1K
2021-03-09 70 浏览
係大角咀食burger本身有一間心水既, 其實亦都係唯一一間, 點知近期發現到有間新開又好味既burger店!醬堡依個名第一時間聯想到佢d burger賣點應該係醬? 上網睇一睇佢個page, 原來"Juicy Burger"寓意漢堡既豐富肉汁, 而"醬堡"寓意不同醬汁,配搭出獨一無二的漢堡口味。依度既menu有別於一般店鋪, 就係除左薯條同洋蔥圈等配搭外, 仲可以揀水果盒, 栗米片等等, 客人選擇多d, 有時唔想食太heavy, 揀水果就岩哂!BBQ醬和牛堡BBQ sauce好香, 調味剛好唔會過咸, 漢堡肉質鬆化, 肉味突出, 而且真係juicy架喎! 麵包睇到微微烘過, 不過因為外賣關係已經唔脆, 但係仲有陣焦香味, 相信堂食會更精彩!!川式麻辣醬堡無辣不歡既我見到有麻辣醬堡就心心眼, 因為出面好少有! 番去打開聞到香噴噴, 麻辣醬入口非常惹味, 麻辣度唔會太OVER, 唔會遮哂牛既肉味, 但係有其刺激感係度既, 對我黎講大概小-中辣左右啦, 幾中意佢整體味道BALANCE得好好, 相信店主有用心調製過!水果盒 栗米片 日替沙律全部都包裝得精美整潔, 水果切成一口SIZE, 附埋

BBQ醬和牛堡

水果盒 栗米片 日替沙律

全部都包裝得精美整潔, 水果切成一口SIZE, 附埋小叉, 沙律都唔馬虎, 爽脆兼加埋黑醋。

冷泡日式綠茶
估唔到佢連自家製冷泡茶都有, 冇添加糖, 味道清香。

由餐單設計, 食物水準, 至到食物包裝, 佢既所以細節位都做得好好, 感覺依間店係有心有誠意去做, 以上既食物人均$80, 我就覺得超值, 一定會再回頭支持。

2021-03-08 42 浏览
今日收工去左買埋外賣返屋企嘆,呢間juicy burger好似好正咁,感覺又乾淨,就決定試試佢。我嗌左2個餐,一份比埋老公,點左 和風柚子照燒醬堡, 蘑菇芝士雞堡,餐係包左配菜同飲品。就嗌左水果盒同沙律, 蘋果汁同血橙梳打。佢係即嗌即整嘅,係度等嘅時候已經嗅到好香,回到家建議即刻食,應該會更好食,不過我地食個時都仲好juicy果然係juicy burger丫!我食蘑菇芝士雞堡,蘑菇都好香,用料十足,雞又好多汁肉嫩,好夾。老公嘅和風柚子照燒醬堡,見佢大大份,不過佢話食落好舒服,吾會食到好漏,肉汁豐富,食到柚子味,醬汁好食!水果盒好精美,水果切得大細適中,有 火龍果同橙,沙律份量好多,新鮮。2份餐total百幾蚊,價錢合理,可以再食!

2份餐total百幾蚊,價錢合理,可以再食!
2021-03-01 66 浏览
新年多數好多食肆都會休息大初一,之後初二開始陸續多鋪頭開門。大年初四,新年食得太多羅白糕、芋頭糕、山珍海味等都吃得膩。倒不如到出名多小店的大角咀,今次介紹—漢堡包𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 ~店內的位置不算太大,不過都會有少許的吧位供應給客人堂食。不過疫情的關係,大致上都改為外賣便好。川式麻辣醬堡及沙律 $78店內有經典漢堡及招牌醬為題,其中以川式麻辣醬堡講求中式合壁,麻辣的酱汁流出少許辣度相當惹味。不過漢堡包都經過乾焙過也相當香脆可口,連同沙律菜成為了套餐之選。𝑩𝑩𝑸醬和牛堡及血橙梳打86唔辣都有另一番的選擇𝑩𝑩𝑸醬就最好不過和牛即叫即整·熱辣辣滿有牛肉香,加上有香脆的薯條大滿足,最後更有血橙梳打味道好𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲又解渴。

