2021-10-03
食物味道正常但係態度真係好一般 唔講以為啲經理餐廳經理全部都有俑收。點解我咁講?因為由我拶坐低嗰一刻個經理就係咁不停sell我哋去食佢哋個套餐,甚至企喺度好似比壓力我哋咁樣話說啱啱我哋出去嗰陣仲喺度睇緊個餐牌,然後個經理就係咁不停叫我哋去照個套餐。我哋話諗多陣先啦,佢就話你哋食套餐好抵㗎一定食到餐好啲啦。跟住我朋友就想叫兩杯橙汁飲,佢就話叫兩杯不如叫一查啦咁樣睇好多。跟住先知道原來一炸橙汁係差唔多$200 ,但係都橙汁其實都不過係$30一杯😑跟住明明我哋好啊我想飲杯橙汁先,佢都唔肯就係都要我哋叫咗餐先,最後忍唔住話佢,佢先至過去Order左先之後就係啲傳餸員,就咁將個啲餸放咗喺我張枱度😑明明有個轉盤佢都唔放😑仲有一個完全唔接受就係個員工就咁將個餸,係個小朋友頭上放落張枱度😑有冇常識嫁!最後講一講啲食物,其實都OK不過味道就偏濃同鹹。
最後講一講啲食物,其實都OK不過味道就偏濃同鹹。