2020-10-06 28 浏览
今日午餐帶咗老公嚟食拉麵呢度最出名嘅係白雞湯拉麵當然要點嚟試吓啦先呷一下雞湯底🐥真係超濃郁超滑拉麵跟咗兩塊雞胸肉同豬肉雞胸肉真係好難整得好食但係呢度用慢煮嘅方法成塊雞胸肉超級嫩滑拉麵彈牙有口感仲跟咗啲炸牛蒡絲成個體驗都唔錯😌
今日午餐帶咗老公嚟食拉麵

拉麵彈牙有口感
仲跟咗啲炸牛蒡絲
成個體驗都唔錯😌
2020-10-03 40 浏览
金鶴雞白湯拉麵🍜慢煮日本雞胸飯(200g)🐔唐揚炸雞(3件)😚蒲燒活鰻魚串😆$256😎二人套餐優惠另加$30🐟升級鰻魚串主食、小食和飲品,各選2款🙂當然點可以唔食佢哋個招牌菜😛湯底超香超濃嘅雞白湯拉麵🍜不含味精,真材實料👍炸牛蒡,香脆好食😛慢煮雞肉配埋叉燒同溏心蛋😁配料豐富,十分滿足🥰另外叫咗一個慢煮日本雞胸飯🐔大大件雞胸肉,足200g份量😆唔好以為雞胸肉會好嚡😏慢煮烹調,肉質鮮嫩,入口軟滑😚口感確實相當一流👍絕對係健康之選😉唐揚炸雞,新鮮熱辣,相當脆口😊蒲燒活鰻魚串,即叫即燒😋油脂豐富,夠肥美,非常新鮮👍金鶴拉麵 (九龍城道) (土瓜灣)土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖
金鶴雞白湯拉麵🍜

另加$30🐟升級鰻魚串

主食、小食和飲品,各選2款🙂
當然點可以唔食佢哋個招牌菜😛
湯底超香超濃嘅雞白湯拉麵🍜

不含味精,真材實料👍
炸牛蒡,香脆好食😛
慢煮雞肉配埋叉燒同溏心蛋😁
配料豐富,十分滿足🥰

另外叫咗一個慢煮日本雞胸飯🐔
大大件雞胸肉,足200g份量😆
唔好以為雞胸肉會好嚡😏

慢煮烹調,肉質鮮嫩,入口軟滑😚
口感確實相當一流👍
絕對係健康之選😉

唐揚炸雞,新鮮熱辣,相當脆口😊

蒲燒活鰻魚串,即叫即燒😋

油脂豐富,夠肥美,非常新鮮👍

金鶴拉麵 (九龍城道) (土瓜灣)
土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖
2020-10-01 29 浏览
呢間拉麵之前都有食過 覺得味道唔錯~以家疫症蔓延 少左好多外出用餐🍴咁岩又做緊外賣85折🤩呢度衞生情況保持得幾好👍🏻雖然位於土瓜環 但係個洗手間竟然咁靚 仲有埋牙缐棒 呢個位真係好細心😽呢度必試既呢 一定係最出名既雞白湯拉麵🍜🐔好多人叫外賣🙈白色濃郁嘅雞湯 飲得好濃郁嘅雞香味 雞肉亦都係超級滑!!而且有咬口 連屋企人都大贊👍🏻就算外賣都會有紫菜 而且仲為咗防止紫菜變淋👏🏻糖心蛋都好滑溜呢個雞湯拉麵真係呢到先食到咁好味😋另外叫咗個醬油拉麵🍜麵質彈牙,不過味道來講都係鍾意雞湯嗰個多啲😽佢嘅咖喱亦都唔錯 屬於甜甜地嗰種 除咗拉麵都可以有另一個選擇👍🏻
呢間拉麵之前都有食過 覺得味道唔錯~
以家疫症蔓延 少左好多外出用餐🍴

