞心管出奇地好味,佢係雞心上方嘅動脈血管,口感有彈性,因為需要好多雞血管先串到一支所以係限量!雞腎口感爽脆,用嚟佐酒唔錯;雞肝就肝味濃郁,口感幼滑,鍾意食內臟嘅朋友應該好開心 🤪唔好內臟一樣有好嘢食架,我幾鍾意阿波美雞尾,雞尾充滿雞油香味,口感煙靭正呀!惠比壽梅子雞胸我就鍾意個醬汁,酸酸甜甜,加埋塊紫蘇葉幾清新。碟附上柚子醬、七味粉同鹽俾你調味,樣樣試吓幾過癮 🤩燒物方面,牛舌芯非常爽嫩,鹽燒配芥末同山葵漬好惹味;白鱔肉質飽滿結實、口感有彈性,加埋燒到脆卜卜嘅魚皮超香口🤤 不得不提個惠比壽雞燉製嘅雞出汁,味道鮮甜濃郁,飲完個胃好舒服。最後上白布烏冬同親

燒物方面,牛舌芯非常爽嫩,鹽燒配芥末同山葵漬好惹味;白鱔肉質飽滿結實、口感有彈性,加埋燒到脆卜卜嘅魚皮超香口🤤 不得不提個惠比壽雞燉製嘅雞出汁,味道鮮甜濃郁,飲完個胃好舒服。最後上白布烏冬同親子丼,同男友一人揀咗一款,已經飽,好在細細碗唔浪費。

Highball 我揀咗士多啤梨泡盛,Hmmmm 就係有果味嘅燒酒,我都係鍾意梅酒多啲!整體味道唔錯,但實在太多人喇,要等一段時間先落到單,想食要早啲到呀~

2022-07-25 22 浏览
放工超攰,見倒有Mori set ,即刻嗌咗,由師傅話事,俾師傅盡顯功架。餐廳發輝職人精神,會先照顧客人,問佢地串燒有啲咩唔食,呢度仲有特別部位好似燒雞冠。最先嚟嘅係香茜雞絲沙律,作為開胃前菜,酸酸地令消化系統熱身。跟住就係師傅揀選嘅8道串燒,第一個係免治雞肉棒棒,濃厚嘅照燒汁滲透肉質,師傅用心以猛火燒到外脆,再保持嫩滑肉質,仲要加埋生蛋黃醬,刺激著脷嘅每一吋神經。跟住就係雞軟骨,濃厚醬汁係爽口雞軟骨前,味道更加突出。大口咬落去都只會聽倒爽脆嘅咯咯聲。雞心同腸都係入口軟身,係喉嚨已經溶化。值得一提,師傅每道串燒油份控制得非常好,雞冠同雞掌嘅油香滋味都唔會因為連續幾道菜而變得膩口,雞子更係帶起全埸高潮,一咬落去,入面嘅汁液係口腔飛嚟飛去,口感獨特。燒雞柳清清地,白膳魚肉嘅魚油甘香都俾師傅用燒物技巧帶出。出色嘅牛舌好值得推介。呢個時候再飲翻啖雞湯,中和油份同好暖胃,仲有個白布烏東,食倒係日本嘅風味。

2022-07-25 18 浏览
炭火雞串燒既廚師發板你又食過未?今次特登去試呢一間鳥森佢哋有個Mori set好值得一試Joanne’s picks ❤️精選燒鳥8本雞尾、雞肝、雞腳根、月見雞肉棒、雞皮、雞心月、芝麻雞柳、雞子店員表示雞尾好受歡迎必試果然第一次試雞尾既我 都覺得好容易接受爽爽既質感 油脂好香雞皮亦都燒得好香脆❤️燒物厚燒牛舌芯 & 蛋黃漬虎蝦大愛厚切牛舌 呢個絕對係我鍾意食嘅厚度燒行得好爽脆 大滿足❤️食事惠比壽炭火親子丼 & 白布烏冬❤️甜品 紅豆牛奶布丁成個set可以試到雞嘅唔同部位慢慢同朋友邊飲酒邊食串燒 好relax 鳥森 (銅鑼灣)📍銅鑼灣恩平道42號亨利中心7樓@joanne.kny #HotJoFood#hkfoodie #hkfoodblogger #dinninghk #discoverhongkong #yakitiri #onakase #燒鳥 #串燒 #銅鑼灣美食 #啤酒 #居酒屋 #廚師發辦
炭火雞串燒既廚師發板你又食過未?
今次特登去試呢一間鳥森
佢哋有個Mori set好值得一試