川式麻辣醬堡及沙律 $78

𝑩𝑩𝑸醬和牛堡及血橙梳打86
2021-02-15
2021-02-28 29 浏览
星期日行去奧運大角咀呢頭行街,咁岩見到呢一間開張無耐嘅漢堡小店Juicy Burger ,鋪面出面白色簡潔嘅風格已經好吸引我哋呢啲文青入去一試餐牌選擇都好多 最後我地選擇了2個套餐 外賣番屋企食🥳😚1. 蘑菇芝士雞堡套餐入面塊雞扒非常之Juicy又好嫩滑 一啲都唔柴 ,烹調嘅火喉控制得好好, 一咬落去飛淺出黎既肉汁加上佢個芝士汁真係絕配,加埋爽口新鮮嘅蔬菜同鬆軟外層嘅包亦都中和返成個口感,一句講晒CP值極高!2. 川式麻辣醬堡套餐 醬堡個麻辣醬好香好特別 加上生菜同青瓜又剛好中和了辣既刺激感 而且香氣撲鼻既手打和牛漢堡扒鎖住濃郁肉汁 口感緊緻飽滿 令人回味無窮因為叫了2個醬堡套餐 可額外點多4個小食 我地分別叫了 1. 甜蕃薯條 2. 粗薯條🍟 3. 鮮果盒 4. 栗米脆片特別要推介個甜蕃薯條 🍠 健康得嚟 又好味 個蕃薯又香又酥 連醬都唔使點 著重健康既你又點可以錯過呀 同埋 仲得叫個鮮果盒來解膩 啲水果好甜好新鮮 好滿足呀🥳總括嚟講 juicy burger 抵食得嚟質素又高 仲要好飽肚tim 環境清新乾淨 好舒服既感覺 值得一去呀 😎⭐️

餐牌選擇都好多 最後我地選擇了2個套餐 外賣番屋企食🥳😚

1. 蘑菇芝士雞堡套餐

2. 川式麻辣醬堡套餐

同埋 仲得叫個鮮果盒來解膩 啲水果好甜好新鮮 好滿足呀🥳

外卖自取
難得有個空閒既星期三🤣黎大角咀行陣街同朋友仔食下邪惡漢堡啦🤤🍔川式麻辣漢堡大大個漢堡一流賣相上枱🍔🤩肉扒肉質滑嫩肉味濃郁之餘😋脂肪比例均勻食落唔會太油膩☺️配以麻香微辣既川香醬汁伴食更為滋味開胃🤩🌶BBQ醬和牛堡同樣大大個漢堡🍔🤩😋和牛肉扒夠哂肉味濃郁🐮😋啖啖肉汁流出更顯Juicy😋🤤🐮另外有濃郁芝香芝士及新鮮生菜😆🥬🧀配合焗到香脆既高顏值包包亦口感十足☺️🍔
難得有個空閒既星期三🤣

另外有濃郁芝香芝士及新鮮生菜😆🥬🧀
配合焗到香脆既高顏值包包亦口感十足☺️🍔
2021-02-24
2021-02-23 29 浏览
聽收音機介紹,就去試試,包皮係正常,即叫即整,今次試麻辣味個醬好味,但醬沒有搽勻,咬落成啖醬,但後半個包就冇乜醬,肉質一般,冇肉汁,一包薯條打開發現得一包茄汁,下次食要問攞多包會較好,整體可以遮,未至於好好味,
,整體可以遮,未至於好好味,
2021-02-22
5 分钟 (外卖自取)
2021-02-20 32 浏览
今日中午試下呢間新開嘅juicy burger。舖頭唔大,但係五臟俱全。店員態度唔錯。今日係自取外賣,即叫即整,十分鐘左右都幾好。今次叫咗呢個每日特色套餐。好似係黑松露牛肉漢堡(唔係好記得)OMA。味道唔係太濃郁,比較juicy,食完啱啱好,唔會滯!而且我好鍾意去burger面頭焗到脆脆嘅!最好撿咗日替沙律(加$10)還有水果盒。沙律分量都OK,唔錯!好fresh,水果都甜!總之係一間食物質素較好嘅店舖!
今日中午試下呢間新開嘅juicy burger。