就算外賣都會有紫菜 而且仲為咗防止紫菜變淋👏🏻
糖心蛋都好滑溜
呢個雞湯拉麵真係呢到先食到咁好味😋
2020-09-28 28 浏览
因為疫情關係好多時而家嘅食肆夜晚都唔再開門所以今晚放工返到屋企附近我哋所以就揀咗呢間餐廳嚟外賣原來呢排自取外賣仲有折頭住喺呢度都唔覺眼原來有一間日本嘅拉麵店而且仲好似幾咁性價比高呢間主打就係用晒雞白湯拉麵通常喺出邊食慣嘅拉麵都係豬骨濃湯但係呢度就好特別用上了雞白湯拉麵而且重分兩個級數不過今晚唔係太肚餓所以就點左一個正常版雞白湯拉麵一入到去點餐區店員已經好親切咁介紹佢哋嘅Menu同埋外賣食物叫我坐低飲杯茶先今晚就叫咗一個雞白湯拉麵同埋小食炸雞呢度嘅拉麵係即叫即做所以入到去之後落完order店員就會開始轉食物整個過程都係等咗10幾分鐘就已經一碗有熱辣辣嘅拉麵外賣咦呢度嘅拉麵我會幫你分湯用上所以就算拎返屋企都唔會令到成個面林晒同埋可能我住得近嘅關係就算拎到返屋企之後都放喺脆卜卜同埋熱辣辣估唔到呢間嘅拉麵質素非常之咁好面質好彈牙雖然沒有本店十分之出名的炸牛蒡,換上紫菜兩片,但沒有淋十分脆身不得不提就係佢哋嘅雞肉仲想要慢煮過非常鮮嫩,而且叉燒肉味十分之濃郁, 比其他拉麵店的叉燒肉味重 ,油脂小 , 女人最適合食極都唔肥而且個湯底仲非常之咁濃郁呢款已經係普通版如果可以嘗試埋呢個高級版可想已知個湯底
因為疫情關係好多時而家嘅食肆夜晚都唔再開門

面質好彈牙

不得不提就係佢哋嘅雞肉仲想要慢煮過
非常鮮嫩,

而且個湯底仲非常之咁濃郁
呢款已經係普通版如果可以嘗試埋呢個高級版可想已知個湯底係濃郁到非常之不得了估唔到外賣質素保持良好
2020-09-21 112 浏览
終於食到期待咗好耐嘅金鶴拉麵佢地都有幾多食物款式選擇首先要大讚佢地嘅服務態度真係好好店員介紹得好仔細 仲會細心派發圍裙同紮頭髮嘅橡筋我今次只係叫咗普通版嘅雞白湯拉麵見到白雪雪嘅湯底 其實我覺得已經夠曬濃厚好Creamy 我真係飲曬成個湯😂如果真係鐘意更加濃稠嘅口感仲有極濃版本上面嘅炸牛蒡絲好脆好香口拉麵裡面有慢煮雞胸同叉燒 都好淋好嫩滑🤤超級推介!而朋友叫嘅係辛味拉麵 佢就話覺得辣味好香濃 唐揚炸雞小食就炸得非常香脆 但稍微覺得乾咗少少 整體都算好食
終於食到期待咗好耐嘅金鶴拉麵

雞白湯拉麵

2020-09-13
雞白湯拉麵
辛味拉麵
土瓜灣呢間金鶴拉麵我哋已經試過幾次,今次已經係第三次,心癢癢又想食。適逢喺疫情之間,好多餐廳都提供外賣自取優惠,我都習慣咗買返屋企食,今次就試吓叫外賣食拉麵啦!金鶴拉麵最近提供八五折外賣自取優惠,價錢好吸引啊😍我地兩個一人選一款拉麵,再加了三個小食。雖然外賣有優惠,但都有唔少客人選擇堂食。始終食拉麵都想有一個日本餐廳嘅氣氛。我地坐低一陣都覺得好似置身日本咁,好想去旅行啊😭餐廳好乾淨企理,仲做足晒防疫措施,所以我地都食得好放心。開餐啦!食物分裝得好整齊分明,湯還湯,麵還麵,紫菜仲有用保鮮紙包住防止變淋,好貼心。我地先試一試湯底,辛味拉麵真係好香口濃味,辣味好夠,食到好刺激,好適合鐘意食辣嘅人!而黑蒜醬油湯底更香濃,帶有剛剛好的蒜香,好鐘意呢個味道,每條麵條都沾滿湯底,麵條好彈牙~而且配料好多啊,平時出面食嘅拉麵得好少肉,呢到一碗都有三大片,好軟熟。食拉麵之餘,梗係要試埋啲小食啦。最吸引我哋嘅就係嗰個黑豚肉串燒!望落好似燒得好香嘅蜜汁叉燒。一人一串,黑豚肉一層肉一層脂肪,燒到剛剛好,好香口。忍唔住食埋啲脂肪😱好好味呀。餃子都係我地無論喺日本定香港食拉麵時都會點咖,配埋醋特別開胃。而唐揚炸雞
土瓜灣呢間金鶴拉麵我哋已經試過幾次,
今次已經係第三次,心癢癢又想食。
適逢喺疫情之間,
好多餐廳都提供外賣自取優惠,
我都習慣咗買返屋企食,
今次就試吓叫外賣食拉麵啦!

