2020-05-27
🇭🇰 Hong Kong Tsim Sha Tsui 香港尖沙咀13貫Omakase lunch, 食完唔飽😅 啲飯細到一飯點,open rice 好多好評。個人覺得還可以吧。。。 個師傅個樣黑口黑面,可能因為我個朋友食野比較慢,師傅要等埋佢食完先可以上第二件,燥燥地。之前食過一次,今次再試多一次 。同樣地沒有驚喜。食大Toro咁細件真係第一次。但老實說,一份錢,一份貨。400蚊係咁上下架啦 😂 残念! そんなに美味しくない#平價omakase #抵唔抵見人見智 #沙鰈 #章虹 #赤貝 #赤蝦 #池魚 #銀鱈魚 #大Toro #帶子 #鏗魚 #剃刀魚 #燒右口魚邊#イクラ #カンパチ #ヒラメ #あかがい #赤えび #しまあじ キンダラ #大トロ #ホタテ #かつお #カミソリ