Joanne’s picks
❤️精選燒鳥8本
雞尾、雞肝、雞腳根、月見雞肉棒、
雞皮、雞心月、芝麻雞柳、雞子

店員表示雞尾好受歡迎必試

惠比壽炭火親子丼 & 白布烏冬

❤️甜品 紅豆牛奶布丁

成個set可以試到雞嘅唔同部位
慢慢同朋友邊飲酒邊食串燒 好relax

鳥森 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣恩平道42號亨利中心7樓

@joanne.kny #HotJoFood
好友生日🎂請佢食特色生日飯🎂而呢間係同事推介,難怪同事叫我一定要BOOK位,因為去到已經幾滿座😅而且在門外已聞到好香既串燒味😋鳥森主要食雞串燒,刁鑽部位都有得食😍😍既然好友生日,每人點左呢個MORI SET,有8款串燒+燒物+食事+湯及甜品👍🏻開頭我地覺得好似唔多飽,點知去到最尾就要欖住個肚走人,飽到上心口🤣🤣 先點左個開胃菜香菜雞胸沙律,點埋杯HIGH BALL為呢餐生日飯打開序幕🤗首先嚟8款串燒👇🏻雞心: 每串有4粒,Q彈有咬感😋雞腸: 好有油香味,而且加入醬汁味道好香甜🤤雞腎: 爽口彈牙,入面鎖住肉汁,點少少七味粉,超正👍🏻雞胸軟骨: 一串食到兩款口感,雞胸啖啖肉🤤軟骨口感好得意有嚼勁😋免治雞肉棒: 呢個大人細路都最愛,雞肉及雞軟骨既比例岩岩好👍🏻師傅又燒得好出色,加入蛋汁,食到好豐富口感🤤🤤芝麻雞柳: 成條雞柳比芝麻包圍住,每啖都好香口😋😋雞冠: 呢個都係第一次食,聽聞好矜貴,亦都唔係好多地方有得食,漲卜卜雞冠,一D都唔油膩🤤口感都幾得意😋雞尾: 每件都肥嘟嘟,油份重,仲好有肉地😝到左燒物👇🏻牛舌芯: 呢個係最軟腍既位置,師傅用鹽燒就最正👍🏻肉質厚實又有肉汁,口感鮮嫩🤤🤤燒鰻魚

首先嚟8款串燒👇🏻
雞心: 每串有4粒,Q彈有咬感😋
雞腸: 好有油香味,而且加入醬汁味道好香甜🤤
雞腎: 爽口彈牙,入面鎖住肉汁,點少少七味粉,超正👍🏻

芝麻雞柳: 成條雞柳比芝麻包圍住,每啖都好香口😋😋
雞尾: 每件都肥嘟嘟,油份重,仲好有肉地😝
到左燒物👇🏻
牛舌芯:
燒鰻魚:
炭燒到金黃色,外面脆,內裡肉質鮮嫩🤤🤤

白布烏冬:
麵皮嫩滑,而且有粘粘口感,煙韌又彈牙🤤🤤
惠比壽炭火親子丼:
日本傳統簡單材料,熱辣辣的雞肉、雞蛋和醬汁鋪在白飯上,再加上醬汁滲到白飯入面,我地實在忍唔住一啖接一啖食晒😅

鮮雞湯:
終於去到最尾,飲番碗足料雞湯,鮮甜又可以解解膩🤤
紅豆牛乳奶凍:
唔會太甜岩我👍🏻而呢個甜品亦都為呢餐豐富生日飯劃上句號😍
2022-07-20
庆祝纪念
生日
2022-07-22 24 浏览
講到食雞嘅串燒,不得不提這間位於銅鑼灣的鳥森。餐廳有Mori Set ,由廚師發板,唔使煩惱。精選燒鳥共有8款,款款用心燒,好有驚喜!雞胸軟骨軟骨比平時嘅雞軟骨較多,口感較柔軟,加埋秘製醬汁,味道不錯。惠比壽雞柳芝麻燒粒粒非常香的芝麻包圍着肉質軟嫩的雞柳,口感上多了一份層次。月見雞肉棒月見雞肉棒淡淡有肉,有咬口,表面微焦,內裏多汁,沾染生蛋進食,分開滑溜!一夜干雞翼雞翼外皮燒得非常香脆,同時保留着雞肉的肉汁, 十分讚!雞腿肉雞腿肉啖啖肉,我自己就鍾意加少許七味粉吃,非常香口惹味。雞軟骨雞軟骨炸得好香脆,非常之有嚼勁,而且味粉夠多,十分香濃。阿波美雞尾呢個雞尾我第一次食,估唔到咁有驚喜!雞尾有豐富的脂肪,包裹住圓圓的雞皮,燒出來嘅香又juicy,腍腍軟軟又有點彈力,好味道!惠比壽梅子雞胸平時平平無奇的雞胸肉加了梅子醬之後,多了一份酸酸甜甜,味道挺特別!厚燒牛舌芯整條牛舌最靚嘅部位就係牛舌芯,口感特別爽脆和煙韌。白鱔白鱔厚肉,表面燒至金黃色,外層香口,肉質鮮味。 惠比壽炭火親子丼飯及白布烏冬丼飯個醬汁令人好開胃,有好多牛肉,好足料。白布烏冬個湯底都好出色,麵成片狀,超有口感!另外Mori

精選燒鳥共有8款,款款用心燒,好有驚喜!

惠比壽雞柳芝麻燒
粒粒非常香的芝麻包圍着肉質軟嫩的雞柳,口感上多了一份層次。

月見雞肉棒

一夜干雞翼
雞翼外皮燒得非常香脆,同時保留着雞肉的肉汁, 十分讚!

