2016-06-21
Campfire Camebert黎到這間以山系為主題的餐廳, 緊係食返個相關的食物, 叫左個Campfire Camebert, 造型好似去露營玩的營火會Campfire. 六件細長的麵包, 鬆軟可口, 好似Campfire的樹枝. 而圓形一餅的芝士, 係熱溶的芝士, 超級好味, 好濃的芝士, 加上熱呼呼的~ 「芝士控」~~~~~一定要試, 好有特式!!!驚喜甜品我忘記個這個甜品叫咩名, 但食的過程幾驚喜, 因為完全唔知道甜品裡面有什麼. 想玩想睇表演就試下啦奶茶一向對西餐廳嘅奶茶唔會抱太大期望,今次這杯奶茶,夠熱,茶香並非茶餐廳所沖嘅茶味,但都有濃郁。以西式奶茶來說,這杯算唔錯。但因為茶太濃,結果夜晚做了貓頭鷹啊。。。