金鶴拉麵最近提供八五折外賣自取優惠,
價錢好吸引啊😍
我地兩個一人選一款拉麵,
再加了三個小食。

雖然外賣有優惠,但都有唔少客人選擇堂食。
始終食拉麵都想有一個日本餐廳嘅氣氛。
我地坐低一陣都覺得好似置身日本咁,
好想去旅行啊😭

餐廳好乾淨企理,
仲做足晒防疫措施,所以我地都食得好放心。

開餐啦!食物分裝得好整齊分明,
湯還湯,麵還麵,
紫菜仲有用保鮮紙包住防止變淋,好貼心。

我地先試一試湯底,
辛味拉麵真係好香口濃味,辣味好夠,
食到好刺激,好適合鐘意食辣嘅人!
而黑蒜醬油湯底更香濃,帶有剛剛好的蒜香,
好鐘意呢個味道,每條麵條都沾滿湯底,
麵條好彈牙~
而且配料好多啊,平時出面食嘅拉麵得好少肉,
呢到一碗都有三大片,好軟熟。
黑蒜醬油湯拉麵
辛味拉麵

食拉麵之餘,梗係要試埋啲小食啦。
最吸引我哋嘅就係嗰個黑豚肉串燒!
望落好似燒得好香嘅蜜汁叉燒。
一人一串,黑豚肉一層肉一層脂肪,
燒到剛剛好,好香口。
忍唔住食埋啲脂肪😱好好味呀。

燒黑豚肉串
日式餃子

餃子都係我地無論喺日本定香港
食拉麵時都會點咖,配埋醋特別開胃。
而唐揚炸雞都好香口,
岩晒我地鐘意食炸野嘅人😍
配上點點淮鹽,好特別。

再次係食得好滿足!
就算係食外賣都無失望👍
燒黑豚肉串
日式餃子
  • 黑蒜醬油湯拉麵
  • 煎日式餃子
2020-09-15 26 浏览
今日放工經過土瓜環個口痕痕想食日本野點知竟然俾我係舊區搵到呢間咁高質拉麵店一入到餐廳,店員服務就十分周到,問每位客人要唔要圍裙,如果是女士長髮會問是否有需要橡筋店舖的招牌拉麵,雞白湯湯底用上日本鮮雞熬煮6小時,再加上調味,充滿膠質,濃稠鮮美,好像飲creamy 雞湯 拉麵十分有彈性,完全唔會淋嘅口感, 麵條粗幼度適中,配合雞白濃湯,簡直係一流的享受,十分好味 叉燒好大片,肉質有彈性,不肥膩,豬味十分濃郁 慢煮雞肉,入口即溶的口感 ,雞肉十分滑溜而且牛蒡香脆,牛蒡功效十分多, 可改善血脂,血壓血糖及改善甲狀腺等功效,面嚟到嘅時候大家要立即食呀,好好味😋而且當我進去女廁的時候,發現內部裝修十分華麗,有電動座廁板,而且廁所內有即棄的牙刷,水杯,牙線 ,還有衛生用品 十分 體貼
今日放工經過土瓜環
個口痕痕想食日本野
點知竟然俾我係舊區搵到呢間咁高質拉麵店

叉燒好大片,肉質有彈性,不肥膩,豬味十分濃郁

慢煮雞肉,入口即溶的口感 ,雞肉十分滑溜

十分 體貼
2020-09-15 21 浏览
之前食過佢既雞白湯拉麵同鹽味拉麵,兩款都好鐘意,所以一直都好想再去試佢其他款式今日去土瓜灣經過見到,緊係拉埋個仔同老公入去啦!我自己就揀咗黑蒜醬油湯拉麵,湯底好濃郁,好強嘅蒜香味🧄而老公就揀咗辛味拉麵,湯底唔會好辣,就算唔係好食得辣嘅人應該都接受到👍🏻依間舖頭員工嘅服務真係要大讚,見我哋有小朋友主動攞小朋友餐具俾我哋,大人就準備熱水小朋友就準備凍水,好細心!着白色衫又會提供圍裙,長頭髮女士就準備橡筋,相當貼心