總之係一間食物質素較好嘅店舖!
2021-02-18 45 浏览
𝙞'𝙢 𝙥𝙧𝙚𝙩𝙩𝙮 𝙨𝙪𝙧𝙚 𝙩𝙝𝙖𝙩 99% 𝙤𝙛 𝙪𝙨 𝙬𝙤𝙧𝙠 𝙤𝙪𝙩 𝙗𝙚𝙘𝙖𝙪𝙨𝙚 𝙬𝙚 𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧𝙨👌🏽 𝙜𝙚𝙩 𝙩𝙤 𝙫𝙞𝙨𝙞𝙩 𝙖 𝙨𝙪𝙗𝙩𝙡𝙚 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙥𝙡𝙖𝙘𝙚 𝙞𝙣 𝙩𝙖𝙞 𝙠𝙤𝙠 𝙩𝙨𝙪𝙞 𝙬𝙝𝙞𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙧𝙫𝙚𝙨 '𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧𝙨' 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙙𝙞𝙛𝙛𝙚𝙧𝙚𝙣𝙩 𝙠𝙞𝙣𝙙𝙨 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙝𝙤𝙢𝙚-𝙢𝙖𝙙𝙚 𝙨𝙖𝙪𝙘𝙚 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙮𝙪𝙯𝙪 𝙩𝙚𝙧𝙞𝙮𝙖𝙠𝙞, 𝙘𝙝𝙞𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙢𝙖𝙡𝙖, 𝙥𝙚𝙖𝙣𝙪𝙩 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙮, 𝙚𝙩𝙘.🤤 𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙞 𝙝𝙖𝙙 𝙬𝙖𝙨 𝙨𝙖𝙡𝙩𝙚𝙙 𝙚𝙜𝙜 𝙮𝙤𝙡𝙠 𝙨𝙩𝙪𝙛𝙛𝙚𝙙 𝙨𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙘𝙖𝙠𝙚 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧! 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙙𝙤 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝙙𝙖𝙮 𝙖𝙨 𝙬𝙚𝙡𝙡!.大角咀都幾多唔同菜式食,早排食完紅磡一間鹹蛋黃burger之後又發現左呢間醬堡,佢哋仲要將鹹蛋黃醬釀入蝦餅,真係好流心!味道唔會太過搶戲,蝦餅夠厚身又彈牙🍤 試左當日既黑松露牛肉burger,truffle醬又係好多但味道似蘑菇醬多啲,不過有佢哋自家製牛肉又有兩大塊煙肉都幾heavy,整體來講都對得住個價錢嘅~
黑松露牛肉漢堡
黑松露牛肉漢堡
黃金流沙醬蝦堡
2021-02-17 35 浏览
大角咀真係愈來愈多好嘢食, 最近俾我搵到呢間食漢堡包🍔嘅餐廳~~Juicy Burger HK的中文名係「醬堡」餐廳係採用美國🇺🇸SRF和牛🥩🤩,再配以不同醬汁,配搭出獨一無二的漢堡口味😋。 漢堡選擇好多,除咗芝士/煙肉和牛漢堡外,仲有川式麻辣🌶醬堡、牛油果🥑醬堡、和風🇯🇵柚子等等~~~ 非常有創意😎雙層芝士和牛堡套餐($88)兩塊好厚嘅和牛扒,外面煎得香脆,裡面肉質嫩滑又juicy, 配以車打芝士及水牛芝士🧀,爽脆生菜🥬,蕃茄,酸青瓜,還有餐廳秘製醬汁,整個口感豐富,又一啲都唔乾唔膩。 肉汁醬汁都一食難忘😇蕃薯🍠條(+$2)炸得酥脆又香甜 😋😋冷泡🧊日式綠茶🍵(+$15)自家製冷泡茶,味道自然清新香甜,無添加糖

雙層芝士和牛堡套餐($88)