雞腿肉
雞腿肉啖啖肉,我自己就鍾意加少許七味粉吃,非常香口惹味。

雞軟骨
雞軟骨炸得好香脆,非常之有嚼勁,而且味粉夠多,十分香濃。

阿波美雞尾

厚燒牛舌芯
整條牛舌最靚嘅部位就係牛舌芯,口感特別爽脆和煙韌。

白鱔
白鱔厚肉,表面燒至金黃色,外層香口,肉質鮮味。
惠比壽炭火親子丼飯及白布烏冬

另外Mori set 有湯及甜品,連甜品都係廚師發板,今餐真係唔使用腦,超級嘆!
  • 月見雞肉棒
  • 惠比壽炭火親子丼
  • 厚燒牛舌芯
2022-07-21 14 浏览
惠比壽雞肝滑嫩口感,又帶上濃郁醇厚的肉味,🤓質地細緻。 惠比壽梅子雞胸最常用的鷄肉部位,都可以做得好有新意!雞胸上面以紫蘇葉包裹,🤩酸甜梅子醬汁,開胃酸甜,令人食欲大增,清新紫蘇香味加上香甜梅子,清新的口感,🥬令人不會覺得膩。 .雞胸軟骨質地煙韌,🥢軟骨入口又爽又脆,過下口癮perfect choice! Grilled Dish  燒物(白鱔、厚燒牛舌芯、蛋黃瀆虎蝦) Meal Dish 食事惠比壽炭火親子丼 / 白布烏冬 Set Meal Served With Soup & Dessert 580/per one
惠比壽雞肝
滑嫩口感,又帶上濃郁醇厚的肉味,🤓質地細緻。

Grilled Dish  燒物
(白鱔、厚燒牛舌芯、蛋黃瀆虎蝦)

Meal Dish 食事
惠比壽炭火親子丼 / 白布烏冬

580/per one
2022-07-21 16 浏览
Mori Set🔥Assorted Grilled Chicken(8 Kinds) 精選燒鳥8本 月見雞肉棒🐤手打的免治雞肉,先在面上掃上照燒汁,慢慢去燒到微脆口感,加上日本生蛋黃,蛋漿點綴之下,鮮味會更加突出。 一夜干雞翼🇯🇵日本赤雞製作,先將雞翼放係自家熟成櫃,經過一晚的風乾,肉汁更加豐富,燒完之後,皮香肉脆😙經歷了特色風乾的過程,鷄肉會比之前更加香濃,因爲赤鷄比較大隻,所以風乾之後,份量都仍然可以keep住大,超正超好食。😍 雞腎😋爽脆入味,更是夏天下酒必備!是居酒屋當中必食嘅菜色之一,鮮味多汁,而且口感惹味。 雞心元🥳富有少少脆彈的口感,更帶些微微的爆汁感覺,令人回味無窮,越嚼越香!

2022-07-21 59 浏览
推介這間給大家,與友人輕鬆共聚晚餐!平日7.都滿座,確實是信心保證😳 ♡ Mori Set $580@1 ♡。精選燒鳥8串(🐔)①阿波美雞尾:有驚喜🥹 外面炸得酥脆,內裡軟糯,有入口即溶的感覺…就像炸鮮奶②惠比壽雞柳芝麻燒:芝麻不愧是香之靈魂,加了額外的口感予雞柳③惠比壽梅子雞胸:大愛梅子的朋友可以嘗試這個~ 酸甜開胃④雞腿肉:有驚喜!大大件,油脂滿滿又結實~ 建議加點鹽巴⑤雞胸軟骨:軟骨爽脆無渣,雞胸肉啖啖肉絲⑥一夜干雞翼⑦月見雞肉棒⑧雞軟骨。燒物(白鱔、厚燒牛舌芯、蛋黃漬虎蝦):這環的燒物擺盤太美了😳 作為牛魔王的我最喜歡的無疑是牛舌!口感爽脆,油花分佈均勻。惠比壽炭火親子丼飯/白布烏冬:親子丼飯的醬汁鹹鹹甜甜,啖啖汁很幸福🥰。湯及甜品

♡ Mori Set $580@1 ♡

。精選燒鳥8串(🐔)
惠比壽雞柳芝麻燒

③惠比壽梅子雞胸:大愛梅子的朋友可以嘗試這個~ 酸甜開胃
惠比壽梅子雞胸

④雞腿肉:有驚喜!大大件,油脂滿滿又結實~ 建議加點鹽巴
雞腿肉

⑤雞胸軟骨:軟骨爽脆無渣,雞胸肉啖啖肉絲

⑥一夜干雞翼

白鱔

惠比壽炭火親子丼飯

。湯及甜品

2022-07-20 17 浏览
今日(20/7)夜晚四個人食坐咗成個鐘淨係嚟咗兩串嘢 追佢啲嘢食都係冇黎碟又唔執經理全程扮聽唔到睇唔到收$50一串自然有expectation但係咁既服務真係接受唔到 不予置評最後埋單直接走
今日(20/7)夜晚四個人食
坐咗成個鐘淨係嚟咗兩串嘢