2021-06-30
【🌹玫瑰火鍋小廚】唔知大家鍾唔鍾意食啲鑊氣小炒嘅呢😚 個人都幾鍾意呢啲大排檔feel既小菜 呢間啲小炒都唔錯🙈水煮滑雙牛 💰$78呢個價錢黎講都真係幾抵食!見到佢係勁多料 👹👹而食起上嚟都幾辣,但啲牛肉同其他料唔算話好入味,比辣味蓋過咗其他食物嘅味道 🥺香脆咕嚕肉 💰$88啲咕嚕肉炸得幾脆口,而且啲肉唔肥👍🏻 我最驚就食到成口肥膏嘅咕嚕肉🥴 呢一個肥瘦啱啱好,而且又有好多菠蘿同青椒做配菜,balance反個口感,酸酸甜甜又有咬口,唔會食到好膩嘅感覺,唔錯唔錯😬椒鹽百花大腸 💰118呢個炸大腸都好好食😋 我勁鍾意食椒鹽嘅撚手小菜😂🤣 完全刺激到我嘅味蕾,不過可惜係佢真係有啲韌,都幾費牙骹力去咬😂蝦乾濃湯浸娃娃菜 💰$72湯底幾濃郁,而且都好足料,佢仲有好多菇仔係個湯度,都入曬味好好食😚通常食得多熱氣嘢都想要個菜幫手打下底,呢個都嗌得過!整體黎講都幾抵食,而且質素唔差,食完成餐飯好滿足😚唯一缺點就係地點偏僻咗啲😂🤣
水煮滑雙牛 💰$78
香脆咕嚕肉 💰$88