蕃薯🍠條(+$2)
炸得酥脆又香甜 😋😋

冷泡🧊日式綠茶🍵(+$15)
自家製冷泡茶,味道自然清新香甜,無添加糖
  • 雙層芝士和牛堡
  • 蕃薯條
  • 冷泡日式綠茶
店鋪:醬堡 (大角咀)地址:大角咀角祥街70-76號中興樓地下1號舖開業咗4個幾月、位於大角咀中興樓地下嘅Juicy Burger以玩唔同嘅醬料,同埋用美國SRF和牛做主打🐂;佢地中文名係「醬堡」🍔,寓意用唔同嘅醬汁配搭出獨一無二嘅漢堡口味,甚至推出川式麻辣🌶、黃金流沙醬等好有特色嘅漢堡雙層芝士和牛堡 $73以美國SRF秘製醬和牛肉、自家製手打牛肉、生菜🥬、蕃茄🍅、車打芝士🧀、水牛芝士同酸瓜組成呢個漢堡。所用嘅美國SRF和牛肉仲要比傳統嘅日本和牛飼養時間長四倍,每一隻牛都有特殊嘅護理,令到牛肉更香濃幼嫩、風味更佳。漢堡肉汁豐富,未咬落去已經見到啲肉汁流緊出嚟🤤,一啖咬落去成個漢堡真係好頂癮好多汁🤩,真係忍唔住想食多個每個漢堡加$15就可以升級做套餐,可以喺12款小食/飲品入面免費/加錢自由任揀2款,我就揀咗有火龍果同埋香橙嘅鮮果盒🍊,同埋加$10要咗個日替沙律🥗,畢竟啱啱過咗新年都係食健康少少好啲😛意大利精品咖啡(熱) $32以往食漢堡諗起嘅一定係配汽水🥤,醬堡佢地就推出埋咖啡同茶飲☕️,打破一貫嘅傳統觀念,而用嘅杯仲喺Oxo-biodegradable,可以被地球自然分解♻️,務求減少對
店鋪:醬堡 (大角咀)
地址:大角咀角祥街70-76號中興樓地下1號舖

同埋用美國SRF和牛做主打🐂;

雙層芝士和牛堡 $73
以美國SRF秘製醬和牛肉、自家製手打牛肉、生菜🥬、蕃茄🍅、
車打芝士🧀、水牛芝士同酸瓜組成呢個漢堡。

我就揀咗有火龍果同埋香橙嘅鮮果盒🍊,

意大利精品咖啡(熱) $32
以往食漢堡諗起嘅一定係配汽水🥤,醬堡佢地就推出埋咖啡同茶飲☕️,打破一貫嘅傳統觀念,而用嘅杯仲喺Oxo-biodegradable,可以被地球自然分解♻️,務求減少對環境造成嘅破壞
2021-02-15
  • 雙層芝士和牛堡
/ /大角咀必食超好多汁burger 🍔今次行奧運呢頭,見到呢間小店新開有幾吸引,價錢都唔算好貴一個套餐有埋薯條同嘢飲仲可以自選一啲茶類飲品,下次我都要試吓今次叫咗兩個套餐,整體都唔錯牛油果醬堡套餐🥑超大份牛油果夾係中間😍漢堡有豐富肉汁夾埋佢啲醬汁,成個口感好juicy鍾意食牛油果嘅必定要試吓!黃金流沙醬蝦堡🍤蝦堡有豐富嘅肉汁,一咬開流哂出嚟😍中間仲食到一隻隻蝦添!即叫即整,熱辣辣好好食薯條係粗薯,係我最鍾意食😝
/ /
大角咀必食超好多汁burger 🍔
今次行奧運呢頭,見到呢間小店新開

有幾吸引,價錢都唔算好貴
一個套餐有埋薯條同嘢飲

仲可以自選一啲茶類飲品,下次我都要試吓

今次叫咗兩個套餐,整體都唔錯

牛油果醬堡套餐🥑
超大份牛油果夾係中間😍
漢堡有豐富肉汁
夾埋佢啲醬汁,成個口感好juicy
鍾意食牛油果嘅必定要試吓!