2020-09-14
疫情下去唔到日本,唯有係香港尋找日本既美食😋食日本野除左壽司 我仲好鍾意食拉麵🍜限聚令終於放寬返4個人,今晚放工終於可以約埋三五知己見一見。土瓜灣分店要上一層先到用餐區店內既燈有d暗 但好有fine dining feel😝今次叫左3碗唔同既拉麵醬油拉麵 $88醬油味重 但又唔會過咸 食拉麵好怕豬骨湯個種油膩感醬油湯底係比較清 係輕盈d既選擇👍🏻黑蒜油拉麵 $98黑蒜油好香呀 雖然比普通醬油拉麵油膩越食越咸 但黑蒜油真係好香濃好好味!雞白湯沾麵 $138雞白湯就咁睇個樣好驚好啖 無味但原來佢係好濃郁既雞湯味 夠咸味道就好似屋企媽咪煲既雞湯 但濃縮版配上沾麵 每一條麵沾上呢個雞白湯既精華真係好好味☺️ 好開心叫呢個沾麵會有一整顆溏心蛋其他拉麵得半粒咋😝食完拉麵店家仲送左抹茶蕨餅🥰 好煙un好食!我鍾意金鶴其中一個原因係佢好嫩滑既雞肉其他拉麵店好多都只配叉燒但呢間有雞肉之餘 d湯底又唔會過於肥膩所以值得我一食再食👍🏻
疫情下去唔到日本,唯有係香港尋找日本既美食😋
食日本野除左壽司 我仲好鍾意食拉麵🍜

醬油湯底係比較清 係輕盈d既選擇👍🏻

黑蒜油拉麵

黑蒜油拉麵 $98
黑蒜油好香呀 雖然比普通醬油拉麵油膩
越食越咸 但黑蒜油真係好香濃好好味!

雞白湯沾麵

配上沾麵 每一條麵沾上呢個雞白湯既精華
真係好好味☺️
好開心叫呢個沾麵會有一整顆溏心蛋
其他拉麵得半粒咋😝

食完拉麵店家仲送左抹茶蕨餅🥰 好煙un好食!

我鍾意金鶴其中一個原因係佢好嫩滑既雞肉
雞白湯沾麵
  • 雞白湯拉麵
  • 黑蒜醬油拉麵
2020-08-30 54 浏览
經過看到這間外賣自取有85折優惠,還有我最愛的雞湯底,毫不猶豫要光顧一番,午餐有著落了!!所有食物包裝得整齊企理,麵跟湯分開擺放,連紫菜都獨立以保鮮袋包好以防變稔,非常細心!金鶴雞白湯拉麵配料豐富,有慢煮日本雞胸,火炙叉燒,溏心蛋和炸牛蒡等。 奶白色既湯底以日本赤雞配合素菜,鰹魚等熬煮而成,湯底打至柔滑起泡,膠質豐富,質感奶油,入口順滑不膩,雞味濃郁鮮美,令人驚艷。 配上煙韌爽滑彈牙的幼身拉麵,每條麵條掛滿美味雞湯,簡直滋味無窮。 一般拉麵少有的炸牛蒡帶點微甜微脆,為拉麵增添口感。慢煮赤雞胸肉質非常腍軟,柔軟嫩滑,啖啖雞味,好有驚喜。 火炙叉燒為日本黑豚腩肉,肥瘦適中,尺寸軟腍松化,層次分明,經火燒後散發陣陣油香日本溏心蛋滑溜入味,蛋黃絕非水汪汪,好有水準。 想不到連小吃都相當有質素,浦燒活鰻魚串非常出色,肉質嫩滑鮮美之餘又帶點爽口,予人有如吃鱔的嚼勁,而且好厚肉又大件,加上濃郁美味的 鰻魚汁,確實啖啖滋味。日本明太子雞翼肥厚啖啖肉,外皮微脆,肉質嫩滑,完全不乾,內有大量明太子,味道濃郁,滋味得很。日式餃子煎得香脆可口,但又不會好乾或好油,恰到好處。外皮夠薄,內裡餡料飽滿,非常美味。

