2021-03-09
係大角咀食burger本身有一間心水既, 其實亦都係唯一一間, 點知近期發現到有間新開又好味既burger店!醬堡依個名第一時間聯想到佢d burger賣點應該係醬? 上網睇一睇佢個page, 原來"Juicy Burger"寓意漢堡既豐富肉汁, 而"醬堡"寓意不同醬汁,配搭出獨一無二的漢堡口味。依度既menu有別於一般店鋪, 就係除左薯條同洋蔥圈等配搭外, 仲可以揀水果盒, 栗米片等等, 客人選擇多d, 有時唔想食太heavy, 揀水果就岩哂!BBQ醬和牛堡BBQ sauce好香, 調味剛好唔會過咸, 漢堡肉質鬆化, 肉味突出, 而且真係juicy架喎! 麵包睇到微微烘過, 不過因為外賣關係已經唔脆, 但係仲有陣焦香味, 相信堂食會更精彩!!川式麻辣醬堡無辣不歡既我見到有麻辣醬堡就心心眼, 因為出面好少有! 番去打開聞到香噴噴, 麻辣醬入口非常惹味, 麻辣度唔會太OVER, 唔會遮哂牛既肉味, 但係有其刺激感係度既, 對我黎講大概小-中辣左右啦, 幾中意佢整體味道BALANCE得好好, 相信店主有用心調製過!水果盒 栗米片 日替沙律全部都包裝得精美整潔, 水果切成一口SIZE, 附埋
BBQ醬和牛堡
川式麻辣醬堡
水果盒 栗米片 日替沙律
全部都包裝得精美整潔, 水果切成一口SIZE, 附埋小叉, 沙律都唔馬虎, 爽脆兼加埋黑醋。
冷泡日式綠茶
估唔到佢連自家製冷泡茶都有, 冇添加糖, 味道清香。
由餐單設計, 食物水準, 至到食物包裝, 佢既所以細節位都做得好好, 感覺依間店係有心有誠意去做, 以上既食物人均$80, 我就覺得超值, 一定會再回頭支持。