黃金流沙醬蝦堡🍤
蝦堡有豐富嘅肉汁,一咬開流哂出嚟😍
中間仲食到一隻隻蝦添!
即叫即整,熱辣辣好好食

薯條係粗薯,係我最鍾意食😝
2021-02-10 57 浏览
早前喺大角咀無意中發現咗這間專食漢堡包嘅小店,決定和友人一試。 餐牌簡單易明,我同朋友一行二人各自點左一個漢堡餐。呢度嘅店員幾個都係年輕人,斯文又有禮貌,好細心咁介紹各特漢堡,完全感受到呢度係一間好有心嘅小店。我們點了一個BBQ醬和牛堡,牛肉漢堡肉質鬆化,牛肉味濃郁,而醬汁係呢度特色,醬汁充足而且分佈均勻,入口食落好Juicy好好味。我最喜歡漢堡有一大片生菜,食落令到個漢堡感覺冇咁漏,套餐可以自選2款小食或飲品。我點選配粗薯條,薯條新鮮即炸,上枱時熱辣辣,再配上小店的自家釀製嘅茶飲飲品,冷泡日式綠茶包裝好精美,入口茶味好清香,這個茶卡路里比較低又可消滯,不錯!朋友點了個一個蘑菇芝士雞堡餐,漢堡同樣都係好多醬汁,雞扒煎得香脆可口好惹味。如果吾食牛肉的朋友,可以選擇這款雞扒漢堡,漢堡配上蘑菇芝士食落好有口感。另外套餐配了日替沙律,新鮮蔬菜沙律上面加上Nachos脆片,清新可口。飲品方面,朋友點選了樽裝芒果汁,外國入口,飲落唔算太甜。另外,點了雲尼拿泡芙,雲呢拿味度香濃現上奶油及鮮忌廉,入口香滑可口。作為餐後甜點不錯!整體黎講呢間漢堡食物質素不錯,食物即點即做,店員好有禮貌,仲幫我地將bur

整體黎講呢間漢堡食物質素不錯,食物即點即做,店員好有禮貌,仲幫我地將burger cut in half可以容易share 。門面乾淨企理,有窗口位,有點文青小清新嘅感覺。
2021-02-02
  • BBQ醬和牛漢堡
2021-02-08 876 浏览
得知在大角咀開了一間新burger店,口碑不俗,一於去試試。餐廳位於角祥街、中滙街那邊,不算難找但有點偏僻。在眾老鋪之中,有一間純白色店面的burger店,很亮眼。餐廳不大,只有數個位,應該是做外賣為主吧。所有經典漢堡都是由SRF和牛製成,賣點之一。Burger價錢豐斂由人,$40-80不等,可以轉套餐及加配料。招牌醬堡以fusion為主,創意十足,十分吸引。除了獨食burger set,還有2人餐,比個人餐多了小食和甜品。還有自家製的冷泡茶、冷泡咖啡,可以順便一試。晚市無堂食,小店唯有多元發展,賣埋冷藏及其他食品。BBQ醬和牛堡 $53 (套餐$68)秘製BBQ醬多到瀉,配上半溶的車打芝士,超惹味。生菜、番茄都夠新鮮、爽脆。主角和牛漢堡juicy、軟熟,肉味香濃。最喜愛是用上法式甜包,更能突出burger的滋味。川式麻辣醬堡 $53喜歡吃辣的朋友,我會推介這個川式麻辣醬堡。手打漢堡雖然不是和牛,但一樣juicy、軟腍。秘製麻辣醬不是太辣,與濃濃肉味的漢堡相映襯。加上外脆內軟的法式甜包,是我的頭號推介~日替沙律套餐加$10可轉沙律。沙律菜切得細細的,容易入口,超貼心。沙律用上我喜愛的千

在眾老鋪之中,有一間純白色店面的burger店,很亮眼。

餐廳不大,只有數個位,應該是做外賣為主吧。

所有經典漢堡都是由SRF和牛製成,賣點之一。

還有自家製的冷泡茶冷泡咖啡,可以順便一試。

晚市無堂食,小店唯有多元發展,賣埋冷藏及其他食品。

BBQ醬和牛堡 $53 (套餐$68)