日本溏心蛋滑溜入味,蛋黃絕非水汪汪,好有水準。

Bless富士蘋果汁味道鮮甜濃度高,啖啖香甜蘋果味,解渴一流!
2020-08-21 44 浏览
餐廳係土瓜灣位置都好易搵🥰而且分開上下兩習,地方都算坐得舒服🤪激濃雞白湯拉麵拉麵雞湯非常濃郁同好creamy🤪雞味有10/10分🥰雞肉比叉燒更出色,肉質非常嫩滑,似係日本冇激素雞胸🤪拉麵雖然冇得揀硬度,但麵質彈牙,特別要提嘅係配料係炸蘿蔔,配上拉麵後,即時提升拉麵嘅口感😍活燒蒲燒鰻魚飯餐廳嘅鰻魚飯絕對唔平🙈要$238🤪但完全值回票價🤤即劏鰻魚好正😍鰻魚雖然唔係完全無骨,但d骨好幼,幼到好似無骨咁😍而且好肥美😘肉質都唔差💕食落滑dodo同睇到魚肉紋理🥰要注意炭燒味好濃🤪食落去配埋鰻魚汁😍即刻升level🥺如果啲米飯再咬口d就真係perfect池啦🤪另外,個湯唔係就咁得麵豉湯😍而係有鰻魚骨煮成嘅鰻魚湯😋味道鮮甜😘絕對有誠意趁住依家外賣自取有85折😍絕對可以一試
🤪

激濃雞白湯拉麵
拉麵雞湯非常濃郁同好creamy🤪

活燒蒲燒鰻魚飯

趁住依家外賣自取有85折😍絕對可以一試
自從covid19以黎,真係屈佐喺屋企好耐唔敢出街,近日見到確診人數有回落既跡象,決定俾自己一個藉口,喺全副裝備之下,再喺食肆既非繁忙時間,黎到好耐無食既日式拉麵店,食一餐只有堂食先特別好味既沾麵。餐廳位於土爪灣,就噝寶馬車廠同埋街市既附近,位置非常方便。客人可以用whatsapp order,而且更有外賣自取85折既優惠,岩哂好似我呢d咁既懶人。步進餐廳便可以見到大廚既工作間,放有6-8張bar 枱。再往上走,原來餐廳都幾大間,放有多張2人枱,限聚令下2人用餐已是上限。牆上有個projector ,聽歌之餘為餐廳帶多一點生氣。餐牌上食物既種類都幾多,除佐拉麵外,亦都有飯類,更加有生啤飲,最平既只係$55,真係超抵食。雞白湯.沾麵 $138沾麵可以3選1,有:1. 1塊黑豚叉燒+2塊慢煮赤雞胸肉2. 2塊黑豚叉燒3. 4塊慢煮赤雞胸肉我自己就揀佐option 1,一次過可以試哂叉燒同埋雞胸肉。沾麵既雞湯底做得好濃郁,豐滿到起哂泡,亦都令到掛麵既效果更為突出。麵條既軟硬度岩好,富有彈性。流心蛋個人覺得有少少over-cooked,因為煮到岩岩無蛋漿,自己就比較prefer留番10%帶流心

