2012-12-27
朋友看過食評就決定食呢間。 魚皮, 必食推介!好食, 好爽, 好滑! 超正!黃金蝦, 可以連殼食, 好正....但有時食到尾, 真係唔可以連殼食, 因為好硬, 建議熱食, 但勁熱氣........豉椒蟶子皇無得頂呀, 好大隻呀, 好爽, 好鮮, 好甜, 禁的價錢, 食到禁正的野, 去邊到搵吖!胡椒大蜆湯好味之選! 胡椒味好重, 好味。只係覺得有時d蜆唔係自然開, 好似...之前用水整開咗, 而且有d蜆碎晒...想點....飲到呢, 一凍就唔好飲了.....薑蔥筒蠔好大隻蠔, 一煲有四大隻, 真係好正。本身我是愛食蠔之人, 見到禁正, 真係必食之選。順帶一提, d蔥都好香, 可以食, 好正好正。食餐時間大約是個半鐘, 個半鐘一定要交枱, 所以野食來得好快, 大家快快手手食完到下一位吧了。唯一呢一樣野唔好, 如果可以坐耐d就好了, 雖然我今次得三個人, 坐得唔耐, 話唔定下次我有十二個人食, 坐幾個鐘呢~~多人食, 試多d野呀~~~
豉椒蟶子皇
多人食, 試多d野呀~~~
题外话/补充资料:
我本身係一個腸胃敏感的人, 食海鮮好容易就會肚痛....疴等.... so far今次食完完全一d事都無, 唯一怕係怕個蜆會出事, 但最終咩事都無發生, 所以呢間食野, 係絶對ok的。