秘製BBQ醬多到瀉,配上半溶的車打芝士,超惹味。

川式麻辣醬堡 $53

喜歡吃辣的朋友,我會推介這個川式麻辣醬堡。

日替沙律

套餐加$10可轉沙律。沙律菜切得細細的,容易入口,超貼心。
沙律用上我喜愛的千島醬,加分。還有nachos增加脆脆口感,再加分~

拉絲芝味肉醬炸洋蔥

拉絲芝味肉醬炸洋蔥 $26

炸洋蔥香脆帶甜,加上芝士肉醬焗,芝味十足。
繼續貼心,每片洋蔥都切得細細塊,方便食用。外賣回家還有點脆,堂食的話相信更好吃。

自家冷泡咖啡 $38

跟餐只要加$28便可。咖啡蠻香,但可能burger味太濃,咖啡味較淡。下次可以試埋冷泡茶。

質素不錯之餘,在食物的細緻位也可見到小店的心思。我想這就是此小店成為街坊熱話的原因。

餐廳資料:

醬堡 Juicy Burger

地址: 大角咀角祥街70-76號中興樓地下1號舖
電話: 36119016
拉絲芝味肉醬炸洋蔥
2021-02-06 69 浏览
今日去奧海城行街,search下呢邊既小店,見到juicy burger風評唔錯,又係筆者鍾意既裝潢風格,就決定去食個early dinner純白既店面喺小店林立既街道特別搶眼餐牌喺櫃台同餐桌都有,有套餐有單點,套餐包既餐飲小食選擇幾多,除咗burger店必備既薯條汽水等,仲有自家製冷泡茶同鮮果盒,啱晒想食得健康啲既人。我地叫咗個黃金流沙醬蝦堡同埋蘑菇芝士和牛堡,小食揀咗薯條同鮮果盒,飲品揀咗冷泡茉莉茶。先講蝦堡,蝦膠扒真係好足料,超厚身,咬落爽口,黃金流沙醬冇想像中咁滯,有鹹蛋黃既香味,其他配菜亦夠新鮮。和牛堡方面漢堡扒好juicy,蘑菇亦都炒得好香,但個人覺得整得好食既蝦堡更加稀罕🤤🤤🤤粗薯條好有薯味,外脆內軟;鮮果盒有哈蜜瓜同橙,兩者都好新鮮。冷泡茶係自家製既,無糖之餘茶香亦對辦。下次黎開呢區會再返黎幫襯!

純白既店面喺小店林立既街道特別搶眼

下次黎開呢區會再返黎幫襯!
2021-02-06
2021-02-04 60 浏览
最近發覺好多地方都開咗漢堡包店🤓今次就嚟到位於大角咀嘅一間創意漢堡小店😉店內環境整潔乾淨😊地方唔算好大🙈不過都有座位方便堂食🥳雙層芝士和牛堡🍔$73望住呢個雙層芝士和牛漢堡🤤就已經忍唔住食咗佢😍大大個漢堡包😇一咬落去就已經知道啲肉汁有幾豐富🤩真係多到漏曬出嚟😋而且兩塊漢堡扒都用上不同嘅牛肉🐮一塊係和牛牛肉😋另一塊就係自家製手打澳洲牛肉😎芝士亦都係,用咗兩款不同種類🧀水牛芝士同車打芝士😛整體真係唔錯😏牛味濃郁,芝士濃滑🤗確實令我肉擺不能😝沙爹醬蝦堡🦐$78 (套餐)套餐可以自選2款小食或飲品😊我就揀咗薯條同汽水😁蝦堡味道都幾特別😚中間有一塊爽滑鮮蝦膠🤓然後配上秘製沙爹醬😙呢個配搭都幾新鮮😇醬堡 (大角咀)大角咀角祥街70-76號中興樓地下1號舖
最近發覺好多地方都開咗漢堡包店🤓

真係多到漏曬出嚟😋
而且兩塊漢堡扒都用上不同嘅牛肉🐮
一塊係和牛牛肉😋
另一塊就係自家製手打澳洲牛肉😎
芝士亦都係,用咗兩款不同種類🧀
水牛芝士同車打芝士😛
整體真係唔錯😏
牛味濃郁,芝士濃滑🤗
確實令我肉擺不能😝

沙爹醬蝦堡🦐$78 (套餐)
套餐可以自選2款小食或飲品😊

我就揀咗薯條同汽水😁
蝦堡味道都幾特別😚

中間有一塊爽滑鮮蝦膠🤓
然後配上秘製沙爹醬😙
呢個配搭都幾新鮮😇

醬堡 (大角咀)
大角咀角祥街70-76號中興樓地下1號舖