餐廳位於土爪灣,就噝寶馬車廠同埋街市既附近,位置非常方便。

步進餐廳便可以見到大廚既工作間,放有6-8張bar 枱。

牆上有個projector ,聽歌之餘為餐廳帶多一點生氣。

雞白湯.沾麵 $138

沾麵可以3選1,有:
1. 1塊黑豚叉燒+2塊慢煮赤雞胸肉
2. 2塊黑豚叉燒
3. 4塊慢煮赤雞胸肉

麵條既軟硬度岩好,富有彈性。

流心蛋個人覺得有少少over-cooked,因為煮到岩岩無蛋漿,自己就比較prefer留番10%帶流心感會更好味。

慢煮赤雞胸肉係比較凍身既,我會先沾上雞湯令佢稍稍變熱,再將雞既肉汁迫出會更好味。

日式唐揚炸雞 $38

小食我揀佐日式炸雞,一客有3件,即叫即炸。

個皮做得唔算厚,食落非常香脆,而裡面既雞肉仍然保有juicy感,好味。

蒲燒活鰻魚串 $68

同樣係即叫即燒,鰻魚好厚身,食落好好肉。

個汁唔算做得好濃,唔會搶走鰻魚既鮮甜味,個皮又香脆,高水準。

2020-08-14
2020-08-18 409 浏览
疫情期間公司安排在家工作, 喺屋企做到悶悶哋就落街食啲嘢。 今日想食日本菜熟食, 因為始終生嘢都唔想喺呢段時間吃, 於是就揀咗屋企附近嘅金鶴門面光猛而且,貼喺出面嘅食物相賣相非常吸引。 於是就入去試下抗疫期間外賣自取有85折,好抵喎 抗疫期間堂食真係好少人, 佢地方分得幾開好有空間感。望一望午餐menu, 唔貴款式唔算少我選了100g慢煮雞胸肉飯,賣相唔錯是健康之選。食落雞是凍的問問之後原來慢煮後出來的雞件是凍的,但真係超嫩滑。飯是 珍珠米, 黏黏的有咬囗,份量亦足夠。老公便選了特上火焰醬油叉燒拉麵。 最震撼係四塊大大塊叉燒, 好入味。拉麵有口感整體好味, 感覺不會好味精我哋仲加咗小食, 呢串係鰻魚。 燒得好靚食落好juicy。 一吋有三小舊, 食完呢個小食就後悔 ,冇叫到鰻魚飯,因為真係好好未, 值得推介芥辣八爪魚, 味道 幾吸引。 八爪魚同芥末係絕配, 八爪魚本身已經熟啦, 抗疫期間都係食番啲熟嘢穩陣 值得推介 總結:下次嚟一定會食呢個鰻魚飯, 價錢唔算平但係貴得有道理 一定會再幫襯嘅餐廳

抗疫期間外賣自取有85折,好抵喎

抗疫期間堂食真係好少人, 佢地方分得幾開好有空間感。

望一望午餐menu, 唔貴款式唔算少

值得推介

總結:下次嚟一定會食呢個鰻魚飯, 價錢唔算平但係貴得有道理
一定會再幫襯嘅餐廳

2020-08-11
2020-08-15 43 浏览
飯都好好食@金鶴拉麵網址: 地址: 土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖電話: 26901168=====================唔想食碟頭飯外賣了,其實仲有好多好選擇。雞白湯永遠都係我最愛架,除了拉麵仲有沾麵,個湯creamy濃郁,$98 次次都要食, 勁愛個糖心蛋, 湯同麵又細心分開, 真係同堂食味道差唔多。土瓜灣分店有好多個飯款, 日式吉列豬排配黑豚肉碎飯$78 , 外賣自取有85折優惠計落其實幾抵食。豬排卜上了麵包糠再炸到金黃色架, 拎到返屋企仲脆身架。同埋個黑豚肉碎有陣日本甜醬油架風味, 幾下飯的。極尚炸雞吉列豬排配豚肉碎飯 $98大堆頭之作, 岩愛食肉架人, 可以滿足補充到大量肉類蛋白質。炸雞塊大大件每口都是肉哦, 好完好幸福又飽肚外賣都係收到ORDER先即製即炸架, 新鮮熱辣辣, 等10分鐘左右已經PACK 好曬, 仲放得幾整齊。由細都大都愛香口炸物, 所以兩個飯我都食過翻尋味。
飯都好好食@金鶴拉麵

網址:
地址: 土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖
電話: 26901168
=====================

唔想食碟頭飯外賣了,其實仲有好多好選擇。

由細都大都愛香口炸物, 所以兩個飯我都食過翻尋味。
2020-08-15 38 浏览
跟女友一起放個平日便去找好吃的,去開工瓜灣買野於是找了個多笑笑既黎食啦!位置比較不方便,渣車既話我估夜晚可以泊附近街邊。我中午去,外面是街市和落貨,輸左3個圈先搵到個窿黎停車。係openrice有優惠卷,98蚊以下既拉面都可以以78食到!我地都無叫lunch menu,直接叫拉面了!入面裝修幾有feel 黑金設計,感覺有格調。侍應同經理(我估係)都好有禮貌好有善,疫情關係而且剛12點,客人有3,4個,上菜速度好快我吃招牌雞白湯,湯係超級正,極香濃雞味但唔油膩,溫度適中。叉燒凍既一般,但2片雞胸就好嫩好好食。面就一般,賣相都靚,面上有2條唔知係咪炸姑,幾好食,油左少少。整體來說,個湯屈機,侍應服務好,價錢ok,會再幫襯。
我地都無叫lunch menu,直接叫拉面了!
入面裝修幾有feel 黑金設計,感覺有格調。

整體來說,個湯屈機,侍應服務好,價錢ok,會再幫襯。
  • 雞白湯拉麵